Home » Software » Νέο "All-Screen" Phablet Χωρίς Περιθώρια Σε Τιμή Για Όλους

Νέο “All-Screen” Phablet Χωρίς Περιθώρια Σε Τιμή Για Όλους

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Μέχρι τώρα το διεθνές e-shop Gearbest μας έχει προσφέρει όλων των ειδών τα κινητά. Κάποια είναι μικρά άλλα είναι μεγαλύτερα και αρκετά είναι λεπτά. Δείτε το πιο Bazel-less από όλα, το εντυπωσιακό Bluboo S1 με οθόνη χωρίς περιθώρια στις 5,5 ίντσες και με 4GB μνήμης, σε τιμή που είναι προσιτή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Bluboo

Η Bluboo είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών. Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, στην έναρξη της εποχής των smartphone το 2006.

Διαθέτει ιδιοκτήτες μονάδες κατασκευής και καινοτόμα εργαστήρια, και ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Γιατί να αγοράσω το Bluboo S1 4G

Το S1 έχει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης από την Ιαπωνική Sharp με Corning Gorilla Glass 4, και 90% Screen-to-body Ratio. Έχει ομολογουμένως πολύ όμορφη εμφάνιση και τρέχει το Android 7.0.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού, οι τρεις δυνατές κάμερες, καθώς επίσης o πανίσχυρος επεξεργαστής, το Type-C και η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το S1

Δεν υπάρχουν προς το παρόν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το Bluboo S1 4G. Στην ελληνική αγορά διατίθενται σε περιορισμένη γκάμα μερικά smartphones της Bluboo σε πολύ υψηλότερες τιμές.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στα κινητά της Bluboo

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Oukitel είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Bluboo S1 4G

Το Bazel-less phablet διακρίνεται όπως αναφέραμε για τα ελάχιστα περιθώρια και την πολύ φθηνή τιμή. Έχει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD).

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον Helio P25 MTK6757 64-bit στα 2.5GHz .

Έχει μνήμη στα 4GB RAM και 64GB ROM επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM. Το phablet διαθέτει το ταχύτατο Type-C.

Το Bluboo S1 τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και βέβαια πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 3500mAh .

Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα τέτοιο δυνατό και όμορφο phablet με τρεις κάμερες 13.0ΜΡ + 3.0ΜΡ από την Sony, και 5.0ΜΡ αντίστοιχα, (φθάνουν έως 16.0ΜΡ και 8.0ΜΡ με παρεμβολή), σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αγοράς.

Η τιμή του Bluboo S1 ανέρχεται στα €140.97 για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Το phablet συνοδεύεται με θήκη της εταιρείας και προστασία οθόνης. Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουλίου 2017.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες από την Sharp με Gorilla Glass 4
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6757 στα 2.5GHz
  • GPU: Mali T880
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός
  • Type-C
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM,Dual Standby)
  • 3 κάμερες 13.0ΜΡ ( SW 16.0MP ) + 3.0ΜΡ με φλας, και 5.0MP ( SW 8.0MP ) μπροστά
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3500mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: 2G: GSM 1800MHz,GSM 1900MHz,GSM 850MHz,GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz,FDD B20 800MHz,FDD B3
  • Διαστάσεις: 14.86 x 7.43 x 0.79 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,1690 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, θήκη της εταιρείας και προστασία οθόνης, βελόνα εξαγωγής SIM, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet της Bluboo?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Tri-Bazel-less phablet της κινέζικης Bluboo S1 .

Η ωραία εμφάνιση, η λεπτή κατασκευή, και τα καλά χαρακτηριστικά του Bluboo S1, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Bluboo, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps