Τα περισσότερα VPN προσφέρουν παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, και σχετική ανωνυμία σε όσους τη χρειάζονται. Όμως ο νέος client v8 του CyberGhost προσφέρει πολλά περισσότερα, όπως το να εμποδίζει τις διαφημίσεις, να μπλοκάρει malware, και να ελέγχει αν έχουν διαρρεύσει στοιχεία λογαριασμών μας στο ίντερνετ. Ταυτόχρονα, με το προηγμένο πρωτόκολλο WireGuard, έχουμε εντυπωσιακά υψηλότερη ταχύτητα πλοήγησης σε σύγκριση με άλλα VPN. Και όλα αυτά, μόνο με δύο ευρώ μηνιαία συνδρομή. Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση και τις μετρήσεις του CyberGhost v8.

Περιορισμένη προσφορά με 3 μήνες δωρεάν

Το CyberGhost είναι ιδιαίτερα φθηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις και κριτικές που έχει. Επιπλέον, μας δίνει και 45 ήμερες περιθώριο για ακύρωση, αν αλλάξουμε γνώμη.

Έτσι, αν ενδιαφερόμαστε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του CyberGhost 8 στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορούμε να αξιοποιήσουμε την προσφορά των 2 ευρώ μηνιαίως με μια τριετή συνδρομή.

Ταυτόχρονα, κερδίζουμε άλλους τρεις μήνες δωρεάν χρήση του VPN.

CYBERGHOST 8 1

Λίγα λόγια για το VPN

Με τόσα πολλά άρθρα και οδηγούς για τις VPN υπηρεσίες, είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αποκτήσει μία εικόνα – μικρή ή μεγάλη – για τα VPN.

Παρ’ όλα αυτά, ενδέχεται να παραμένουμε εκτεθειμένοι στις καθημερινές δραστηριότητές μας στο ίντερνετ, γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιούμε ακόμη μία τέτοια υπηρεσία.

Είναι πιθανό πολλοί από εμάς να μην έχουμε καν ούτε ένα δωρεάν VPN, που μπορούμε να το ρυθμίσουμε και μόνοι μας εύκολα και ωραία, έστω για βασική προστασία, όπως μας την προσφέρουν απλόχερα τα λογισμικά ανοιχτού κώδικα OpenVPN και VPN Gate.

Πώς Φτιάχνω Δωρεάν Προσωπικό VPN Για Ανωνυμία & Λήψη Torrent
Πώς Φτιάχνω Δωρεάν Προσωπικό VPN Για Ανωνυμία & Λήψεις Torrent

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η ιδιωτικότητά μας στο διαδίκτυο είναι εκτεθειμένη σε σοβαρότατους κινδύνους. Ιδίως αν χρησιμοποιούμε το streaming και είμαστε φίλοι των πειρατικών ταινιών,…

Γιατί να επιλέξουμε ένα πληρωμένο VPN

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δωρεάν VPN είναι ικανά να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες για ανώνυμη πλοήγηση στο σπίτι ή σε δημόσιους χώρους. Ταυτόχρονα όμως, τα πληρωμένα VPN έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν περιορισμούς, κυρίως όσον αφορά την επιλογή των server. Οι server που είναι ανοιχτοί για τους δωρεάν λογαριασμούς είναι σαφώς λιγότεροι, και φορτωμένοι με εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρήστες ανά πάσα στιγμή.

Αυτό, εκτός από χαμηλότερη ταχύτητα, συχνά οδηγεί και σε αστάθεια στη σύνδεση.

Με μία πληρωμένη υπηρεσία, έχουμε πρόσβαση σε πολλαπλάσιους server, τους οποίους μοιραζόμαστε με πολύ λιγότερους χρήστες. Ταυτόχρονα, έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε σε server που βρίσκονται γεωγραφικά πιο κοντά σε εμάς.

Και οι δύο αυτοί παράγοντες συμβάλλουν στο να έχουμε πιο σταθερό και πιο γρήγορο VPN.

Αν η διασφάλιση των δεδομένων μας, μαζί με τη σύγχρονη ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ταχύτητες, αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας, τότε η επένδυση σε συνδρομητικό VPN είναι μονόδρομος.

Το πιο Ασφαλές, Σταθερό και Γρήγορο VPN στην Ελλάδα
Το Πιο Ασφαλές, Σταθερό, Και Γρήγορο VPN Στην Ελλάδα

Η χρήση VPN αυξάνει κατακόρυφα τις επιλογές μας στο ίντερνετ, όταν θέλουμε να προσπεράσουμε ανόητους γεωγραφικούς περιορισμούς. Όμως, τα δωρεάν VPN έχουν περιορισμούς στην ταχύτητα,…

Παρουσίαση CyberGhost 8

Το CyberGhost θεωρείται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN, και αποτελεί πρόταση των μεγαλύτερων έγκριτων ιστοσελίδων τεχνολογίας. Είναι μια υπηρεσία που πληροί όλα τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν ένα VPN ως κορυφαίο.

Τι Είναι Το VPN – Virtual Private Network – Και Γιατί Το Χρειάζομαι Α5
Τι Είναι Το VPN, Πώς Λειτουργεί, Και Πότε Το Χρειάζομαι

Ένα καλό VPN είναι ανεκτίμητο για το ξεμπλοκάρισμα βίντεο στο YouTube και για να έχουμε πρόσβαση σε ταινίες και σειρές που δείχνει το Netflix αποκλειστικά…

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία προσφέρει 6.800 server από 60 χώρες. Ανάμεσά τους υπάρχουν 28 ελληνικοί και κυπριακοί server.

Αν και είναι ελάχιστα τα VPN που δίνουν μια ελληνική IP, το CyberGhost είναι ίσως η μοναδική υπηρεσία VPN που προσφέρει τόσους πολλούς ελληνικούς server.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στη συνέχεια, αίρουν αποτελεσματικά τους γεωγραφικούς περιορισμούς των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών.

CYBERGHOST 8 1a

Οι χώρες που έχουν τη μερίδα του λέοντος προέρχονται από την Ευρώπη. Ωστόσο, θα βρούμε και δεκάδες ακόμη server από όλον τον πλανήτη.

Σε εκείνο που διαφέρει το CyberGhost σε σχέση με τα περισσότερα πληρωμένα VPN που έχουμε αναφέρει εκτεταμένα στο πρόσφατο παρελθόν, είναι ότι προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλογα τον λόγο που θέλουμε το VPN.

Για παράδειγμα, είναι από τα ελάχιστα VPN που μας δίνει ειδικούς server για την άρση περιορισμών στην πρόσβαση ιστοσελίδων, από όποια χώρα και αν γίνονται.

Μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα είναι η άρση των περιορισμών του Netflix. Το CyberGhost μας δίνει καθολική πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο ταινιών και σειρών της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Featured-Πώς-Να-Ξεμπλοκάρω-Όλες-Τις-Διεθνείς-Σειρές-Και-Ταινίες-Netflix
Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix

Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Παρότι πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να…

Ο ανανεωμένος client v8 του CyberGhost είναι σχετικά απλός. Όλες οι λειτουργίες του και οι διαθέσιμες ρυθμίσεις βρίσκονται στο αριστερό του τμήμα. Αναδύεται όταν πατήσουμε στο βελάκι που παρατηρούμε παρακάτω.

CYBERGHOST 8 2

Για να συνδεθούμε, απλά πατάμε στο σχετικό εικονίδιο. Αν δεν θέλουμε τον αυτοματισμό με τον καλύτερο διαθέσιμο server, πατάμε στο βελάκι που αναφέραμε προηγουμένως, για να μας ανοίξει η καρτέλα με όλους τους server από διάφορες χώρες.

CyberGhost 3μ

All servers – Ανώνυμη πλοήγηση

Οι server που θα επιλέξουμε μέσα από αυτή την κατηγορία είναι οι πιο δημοφιλείς για τους περισσότερους χρήστες υπηρεσιών VPN. Προσφέρουν πολλαπλές στατικές διευθύνσεις IP, που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) υπολογιστές ταυτόχρονα.

Επειδή η ίδια διεύθυνση IP μοιράζεται από μία τόσο μεγάλη ομάδα χρηστών, με τη σειρά της προσφέρει μεγαλύτερη ανωνυμία στον τελικό χρήστη.

Έτσι λοιπόν, μόλις επιλέξουμε τη χώρα που επιθυμούμε, το CyberGhost θα ενεργοποιήσει τον ιδανικότερο server σε αυτή την τοποθεσία. Ειδάλλως, δεν έχουμε παρά να κάνουμε το γνωστό κλικ στο βελάκι για να μας εμφανιστούν όλοι οι server.

Από εκεί και μετά, μπορούμε να ξεκινήσουμε την χρήση του VPN επιλέγοντας τον server που έχει τους λιγότερους ενεργούς χρήστες.

Αν το επιθυμούμε, μπορούμε να τον βάλουμε και στα αγαπημένα μας, πατώντας στο σχετικό αστεράκι.

For torrenting – Ανώνυμες και ταχύτατες λήψεις torrent

Ένας από τους βασικότερους λόγους να προτιμήσουμε το πληρωμένο VPN είναι αναμφίβολα το torrenting. Στις δωρεάν υπηρεσίες είναι αδύνατον να κατεβάσουμε torrent, καθότι δεν το επιτρέπουν.

Εξαίρεση αποτελούν κάποιοι P2P server του VPN Gate, που αναλύσαμε σε προηγούμενο οδηγό. Ωστόσο, περιορίζουν δραματικά την ταχύτητα λήψεων με πολλές διακοπές ενδιάμεσα. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν βρούμε ταχύτητες λήψης πάνω από 40-50kB/s και δεν αξίζει τον κόπο.

Το CyberGhost διαθέτει πληθώρα από P2P server σε πολλές χώρες, ακόμη και από την Ελλάδα, και με σχετικά μεγάλες ταχύτητες. Δεν διαφέρουν και πολύ από τις αντίστοιχες που θα είχαμε χωρίς VPN.

CyberGhost 3μμμν

Στο PCsteps έχουμε κάνει εξαντλητικές δοκιμές για την απόδοση του CyberGhost στο torrenting, αλλά και συγκριτικά τεστ με άλλα VPN. Μπορούμε να τα δούμε στον ακόλουθο οδηγό:

Το Καλύτερο VPN Για Γρήγορο Torrent Download Στην Ελλάδα
Το Καλύτερο VPN Για Γρήγορο Torrent Download Στην Ελλάδα

Στις ημέρες μας ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες VPN εμφανίζονται, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Μια από αυτές είναι το P2P και το torrenting, που όμως…

For streaming – Άρση γεωγραφικών περιορισμών

Αυτή η κατηγορία μας δίνει με αυτοματοποιημένο τρόπο τους server που βρίσκονται στις χώρες όπου απαγορεύουν το περιεχόμενό τους εκτός των συνόρων.

Εκτός από το Netflix που αναφέραμε στην αρχή, το CyberGhost 8 σε αυτή την κατηγορία των server προσφέρει άρση περιορισμών και σε άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες, όπως το Disney+, Amazon Prime, BBC iPlayer, κ.λ.π.

CyberGhost 3μμ

Επιπλέον, διαθέτει ειδικούς server για να άρουμε αυτούς τους περιορισμούς στο TV Box και στο Amazon Fire TV Stick. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ειδικά στα TV Box, το CyberGhost είναι ίσως το μοναδικό VPN που λειτουργεί τόσο αποδοτικά.

Connection features – αποκλεισμός διαφημίσεων και Anti-Malware

Σε αυτή την ενότητα του client μπορούμε να ενεργοποιήσουμε επιπλέον επίπεδα προστασίας των προσωπικών δεδομένων μας, πατώντας στα σχετικά εικονίδια “On/Off”.

Για παράδειγμα, μπορούμε να μπλοκάρουμε ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων, και να αποκλείσουμε κακόβουλο περιεχόμενο σε κάποια επιβλαβή ιστοσελίδα και τυχόν προσπάθειες παρακολούθησης του ψηφιακού μας αποτυπώματος.

Το “Data Compression” θα μας φανεί χρήσιμο και θα μας εξοικονομήσει δεδομένα στις κινητές συσκευές μας που συνδέονται στο mobile internet.

Smart rules – έξυπνη διαχείριση του client

Πρόκειται για τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του CyberGhost, καθώς σε αυτή την ενότητα διαθέτει αυτοματισμούς που επιταχύνουν τη χρήση του VPN, αλλά και της πλοήγησής μας συνολικότερα.

Για παράδειγμα, πατώντας στο “Connect on Launch”, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την αυτόματη σύνδεση του CyberGhost, κάνοντας μόνο ένα κλικ στον client.

CyberGhost 4m

Στις αμέσως επόμενες ενδείξεις μπορούμε να ορίσουμε με ποιον server θέλουμε να συνδέεται αυτόματα, αλλά και με ποιον browser, όπως παρατηρούμε στην παραπάνω εικόνα.

Wi-Fi protection – προστασία σε δημόσια δίκτυα

Αυτό το προφίλ είναι ιδανικό για τις φορητές συσκευές μας, όπως για παράδειγμα το laptop, όταν συνδεόμαστε σε δημόσια hotspots.

Επιπλέον, το VPN συνδέεται αυτόματα με τον κοντινότερο server της υπηρεσίας μόλις εντοπίσει ένα δημόσιο WiFi που επισκεφθήκαμε προηγουμένως.

Αρκεί να ορίσουμε ευθύς εξαρχής ποια θέλουμε να είναι η συμπεριφορά του CyberGhost όταν εντοπίζει ότι συνδεθήκαμε σε άγνωστο WiFi. Ο ιδανικότερος αυτοματισμός είναι να ορίσουμε το “Always launch a VPN connection”.

App protection – προστασία εφαρμογών

Στο CyberGhost μπορούμε να απενεργοποιούμε ταυτόχρονα τις επιλεγμένες εφαρμογές μας που τρέχουν εκείνη την ώρα, σε περίπτωση που το VPN αστοχήσει προσωρινά.

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε στο έπακρον τα ευαίσθητα δεδομένα μας και τις online δραστηριότητες μας.

CyberGhost 4mm

Το μόνο που κάνουμε είναι να πατήσουμε το “Add more applications” μέσα από τη σχετική ενότητα. Στη συνέχεια, επιλέγουμε όποιες εφαρμογές θέλουμε.

TCP / UDP

Στην ενότητα των ρυθμίσεων, μπορούμε να ορίσουμε το CyberGhost να λειτουργήσει είτε με το πρωτόκολλο μεταφοράς TCP (Transmission Control Protocol) ή με το UDP (User Datagram Protocol). Το UDP, που είναι ταχύτερο, είναι ως συνήθως η προεπιλογή.

CyberGhost 4mmμ

Το TCP θεωρείται πιο αξιόπιστο, καθότι διακινεί τα κρυπτογραφημένα δεδομένα πιο αποτελεσματικά. Ωστόσο, είναι πιο αργό σε σχέση με το UDP, που λόγω της αυξημένης ταχύτητας είναι ιδανικό και για music/video streaming.

Ωστόσο, αν παρατηρήσουμε διακοπές ή καθυστερήσεις στην πλοήγηση, η υπηρεσία συμβουλεύει μέσα από την ενότητα των ρυθμίσεων να χρησιμοποιήσουμε το TCP, επιλέγοντας το πεδίο της σχετικής ένδειξης.

TCP για το ελληνικό Geo-blocking

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι η ενεργοποίηση του TCP μέσα από τις ρυθμίσεις του client θα μας δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ιδίως σε ό,τι αφορά τους γεωγραφικούς περιορισμούς στη χώρα μας. Κυρίως, αυτούς που αφορούν την ελληνική Web TV.

Αυτό ίσως φανεί θα φανεί χρήσιμο στους Έλληνες του εξωτερικού που θέλουν να παρακολουθήσουν τα λίγα ελληνικά κανάλια που επιβάλλουν ακόμη γεωγραφικούς περιορισμούς.

Προστασία DNS

Η ένδειξη “DNS Leak Protection” αφορά την προστασία από τη διαρροή των DNS. Απλά βεβαιωνόμαστε ότι είναι επιλεγμένη.

Με αυτή την προεπιλογή, το CyberGhost εξασφαλίζει ότι οι αιτήσεις DNS δρομολογούνται αποκλειστικά μόνο μέσω της υπηρεσίας. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση

Το Cyberghost v8 είναι από τις ελάχιστες υπηρεσίες μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς τον τύπο του πρωτοκόλλου και της κρυπτογράφησης όταν χρησιμοποιούμε το VPN.

Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από το VPN protocol στη ενότητα των ρυθμίσεων που είδαμε προηγουμένως με το TCP.

Το ταχύτατο και ισχυρό WireGuard

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, το νέο Cyberghost v8 προσφέρει το μοντέρνο πρωτόκολλο WireGuard στον client. Η προηγμένη κρυπτογραφία του το καθιστά ως την καλύτερη επιλογή μας.

Ένα σημαντικό στοιχείο που κάνει το WireGuard να υπερτερεί από τα άλλα πρωτόκολλα VPN, όπως OpenVPN, IKEv2, L2TP, και PPTP, είναι ότι προσφέρει καλύτερες ταχύτητες στην πλοήγηση και ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, βοηθά τον client να καταναλώνει λιγότερους πόρους μνήμης και CPU.

Ωστόσο, η υπηρεσία διατηρεί το IKEv2 ως προεπιλογή, καθώς είναι εξίσου γρήγορο και ασφαλές πρωτόκολλο, που τείνει να λειτουργεί καλύτερα όταν ο server στον οποίο συνδεόμαστε βρίσκεται κοντά.

My account – Smart DNS

Μέσα από τον client μπορούμε ανά πάσα στιγμή να επιβλέπουμε τον λογαριασμό μας, και κυρίως τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο CyberGhost.

Απλά πατάμε στο “Manage my account” και θα μας ανοίξει στον browser η σχετική καρτέλα με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις συσκευές μας, και όχι μόνο.

CyberGhost 5μ

Μία από τις πιο χρήσιμες είναι τα Smart DNS που έχουμε αναλύσει σε πρόσφατο οδηγό. Μας επιτρέπουν να έχουμε ακόμη πιο γρήγορο και αδιάλειπτο streaming στο ξεμπλοκάρισμα των έργων του Netflix και των άλλων συνδρομητικών πλατφορμών.

Αυτή η χρήσιμη δυνατότητα του CyberGhost διατίθεται για τις Samsung SmartTV με Tizen OS, PlayStation 3/4, Xbox, Apple TV, και DD-WRT Router.

Μπορούμε να δούμε πώς ρυθμίζουμε τα Smart DNS του CyberGhost σε αυτές τις συσκευές, πατώντας εδώ.

Αυτόματος έλεγχος παραβίασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μία ακόμη χρήσιμη υπηρεσία του Cyberghost είναι ο αυτόματος έλεγχος εάν η διεύθυνση του email μας έχει παραβιαστεί. Αρκεί να πατήσουμε στο Leak Monitor, να συμπληρώσουμε το email μας στο σχετικό πεδίο, και να πατήσουμε στο “Activate”.

CyberGhost 5μn

Από εκεί και μετά, αν υπάρξει τυχόν παραβίαση και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο έχει εκτεθεί, η υπηρεσία θα μας ειδοποιήσει άμεσα για να αλλάξουμε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής μας.

Οι ταχύτητες των server ανά κατηγορία

Παραθέτουμε με φωτογραφίες τα αποτελέσματα των τεστ που κάναμε με τους server των κυριότερων κατηγοριών που είδαμε προηγουμένως, σε σχέση με τις ταχύτητες που είχαμε χωρίς τη χρήση του CyberGhost.

Οι μετρήσεις έγιναν σε πέντε διαφορετικούς server σε κάθε κατηγορία, με ευρυζωνική σύνδεση 50Mbps του ΟΤΕ στις Κυκλάδες. Για να μην χαθούμε στη μετάφραση, παραθέτουμε τον μέσο όρο.

Ελλάδα χωρίς ενεργό το VPN:

Ελλάδα με CyberGhost VPN –  Προεπιλεγμένος ελληνικός server:

Ελλάδα με CyberGhost VPN – Προεπιλεγμένος ελληνικός server για torrent:

Όπως παρατηρούμε, σε ένα δείγμα δύο διαφορετικών ελληνικών server στο CyberGhost 8, παρότι το ping είναι αρκετά υψηλό, η ταχύτητα είναι πολύ πιο γρήγορη σε αντίθεση με τις προηγούμενες παρουσιάσεις.

Έτσι, με τις νέες αναβαθμίσεις της υπηρεσίας φαίνεται ότι δεν ισχύει αυτό που παρατηρείται στα ελάχιστα VPN που διαθέτουν ελληνική IP, όπου οι πολύ χαμηλές ταχύτητες στους ελληνικούς server είναι σύνηθες φαινόμενο.

VPN σε κοντινότερη απόσταση – Προεπιλεγμένος server από Αλβανία:

Κοντινή απόσταση – Προεπιλεγμένος server από Ρουμανία:

CyberGhost 5μlm

Μέση απόσταση – Προεπιλεγμένος server από Γερμανία:

Μέση απόσταση – Προεπιλεγμένος server από Αγγλία:

Μακρινή απόσταση – Προεπιλεγμένος server από ΗΠΑ

Όπως παρατηρούμε στα τεστ με τους server άλλων χωρών, οι διαφορές στην θεωρητική ταχύτητα με ενεργό το VPN είναι πολύ μικρές. Σε κάθε περίπτωση, οι ελληνικοί server και αυτοί από τις ευρωπαϊκές χώρες είναι σαφώς οι πιο γρήγοροι.

Υποστήριξη 24/7

Σε αντίθεση με την παλαιότερη αναλυτική συγκριτική δοκιμή του CyberGhost, η υπηρεσία φαίνεται να έχει βελτιώσει θεαματικά και την τεχνική υποστήριξη.

Σε γενικές γραμμές, ήταν ταχύτατη η ανταπόκριση στο άνοιγμα ζητήματος (ticket). Αν τους χρειαστούμε, φάνηκε ότι θα σπεύσουν να μας βοηθήσουν αμέσως.

Έτσι, σε περίπτωση που χρειαστούμε υποστήριξη, πατάμε στο εικονίδιο που παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Στη συνέχεια, θα μας ανοίξει η σχετική καρτέλα για να περιγράψουμε το πρόβλημα μας.

Υποστήριξη συσκευών και λειτουργικών συστημάτων

Το CyberGhost, όπως είναι φυσικό, στην πληρωμένη έκδοση μας δίνει απεριόριστη διακίνηση δεδομένων και υποστηρίζει τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Linux, αλλά και του Raspberry Pi.

Επτά ταυτόχρονες συνδέσεις

Η υπηρεσία υποστηρίζει επτά ταυτόχρονες συνδέσεις σε όλες τις συσκευές μας, ανεξαρτήτως λειτουργικού.

Δεν αποθηκεύονται αρχεία καταγραφής

Η υπηρεσία λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Ρουμανίας, όπου δεν υπάρχουν πολιτικές δεσμεύσεις και νόμοι που να απαιτούν την διατήρηση δεδομένων.

Σύμφωνα με αυτή, δηλώνεται στην επίσημη σελίδα της ότι δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα, και δεν καταγράφει τις δραστηριότητές μας online.

Εσείς θα δοκιμάσετε το CyberGhost VPN?

Θα εμπιστευόσασταν στο CyberGhost να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα και τα πολύτιμα δεδομένα σας? Αν σας γεννήθηκαν απορίες με την παρουσίαση της υπηρεσίας, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.