Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Ιδιαίτερα Μαθήματα στο... τσεπάκι σας!

Ιδιαίτερα Μαθήματα στο… τσεπάκι σας!

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η παραπαιδεία είναι ένα αναγκαίο κακό. Με το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα να είναι πιο ασταθές κι από ζελέ σε σεισμό, η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών στρέφεται προς φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα για να αποκτήσει τη γνώση που το σχολείο αποτυγχάνει να παρέχει. Παράλληλα, τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να γίνουν μια αξιοπρεπής απασχόληση για φοιτητές ή απόφοιτους πανεπιστημίου, που μπορεί να κυμαίνεται από ένα απλό χαρτζιλίκι μέχρι πλήρες εισόδημα. Τώρα, μια πρωτοποριακή εφαρμογή για iPhone, iPad και Android, Ελληνικής επινόησης και υλοποίησης, έρχεται να εξυπηρετήσει τόσο τους μαθητές όσο και τους καθηγητές!

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

“Ιδιαίτερα Μαθήματα”

Η ιδέα είναι τόσο έξυπνη και απλή, που είναι εύκολο να πεις “Κι εγώ θα μπορούσα να το είχα σκεφτεί!”: Μια εφαρμογή για smartphone μέσω της οποίας μπορεί κάθε μαθητής να βρει τους καθηγητές της προτίμησής του οπουδήποτε στην Ελλάδα, και αντίστοιχα οι καθηγητές μπορούν να διαφημιστούν με τρόπο πολύ πιο σύγχρονο από τα κλασσικά χαρτάκια ή τη διαφήμιση στόμα σε στόμα.

Το Interface της εφαρμογής “Ιδιαίτερα Μαθήματα” είναι απλό και λειτουργικό (αριστερά είναι η εφαρμογή στο iPhone/iPad, δεξιά σε Android).

1.interface

Η διαφορά στην εμφάνιση οφείλεται στο ότι υπάρχουν συσκευές Android που δεν έχουν μεγάλη υπολογιστική ισχύ, και για αυτό το λόγο η έκδοση αυτή είναι πιο λιτή και απέρριτη, για να παίζει παντού.

Ο μαθητής μπορεί να κάνει αναζήτηση με βάση την κατηγορία που τον ενδιαφέρει. Υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι κατηγορίες:

-Θετικές επιστήμες (φυσική, χημεία, μαθηματικά κλπ),
-Θεωρητικές επιστήμες (φιλολογικά),
-Ειδικά μαθήματα (πληροφορική, σχέδιο, οικονομικά)
-Μουσική
-Και μία μεγάλη ποικιλία ξένων γλωσσών, από Αγγλικά/Γαλλικά/Γερμανικά μέχρι Σέρβικα και Κινέζικα.

Επίσης, πρόσφατα προστέθηκε μία ειδική κατηγορία “Μέσω Internet”, για καθηγητές που θα κάνουν μαθήματα εξ' αποστάσεως μέσω Skype.

Η εφαρμογή “Ιδιαίτερα Μαθήματα” δίνει επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης με βάση την περιοχή, ενώ μπορούμε να ψάξουμε και με το όνομα του καθηγητή.

Κάθε καθηγητής έχει τη δική του καρτέλα, στην οποία αναγράφονται η περιοχή ή οι περιοχές στις οποίες κινείται, και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

2.kartela

Μάλιστα κάνοντας κλικ στην οθόνη, ανοίγει κατευθείαν η αντίστοιχη εφαρμογή του κινητού για τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email αντίστοιχα.

3.info iPhone

Τέλος, κάθε καθηγητής έχει ένα κείμενο στο οποίο δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθήματα, τις ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες απευθύνεται, τιμές κλπ.

Έξυπνη Διαφήμιση στη Σωστή τιμή

Η εφαρμογή φυσικά είναι δωρεάν για download από το iTunes και το Google Play. Βρίσκεται ακόμα στα αρχικά της βήματα, αλλά ήδη στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της στο iTunes είχε περισσότερα από 500 downloads. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία είχε στο Google Play, ξεπερνώντας τα 500 downloads μέσα σε τρεις ημέρες.

Οι καθηγητές που θα επιλέξουν να συμμετέχουν, καλούνται να πληρώσουν ένα πραγματικά αμελητέο ποσόν: 20 ευρώ, με το ΦΠΑ, για έναν ολόκληρο χρόνο. Πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και έναν μόνο μαθητή να βρουν μέσω της εφαρμογής, θα έχουν άμεση απόσβεση της διαφημιστικής δαπάνης.

Επίσης, κάθε νέος καθηγητής θα έχει μια θέση και στη σελίδα της εφαρμογής στο Facebook, https://www.facebook.com/heronappsidiaiteramathimata

Την εφαρμογή “Ιδιαίτερα Μαθήματα” θα τη βρείτε εδώ:

Ιδιαίτερα Μαθήματα για iPhone/iPad (iOS 6.1 και άνω)

Ιδιαίτερα Μαθήματα για Android (έκδοση 1.5 και άνω)

Αν παραδίδετε ιδιαίτερα μαθήματα και θέλετε να διαφημιστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημιουργό της εφαρμογής, Αντρέα Συμιακάκη, στο τηλέφωνο 693-6669-123 ή στο email [email protected].

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps