Home » Software » Παιχνίδια » 4+1 Δωρεάν Παιχνίδια Του Steam Για Τις Γιορτές, και Όχι Μόνο

4+1 Δωρεάν Παιχνίδια Του Steam Για Τις Γιορτές, και Όχι Μόνο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Χριστούγεννα σημαίνουν μελομακάρονα, ελεύθερος χρόνος, χαλάρωση, αλλά και… πολύ gaming. Όμως Χριστούγεννα σημαίνει και έξοδα. Δώρα, εκδρομές, αγορές. Για εσάς που θέλετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας χόμπι, χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σας, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Σας προτείνουμε 4+1 δωρεάν παιχνίδια του Steam, που θα σας κρατήσουν συντροφιά την περίοδο των γιορτών, και όχι μόνο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Battlerite

Αν σας λείπει το PvP στις αρένες του World of Warcraft, αλλά δεν σας λείπει το ατελείωτο farming, το Battlerite ίσως να είναι το παιχνίδι που ψάχνατε.

Βασισμένο στο Bloodline Champions, το Battlerite είναι ένα παιχνίδι τύπου arena brawl. Δύο ομάδες μπαίνουν σε μία αρένα, και μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα μείνει τελευταίος. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα κερδίσει τρεις γύρους.

H πρώτη early access έκδοση του παιχνιδιού εμφανίστηκε στο Steam το 2016, ενώ η επίσημη έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017.

Αυτή τη στιγμή το Battlerite απαριθμεί περίπου 40.000 μοναδικούς παίκτες, με πάνω από 10.000 online κάθε μέρα.

Gameplay

Ο χειρισμός του θυμίζει ΜΜΟ-RPG, καθώς έχει υιοθετήσει το γνωστό WASD για την κίνηση του χαρακτήρα μας. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τέσσερα βασικά abilities: ένα ultimate ability και τρία special abilities.

To Battlerite διαθέτει τέσσερις χάρτες και επτά χαρακτήρες (champions) για να επιλέξουμε. Οι χαρακτήρες χωρίζονται σε ranged, melee, και support. Επίσης, διαθέτει δύο game mode, 2vs2 και 3vs3.

Τα γραφικά του παιχνιδιού θυμίζουν κατά πολύ τα γραφικά του League of Legends. Παρατηρούμε το ίδιο “καρτουνίστικο” ύφος και μεγάλες ομοιότητες στον σχεδιασμό των χαρακτήρων, στις λεπτομέρειες του χάρτη, στα εφέ των abilities, κτλ.

Η έλλειψη farming καθιστά το Battlerite ιδανικό για αυτούς που προτιμούν τα παιχνίδια με πολλή δράση. Επιπλέον, η σύντομη διάρκεια των παιχνιδιών μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε μερικούς γύρους, χωρίς να δεσμεύσουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας.

Το tutorial του παιχνιδιού είναι αρκετά αναλυτικό και θα μας βάλει γρήγορα στο κλίμα του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα, γρήγορα έρχεται και η εξοικείωση με τον χειρισμό των χαρακτήρων και τα abilities τους.

Οι χάρτες δεν παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και όλοι περιέχουν τα ίδια στοιχεία. Συναντάμε μάλιστα τα γνωστά από παιχνίδια τέτοιου είδους pillars, που μας επιτρέπουν να κρυβόμαστε και να αποφεύγουμε διάφορα χτυπήματα.

Προσωπικά, θεωρούμε ότι λείπει το στοιχείο του high ground από τους χάρτες, καθώς θα έδινε ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο gameplay.

Γιατί να το παίξει κανείς

Οι τοξικές συμπεριφορές στις κοινότητες των ανταγωνιστικών online παιχνιδιών αποτελούν δυστυχώς συχνό φαινόμενο. Όμως ο γρήγορος ρυθμός του gameplay στο Battlerite, δεν αφήνει περιθώρια για συνομιλίες.

Ένας γύρος κρατάει το πολύ δύο με τρία λεπτά. Οπότε δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε οργισμένους εφήβους να σας απαριθμούν κοσμητικά επίθετα, σε μία γλώσσα που ίσως καν δεν καταλαβαίνετε.

Η ιδέα του συνεχούς PvP σε γρήγορο ρυθμό, μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστική τις πρώτες ώρες παιχνιδιού. Όμως μετά από κάποιες δεκάδες ή και εκατοντάδες ώρες, το παιχνίδι γίνεται κατά κάποιον τρόπο επαναλαμβανόμενο.

Γενικότερα το Battlerite αποτελεί μία έξυπνη ιδέα, με αρκετά ικανοποιητική υλοποίηση. Σίγουρα το παιχνίδι χρειάζεται βελτιώσεις, και ίσως λίγο μεγαλύτερο βάθος στα mechanics και στους χάρτες.

Παρ’ όλα αυτά, αν σας αρέσουν τα MOBA και γενικότερα τα PvP παιχνίδια, αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία.

Θετικά

  • Γρήγορο gameplay
  • Έλλειψη farming
  • Σύντομα παιχνίδια
  • Αναλυτικό tutorial

Αρνητικά

  • Μικρή ποικιλία χαρακτήρων
  • Στοιχεία όπως το High Ground θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγαλύτερο βάθος στο παιχνίδι
  • Επαναλαμβανόμενο gameplay μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού

DOTA2

Ο πρόγονος του LoL και των MOBAs, το DOTA2 αποτελεί την ναυαρχίδα της Valve. Πρόκειται για το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη Esports σκηνή αυτή τη στιγμή και με περίπου ένα εκατομμύριο μοναδικούς παίκτες καθημερινά.

Το DOTA 2 είναι ένα παιχνίδι τύπου ARTS (Action Real Time Strategy), ή τουλάχιστον αυτόν τον όρο προτιμάει να χρησιμοποιεί η Valve, σε αντίθεση με τον όρο MOBA (Multiple Online Battle Arena) που χρησιμοποιεί η Riot για το League of Legends.

Το παιχνίδι συνδιάζει στρατηγική, αντανακλαστικά, και mechanical skills, δημιουργώντας ένα gameplay με ιδιαίτερα μεγάλο βάθος.

Gameplay

Η ιδέα του παιχνιδιού φαίνεται αρκετά απλή σε κάποιον καινούργιο παίκτη. Δέκτα παίκτες χωρισμένοι σε δύο ομάδες, με έναν και μόνο σκοπό: Να καταστρέψουν το κεντρικό κτίριο (Ancient ή Throne) της αντίπαλης ομάδας, πριν αυτή καταστρέψει το δικό τους.

Παρ' όλα αυτά, σε κάθε παιχνίδι DOTA 2, ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών καταστάσεων και σεναρίων.

Στο DOTA έχουμε να επιλέξουμε έναν χαρακτήρα ανάμεσα σε 117, τον οποίο και χειριζόμαστε μέχρι το τέλος ενός παιχνιδιού. Ο χαρακτήρας μας τοποθετείται σε έναν χάρτη ο οποίος παραμένει ίδιος κάθε φορά.

Ο χάρτης αποτελείται από δύο βάσεις, μία για κάθε ομάδα, έχει τρία μονοπάτια (lanes), και χωρίζεται στη μέση από ένα ποτάμι.

Κάθε 30 δευτερόλεπτα εμφανίζονται πέντε creeps σε κάθε μονοπάτι, τα οποία προσπαθούν να φτάσουν στην αντίπαλη βάση. Για να τα σταματήσουν, υπάρχουν εννέα συνολικά κτίρια σε κάθε lane, όπως θα γινόταν και σε ένα παιχνίδι Tower Defense.

Τα creeps ελέγχονται από το CPU και η διαδρομή τους είναι προκαθορισμένη. Σταματάνε μόνο για να επιτεθούν σε αντίπαλα creeps, tower, ή παίκτες.

Ο χειρισμός του χαρακτήρα μας είναι παρόμοιος με αυτόν ενός RPG παιχνιδιού. Με το δεξί κλικ του ποντικιού δίνουμε την εντολή για να κινηθεί προς μία κατεύθυνση ή για να επιτεθεί. Για τα abilities χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα QWER.

Μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με άλλα γνωστά MOBA, είναι η ύπαρξη του turn rate και του deny. To turn rate είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο χαρακτήρας μας για να κάνει στροφή 180 μοιρών, και είναι διαφορετικό για κάθε χαρακτήρα.

To deny είναι ένας μηχανισμός που μας επιτρέπει να σκοτώσουμε ένα φιλικό creep, έτσι ώστε να μην το σκοτώσει ο αντίπαλος. Με αυτόν τον τρόπο, εμποδίζουμε τον αντίπαλο να πάρει το gold και το experience που θα έπαιρνε σκοτώνοντας το creep.

Από custom mod σε τουρνουά $20.000.000

Τo μακρινό 2002, ο Eul, ή κατά κόσμον Kyle Sommer, κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση ενός mod για το δημοφιλές παιχνίδι Warcraft 3: Reign of Chaos. Ονόμασε το mod DOTA, από τα αρχικά της φράσης “Defense of the Ancients” (= Υπεράσπιση των Αρχαίων).

Πλέον, σχεδόν δεκαέξι χρόνια μετά, το DOTA αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam, και όχι μόνο, με φανατικούς υποστηρικτές που αρνούνται να παίξουν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, και με τη μεγαλύτερη σκηνή Esports αυτή τη στιγμή.

To DOTA αποτελούσε για χρόνια το πιο δημοφιλή custom game του Warcraft 3. Όταν το Warcaft 3 άρχισε την πτωτική του πορεία, η κοινότητα του DOTA έκανε έκκληση στην Blizzard να μετατρέψει το DOTA απο custom game, σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Η Blizzard όμως αγνόησε τους fans του DOTA. Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Valve για να σώσει την κατάσταση. Εν ολίγοις, προσέλαβε τον Icefrog, έναν από τους developers των πρώτων εκδόσεων του DOTA, και του ανέθεσε τη δημιουργία του DOTA 2.

To 2011 η Valve στέλνει beta keys σε διάφορους gamers για να δοκιμάσουν το παιχνίδι. Την ίδια χρονιά, πραγματοποιείται το πρώτο τουρνουά The International, με βραβείο 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2013, το DOTA 2 κυκλοφόρησε και επίσημα στο Steam, και ταυτόχρονα το International καθιερώθηκε ως ετήσιο τουρνουά.

Το πιο πρόσφατο International έσπασε κάθε ρεκόρ στη σύντομη ιστορία των Esports. Μοίρασε πάνω από 24 εκατομμύρια δολάρια, με την νικήτρια ομάδα να παίρνει περίπου 10 εκατομμύρια.

Γιατί να το επιλέξω

Το DOTA 2 διαθέτει τεράστιο βάθος, παρά τον φαινομενικά απλό σχεδιασμό του. Θα συναντήσουμε mechanics όπως το deny, creep pulling και creep blocking, τα οποία προσθέτουν περισσότερους παράγοντες που καθορίζουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Κάθε χαρακτήρας είναι ξεχωριστός και εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει κάποια “συνταγή επιτυχίας” για τη νίκη. Οποιοσδήποτε συνδυασμός αντικειμένων, χαρακτήρων, κτλ, μπορεί να δουλέψει υπό συνθήκες.

Σε αντίθεση με παιχνίδια όπως το League of Legends, το παιχνίδι είναι 100% δωρεάν. Όλοι οι χαρακτήρες είναι διαθέσιμοι από την αρχή, και δεν προσφέρεται κάποιο πλεονέκτημα στους παλαιότερους παίκτες, όπως talents, runes, και άλλα.

Ενώ το DOTA 2 είναι ο πρωτοπόρος του είδους και με πολύ πιο άρτιο σχεδιασμό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, δεν είναι το πρώτο MOBA (ή ARTS) στις προτιμήσεις των gamers.

Η έλλειψη tutorial καθιστά δύσκολη την προσαρμογή νέων παικτών. Η ύπαρξη mechanics που δεν συναντάμε στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και την εχθρική απέναντι σε νέους παίκτες κοινότητα, καταλαβαίνουμε ότι απαιτείται τεράστια προσπάθεια και υπομονή από κάποιον καινούργιο παίκτη, αν θέλει να ασχοληθεί με το DOTA 2.

Θετικά

  • Βάθος gameplay
  • Ποικιλομορφία στον σχεδιασμό των χαρακτήρων
  • 100% free to play
  • Κανένα παιχνίδι δεν είναι το ίδιο, ακόμα και μετά από χιλιάδες ώρες παιχνιδιού

Αρνητικά

  • Η κοινότητα μπορεί να γίνει αρκετά τοξική
  • Δύσκολο για κάποιον αρχάριο παίκτη να προσαρμοστεί
  • Απαιτεί πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών για να μάθει κάποιος το παιχνίδι

Smite

Αν μας ζητούσαν να περιγράψουμε το Smite με μια φράση, θα λέγαμε με βεβαιότητα ότι είναι ένα MOBA παιχνίδι, για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα MOBA παιχνίδια.

Το Smite πήρε ένα επιτυχημένο concept και πρόσθεσε μία διαφορετική πινελιά. Αντί για την γνωστή πανοραμική οπτική που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους παιχνίδια, χρησιμοποίησε third-person κάμερα.

Gameplay

Στο Smite χειριζόμαστε έναν από τους 90 διαθέσιμους θεούς και μπαίνουμε σε μία αρένα με minions και towers. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες των πέντε ή των τριών ατόμων, αναλόγως με το game mode.

Σκοπός, όπως σε όλα τα MOBA παιχνίδια, είναι να καταστρέψουμε τo κεντρικό κτίριο της αντίπαλης ομάδας (Titan).

Οι θεοί του Smite προέρχονται από 7 διαφορετικές μυθολογίες, ανάμεσα σε αυτές και η ελληνική. Θα συναντήσουμε θεούς όπως ο Δίας και ο Ρα, αλλά και μυθολογικά πλάσματα, όπως η Μέδουσα κι ο Φοίνικας.

Ένα ακόμα σημείο όπου το Smite διαφοροποιείται σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, είναι ο χειρισμός. Στο Smite κατευθύνουμε τον παίκτη μας με το πληκτρολόγιο (WASD), και όχι δίνοντας εντολές με το ποντίκι.

Αντίστοιχα με παιχνίδια όπως το Battlerite, ο χειρισμός θυμίζει αρκετά MMO-RPG. Όλες οι επιθέσεις και τα abilities του χαρακτήρα μας απαιτούν να σημαδεύουμε το στόχο μας.

Δηλαδή δεν επιλέγουμε απλά το minion ή τον αντίπαλο που θα επιτεθούμε, αλλά στοχεύουμε όπως θα κάναμε σε ένα shooting παιχνίδι.

Στο Smite διατίθενται πολλά διαφορετικά game modes, αλλά το πιο δημοφιλές, το Conquest, ακολουθεί την γνωστή λογική των τριών lanes.

Εκτός όμως από το Conquest, υπάρχει το Assault, το οποίο θυμίζει πολύ το ARAM (All Random All Mid) του League of Legends, αλλά και τα Arena και Joust.

Τα γραφικά του Smite είναι ικανοποιητικά, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι θυμίζουν λίγο παιχνίδια του 2012-2013, όμως το αποτέλεσμα είναι αρκετά ευχάριστο στο μάτι.

Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων, αν και δεν είναι ιδιαίτερα λεπτομερής, μας αφήνει ικανοποιημένους για ένα δωρεάν παιχνίδι.

Free to play αλλά…

Η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού έχει διαθέσιμα όλα τα game modes και δεν έχει κάποιον περιορισμό στα level ή στον αριθμό των παιχνιδιών. Ωστόσο, οι θεοί είναι κλειδωμένοι, και πρέπει είτε να τους ξεκλειδώσουμε παίζοντας το παιχνίδι, είτε να τους αγοράσουμε.

Το Smite μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε όλους τους θεούς αγοράζοντας το Ultimate God Pack στο Steam, έναντι 24 ευρώ.

Ο μεγάλος αριθμός των διαθέσιμων θεών δίνει βάθος στο παιχνίδι και το καθιστά απολαυστικό, ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες. Σε αντίθεση με άλλα MOBA, οι χαρακτήρες δεν μοιάζουν μεταξύ τους και ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά πρωτότυπος.

Επιπλέον, ο πλουραλισμός των game modes προσφέρει επιλογές για αυτούς που βαριούνται να παίζουν συνέχεια στον ίδιο χάρτη. Βέβαια, εκτός από το Conquest, τα υπόλοιπα είναι περισσότερο fun modes και όχι τόσο ανταγωνιστικά.

Τέλος, το Smite είναι διαθέσιμο, εκτός από το Steam, σε XBOX One και PS4.

Θετικά

  • Η third person οπτική δίνει μία διαφορετική αίσθηση στον παίκτη
  • Μεγάλος αριθμός διαθέσιμων θεών
  • Ποικιλία στα modes

Αρνητικά

  • “Free to play”
  • Αρκετά bug σε καινούρια updates

Brawhalla

Έχετε μαζευτεί με φίλους στο σπίτι και ψάχνετε ένα διασκεδαστικό και σχετικά απλό παιχνίδι να παίξετε? Το Brawhalla και το Steam ήρθε για να λύσει το πρόβλημά σας.

Σχεδιασμένο από ένα indie στούντιο, το Brawhalla φέρνει το Smash Bros στο steam και στις οθόνες του υπολογιστή μας. Είναι ένα κλασικό brawler 2D παιχνίδι, με αρκετά απλοϊκά γραφικά και χειρισμό.

Smash Bros Steam edition

Το παιχνίδι διαθέτει 36 διαφορετικούς χαρακτήρες (legends) και πάνω από 20 τοποθεσίες (realms). Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ρίξουμε τους αντιπάλους εκτος “ring”.

Επίσης, υπάρχουν πολλά διαφορετικά game modes, όπου μπορούμε να παίξουμε είτε online, είτε τοπικά εναντίον φίλων μας.

Παρά τον απλοϊκό σχεδιασμό του, το gameplay προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε διαφορετικά την κάθε μάχη. Τα αντανακλαστικά και το λεγόμενο muscle memory είναι καθοριστικά για την επιτυχία μας.

Αν έχετε παίξει κάποια από τις εκδόσεις του Smash Bros, ο χειρισμός θα σας φανεί αρκετά οικείος. Ακόμα όμως κι αν είναι το πρώτο σας brawler παιχνίδι στο Steam, δεν θα αργήσετε να προσαρμοστείτε.

Γιατί να παίξω το Brawlhalla

Το πόσο ανταγωνιστικά και το πόσο “σοβαρά” θα παίξουμε το Brawlhalla, είναι καθαρά στο χέρι μας. Το παιχνίδι μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε χαλαρές στιγμές στον καναπέ του σαλονιού μας, παίζοντας αντιμέτωποι με τους φίλους μας, ή και μόνοι μας.

Δεν απαιτεί να έχουμε απομνημονεύσει τις κινήσεις του κάθε παίκτη και να έχουμε χτίσει το muscle memory μας, για να διασκεδάσουμε.

Ταυτόχρονα όμως, αν το επιθυμούμε, μπορούμε να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας απέναντι στους καλύτερους παίκτες, μέσω του ranked mode.

Θετικά

  • Ιδανικό για offline party
  • Ανταγωνιστικό στον βαθμό που εμείς επιλέγουμε
  • Πολύ ικανοποιητικός χειρισμός

Αρνητικά

  • ”Free to play”
  • Τα γραφικά μπορεί να είναι ενοχλητικά για κάποιους

Star Wars: Droid Repair Bay

Αν πάντα ονειρευόσασταν να συμμετέχετε στην αντίσταση κατά της Αυτοκρατορίας, ήρθε η στιγμή το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα.

Βέβαια δεν σας είπαμε ποιος θα είναι ο ρόλο σας στην αντίσταση. Επειδή λοιπόν καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, και κάθε κρίκος μιας ομάδας είναι σημαντικός, σας αναθέτουμε την επιδιόρθωση των Droids.

Αν δείτε πάντως το θετικό της κατάστασης, θα είστε ασφαλής στο διαστημόπλοιο της στρατηγού Λέια, ενώ ακριβώς από έξω οι σύντροφοί σας θα μάχονται εναντίον των δυνάμεων της Αυτοκρατορίας.

Η συμβολή σας όμως θα είναι πολύτιμη, καθώς θα πρέπει να επιδιορθώσετε γρήγορα τα Droids για να ξαναμπούν στη μάχη.

4+1 Δωρεάν παιχνίδια του Steam για τις γιορτές

Στο Star Wars: Droid Repair Bay, έχουμε τον ρόλο ενός μηχανικού Droid και επισκευάζουμε τα συμπαθητικά ρομποτάκια, από οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

To παιχνίδι είναι στην ουσία ένα promo της Disney για την καινούργια ταινία Star Wars. Παρ’ όλα αυτά, τα περίπου δεκαπέντε λεπτά που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι, είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία.

Αν διαθέτετε εξοπλισμό Virtual Reality και είστε fan των ταινιών Star Wars, σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε το Droid Repair Bay.

Απλό concept και απλός σχεδιασμός, αλλά με πολύ διασκεδαστικό gameplay και ικανοποιητικό χειρισμό, σε σχέση με άλλες προσπάθειες ενσωμάτωσης της VR τεχνολογίας.

Εσείς ποια παιχνίδια θα παίξετε την περίοδο των γιορτών?

Θα δοκιμάζατε τα παιχνίδια του Steam που παρουσιάσαμε? Πείτε μας τη γνώμη σας ή αφήστε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια. Καλές γιορτές και καλό gaming.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps