Home » Smartphones-Tablets » Motorola Edge Review: Τρία Νέα Smartphone Με Καινοτόμα Σχεδίαση & Χαρακτηριστικά
Featured Νέα Σχεδίαση Και Καινοτόμα Χαρακτηριστικά Σε Τρία Νέα Motorola Edge 3α

Motorola Edge Review: Τρία Νέα Smartphone Με Καινοτόμα Σχεδίαση & Χαρακτηριστικά

Η Motorola ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων συσκευών. Πρόκειται για τα motorola edge 30 ultra, το πρώτο smartphone με 200ΜΡ κάμερα, motorola edge 30 fusion, και motorola edge 30 neo. Τα νέα κινητά επαναπροσδιορίζουν την κατηγορία των premium smartphone και συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εξαιρετική σχεδίαση και καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τα τρία νέα Motorola Edge

Τα smartphone δεν είναι πια απλά εργαλεία επικοινωνίας, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι οι κατασκευαστές, και φυσικά ο πρωτοπόρος στις τηλεπικοινωνίες, η Motorola.

Πλέον, είναι βασικά εργαλεία της καθημερινότητάς μας, βοηθώντας μας να εκφραστούμε, να εξερευνήσουμε τη δημιουργικότητά μας και να εμβαθύνουμε σε αυτά που αγαπάμε.

Νέα Σχεδίαση Και Καινοτόμα Χαρακτηριστικά Σε Τρία Νέα Motorola Edge

Το motorola edge 30 ultra, το motorola edge 30 fusion, και το motorola edge 30 neo έχουν όλες τις δυνατότητες Ready For της εταιρείας, για μια νέα εμπειρία χρήστη και πολλά άλλα.

Motorola edge 30 ultra

Το motorola edge 30 ultra είναι αναμφίβολα ένα κορυφαίο smartphone 6,7 ιντσών, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά αιχμής, όπως την προηγμένη πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon®1, την κάμερα με την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς, και την πιο γρήγορη φόρτιση TurboPowerΤΜ που έχει επιτευχθεί ως σήμερα.

Motorola edge 30 ultra 1

Παράλληλα, η ναυαρχίδα της Motorola προσφέρει ένα εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης και design, με premium χαρακτηριστικά σε μια καλαίσθητη συσκευή με οθόνη από άκρη σε άκρη.

Motorola edge 30 ultra 1α

Η συσκευή διαθέτει καμπύλη οθόνη pOLED FHD+ στα144Hz, με ελάχιστα περιθώρια στα πλάγια, η οποία φαίνεται να προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση οπτικά, αλλά και στο χέρι.

Motorola edge 30 ultra 5μα

Το premium smartphone έχει πλαίσιο αλουμινίου που είναι λεπτό, και Gorilla glass μπρος-πίσω. Επίσης, ανθεκτική επίστρωση στα δακτυλικά αποτυπώματα και απαλό ματ φινίρισμα στην πλάτη.

Motorola edge 30 ultra 5μ

Το motorola edge 30 ultra είναι το πρώτο smartphone της αγοράς με 200ΜΡ κάμερα.

Αυτός ο τεράστιος αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει περισσότερο φως συνδυάζοντας 16 pixel σε ένα Ultra Pixel 2,56μm, με αποτέλεσμα καθαρές, φωτεινές εικόνες ακόμα και στο σκοτάδι.

Υποστηρίζει την προηγμένη τεχνολογία HDR και ο κύριος αισθητήρας έρχεται επίσης με OIS, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη των ανεπιθύμητων κουνημάτων, για καθαρές φωτογραφίες και βίντεο.

Motorola edge 30 ultra 1αααα

Επιπλέον, το motorola edge 30 ultra προσφέρει μπροστινή κάμερα 60 MP – μία από τις υψηλότερες αναλύσεις σε μπροστινή κάμερα smartphone – για selfies υψηλής ποιότητας.

Η ναυαρχίδα της Motorola, έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 8K και ανάλυση πάνω από 33 εκατομμύρια pixel, την υψηλότερη δυνατή ανάλυση βίντεο σε smartphone σήμερα.

Η εγγραφή βίντεο 4K HDR10+, που πληροί αυστηρά πρότυπα HDR10+ για ακρίβεια και εύρος χρωμάτων, φωτεινότητα και αντίθεση, έχει ως αποτέλεσμα βίντεο με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρωμάτων και ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

H κάμερα του motorola edge 30 ultra είναι επίσης εξοπλισμένη με υπερευρυγώνιο φακό 50MP για να χωράει περισσότερα στο κάδρο και να εξακολουθεί να παίρνει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Για ακραίες κοντινές λήψεις, υπάρχει ενσωματωμένο Macro Vision, το οποίο μας φέρνει 4 φορές πιο κοντά στο θέμα μας από έναν τυπικό φακό.

Χρησιμοποιώντας έναν τηλεφακό 2x, μπορούμε να γεμίσουμε το κάδρο με το θέμα μας και να διατηρήσουμε την κατάλληλη απόσταση για να τραβήξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Στη λειτουργία πορτραίτου, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις εστιακές αποστάσεις μεταξύ ευρείας (35mm), κανονικής (50mm) ή κοντινής (85mm) για να πλαισιώσουμε το θέμα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Snapdragon 8+ Gen 1 που διατίθεται στο motorola edge 30 ultra φέρνει στις premium συσκευές κινητής τηλεφωνίας όλες τις νέες δυνατότητες των τεχνολογιών 5G και AI.

Προσφέρει μία νέα κατηγορία εμπειριών με πρωτοποριακές ταχύτητες 5G2, όπου τα πάντα στο κινητό μας να λειτουργούν ομαλά, με βελτιωμένη εμπειρία χρήσης όλης της συσκευής και εξοικονόμηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Επίσης, το νέο motorola edge ανταποκρίνεται άμεσα με έως και 12GB LPDDR5 RAM και έχει έως και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Το premium smartphone έρχεται με τις δυνατότητες Snapdragon Elite Gaming™, για ακόμη καλύτερο gaming. Η συσκευή μειώνει την καθυστέρηση αφής, προσφέροντας ρυθμό αφής 360Hz κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Παράλληλα, λαμβάνει ενημερώσεις γραφικών και απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, ενώ με την οθόνη 144Hz διασφαλίζει το ομαλό και ζωντανό παιχνίδι.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, με το motorola edge 30 ultra μπορούμε πλέον να φορτίσουμε για ολοήμερη χρήση σε μόλις 7 λεπτά φόρτισης χάρη στα 125W, την ταχύτερη φόρτιση TurboPower™ στην αγορά.

Επίσης, η συσκευή διαθέτει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης έως και 50W, και μας επιτρέπει ακόμη και να δώσουμε λίγη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε έναν φίλο με ασύρματη κοινή χρήση ισχύος 10W.

Η οθόνη 6,67″ pOLED FHD+ σχεδόν χωρίς bezels προσφέρει πιο ευκρινή εικόνα με λιγότερα pixelation, και το HDR10+ βελτιώνει τη φωτεινότητα και την αντίθεση με πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις αληθινών χρωμάτων.

Για τους gamers, o συνδυασμός της endless edge οθόνης, με το Dolby Atmos και την ασύρματη συνδεσιμότητα WiFi 6E, βελτιώνει κατά πολύ το cloud gaming. Επιπλέον, πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας θα είναι άμεσα διαθέσιμα στη συσκευή με το Xbox Game Pass, ενώ νέα games θα προστίθενται συνεχώς.

Motorola edge 30 ultra 1ααα

Τέλος, το motorola edge 30 ultra διαθέτει επίσης περιμετρικά φώτα. Οι ειδικά σχεδιασμένες άκρες της συσκευής φωτίζονται με διαφορετικούς τρόπους για να μας ενημερώσουν για μια νέα ειδοποίηση, μια εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση, ή όταν χτυπά το προγραμματισμένο ξυπνητήρι μας. Διατίθενται πέντε χρωματικές επιλογές φωτισμού.

Motorola edge 30 fusion

Tο νέο motorola edge 30 fusion διακρίνεται από τον πολύ λεπτό και ισορροπημένο σχεδιασμό του. Διαθέτει συμμετρικές, καμπύλες άκρες και ομαλή μετάβαση ανάμεσα στο μπροστινό και το πίσω ματ γυαλί.

Motorola edge 30 ultra 5μαα

Επιπλέον, το κομψό, premium φινίρισμα της συσκευής ολοκληρώνεται με το αμμοβολιμένο φινίρισμα του αλουμινένιου πλαισίου του. Το επανασχεδιασμένο περίβλημα της κάμερας έχει ιδιαίτερη εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα ρετρό και μοντέρνα.

Motorola edge 30 ultra 5μααα

Tο motorola edge 30 fusion διαθέτει οθόνη 6,55″ POLED FHD+ χωρίς περιθώρια, με HDR10+ και πολύ ομαλό ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Διαθέτει επίσης δύο μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία με δυνατότητα Dolby Atmos.

Με τη φόρτιση TurboPower™ 68W, το motorola edge 30 fusion μπορεί να φορτιστεί για όλη την ημέρα σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης, σύμφωνα με την εταιρεία.

Motorola edge 30 fusion 5μαααα

Η συσκευή διαθέτει τον ισχυρό Snapdragon 888+ 5G, ενισχύοντας την απόδοση από την προηγούμενη γενιά, με αποτέλεσμα να παίζουμε παιχνίδια με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη που ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στις κινήσεις μας, αλλά και να τραβάμε φωτογραφίες και βίντεο ακόμη πιο γρήγορα.

Motorola edge 30 fusion 5μααααα

Το motorola edge 30 fusion διαθέτει έναν αισθητήρα υψηλής ανάλυσης 50MP με OIS στην κύρια κάμερά του. Προσφέρει εγγραφή σε HDR10 ή σε ανάλυση 8K για πιο φωτεινά βίντεο.

Τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνουν επίσης έναν υπερευρυγώνιο φακό 13MP με ενσωματωμένη κάμερα macro vision στο πίσω μέρος, ενώ στο μπροστινό μέρος διαθέτει κάμερα 32MP.

Παράλληλα, με την τεχνολογία Quad Pixel, το αποτέλεσμα είναι πιο ευκρινείς και πιο ζωντανές φωτογραφίες, με 4 φορές καλύτερη ευαισθησία ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε στην αυτόματη εστίαση που διατηρεί την εικόνα αναλλοίωτη ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρισκόμαστε από την μπροστινή κάμερα.

Motorola edge 30 neo

Το motorola edge 30 neo είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε σε μοντέρνα χρώματα που επιλέχθηκαν ως μέρος μιας νέας μόνιμης συνεργασίας της Motorola με την Pantone, τον παγκόσμιο ηγέτη στη ακρίβεια των χρωμάτων για brands και σχεδιαστές, σε όλο τον κόσμο.

Με επιλογές χρωμάτων, όπως το Pantone Color of the Year 2022, Very Peri, το motorola edge 30 neo φαίνεται να έχει προσεγμένη κατασκευή.

Όποιο χρώμα και αν επιλέξουμε ανάμεσα στα Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx ή Ice Palace, κάθε σχέδιο διαθέτει ένα λεπτό ένθετο τσιπ Pantone στο πίσω μέρος της συσκευής και μια επιλογή εξατομίκευσης του τηλεφώνου, προσφέροντας επιλογές χρωμάτων στο user interface.

Το smartphone είναι λεπτό, ελαφρύ, και στο πίσω τμήμα του μας δείχνει αν έχουμε μια νέα ειδοποίηση ή μια εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση. Μια ζώνη LED τυλίγεται γύρω από το περίβλημα της κάμερας και ανάβει με διαφορετικά χρώματα για να μας ειδοποιήσει για ότι συμβαίνει, χωρίς να μας διακόψει από αυτό που κάνουμε.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,28″ 120Hz pOLED που προσφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρωμάτων. Η εμπειρία ψυχαγωγίας ενισχύεται επίσης από δύο μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos.

Το motorola edge 30 neo προσφέρει φόρτιση TurboPower™ 68W και δύο προηγμένες κάμερες. Ο αισθητήρας κύριας κάμερας υψηλής ανάλυσης 64MP με OIS, μας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώνουμε τις λεπτομέρειες στο έντονο φως της ημέρας, ενώ ένας προηγμένος αισθητήρας με τρεις προοπτικές ολοκληρώνει το σύστημα του νέου edge.

Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή διαθέτει κάμερα 32MP με τεχνολογία Quad Pixel, για selfies υψηλής ποιότητας.

Motorola edge 30 fusion 5μαααααα

Το smartphone διαθέτει τον Snapdragon 695 5G. Υποστηρίζει γρήγορες, high-bandwidth συνδέσεις με χαμηλή καθυστέρηση (low- latency), για πιο ομαλό gaming και streaming.

Τι είναι το Ready For της Motorola

Το motorola edge 30 ultra, το motorola edge 30 fusion και το motorola edge 30 neo έχουν όλες τις δυνατότητες Ready For της εταιρείας που προσφέρει μια νέα εμπειρία χρήστη και πολλά άλλα.

Απλά συνδέουμε ενσύρματα ή ασύρματα τη συσκευή, και είμαστε έτοιμοι να μετακινήσουμε τα παιχνίδια του κινητού στη μεγάλη οθόνη.

Επίσης, το Ready For PC, προσφέρει μια νέα εμπειρία χρήστη, όπως εκτέλεση εφαρμογών από το motorola σε υπολογιστή με Windows, εύκολη μεταφορά και απόθεση αρχείων ή εικόνων, ακόμη και αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ συσκευών.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

motorola 30 edge ultra: Το motorola 30 edge ultra πωλείται ήδη στην Ευρώπη από αρχές Σεπτεμβρίου 2022, περί τα 899,99 ευρώ. Η ναυαρχίδα της εταιρείας έρχεται σε Interstellar Black και Starlight White.

motorola 30 edge fusion: Παρομοίως, το motorola 30 edge fusion πωλείται ήδη στην Ευρώπη από αρχές Σεπτεμβρίου 2022, περί τα 599,99 ευρώ. Η συσκευή έρχεται σε Cosmic Grey, Aurora White, Solar Gold, Neptune Blue – Vegan Leather.

motorola 30 edge neo: Το motorola 30 edge neo θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες, με αρχική τιμή στα 369,99 ευρώ. Το smartphone είναι διαθέσιμο σε Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx και Ice Palace.

Μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε το πραγματικό μέγεθος των συσκευών, τοποθετώντας μια οποιαδήποτε κάρτα σας στην οθόνη του PC για τη βαθμονόμηση, από εδώ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα τρία νέα smartphone της Motorola?

Aν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps