Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Δείτε τη Συνέντευξη της Έλενας στο Star Channel για το PCsteps

Δείτε τη Συνέντευξη της Έλενας στο Star Channel για το PCsteps

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ενώ έχουμε ασχοληθεί με το πώς να βλέπουμε τηλεόραση στον υπολογιστή, οι συντελεστές του PCsteps γενικά προτιμούμε το ίντερνετ από την τηλεόραση. Όταν όμως μας προσκάλεσαν για μια σύντομη παρουσίαση της σελίδας μας στο WebTV του Star Channel, θα ήταν αγένεια να αρνηθούμε. Δείτε τη συνέντευξη της Έλενας Σωτήρη.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν θέλετε, μπορείτε να μπείτε στο κανάλι YouTube του Star Channel και να πείτε ένα γεια στα σχόλια εκ μέρους μας.

Αν οι πληροφορίες που ακούσατε στην εκπομπή σας άνοιξαν την όρεξη για να μάθετε περισσότερα για το PCsteps, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ιστορία μας, μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.

Πώς Ξεκίνησε το PCsteps – Αυτή Είναι Η Ιστορία Μας

Φέτος το PCsteps θα κλείσει τον 7ο χρόνο λειτουργίας του, αν και οι περισσότεροι το γνωρίσατε μετά το 2013, όταν άρχισε να έχει τη μεγαλύτερή ανάπτυξη. Αν…

Η εκπομπή “Τεχνολογία για όλους” στο WebTV του Star Channel

Η εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή “Τεχνολογία για όλους” ξεκίνησε στις 9 Φεβρουαρίου 2017, στο WebTV του Star Channel. Προβάλλεται κάθε πέμπτη στις 21:00, ενώ λίγες ώρες αργότερα ανεβάζουν τα επεισόδια στο YouTube.

Μέχρι στιγμής, έχουν παρουσιάσει 12 επεισόδια.

Δείτε τη Συνέντευξη της Έλενας στο Star Channel για το PCsteps

Οι παρουσιαστές, Μανώλης Αριστειδόπουλος και Πάρης Λύρας, καλύπτουν κάθε εβδομάδα την ελληνική και διεθνή τεχνολογική επικαιρότητα.

Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε smartphone, tablet και wearable gadget, εστιάζοντας στο Value For Money, δηλαδή στον υψηλό λόγο απόδοσης προς τιμή.

Πίσω από την εκπομπή βρίσκεται η ομάδα του Techvalue.gr

Ποιο είναι το Techvalue.gr

Το Techvalue.gr είναι μια ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο της τεχνολογίας, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013 από το Μάνο Αριστειδόπουλο, που είναι ο Administrator, Editor-in-Chief, και υπεύθυνος για το SEO Optimization.

Σήμερα, η ομάδα περιλαμβάνει συνολικά επτά άτομα. Ο συμπαρουσιαστής στην εκπομπή, Πάρης Λύρας, είναι ο Senior Editor.

Σύμφωνα με το Alexa.com, η σελίδα βρίσκεται σε ανερχόμενη πορεία, ενώ έχει σημαντική επισκεψιμότητα από το… Hong Kong. Βέβαια, οι εκτιμήσεις του Alexa δεν είναι πάντοτε 100% ακριβείς.

Ή το Hong Kong έχει μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα απ' όσο γνωρίζαμε.

Αρχικά η σελίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση κινητών, περιλαμβάνοντας μάλιστα το πρώτο ελληνικό unboxing του ZTE V889S.

Συνολικά, η ενότητα των reviews είναι η σημαντικότερη στο site, με 90 δημοσιεύσεις μέχρι στιγμής.

Το 2014 ξεκίνησαν να δημοσιεύουν και ορισμένους οδηγούς, που περιλαμβάνουν ποικίλα θέματα, από τα καλύτερα αδιάβροχα κινητά μέχρι tips για εξοικονόμηση μπαταρίας στο SnapChat και διαγραφή μηνυμάτων στο Facebook.

Το 2015 μπήκαν στο χώρο του Gaming, ασχολούμενοι όμως με θέματα ειδησεογραφίας, όχι με αναλυτικά reviews και βαθμολογίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κυριάκο Οικονομίδη του Dwrean.net που μας έφερε σε επαφή με τους συντελεστές της εκπομπής, καθώς και τον Μάνο και τον Πάρη για τη φιλοξενία τους.

Πιστεύετε θα έπρεπε να έχει το PCsteps δική του εκπομπή?

Για τεχνικούς λόγους, ο κυριότερος εκ των οποίων είναι πως οι συντελεστές του PCsteps βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αντίστοιχη δική μας εκπομπή, αν υποθέσουμε πως υπήρχε ενδιαφέρον.

Μπορείτε πάντως να μας γράψετε τη δική σας γνώμη στα σχόλια. Ποτέ δεν ξέρεις.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps