Home » Software » Παιχνίδια » Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αναζητώντας online παιχνίδια με πολλούς παίκτες, οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς να έχουμε ακούσει το Agar.io, ή τουλάχιστον όσο ήταν στην ακμή του. Το παιχνίδι έφερε μια νέα εμπειρία gaming και δημιούργησε τις βάσεις για την εξέλιξη παρόμοιων παιχνιδιών. Από τις πιο πιστές, ως τις πιο διασκεδαστικές, οι παραλλαγές του Agar.io προσφέρουν την ίδια εμπειρία στους παίκτες που θέλουν να τις δοκιμάσουν.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιλέγοντας browser

Για να παίξουμε τα παρακάτω παιχνίδια, καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε τον Google Chrome ή κάποιον από τους κλώνους του, καθώς παρέχουν καλύτερη συμβατότητα. Μπορείτε να δείτε κάποιους από αυτούς σε αυτόν τον οδηγό

Διαλέγοντας Εναλλακτικό Browser: Οι Καλύτεροι Κλώνοι Chrome/Firefox
Ψάχνεις Εναλλακτικό Browser? Οι Καλύτεροι Κλώνοι Chrome/Firefox

Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούμε Chrome ή Firefox για την πλοήγηση στο Internet. Όμως υπάρχουν αρκετοί κλώνοι των δημοφιλών αυτών browsers που ενσωματώνουν διάφορες δυνατότητες και…

Καλό είναι, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε τα Windows. Στα Ubuntu 16.04, και με τον Firefox και τον Chrome, τα παιχνίδια κόλλαγαν αρκετά στο σύστημα της δοκιμής με 4GB RAM. Για τις διαφορές μεταξύ Windows και Linux, μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό

Agar.io

Ήταν Απρίλιος του 2015 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Agar.io και άρχισε να δημιουργεί μια φρενίτιδα. Η απλότητα που προσέφερε ήταν μοναδική για την άνοδό του, ίσως και για την πτώση του.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου. Μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναδείχθηκε σε ένα φαινόμενο. Για την ακρίβεια, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για browser και κινητά την πρώτη χρόνια από την κυκλοφορία του.

Για άλλα παιχνίδια στον browser, μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό

Δωρεάν Παιχνίδια Browser, για Gaming σε κάθε Υπολογιστή

Ενώ υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικά ποιοτικά δωρεάν παιχνίδια για PC, αν έχουμε ένα πολύ παλιό και αδύναμο υπολογιστή, οι επιλογές μας περιορίζονται. Τα δωρεάν παιχνίδια browser…

Σκοπός του Agar.io είναι το κύτταρο που ελέγχουμε να μεγαλώσει σε μάζα, τρώγοντας τα σφαιρίδια που υπάρχουν ή μικρότερα κύτταρα-παίκτες.

Μάλιστα, μπορούμε να απορροφήσουμε τη μάζα από μικρότερα κύτταρα, ενώ πρέπει να προσέχουμε τα μεγαλύτερα από εμάς.

Στο παιχνίδι ελέγχουμε το κύτταρό μας με τον δείκτη του ποντικιού, και με το κενό μπορούμε να διαχωριστούμε σε δύο ίσα μέρη. Αυτό αποτελεί μια χρήσιμη τεχνική για να ξεφύγουμε από μεγαλύτερα κύτταρα ή για να κυνηγήσουμε μικρότερα.

Μπορούμε ακόμα να πατήσουμε το W στο πληκτρολόγιο για να προσφέρουμε λίγη μάζα από το κύτταρό μας σε διπλανά κύτταρα.

Στο Agar.io προσφέρονται τέσσερις λειτουργίες παιχνιδιού:

  • Free For All ή FFA
  • Teams
  • Experimental
  • Party Mode για παιχνίδι με φίλους

Η έλλειψη ενημερώσεων και η προσθήκη νέου υλικού, σε συνδυασμό με την πάροδο του χρόνου, οδήγησε το παιχνίδι σε μια κάθοδο. Ίσως αυτό να ήταν το γεγονός που συνέβαλλε σε μια άνοδο για τις παραλλαγές του Agar.io, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Diep.io

Το Diep.io είναι μια από τις πιο γνωστές παραλλαγές του Agar.io, και αποτελεί ένα φοβερά εθιστικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Βασικός οδηγός παιχνιδιού

Στο παιχνίδι ελέγχουμε ένα άρμα μάχης (τανκ), με σκοπό να καταστρέψουμε άλλους παίκτες-τανκ για να αναδειχθεί ο καλύτερος.

Κινούμε το τανκ μας με τα βελάκια ή με τα WASD, ενώ ελέγχουμε τη φορά των σφαιρών με τον δείκτη του ποντικιού. Για να πυροβολήσουμε, πατάμε το αριστερό κλικ. Επιπλέον, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το Auto Fire πατώντας το Ε στο πληκτρολόγιο.

Για να ανεβούμε επίπεδο με το τανκ μας, αρκεί να καταστρέφουμε τα τετράγωνα, τρίγωνα, και πεντάγωνα. Τα τετράγωνα είναι τα πιο εύκολα και δίνουν λίγη πρόοδο για το επόμενο επίπεδο. Τα τρίγωνα δίνουν περισσότερη, ενώ τα πεντάγωνα είναι το ανώτερο σχήμα.

Ανεβαίνοντας επίπεδο, παίρνουμε και πόντους για την ενδυνάμωση του τανκ μας. Μπορούμε να τους ξοδέψουμε στις παρακάτω οκτώ κατηγορίες:

  • Health Regen
  • Max Health
  • Body Damage
  • Bullet Speed
  • Bullet Penetration
  • Bullet Damage
  • Reload και
  • Movement Speed

Σύνολο έχουμε 33 πόντους. Σε κάθε κατηγορία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έως και εφτά πόντους. Συνοπτικά, ο τρόπος που μπορούμε να ξοδέψουμε τους πόντους, μπορεί να γραφτεί ως, πόντοι στην πρώτη κατηγορία / δεύτερη / τρίτη / τέταρτη / πέμπτη / έκτη / έβδομη / όγδοη.

Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε το λεγόμενο “build” μας. Για παράδειγμα, αν ένα τανκ έχει build 1 / 5 / 2 / 2 / 7 / 7 / 3 / 6, σημαίνει ότι βάλαμε έναν πόντο στην πρώτη κατηγορία, πέντε πόντους στη δεύτερη, και πάει λέγοντας.

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Στα επίπεδα 15, 30, και 45, θα μπορούμε να επιλέξουμε και μια αναβάθμιση.

Λειτουργίες μάχης

Στο Diep.io προσφέρονται οκτώ λειτουργίες μάχης:

  • FFA
  • Επιβίωση – Survival
  • Ομαδικό με δύο ή τέσσερις ομάδες
  • Κυριαρχίας – Domination
  • Tag
  • Maze
  • Sandbox

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Στη λειτουργία FFA παίζουμε με όλους τους παίκτες στον ίδιο χάρτη. Οι καλύτεροι δέκα θα είναι στο Scoreboard πάνω δεξιά.

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Η λειτουργία Survival είναι σύντομη. Παίζουμε σε έναν χάρτη με άλλους παίκτες, ο οποίος μικραίνει όσο χάνουν οι παίκτες. Όποιος χάσει εδώ βγαίνει εκτός, και σκοπός είναι να αναδειχθεί ένας νικητής.

Η ομαδική λειτουργία είναι σαν την FFA, αλλά κάθε παίκτης παίζει για μια από τις δύο ή τέσσερις ομάδες. Οι ομάδες ξεχωρίζουν από τα χρώματά τους. Οι καλύτεροι δέκα φαίνονται στο Scoreboard.

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Στη λειτουργία Domination παίζουμε σε μια από τις δύο ομάδες. Σκοπός είναι να νικήσουμε τα boss με την ομάδα μας. Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα ελέγχει και τα τέσσερα boss.

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Στη λειτουργία Tag, συμμετέχουμε σε μια από τις τέσσερις ομάδες. Σκοπός είναι να νικήσουμε τις άλλες ομάδες. Όποιος χάνει, βγαίνει εκτός. Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα απομείνει με τουλάχιστον έναν παίκτη.

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Η λειτουργία Maze είναι σαν την FFA, αλλά εδώ ο χάρτης θυμίζει λαβύρινθο. Οι καλύτεροι δέκα είναι στο Scoreboard.

Οι πιο Έξυπνες και Πρωτότυπες Παραλλαγές του Agar.io

Στη λειτουργία Sandbox μπορούμε να δούμε όλα τα διαθέσιμα άρματα μάχης. Πατώντας το K, ανεβαίνουμε άμεσα επίπεδα και με το \ αλλάζουμε τανκ. Εδώ μπορούμε να δοκιμάσουμε όλα τα τανκ ή να προσκαλέσουμε φίλους για ένα παιχνίδι στον ίδιο χάρτη.

Προχωρημένα κόλπα

Αν θέλουμε να μπούμε στο Scoreboard, τα καλύτερα και ευκολότερα τανκ που μπορούμε να δοκιμάσουμε είναι τα Penta Shot και Spread Shot, με build 0 / 0 / 0 / 7 / 7 / 7 / 6 / 6.

Για να τα επιλέξουμε, θα πρέπει να διαλέξουμε τα Twin και Triple Shot, στα επίπεδα 15 και 30 αντίστοιχα.

Ακόμα, το Annihilator και το Hybrid είναι αρκετά καλά με το ίδιο build. Αρκεί να είμαστε καλοί στο σημάδι και στους ελιγμούς.

Για να τα επιλέξουμε, θα πρέπει να πάρουμε τα Machine Gun και Destroyer.

Ένα από τα πιο δυνατά τανκ θεωρείται το Overlord. Εδώ ελέγχουμε τα drones για να καταστρέψουμε τα άλλα τανκ. Ένα από τα καλύτερα build είναι το 0 / 5 / 0 / 7 / 7 / 7 / 0 / 7.

Ελέγχουμε τα drones με το ποντίκι, ενώ πατώντας το δεξί κλικ, τα στέλνουμε μακριά από τον δείκτη του ποντικιού.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνική για να στείλουμε τα drones πίσω από έναν αντίπαλο, ώστε να τον νικήσουμε. Όταν έχουν φτάσει πίσω του, αφήνουμε το δεξί κλικ και βάζουμε τον δείκτη του ποντικιού πάνω του.

Με αυτό το τανκ μπορούμε και να αμυνθούμε, βάζοντας τα drones μπροστά από το τανκ μας.

Για να το επιλέξουμε, θα πρέπει να διαλέξουμε τα Sniper και Overseer, στα επίπεδα 15 και 30 αντίστοιχα.

Παίξτε το Diep.io

Starve.io

Το Starve.io είναι μια ακόμη από τις πολλές παραλλαγές του Agar.io. Εδώ σκοπός είναι να επιβιώσουμε από το κρύο, την πείνα, την δίψα, και τους άλλους παίκτες, κατασκευάζοντας αντικείμενα.

Βασικός οδηγός παιχνιδιού

Σε αυτό το παιχνίδι, ελέγχουμε ένα ανθρωπάκι, με στόχο την επιβίωση. Μετακινούμε τον παίκτη μας με τα βελάκια ή με τα WASD και τη φορά του με τον δείκτη του ποντικιού.

Υπάρχουν τέσσερις μπάρες κατάστασης. Από τα αριστερά προς τα δεξιά είναι ζωής, πείνας, κρύου, και δίψας.

Σε αυτό το παιχνίδι μπορούμε να παίξουμε μόνοι ή να δημιουργήσουμε ομάδα με άλλους παίκτες, για καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.

Επιπλέον, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους άλλους παίκτες πατώντας το Enter. Στη συνέχεια, αρκεί να γράψουμε το μήνυμά μας.

Στην αρχή, πρέπει να μαζέψουμε ξύλα και μούρα για φαγητό. Για να μαζέψουμε προμήθειες, αρκεί να πάμε κοντά σε μια πηγή και να κάνουμε συνεχόμενα κλικ με το ποντίκι.

Για να φάμε τα μούρα για φαγητό, αρκεί να κάνουμε κλικ σε αυτά στην αποθήκη μας.

Ακόμα, για τις κατασκευές των αντικειμένων, μπορούμε να δούμε τις συνταγές, πατώντας στο κουμπί με το βιβλίο στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης.

Τα διαθέσιμα αντικείμενα μπορούμε να τα κατασκευάσουμε στο αριστερό πάνω μέρος της οθόνης.

Για να μπορούμε να μαζέψουμε από μια πηγή, θα πρέπει να έχουμε και το κατάλληλο εργαλείο. Αν δεν μπορούμε, θα πρέπει να το αναβαθμίσουμε.

Συνετό είναι να έχουμε πάντα μια φωτιά στο απόθεμά μας. Όταν τοποθετούμε μία, καλό είναι να φτιάχνουμε άλλη.

Προχωρημένα κόλπα

Για να ανέβουμε στη λίστα με τους καλύτερους, μπαίνοντας στο παιχνίδι θα πρέπει να μαζέψουμε ξύλα για το pickaxe και μούρα για φαγητό.

Έχοντας το ξύλινο pickaxe, μαζεύουμε ξύλα, πέτρες, και μούρα. Χρειαζόμαστε 25 ξύλα και πέντε πέτρες για μια φωτιά, που είναι το πρώτο αντικείμενο που θέλουμε.

Η πιο προχωρημένη τεχνική για τη συλλογή προμηθειών είναι να βρούμε δύο πηγές μαζί.

Έχοντας αρκετές προμήθειες, προχωράμε στην κατασκευή workbench, και το τοποθετούμε στον χάρτη.

Καλό είναι επίσης να μένουμε κοντά σε μια λίμνη για νερό. Πίνουμε νερό καθώς στεκόμαστε στη λίμνη. Προσοχή στην μπάρα οξυγόνου που εμφανίζεται.

Σημείωση: Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, τις πρωινές ώρες μαζεύουμε προμήθειες, και το βράδυ κατασκευάζουμε αντικείμενα. Πάντα έχουμε τουλάχιστον μια φωτιά.

Έχοντας τις απαραίτητες προμήθειες, προχωράμε στην κατασκευή ξύλινου σπαθιού στην αρχή, και μετά πέτρινου. Για το πέτρινο θα χρειαστεί να είμαστε κοντά σε ένα workbench.

Έχοντας το πέτρινο σπαθί, προχωράμε στο κυνήγι λύκων και αραχνών. Εξοπλίζουμε το σπαθί, κάνοντας κλικ πάνω του. Προσοχή, ο παίκτης μας γίνεται πιο αργός έτσι.

Επιπλέον, κυνηγάμε ένα ζώο κάθε φορά, κάνοντας κλικ επάνω του. Προσοχή γιατί τα ζώα επιτίθενται, με αποτέλεσμα να πέφτει η πράσινη μπάρα ζωής.

Πατώντας ξανά στο σπαθί, θα το βγάλουμε από τον παίκτη μας για να έχουμε κανονική ταχύτητα.

Θα πρέπει να μαγειρέψουμε το κρέας από τους λύκους μένοντας κοντά σε μια φωτιά.

Πάντα προσέχουμε να έχουμε πολλές προμήθειες. Στη συνέχεια, κατασκευάζουμε την τσάντα. Χρειάζεται πέντε Wolf Fur, που παίρνουμε από τους λύκους, και έξι Thread από τις αράχνες.

Στη συνέχεια, μπορούμε να μαζέψουμε χρυσό για την αναβάθμιση του εξοπλισμού μας.

Έχοντας χρυσό σπαθί, συνεχίζουμε στο κυνήγι λύκων, αραχνών και λαγών. Με τις απαραίτητες προμήθειες, και κοιτώντας πάντα τις συνταγές, προχωράμε στη δημιουργία Earmuffs…

…και μετά Coat, που είναι απαραίτητο αντικείμενο και θα βοηθήσει στο κρύο.

Ένα ακόμα αναγκαίο αντικείμενο είναι το βιβλίο ή IKEA book, που μειώνει τους χρόνους κατασκευής όλων των αντικειμένων.

Στη συνέχεια, μπορούμε να φτιάξουμε το φτυάρι. Καλό είναι να το αναβαθμίσουμε, ώστε να έχουμε το χρυσό. Με αυτό μαζεύουμε άμμο από την παραλία.

Για ένα μπουκάλι χρειαζόμαστε 25 άμμο, που κατασκευάζουμε μένοντας κοντά σε φωτιά και workbench. Το μπουκάλι το γεμίζουμε με νερό, είτε στη θάλασσα, είτε σε μια λίμνη.

Αν θέλουμε να πάμε στην αρκτική περιοχή, μπορούμε να επιβιώσουμε έχοντας ένα μπουκάλι και το φτυάρι.

Για να δούμε όλο τον χάρτη του παιχνιδιού, πατάμε το κουμπί Υ στο πληκτρολόγιο.

Για να κυνηγήσουμε τα αρκτικά ζώα, θα πρέπει να έχουμε χρυσό σπαθί. Για να επιτύχουμε, τοποθετούμε μια φωτιά και κάνουμε κύκλο γύρω της. Προσέχουμε να μην κάνουμε συνεχόμενα κλικ και έχουμε κατά νου την μπάρα ζωής.

Χρησιμοποιούμε το μπουκάλι με το νερό κάνοντας κλικ πάνω του. Για να το ξαναγεμίσουμε, χρησιμοποιούμε το φτυάρι μαζεύοντας πάγο από το έδαφος. Χρειαζόμαστε 20 πάγο και να είμαστε κοντά σε μια φωτιά για να το ξαναγεμίσουμε.

Αν συνεχίζουμε να μαζεύουμε προμήθειες, και να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας χρησιμοποιώντας τις συνταγές, θα καταφέρουμε να μπούμε στο Leaderboard. Το πρόβλημα όμως είναι κυρίως οι άλλοι παίκτες.

Συνοψίζοντας, πάντα πρέπει να έχουμε υπεραρκετές προμήθειες, ειδικά φαγητό, ξύλα, και πέτρες.

Το πιο σημαντικό, όμως, για να επιτύχουμε, είναι η ειρήνη με τους άλλους παίκτες. Εκτός κι αν έχουμε πολύ καλό εξοπλισμό και τις ικανότητες για να κερδίσουμε μια μάχη.

Καθώς γινόμαστε καλύτεροι και πιο γρήγοροι, μπορούμε να ολοκληρώσουμε και τις αποστολές. Θα τις βρούμε στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης, μαζί με τον χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωσή τους, πατώντας στο κουμπί με το χρονόμετρο.

Παίξτε Starve.io

Zombs.io

Στο Zombs.io σκοπός είναι να δημιουργήσουμε μια βάση για να πολεμήσουμε τα ζόμπι.

Βασικός οδηγός παιχνιδιού

Στην αρχή, πρέπει να μαζέψουμε προμήθειες όπως στο Starve.io, για να μπορέσουμε να χτίσουμε. Πατάμε το αριστερό κλικ ή το κενό στο πληκτρολόγιο.

Στη συνέχεια, μπορούμε να χτίσουμε όπως θέλουμε μια βάση. Ακόμα και αυτή.

Για να μπορέσουμε όμως να γίνουμε αήττητοι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετρία σε μια βάση.

Προχωρημένα κόλπα

Αν θέλουμε να μάθουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι, μπορούμε να δούμε καλές και δοκιμασμένες βάσεις από youtubers, και να τις φτιάξουμε.

Μία καλή ιδέα, που σε εμάς έχει λειτουργήσει, είναι η κάτωθι.

Για να την φτιάξουμε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τέσσερις καρτέλες στον browser.

Χρησιμοποιούμε τον σύνδεσμο που μας δίνει το παιχνίδι πατώντας P. Επίσης, μπορούμε να αλλάξουμε το Public σε Private, για να μην μας ενοχλούν άλλοι παίκτες, που θέλουν να μπουν στην ομάδα μας. Φυσικά, μπορούμε να κάνουμε και το αντίστροφο.

Πρώτα τοποθετούμε το gold stash και τα gold mines. Αυτά είναι και τα πρώτα αντικείμενα που αναβαθμίζουμε.

Χρησιμοποιούμε και τους τέσσερις λογαριασμούς για να αναβαθμίσουμε τα πάντα και να μαζέψουμε προμήθειες. Κάθε ένα ή δύο λεπτά, θα πρέπει να εναλλάσσουμε καρτέλες, για να μην κολλήσουν.

Μετά από αρκετές ώρες, αφού τα έχουμε αναβαθμίσει όλα, κρατάμε μόνο μια καρτέλα. Τώρα έχουμε μια πολύ καλή βάση. Για να μπούμε, όμως, στη λίστα με τους κορυφαίους, θα χρειαστούμε μέρες.

Παίξτε Zombs.io

Spinz.io

Το Spinz.io είναι μια από τις πιο πιστές παραλλαγές του Agar.io. Βασικά, η μόνη διάφορα είναι ότι αντί για cell, έχουμε ένα fidget spinner.

Βασικός οδηγός παιχνιδιού

Το παιχνίδι έχει την ίδια απλότητα με το Agar.io. Ελέγχουμε το fidget spinner μας με τον δείκτη του ποντικιού, και κάνοντας κλικ αποκτάμε ταχύτητα, χάνοντας RPM.

Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να προσέχουμε τους παίκτες που έχουν περισσότερα RPM, και να κυνηγάμε αυτούς με λιγότερα από εμάς.

Προχωρημένα κόλπα

Στην αρχή, για να αυξήσουμε RPM, πρέπει να τρώμε τα σφαιρίδια στον χάρτη. Ένας άλλος τρόπος είναι να μείνουμε ακίνητοι και να κρατάμε πατημένο το αριστερό κλικ.

Για να κυνηγήσουμε αδύναμους παίκτες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους στρόβιλους για έξτρα ταχύτητα, σε συνδυασμό με το αριστερό κλικ. Καλό είναι να μην κρατάμε συνεχόμενα πατημένο το πλήκτρο, γιατί χάνουμε πολλά RPM.

Παίξτε Spinz.io

Mope.io

Το Mope.io είναι άλλη μια από τις παραλλαγές του Agar.io. Εδώ ελέγχουμε ένα ζώο με στόχο την επιβίωση και την ανάδειξη του καλύτερου.

Βασικός οδηγός παιχνιδιού

Ξεκινώντας στο παιχνίδι, θα πρέπει να τρώμε φαγητό ή άλλους παίκτες για να εξελιχθούμε.

Μετακινούμαστε με το δείκτη του ποντικιού, και μπορούμε να πατήσουμε το αριστερό κλικ για επιπλέον ταχύτητα. Με το W, χρησιμοποιούμε την ικανότητά μας.

Πατώντας Enter, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με άλλους παίκτες.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να προσέχουμε τους παίκτες με κόκκινο περιθώριο, και να κυνηγάμε αυτούς με ανοικτό πράσινο.

Προχωρημένα κόλπα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις τρύπες στο έδαφος για να ξεφύγουμε ή να κυνηγήσουμε.

Μια καλή στρατηγική είναι να είμαστε κοντά σε μια Healing Stone. Ακόμα, μπορούμε να είμαστε κοντά σε μεγαλύτερους παίκτες, που φαίνονται με πράσινο περίγραμμα.

Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται εξάσκηση για να γίνουμε καλύτεροι, όπως όλα άλλωστε, ώστε να μπούμε στη λίστα με τους καλύτερους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να πάρει αρκετή ώρα.

Παίξτε Mope.io

Άλλες παραλλαγές του Agar.io

Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές του Agar.io που μπορούμε να δοκιμάσουμε για διασκέδαση. Παραπάνω αναλύσαμε τις πιο γνωστές από αυτές, αναφέροντας μυστικά και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε.

Στη συνέχεια θα αναφέρουμε συνοπτικά μερικές ακόμα από τις παραλλαγές του Agar.io, οι οποίος είναι εξίσου γνωστές στους απανταχού λάτρεις του παιχνιδιού.

Moomoo.io

Αυτό το παιχνίδι μοιάζει με το Starve.io. Στόχος είναι η επιβίωση, η συλλογή προμηθειών, και η άνοδος στους καλύτερους.

Slither.io

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές του Agar.io. Στο Slither.io ελέγχουμε ένα σκουλήκι ή φίδι – εξαρτάται από το τι μοιάζει στον καθένα. Χάνει όποιος παίκτης πέσει πάνω στο σώμα του άλλου με το κεφάλι.

Splix.io

Μια από τις πιο έξυπνες παραλλαγές του Agar.io είναι το Splix.io. Στόχος του είναι η συλλογή περισσότερου χώρου. Με λίγη φαντασία και αρχιτεκτονικές ικανότητες, μπορούμε να δημιουργήσουμε αριστουργήματα.

Driftin.io

Πρόκειται για μια από τις πιο διασκεδαστικές παραλλαγές του Agar.io. Στόχος του παιχνιδιού είναι να αναδειχθεί ένας νικητής, που θα φτάσει πρώτος στον εικοστό γύρο με το όχημα του.

Σας αρέσει το Agar.io;

Εσείς δοκιμάσατε κάποιο από τα παιχνίδια που αναφέραμε; Έχετε κάποια απορία ή γνωρίζετε κάποια καλή στρατηγική; Ξέρετε και κάποιες άλλες παραλλαγές του Agar.io;

Γράψτε μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια της δημοσίευσης.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps