Home » Hardware » Υβριδικό TV Box DDR4 Ψηφιακός+ Δορυφορικός δέκτης DVB-S2, €58.6

Υβριδικό TV Box DDR4 Ψηφιακός+ Δορυφορικός δέκτης DVB-S2, €58.6

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις από το GearBest συνεχίζονται ακάθεκτες και τον Οκτώβριο, με το διεθνές e-shop να παρουσιάζει τον πρώτο υβριδικό εκπρόσωπο της νέας γενιάς των συσκευών οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το MECOOL KI PRO, που εκτός από πανίσχυρο TV Box με Android 7.1 και ταχύτατη DDR4 μνήμη, είναι ψηφιακός και δορυφορικός δέκτης, σε φιλική τιμή για περιορισμένα κομμάτια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αγοράσω το Υβριδικό TV Box

Το κινέζικο υβριδικό TV Box φέρνει το κινηματογραφικό θέαμα και την ψηφιακή εποχή στο σαλόνι μας, όλα σε ένα.

Έχει ισχυρό επεξεργαστή και είναι από τα λίγα TV Box με DDR4 μνήμη και Android 7.1. Αυτές οι προδιαγραφές το καθιστούν ιδανικό για οτιδήποτε θελήσουμε να παίξουμε στην συσκευή.

Το MECOOL KI PRO είναι TV Box με ψηφιακή μετάδοση δορυφορικού προγράμματος δεύτερης γενιάς ( DVB-S2 ). Συν τοις άλλοις υποστηρίζει και το ψηφιακό επίγειο πρόγραμμα δεύτερης γενιάς (DVB-T2), που είναι η εξέλιξη του τηλεοπτικού προτύπου DVB-T.

Όλα αυτά συνοδεύονται και με το Ultra HD σε Dolby και 5.1 surround DTS, και το καθιστούν ως το απόλυτο κέντρο ψυχαγωγίας, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά με ταινίες υψηλής ανάλυσης στο Kodi, και όχι μόνο.

Είναι σχετικά αδύνατο να βρούμε τέτοιο υβριδικό TV Box με αυτές τις προδιαγραφές και τέτοιες δυνατότητες, σε αυτή την χαμηλή τιμή των €58.60.

Τριπλάσιο κόστος στην ελληνική αγορά

Προς επίρρωση των παραπάνω ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ίδιο TV Box της εταιρείας που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, και διαφοροποιείται μόνο στο έξτρα 1GB μνήμης που ωστόσο είναι η πολύ κατώτερη DDR3, έχει πάνω από το τριπλάσιο κόστος στην ελληνική αγορά.

Ως εκ τούτου η αναγωγή στην τιμή και δεδομένου ότι αυτό το μεγαλύτερο μοντέλο με την DDR3 κοστίζει €94,67 ευρώ στο GearBest, μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Τι είπαν οι Έλληνες και ξένοι χρήστες

Στις κριτικές του προϊόντος στην σελίδα του GearBest υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια, αλλά και βίντεο των χρηστών που αγόρασαν το υβριδικό TV Box, αν θέλουμε να τα δούμε.

Οι προσφορές στις συσκευές MECOOL

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της MECOOL είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

MECOOL KI PRO TV Box

Το KI PRO είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ισχυρά TV Box της κινεζικής αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει ισχυρή μνήμη στα 2GΒ DDR4 που είναι σε όλα ανώτερη από τις DDR3…

…και δυνατό τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit Cortex-A53 με το τσιπ Amlogic S905D, που το καθιστούν ιδανικό για τα build στο Kodi, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.1 και διαθέτει τέσσερις θύρες USB. Επιπλέον υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά.

Έχει όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες θύρες και υποδοχές για το ψηφιακό και δορυφορικό πρόγραμμα που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο. Δέχεται USB stick και micro Sd κάρτα και μπορεί να συνδεθεί και με άλλα περιφερειακά, όπως επίσης και με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Διαθέτει Bluetooth έκδοση 4.1 και το ισχυρό TV Box υποστηρίζει 4K, 3D και True HD υψηλής ποιότητας βίντεο.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει και ήχο 5.1 Surround και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι για κινηματογραφικό θέαμα και παιχνίδια, αλλά και ψηφιακό ή δορυφορικό πρόγραμμα.

Συνοδεύεται από αγγλικό εγχειρίδιο σε περίπτωση που θελήσουμε εξειδικευμένη βοήθεια σε ότι αφορά τα δορυφορικά προγράμματα.

Η τιμή του TV Box θα σημειώσει πτώση για μερικές ημέρες. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Θα το βρούμε ακόμη πιο φθηνά στην τιμή των €58.64, με το ακόλουθο κουπόνι:

KIPRO

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής ARM Cortex A53 64-Bit Amlogic S905D
  • GPU: Mali-450
  • RAM: 2GB DDR4
  • Αποθηκευτικός : 16GB επεκτάσιμος
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, DVB-S2, DVB-T2, DVB-C, RJ45, HDTV In, LAN, Optical
  • 2.4G / 5.8G WiFi και Bluetooth 4.1
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1
  • Διαστάσεις: 13.00 x 12.00 x 3.20 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 163 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τροφοδοτικό, 1 x HDMI καλώδιο, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το MECOOL KI PRO?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα πολύ ισχυρό υβριδικόTV Box, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Αν έχετε αγοράσει TV Box από την κινέζικη αγορά μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps