Home » Διάφορα » Διαγωνισμοί » Μπήκες στο Διαγωνισμό του Websupplies? Λήγει 13 Αυγούστου

Μπήκες στο Διαγωνισμό του Websupplies? Λήγει 13 Αυγούστου

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός του PCsteps, με την υποστήριξη του Websupplies.gr, θα κληρώσει δύο μεγάλα δώρα σε δύο νικητές: Την gaming πολυθρόνα γραφείου T2 Road Warrior της Corsair και τη βάση σύνδεσης Elgato Thunderbolt 3 Dock. Δείτε πώς να μπείτε στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε ένα από τα δώρα, καθώς και τις νεότερες εξελίξεις στο κανάλι του PCsteps στο YouTube.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Θέλετε να τρέξετε τον δικό σας διαγωνισμό?

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας που χρησιμοποιούμε στο PCsteps για τους διαγωνισμούς μας:

Δημιουργία Διαγωνισμού στο Facebook και το Internet

Η δημιουργία διαγωνισμού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να διαφημίσουμε την επιχείρησή μας με χαμηλό κόστος. Ενώ πολλοί θα φτιάξουν απλά μια δημοσίευση στο Facebook…

Πώς μπαίνω στον διαγωνισμό του PCsteps

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό στο Youtube, που έχετε ήδη με οποιονδήποτε λογαριασμό Google (όπως Gmail ή Google Drive), καθώς και λογαριασμό στο Instagram.

Αν δεν έχετε Instagram, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό δωρεάν, ή να συνδεθείτε στο Instagram με τον λογαριασμό σας του Facebook. Είναι πάντως απαραίτητο για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο παραπάνω widget του διαγωνισμού, με τη χρήση του λογαριασμού σας στο YouTube.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε τις τέσσερις υποχρεωτικές ενέργειες, που δίνουν από μία συμμετοχή η καθεμία.

Θα πρέπει να μπείτε από το σύνδεσμο στο κανάλι του PCsteps στο YouTube και να γραφτείτε συνδρομητής, αν δεν είστε ήδη. Αν ήσασταν ήδη συνδρομητής, όλα καλά.

Ομοίως θα πρέπει να γραφτείτε συνδρομητής στο κανάλι του Web Supplies, πάντοτε μέσα από το Widget του διαγωνισμού. Τέλος, αρκεί να ακολουθήσετε το PCsteps και το Websupplies στο Instagram.

Σε περίπτωση που κάνετε αυτές τις ενέργειες και κάνοντας ανανέωση στη σελίδα οι συμμετοχές σας εξακολουθούν να είναι στο μηδέν, είναι πιθανό κάποιο πρόσθετο στον browser να μπλοκάρει τη λειτουργία του widget του Gleam.

Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε με έναν άλλο, “καθαρό” browser. Αν έχετε το ίδιο θέμα σε όλους τους browser, είναι πιθανό κάποια σουίτα internet security να μπλοκάρει το Gleam χωρίς λόγο. Δοκιμάστε να την απενεργοποιήσετε προσωρινά, ή να βάλετε μία καλύτερη.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των δώρων για το καλοκαιρινό giveaway του PCsteps

Corsair T2 ROAD WARRIOR Gaming Chair

Όταν κάνουμε καθιστική ζωή, ένα σωστό κάθισμα είναι ζωτικής σημασίας μακροπρόθεσμα για την υγεία μας.

Η Corsair T2 Road Warrior είναι μια εργονομική gaming πολυθρόνα με ευρύ κάθισμα και ψηλή πλάτη, ευέλικτα μπράτσα τύπου 4D, ενώ σηκώνει βάρος μέχρι 136 κιλών, για τους πιο… βαρυκόκκαλους από εμάς.

Τέλος, είναι εντυπωσιακό το πόσο μπορεί να ξαπλώσει το συγκεκριμένο κάθισμα, που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βλέπουμε ταινία ή όταν παίζουμε με gamepad.

Η αξία του δώρου ανέρχεται στα 339,90 €.

Elgato Thunderbolt 3 Dock

Το Elgato Thunderbolt 3 είναι μια συσκευή που θα αυξήσει δραματικά τη συνδεσιμότητα ενός σύγχρονου υπολογιστή, laptop, ή Macbook Pro.

Αρχικά, αποτελεί προηγμένο USB hub, με θύρες USB A και USB C, ενώ παρέχει ισχύ μέχρι και ογδονταπέντε Watt για τη φόρτιση Macbook Pro ή άλλου USB-C laptop.

Μπορούμε επίσης να συνδέσουμε πάνω του μέχρι και δύο οθόνες, με θύρες Thunderbolt ή και DisplayPort, με μέγιστη ανάλυση 5k, 5120×2880.

Τέλος, το Dock ενσωματώνει και θύρα Ethernet για ενσύρματη σύνδεση, καθώς και θύρες για μικρόφωνο και ακουστικό.

Η αξία του δώρου ανέρχεται στα 269 €

Ο χορηγός του διαγωνισμού

Χορηγός του διαγωνισμού είναι το Websupplies.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που φέρνει το love4tech και το love4gaming στο online shopping.

Έχεις απορίες για τον διαγωνισμό του PCsteps?

Αν οτιδήποτε δεν σου είναι απολύτως σαφές και ξεκάθαρο όσον αφορά τον διαγωνισμό του PCsteps και τους όρους συμμετοχής, γράψε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SL_x4 A2
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#335 - Ρυθμός Ανανέωσης, Always On Display, Και Χρόνος Ενεργής Οθόνης Android, Ένδειξη “Λείπω” Teams
QuickSteps
GamingSteps#20240713 - Αυξήσεις Τιμών Στο Xbox Game Pass, Επικό Mod Για Το The Witcher 3, Planet Coaster 2
GamingSteps