Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Τα Windows 11 Ίσως Σταματήσουν Να Διατίθενται Ως Δωρεάν Αναβάθμιση
Featured Τα Windows 11 Ίσως Σταματήσουν Να Διατίθενται Ως Δωρεάν Αναβάθμιση

Τα Windows 11 Ίσως Σταματήσουν Να Διατίθενται Ως Δωρεάν Αναβάθμιση

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε που ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε επίσημα το νέο λειτουργικό του. Έκτοτε, τα Windows 11 έχουν σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό εγκατάστασης στα PC σε σχέση με αυτό που είχαν τα Windows 10 στο ίδιο χρονικό διάστημα. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που η Microsoft φαίνεται να σχεδιάζει το τέλος της δωρεάν αναβάθμισης.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τέλος στην δωρεάν αναβάθμιση των Windows 11?

Η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι τα Windows 11 θα είναι δωρεάν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2022.

Παρ΄ όλα αυτά, μια πρόσφατη αμφιλεγόμενη δήλωση του chief product officer, Πάνου Παναή, άφησε υπόνοιες ότι αυτή η προσφορά της δωρεάν αναβάθμισης θα μπορούσε να λήξει πριν από το καλοκαίρι του 2022.

Η δήλωση περιλάμβανε επίσης και μια υποσημείωση που ανέφερε ότι ενδέχεται να αφορά τις συσκευές με Windows 10 Home.

Παρόλο που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα γίνει σύντομα αυτή η αλλαγή πολιτικής, ωστόσο, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να σημαίνει ότι η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει νωρίτερα τη δωρεάν προσφορά αναβάθμισης για τους χρήστες των Windows 10 Home.

Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, το 16,5% των Windows PC τρέχουν ήδη τo νέο λειτουργικό, και ο αριθμός των χρηστών που προχωρούν  στην αναβάθμιση των Windows 11 είναι διπλάσιος από τον αντίστοιχο που αφορούσε την αναβάθμιση των Windows 10.

Φυσικά, στα ψιλά γράμματα του FAQ της επίσημης σελίδας της Microsoft, συνεχίζουν να αναφέρουν ως καταληκτική ημερομηνία την 5η Οκτωβρίου 2022, δηλώνοντας και ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την υποστήριξη για τη δωρεάν προσφορά.

Ως εκ τούτου, γνωρίζοντας τις αιφνίδιες αλλαγές – και όχι μόνο – που κάνει η Microsoft κατά καιρούς, όλα μπορούν να συμβούν. Μάλιστα, διάφορα έγκυρα ξένα site τεχνολογίας αναφέρουν ότι να μην ποντάρουμε ιδιαίτερα στα λεγόμενα της  επίσημης σελίδας.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε και πόσο τελικά θα κοστολογήσει η Microsoft τα Windows 11.

Φυσικά, υπάρχει πάντα το Keysfan, το ανανεωμένο e-shop που διαθέτει σε πολύ χαμηλές τιμές τα νόμιμα κλειδιά των Windows, καθώς και του Office.

Εσείς θα κάνετε δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για τη δωρεάν αναβάθμιση των Windows 11, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps