Home » Software » Λεπτή Xiaomi Smart TV-Box 32'' WiFi eMMC, CPU, Χωρίς Τελωνείο €182.77

Λεπτή Xiaomi Smart TV-Box 32” WiFi eMMC, CPU, Χωρίς Τελωνείο €182.77

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και η συσκευή που θα βρεθεί στο απόγειο της δόξας είναι αναμφίβολα η τηλεόραση. Δείτε τη λεπτή Xiaomi Mi TV 4A 32′‘ ιντσών που είναι και Android TV Box με τετραπύρηνο CPU, 1GB RAM, 4GB eMMC, Miracast, Wi-Fi και έξυπνο χειριστήριο με περιστροφικό πλήκτρο πλοήγησης, για περιορισμένα κομμάτια και χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η στρατηγική της Xiaomi είναι να υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προτιμώντας να πωλούν τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικό κατάστημα όπως αυτό του Gearbest, μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος των συσκευών.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους, κυρίως στην ηπειρωτική Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, και τη Σιγκαπούρη. Επεκτείνεται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και σε άλλες χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Βραζιλία.

Γιατί να αποκτήσω την Smart TV της Xiaomi

Είναι σχετικά αδύνατον να βρούμε σε αυτή την τιμή επώνυμη και λεπτή Smart TV με τετραπύρηνο CPU, Bluetooth, Wi-Fi και με δυνατότητες TV Box.

Επιπλέον σε αυτό το κόστος αγοράς δεν θα βρούμε τηλεόραση που έχει και τόσα έξυπνα χαρακτηριστικά. Ενδέχεται να μη τα βρούμε και σε ακριβότερες τηλεοράσεις.

Άλλωστε αν έχουμε ήδη μια Smart TV στο σαλόνι η Xiaomi Mi TV 4A 32” είναι ιδανική και για το υπνοδωμάτιο μας, αναβαθμίζοντας έτσι τον προσωπικό μας χώρο με μια οικονομική έξυπνη Android TV.

Σε αυτό το κόστος αγοράς διατίθενται στην ελληνική αγορά απλές τηλεοράσεις στις ίδιες ίντσες που όμως δεν είναι Smart TV, και ως επί το πλείστον προέρχονται από μικρές ή άγνωστες εταιρείες.

Όπως και να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα μία Smart TV 32” από την Xiaomi, και άλλο πράγμα μία Smart TV από την Horizon ή την Finlux.

Πως μπορώ να αγοράσω την Smart TV

H Xiaomi είναι δημοφιλής πλέον στην χώρα μας και υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που εισάγουν διάφορες συσκευές της εταιρείας. Παρ' όλα αυτά, η συγκεκριμένη σειρά των Smart TV της Xiaomi, δεν προβλέπεται να έρθει ποτέ στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, ιδίως στα είδη της Xiaomi, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Mi TV 4A 32”

Η νέα σειρά έξυπνων τηλεοράσεων της Xiaomi ονομάζεται Mi TV 4A και έρχεται σε μεγέθη οθόνης 32”, 43”, 49”, 55” και 65 ιντσών. Η σειρά Mi TV 4 και 4A κυκλοφόρησε στην Κίνα την περασμένη Άνοιξη, και πιο συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου 2017.

Η Xiaomi Mi TV 4A 32” όπως οι περισσότερες τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας, έχει ανάλυση 1366 x 768 pixels στα 60Hz και με γωνία θέασης 178 μοιρών.

Φοράει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 Amlogic 962-SX στα 1.5GHz και συνοδεύεται με την Mali 450 GPU χρονισμένη στα 750 MHz. Επιπλέον η Smart TV της Xiaomi έχει μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτική μνήμη flash eMMC στα 4GB.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας που προσφέρει η Mi TV 4A 32” περιλαμβάνουν θύρες USB και όλες τις υπόλοιπες χρήσιμες θύρες, μαζί με τα δυο ηχεία. Διατίθεται επίσης αναγνώριση ομιλίας που βασίζεται στο UI της Xiaomi.

H καινοτομία της Xiaomi

Tο νέο μοντέλο της προσφοράς έρχεται με την καινοτομία της Xiaomi, το έξυπνο λειτουργικό σύστημα PatchWall, ένα UI που βασίζεται στο Android, και σχεδιάστηκε για τις Smart ΤV της εταιρείας.

Ως εκ τούτου μπορούμε να εγκαταστήσουμε apps όπως το Kodi για να βλέπουμε ταινίες, αλλά και παιχνίδια, καθότι ο αποθηκευτικός των 4GB είναι σχετικά επαρκής για τις χρήσιμες εφαρμογές.

Παρότι στις ερωτήσεις των χρηστών προς το κατάστημα σχετικά με την γλώσσα, οι απαντήσεις προκαλούν σύγχυση, στο YouTube είδαμε ότι υποστηρίζονται τα αγγλικά στο PatchWall, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο για τα ελληνικά.

Επίσης στο βίντεο του καταστήματος που απευθύνεται ξεκάθαρα σε αγγλόφωνους χρήστες της ευρωπαϊκής και αμερικάνικης αγοράς, δεν υπάρχει κάποια επισήμανση για πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα τουλάχιστον.

Επιπλέον αναφέρεται στο κατάστημα ότι η προεπιλεγμένη κινέζικη γλώσσα μπορεί να αλλάξει σε άλλες γλώσσες μετά από τη λήψη της του αρχείου APK. Δεν έχουμε παρά να κατεβάσουμε το app πατώντας στην σχετική ένδειξη που παρατηρούμε στη παρακάτω εικόνα.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο

Το χειριστήριο είναι το Xiaomi Mi Bluetooth Remote Control τρίτης γενιάς. Συνδυάζει υποστήριξη με Bluetooth όπου δεν χρειάζεται να στοχεύουμε στην Smart TV με το τηλεχειριστήριο. Ειδάλλως υποστηρίζει και τον κλασσικό τρόπο των υπέρυθρων.

Το Xiaomi Mi Bluetooth Remote Control, υποστηρίζει επίσης την λειτουργία “Mi Touch” μαζί με χειρονομίες για τον έλεγχο της τηλεόρασης. Το έξυπνο χειριστήριο διαθέτει ένα βολικό περιστροφικό πλήκτρο πλοήγησης.

Στο κατάστημα αναφέρεται ότι το νέο τηλεχειριστήριο Mi Bluetooth έχει επίσης αναγνώριση ομιλίας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Sogou ASR που υπόσχεται 97% ακρίβεια.

Η τιμή της Xiaomi Mi TV 4A 32” θα βρίσκεται στα €182.77 για λίγες ημέρες και για περιορισμένα κομμάτια. Μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την πολύ χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

MTV32E

To GearBest προσφέρει για την Smart TV της Xiaomi την Priority Line αποστολή στα €22.25. Είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο. Η τηλεόραση θα έρθει στο σπίτι μας με Courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 32 ιντσών
  • Μέγιστη ανάλυση οθόνης: 1366 x 768 pixel HD Ready
  • Αναλογία οθόνης: 16:9
  • Τύπος οθόνης: Οπίσθιου φωτισμού LED
  • Ρυθμός ανανέωσης: 60Hz
  • 4-πυρήνες επεξεργαστής Cortex-A53 Amlogic 962-SX υψηλής απόδοσης
  • GPU: Mali-450 MP5 750MHz
  • 1 GB μνήμη RAM
  • Αποθηκευτικός: 4 GB eMMC
  • Οριζόντια γωνία θέασης: 178 μοίρες
  • Κάθετη γωνία προβολής: 178 μοίρες
  • Mi Remote Control με υπέρυθρες, Bluetooth και αναγνώριση ομιλίας Sogou ASR
  • Υποδοχές: HDMI 2.0b x 2, USB 2.0
  • Ενσωματωμένα ηχεία. 5 W x 2 με υποστήριξη Dolby Virtual ήχο surround, Bass Boost και DTS.
  • Βάρος: Τέσσερα κιλά
  • Βάρος συσκευασίας: 5,500 kg
  • Διαστάσεις: 73.30 x 47.80 x 18.00 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 Smart TV 32 ιντσών, 1 τροφοδοτικό, 1 τηλεχειριστήριο

Σας άρεσε η Xiaomi Mi TV 4A?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στην νέα Smart TV της Xiaomi.

Αν έχετε αγοράσει οθόνες ή άλλες συσκευές της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps