Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στο Bezel-less Vernee Mars 5.5''FHD, 4GB/32GB, €117.89

Προσφορά στο Bezel-less Vernee Mars 5.5”FHD, 4GB/32GB, €117.89

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Είναι γνωστό πλέον ότι οι κινέζικες εταιρείες παράγουν αξιόλογα κινητά, χωρίς να ξοδευτούμε για την αγορά τους. Δείτε το λεπτό και μεταλλικό Vernee Mars 4G με premium σχεδιασμό και πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5,5” FHD, 4GB μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz, Type-C, μπάντα B20 800MHz και καλές κάμερες, σε προσιτή τιμή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Vernee

Η Vernee είναι μία νεοσύστατη κινέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, από ενθουσιώδεις νέους ανθρώπους.

Η εταιρεία έχει εισέλθει δυναμικά στην τεράστια αγορά της Κίνας και παράγει smartphones που διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Γιατί να αγοράσω το λεπτό phablet

Το Vernee Mars είναι ένα ταχύτατο κινητό που διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές, όπως τα 4GB μνήμης και τα ελάχιστα bezels μαζί με το ακόμη πιο εντυπωσιακό 81% Screen-to-body ratio.

Επιπλέον διαθέτει premium μεταλλική κατασκευή σε όλο το σώμα της συσκευής, με λεπτό σχεδιασμό και πάχος στα 7,6 χιλιοστά. Το κινέζικο κινητό έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από όλα σχεδόν τα ξένα sites τεχνολογίας.

Αυτά είναι χαρακτηριστικά που τα συναντάμε μόνο σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές, και σε τιμές της τάξης των 300-400ων ευρώ.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Πως μπορώ να αγοράσω το Vernee Mars

Υπάρχουν λίγα ελληνικά καταστήματα που εισάγουν κάποιες ελάχιστες συσκευές της Vernee. Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς διατίθεται στην διπλάσια τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της Vernee

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Vernee είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Vernee Mars 4G

Το phablet διακρίνεται για τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλαϊνά της συσκευής. Έχει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD), με το ανθεκτικότατο Gorilla Glass 3.

Η οθόνη χρησιμοποιεί την ίδια in-cell τεχνολογία που χρησιμοποιεί το iPhone 7.  H Vernee αναφέρει ότι η ακρίβεια της αφής της οθόνης είναι ανώτερη από την αντίστοιχη όλων των κινέζικων smartphones.

Το πάχος του Vernee Mars όπως είδαμε είναι 7.6mm, ενώ τα bezels  μόλις 1mm. Το phablet διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Mediatek, Helio P10 στα 2.0GHz και έχει μνήμη RAM στα 4GB.

Έρχεται με δυο κάμερες, 13.0 ΜΡ η οπίσθια από την Sony και 5.0 ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει dual tone led flash.

Στην συνδεσιμότητα, η συσκευή υποστηρίζει το νέο και ταχύτατο Usb Type-C, και η χωρητικότητα του είναι στα 32GB επεκτάσιμη με micro SD.

Το Vernee Mars δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM.

Η μπαταρία του Vernee Mars είναι στα 3000mAh, και υποστηρίζει την ταχύτατη φόρτιση Verne's Vcharge 9V1.5A που παρέχει έως και 50% φόρτισης της μπαταρίας μέσα σε 30 λεπτά .

To phablet υποστηρίζει GPS και Compass και διαθέτει γυροσκόπιο και ειδοποιήσεις με Led.

Η συσκευή τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Αναφέρεται ότι είναι εφικτή η αναβάθμιση στο Android Nougat. Δεν διευκρινίζεται αν αυτό θα γίνει επίσημα από την εταιρεία.

Το phablet μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Η συσκευή κοστίζει €117.89.

Αν και υπάρχει δωρεάν αποστολή, ωστόσο, αν ανησυχούμε για το τελωνείο, ίσως είναι πολύ καλύτερα να επιλέξουμε την Priority Line στα €21.56, καθώς εξαλείφει κάθε κίνδυνο του να χρεωθούμε έξοδα τελωνείου, και το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με Courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες με Gorilla Glass 3
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK Helio P10 Octa Core 2.0GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T860 MP2 700MHz
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλαϊνά
  • RAM: 4GB
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος στα 128GB
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα.
  • Υποδοχή USB Type-C
  • 2 κάμερες με 13.0 MP από την Sony και 5.0 MP αντίστοιχα, με dual tone φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3000mAh με γρήγορη φόρτιση στο 50% σε 30 λεπτά
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0
  • Δίκτυα: FDD-LTE+WCDMA+GSM
    2G: GSM 850/900/1800MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
  • GPS, A-GPS, GLONASS
  • Διαστάσεις: 15.10 x 7,30 x 0,76 εκατοστά
  • Βάρος: 0.165 kg
  • Χρώμα: Γκρι
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Φορτιστή, καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM… και το τηλέφωνο.

Σας άρεσε το Vernee Mars?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά στο phablet της νεότατης και πολλά υποσχόμενης Vernee.

Η μεταλλική premium κατασκευή, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Vernee Mars, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα..

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της κινέζικης εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps