Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Τι Ταινία να Δω Σήμερα? Τα Καλύτερα Site για Νέες Ταινίες

Τι Ταινία να Δω Σήμερα? Τα Καλύτερα Site για Νέες Ταινίες

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι δωρεάν online ταινίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσουμε με τους φίλους και την οικογένειά μας. Το Kodi μας τις προσφέρει στο πιάτο, και αν το συνδυάσουμε με τα καλύτερα site για νέες ταινίες και σειρές, θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τον πήχη της οικιακής ψυχαγωγίας μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί έχουν ενδιαφέρον κάποια site για νέες ταινίες

Για όλους εμάς τους μη αγγλόφωνους χρήστες, είναι προφανές ότι οι ιδανικές ταινίες είναι μόνο εκείνες που συνοδεύονται από ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμη καλύτερα όταν υπάρχει και ελληνικό κείμενο στην περίληψη της υπόθεσης του έργου.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν αρκετά site για online ταινίες, όπως για παράδειγμα το Movielens. Το πρόβλημα είναι ότι απευθύνονται ως επί το πλείστον σε αγγλόφωνους χρήστες.

FEATURED Τι Έργο να Δω Σήμερα 9+1 Άγνωστες Ταινίες & Τηλεοπτικές Σειρές Που Πρέπει Να Δείτε 3
Τι Να Δω Σήμερα? Άγνωστες Τηλεοπτικές Σειρές & Ταινίες Που Αξίζουν & Πώς Τις Βλέπω Δωρεάν

Όσοι βλέπουμε συχνά ταινίες γνωρίζουμε ότι τα καλύτερα έργα δεν προέρχονται μόνο από Χόλυγουντ και ΗΠΑ. Υπάρχουν διαμάντια και από άλλες χώρες σε όλες τις…

Επιπλέον και βασικότερο όλων, οι ελληνικοί υπότιτλοι δεν διατίθενται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ταυτόχρονα όλες οι πληροφορίες που ίσως χρειαζόμαστε είναι μόνο στα αγγλικά.

Στις ημέρες μας, εφόσον μας αρέσουν οι ταινίες δεν επιτρέπεται να μην έχουμε το Kodi. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να απευθυνθούμε σε αυτά τα site.

Εδώ που τα λέμε, είναι πολύ πιθανό το ίδιο να κάνουν και οι αγγλόφωνοι χρήστες, του απόλυτου media center.

Πόσο μάλιστα όταν μπορούμε να έχουμε πολλές πληροφορίες για όλες τις ταινίες στα ελληνικά, όπως θα δούμε στη συνέχεια του οδηγού.

Όταν ετοιμαζόμαστε να δούμε ταινίες στο Kodi, τα πρόσθετα μας δίνουν την περίληψη του έργου. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μάθουμε περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους συντελεστές της ταινίας, όπως είναι οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες.

Νέες ταινίες βάσει αγαπημένων ηθοποιών

Τα site του οδηγού, εκτός από τις πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις νέες ταινίες, θα μας δώσουν και αναλυτικές πληροφορίες για τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και τα έργα που έχουν παίξει.

Έτσι με ένα κλικ πάνω στο κάθε όνομα, μπορούμε να βρούμε και άλλα ενδιαφέροντα έργα με τον ίδιο καλλιτέχνη.

Κάτι τέτοιο είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει την περιέργειά μας, και ενδέχεται να εκπλαγούμε, καθότι είναι πολύ πιθανό να βρούμε πολύ ενδιαφέρουσες παλιές ή νέες ταινίες του αγαπημένου μας ηθοποιού που δεν έχουμε δει.

Ταυτόχρονα μαθαίνουμε και για τις νέες ταινίες που θα πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός. Μπορούμε κατόπιν να τις βάλουμε στη λίστα των επιθυμιών μας, για να τις δούμε στο Kodi όταν κυκλοφορήσουν οι ελληνικοί υπότιτλοι.

νέες ταινίες 4

Αναλυτική βαθμολογία ταινιών

Με τα site μπορούμε να δούμε την αναλυτική βαθμολογία των ταινιών και να συγκρίνουμε τις αξιολογήσεις άλλων έργων με παρόμοια πλοκή.

Στη συνέχεια να εντοπίσουμε νέες ταινίες από άλλους καλλιτέχνες, γνωστούς ή λιγότερους γνωστούς, που μας αρέσουν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε θεαματικά τις επιλογές της ταινιοθήκης μας. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα θελήσουμε κατόπιν να δούμε όλες αυτές τις ταινίες στο Kodi.

Subs4Free

Το Subs4Free είναι αναμφίβολα ένα από τα ιδανικότερα site για τις νέες ταινίες, και όχι μόνο.

Παρότι είναι γνωστό μόνο για τους ελληνικούς υπότιτλους, μας δίνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα, για όλες τις ταινίες και τους συντελεστές τους.

Hot ταινίες και προτάσεις χρηστών

Μέσα σε λίγα λεπτά και με πολύ εύκολο τρόπο, μπορούμε να εντοπίσουμε πολλές νέες ταινίες που ίσως μας ενδιαφέρουν.

Ταυτόχρονα βλέπουμε και τη βαθμολογία των Ελλήνων χρηστών. Αν το θελήσουμε μπορούμε να εγγραφούμε στο site για να βαθμολογούμε και εμείς.

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν για τους ηθοποιούς της κάθε ταινίας. Το Subs4Free θα μας προτείνει να ρίξουμε μια ματιά και στα άλλα έργα που έχουν παρόμοια πλοκή.

Η ιστοσελίδα μας προτείνει να δούμε και τις προτάσεις των χρηστών, να εντοπίσουμε τις πιο hot ταινίες, και να επιλέξουμε μέσα από πολλές κατηγορίες.

Μετά από τόσες επιλογές είναι βέβαιο ότι με απλό και εύκολο τρόπο θα έχουμε βρει αρκετές ταινίες. Στη συνέχεια δεν έχουμε παρά να τις απολαύσουμε στο Kodi με τους φίλους ή την οικογένειά μας.

Subztv

Πρόκειται για άλλο ένα ελληνικό site που είναι επίσης γνωστό για τους υπότιτλους. Ωστόσο, το Subztv μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες για τις νέες ταινίες, αλλά και τις τηλεοπτικές σειρές.

Διακρίνεται για το ωραίο και εξελληνισμένο περιβάλλον, όπου μπορούμε να δούμε τα trailer των έργων, και όλους τους συντελεστές της ταινίας, μαζί με το σύνολο της φιλμογραφίας που τους αφορά.

Αναζήτηση νέων ταινιών βάση πολλών κριτηρίων

Το site έχει πολύ ενδιαφέρουσα παραμετροποίηση στην αναζήτηση των ταινιών, καθώς μπορούμε να ορίσουμε μία ευρεία γκάμα κριτηρίων.

Ένα παράδειγμα είναι οι παλιές ή νέες ταινίες με βάση το όνομα του ηθοποιού, και πολλά άλλα ακόμη.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που μας δίνουν και τα δύο ελληνικά site για νέες ταινίες, είναι ότι γνωρίζουμε ποια είναι τα έργα που έχουν ήδη ελληνικούς υπότιτλους.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν θα είμαστε έτοιμοι να τις απολαύσουμε στο Kodi, θα είμαστε βέβαιοι ευθύς εξαρχής ότι θα μπορούν να δουν την ταινία όλοι οι καλεσμένοι μας ή τα μέλη της οικογενείας μας.

IMDb

Είναι βέβαιο ότι δεν χρειάζονται συστάσεις για το IMDb. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την απόλυτη βάση δεδομένων για όλες τις ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ανεξαιρέτως.

Fun fact: το IMDb ξεκίνησε στις 17 Οκτωβρίου του 1990. Ο πρώτος browser όλων των εποχών κυκλοφόρησε στις 25 Δεκεμβρίου του 1990. Το IMDb είναι κυριολεκτικά δύο μήνες παλαιότερο από το Internet όπως το ξέρουμε, καθώς βασιζόταν στο Usenet.

Τι είναι το Usenet και οι Ομάδες Συζητήσεων

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε γραμμένοι τουλάχιστον σε ένα Forum ή συμμετέχουμε σε ομάδες συζητήσεων για διάφορα θέματα. Στον οδηγό θα δούμε τι είναι το Usenet και…

Σε επόμενο οδηγό θα δούμε αναλυτικά την ιστορία του IMDb.

Παρότι η σελίδα είναι ασυναγώνιστη όσον αφορά τις παλιές και νέες ταινίες, ενδεχομένως να μην είναι τόσο βολική σε πολλούς Έλληνες χρήστες που δεν χειρίζονται καλά τα αγγλικά. Ωστόσο, υπάρχει και η αυτόματη μετάφραση της Google.

Οι πιο έγκυρες βαθμολογίες

Tο IMDb είναι η πιο έγκυρη πηγή σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναλυτικές πληροφορίες του έργου και του βιογραφικού των ηθοποιών. Επιπλέον, διαθέτει τις πιο εμπεριστατωμένες αξιολογήσεις σε όλες τις ταινίες και σειρές.

Στα ελληνικά site, ο μέσος όρος στη βαθμολογία μίας ταινίας προέρχεται από μερικές δεκάδες χρηστών. Κάτι τέτοιο όπως είναι φυσικό, αποτυπώνει ένα μέτριο και όχι τόσο αξιόπιστο δείγμα αξιολόγησης ταινιών από τους χρήστες.

Ο αντίστοιχος μέσος όρος του IMDb βγαίνει μέσα από έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, που πλησιάζει το ένα εκατομμύριο σε αρκετές ταινίες. Αυτό καθιστά το site ως το καλύτερο και σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία των έργων.

Σε αυτό το ιδιαίτερα ενημερωτικό θέμα της αξιολόγησης των ταινιών, μπορούμε να δούμε και τις βαθμολογίες των ηλικιακών ομάδων. Έτσι, θα έχουμε ακόμη πιο αποκρυσταλλωμένη εικόνα στο αν αξίζει να δούμε την ταινία ή όχι.

Μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του IMDb είναι η λίστα επιθυμιών. Αν κάνουμε μία απλή εγγραφή, μπορούμε να καταχωρούμε τις νέες ταινίες σε μία δικιά μας προσωπική λίστα.

Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να θυμόμαστε ποιες είναι οι ταινίες που θέλουμε να δούμε, όταν θα είναι διαθέσιμοι οι υπότιτλοι. Αρκεί να θυμόμαστε να τις αφαιρούμε όταν τις βλέπουμε, γιατί ενδέχεται να μαζευτούν πολλές.

Το IMDb διατίθεται και στο Android και iOS. Έτσι μπορούμε να ενημερωνόμαστε παντού για τις ταινίες, και να μη χάνουμε καθόλου χρόνο στην αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών όταν θα επιστρέψουμε στο σπίτι.

YIFY Μovie

Όσοι από μας ασχολούμαστε με το torrenting είναι βέβαιο ότι γνωρίζουμε το YIFY (YTS). Είχε άμεση σχέση και με το πάλαι ποτέ κραταιό Popcorn time.

Για πολλά χρόνια, η ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους του Χόλιγουντ. Μάλιστα, θεωρείται από πολλούς ως το πιο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα των παράνομων ταινιών.

Τρισδιάστατες νέες ταινίες

Λόγω των δικαστηρίων και των πολλών αγωγών, η υπηρεσία έχει διασπαστεί και δεν είναι πλέον τόσο ενεργή όπως στο παρελθόν.

Ωστόσο, το ένα από τα δυο site είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους θέλουν να δουν δωρεάν όλες τις τρισδιάστατες νέες ταινίες, ή και τις παλαιότερες.

Από προσωπική εμπειρία γνωρίζουμε ότι όλες οι 3D ταινίες του YIFY έχουν πολύ καλή κωδικοποίηση, και αποδίδουν εξαιρετική τρισδιάστατη εικόνα. Είναι βέβαιο ότι αξίζει η λήψη των σχετικά μεγάλων αρχείων, αν διαθέτουμε 3D TV ή μάσκα εικονικής πραγματικότητας.

Εσείς ποια ταινία θα δείτε σήμερα?

Οι ταινίες δεν θα πάψουν ποτέ να είναι μία ιεροτελεστία και ένα από τα βασικότερα μέσα της ψυχαγωγίας μας.

Κάποτε έπρεπε να πάμε στο DVD club, και να διαβάζουμε ευλαβικά τις περιλήψεις των ταινιών πριν τις νοικιάσουμε. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω της θεαματικής εξέλιξης του torrenting, αρκούσε μόνο η λήψη τους στον υπολογιστή.

Στις ημέρες μας το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσουμε το play για να τις δούμε online. Επιπλέον, έχουμε διαθέσιμες μέσα από τα site και όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε τις δικές σας εντυπώσεις σχετικά με τις ταινίες και να προτείνετε άλλες ιστοσελίδες, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps