Home » Software » Μεταλλικό VFM 5.5'' 4G LTE 3GB/32GB, Android Ν, ΕU €90.51

Μεταλλικό VFM 5.5” 4G LTE 3GB/32GB, Android Ν, ΕU €90.51

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Μπήκαμε για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα, και το Gearbest συνεχίζει απτόητο τις μεγάλες προσφορές σε νέα προϊόντα. Δείτε το πλήρως μεταλλικό UHANS Note 4 με μεγάλη και φωτεινή IPS οθόνη, Android 7.0, ταχύτατο fingerprint, μεγάλη μπαταρία και καλές προδιαγραφές, και επωφεληθείτε από την ολιγοήμερη προσφορά για περιορισμένα κομμάτια, με ταχεία αποστολή από Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η UHANS

Πρόκειται για μία σχετικά νέα και ανερχόμενη κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.

Η UHANS Ιδρύθηκε το 2010 στο Shenzhen και έχει εισέλθει δυναμικά στην τεράστια αγορά της Κίνας. Παράγει smartphones και αξεσουάρ που διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Γιατί να αποκτήσω το μεταλλικό phablet

Το UHANS Note 4 σύμφωνα με τους ξένους χρήστες που το αγόρασαν είναι ένα καλό μεταλλικό κινητό, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα συναντάμε σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές.

Επιπλέον η μεγάλη οθόνη, το Android 7.0 Nougat και οι καλές μνήμες, σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή το καθιστούν αναμφίβολα ένα πολύ ελκυστικό Value for money κινητό.

Πως μπορώ να αγοράσω το 4G LTE κινητό

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα της χώρας μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι τρέχουσες προσφορές στα κινητά της UHANS

Οι τρέχουσες προσφορές του για τα προϊόντα της κινέζικης εταιρείας είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

UHANS Note 4

Τo 4G LTE κινητό έχει οθόνη IPS 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 (HD 720) . Διαθέτει μνήμη RAM στα 3GB και αποθηκευτική μνήμη στα 32GB.

Η κινέζικη συσκευή διαθέτει ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και έχει δύο κάμερες με 13.0MP η οπίσθια, και 5.0MP η μπροστινή. Διαθέτει led flash.

Το UHANS Note 4 διαθέτει τον επεξεργαστή MTK6737 Quad Core 1.3GHz. Είναι dual SIM-dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano + micro SIM, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM. Η μπαταρία του είναι στα 4000mAh.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Διαθέτει GPS αλλά και την περίφημη μπάντα B20 800MHz.

Το UHANS Note 4 μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη τιμή των €90.51. Η 4G συσκευή συνοδεύεται από προστασία οθόνης και θήκη σιλικόνης.

Η παραγγελία του κινητού έχει γρήγορη αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 (HD 720)
  • Επεξεργαστής Mediatek MTK6737 Quad Core 1.3GHz
  • GPU: Mali-T720
  • RAM: 3GB
  • Αποθηκευτικός στα 32GB επεκτάσιμος
  • Scanner δακτυλικού αποτυπώματος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano + micro SIM
  • 2 κάμερες 13.0MP πίσω με φλας, και 5.0MP μπροστά
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 4000mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GSM, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • Αισθητήρες: Αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 15.27 x 7.67 x 0.99 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,192 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, προστασία οθόνης, θήκη σιλικόνης, βελόνα εξαγωγής SIM και 1 εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το VFM μεταλλικό κινητό?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Value for money UHANS Note 4 .

Η μεταλλική κατασκευή, η μεγάλη οθόνη, αλλά και τα αξιοπρεπέστατα χαρακτηριστικά του μεταλλικού phablet, καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες μας χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps