Home » Διάφορα » Διαγωνισμοί » Διαγωνισμός Αξίας 30.000 Ευρώ Από Την Be Quiet!
FEATURED Διαγωνισμός Αξίας 30.000 Ευρώ Από Την Be Quiet 2

Διαγωνισμός Αξίας 30.000 Ευρώ Από Την Be Quiet!

H Be Quiet! γιορτάζει τα 20 χρόνια της με ένα μεγάλο διαγωνισμό που περιλαμβάνει έξη Gaming PC με Intel i9-12900Κ, Geforce RTX 3080 Ti, 32GB DDR5, 2TB SSD, καθώς και άλλα 94 προϊόντα της εταιρείας. Η επέτειος συνοδεύεται και από τη νέα σειρά FX με τις εντυπωσιακές Pure Base 500 FX, Pure Loop 2 FX, και Pure Rock 2 FX. Δείτε τα νέα προϊόντα ARGB και πώς να δηλώσετε εύκολα με ένα κλικ συμμετοχή στο μεγάλο giveaway της Be Quiet!

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η σειρά FX της Be Quiet!

Η Be Quiet! διαθέτει αναμφίβολα εξαιρετικές και φθηνές λύσεις για αερόψυξη αλλά και AIO υδρόψυξη, και πρόκειται για μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη Γερμανία το 2002.

Η πρώτη της σειρά προϊόντων ήταν τα πολυβραβευμένα τροφοδοτικά με τεχνολογίες μείωσης του θορύβου.

Υδρόψυξη Στο PC 5μ

Σήμερα, εκτός από τα τροφοδοτικά, την αερόψυξη, και την υδρόψυξη, η εταιρεία διαθέτει και PC towers αλλά και αθόρυβους ανεμιστήρες για υπολογιστή. Τα προϊόντα της εταιρείας συνδυάζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με τον χαμηλότερο δυνατό θόρυβο.

Με τη νέα σειρά FX η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων ARGB, καθώς αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλους όσους τάσσονται υπέρ του εντυπωσιακού φωτισμού χωρίς να παραβλέπουν και την απόδοση.

Τα νέα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με έως και 4 Light Wings FX και προσφέρουν ζωντανά εφέ ARGB.

Είναι διαθέσιμα online και στα καταστήματα από σήμερα, και λόγω της επετείου επιλεγμένοι συνεργάτες τα διαθέτουν αρκετά πιο φθηνά από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής.

Pure Base 500 FX

Το Pure Base 500 FX προσφέρει θεαματικό φωτισμό με πολλαπλές λειτουργίες και μέγιστη ροή αέρα για υψηλή απόδοση ψύξης.

Οι τέσσερις ανεμιστήρες PWM και ο φωτισμός ARGB δημιουργούν εντυπωσιακά εφέ. Το ARGB-PWM-Hub επιτρέπει τον συγχρονισμό έως και 6 εξαρτημάτων ARGB, καθώς και 6 ανεμιστήρες PWM.

Έρχεται εξοπλισμένο με βελτιστοποιημένο Airflow για καλύτερη απόδοση σε PC τελευταίας τεχνολογίας. Η ευελιξία του επιτρέπει στο χρήστη να τοποθετήσει κάρτες γραφικών υψηλής τεχνολογίας και μεγάλες ψύκτρες. Η τιμή λιανικής αναμένεται να είναι στα €149.

Pure Loop 2 FX

Η Pure Loop 2 FX είναι μια αθόρυβη μονάδα υδρόψυξης All-in-One υψηλής απόδοσης. Η νέα αντλία PWM είναι πλέον ρυθμιζόμενη με PWM, προσφέροντας ακόμη καλύτερη ισορροπία απόδοσης/θορύβου.

Ο εντυπωσιακός φωτισμός ARGB σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό, την αθόρυβη λειτουργία, και την αυξημένη απόδοση, καθιστά την Pure Loop 2 FX κορυφαία σε κάθε περίπτωση.

Η υδρόψυξη All-in-One είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέλα των 360mm, 280mm, και 240mm. Η τιμή λιανικής αναμένεται να είναι στα €129, €139, και €149 αντίστοιχα.

Pure Rock 2 FX

Η Pure Rock 2 FX είναι η εξέλιξη της δημοφιλούς Pure Rock 2, όπου ο ανεμιστήρας Pure Wings 2 120mm αντικαθίσταται με έναν Light Wings 120mm PWM υψηλής ταχύτητας, με απόδοση ψύξης 150W TDP.

Η νέα ψύκτρα επεξεργαστή της Be Quiet! συνδυάζει τον ζωντανό φωτισμό ARGB με την υψηλή απόδοση ψύξης. Είναι ιδανική για αθόρυβα συστήματα πολυμέσων και gaming. Η τιμή λιανικής αναμένεται να είναι στα €52.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το μεγάλο giveaway της Be Quiet! περιλαμβάνει ένα υπερπλήρες gaming σύστημα με 34″ LG Ultrawide οθόνη, Intel i9-12900k, Geforce RTX 3080 Ti, 32GB DDR5, 2TB SSD, Everest Max RGB Gaming Keyboard, ακουστικά EPOS H6Pro, κ.α.

Επιπλέον, θα κληρωθούν και άλλα 5 gaming PC με τα ίδια χαρακτηριστικά χωρίς την οθόνη και τα περιφερειακά, καθώς και άλλα 95 προϊόντα της εταιρείας. Συνολικά είναι 100 δώρα για αντίστοιχους τυχερούς.

Για να λάβουμε μέρος στο μεγάλο επετειακό giveaway της Be Quiet!, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πατήσουμε εδώ, και στο κάτω τμήμα θα πρέπει να απαντήσουμε στην ερώτηση και να συμπληρώσουμε τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία μας.

Βάσει της διασταυρωμένης έρευνας που κάναμε η απάντηση είναι Blackline P4.

Παρότι σε εμάς λειτούργησε κανονικά το “Send”, και μόλις το πατήσαμε λάβαμε τη σχετική ειδοποίηση συμμετοχής, ωστόσο, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν τους λειτουργεί αυτή η αγγλική σελίδα του διαγωνισμού.

Σε αυτή την περίπτωση πατάμε εδώ για μας ανοίξει η γερμανική, όπου μετά την αποστολή της συμμετοχής θα εμφανιστεί και η επιβεβαίωση.

Στον διαγωνισμό μπορούμε να συμμετάσχουμε μόνο μία φορά. Μπορούμε να δούμε αναλυτικά τους όρους εδώ. Λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:59 GMT +2. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει έως τις 13 Οκτωβρίου 2022.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα προϊόντα της Be Quiet?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps