Home » Smartphones-Tablets » Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό (HTTP Injector, Ιούλιος 2018)

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό (HTTP Injector, Ιούλιος 2018)

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα σημερινά smartphones μας προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων. Μεταξύ άλλων, μπορούμε να δούμε τα email μας και να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη σταθερής γραμμής. Δυστυχώς, το ίντερνετ στο κινητό έχει πάντοτε περιορισμό στα δεδομένα, που είναι πρόβλημα αν θέλουμε να κάνουμε βαριά χρήση του ίντερνετ. Δείτε ένα έξυπνο κόλπο για απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό και το tablet.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν θέλετε μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο για ίντερνετ στο κινητό, χωρίς να κυνηγάτε συνεχώς κλειδωμένα αρχεία και proxy, δείτε το νέο πακέτο της Cyta, που ίσως σας πείσει να αλλάξετε εταιρεία.

Προσφορά στην Cyta Κινητή: Αξίζει Να Αλλάξετε Δίκτυο?

Ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ταυτόχρονα και στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, όσοι δεν πήραμε τη δύσκολη απόφαση να…

Ανανέωση του οδηγού

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, πληροφορηθήκαμε για τη λειτουργία ενός νέου λειτουργικού host της Cosmote, που λειτουργεί τόσο με What's Up όσο και με Cosmoκάρτα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ανώνυμα τον αναγνώστη που μας βοήθησε, καθώς ο ίδιος δεν θέλησε να δημοσιευθεί το όνομά του.

Επίσης, από πληροφορίες αναγνωστών στα σχόλια, ενημερωθήκαμε και για έναν λειτουργικό host της Vodafone. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή host για Wind, οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε σχετικές ερωτήσεις.

Αν έχετε κάποια πληροφορία και απλά το διαφημίζετε στα σχόλια χωρίς να βοηθάτε ουσιαστικά κάποιον, δείτε το βίντεό μας:

Γιατί έκλεισαν τα παλιά host;

Παρότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι παρακάτω πληροφορίες είναι απόλυτα έγκυρες, υπάρχουν δύο δημοφιλείς αιτίες για το κλείσιμο των παλιών host.

Η πρώτη είναι η κυκλοφορία της εφαρμογής TzampaNet στο Google Play, η οποία πιθανόν να κίνησε την προσοχή των παρόχων, καθώς παρείχε το δωρεάν ίντερνετ επί πληρωμή, όσο οξύμωρο κι αν ίσως ακούγεται κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, υπάρχει και σχετική αναφορά στο λήμμα της Cosmote στη Wikipedia.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 01α

Η δεύτερη αμφιλεγόμενη αιτία είναι πως κάποιος χρήστης αποκάλυψε το κενό ασφαλείας στην Cosmote, με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.

Ακόμα και αν ισχύει το ένα ή και τα δύο, ήταν θέμα χρόνου ο πάροχος να το ανακαλύψει λόγω του μεγάλου αριθμού χρηστών.

Είναι νόμιμο το δωρεάν ίντερνετ στο κινητό;

Όπως είναι λογικό, για να έχουμε δωρεάν ίντερνετ στο κινητό χρησιμοποιήσουμε πλάγιες μεθόδους, και πιο συγκεκριμένα, κενά ασφαλείας.

Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει δύο πράγματα:

  1. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το δωρεάν ίντερνετ θα λειτουργεί πάντα και παντού με τον αναμενόμενο τρόπο.
  2. Ανά πάσα στιγμή οι πάροχοι μπορούν να τροποποιήσουν τα hosts με αποτέλεσμα να χρειαστούν επιπλέον ρυθμίσεις, ή να αποκλειστεί τελείως η δωρεάν πρόσβαση.

Όσον αφορά τη νομιμότητα του δωρεάν ίντερνετ στο κινητό, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο, ώστε να λάβετε μια υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Η εκμετάλλευση των συγκεκριμένων μεθόδων γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, και οι συντελεστές του PCsteps δεν φέρουν καμία ευθύνη, νομική και μη.

Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα οικονομικό πακέτο δεδομένων για 100% νόμιμη πρόσβαση στο ίντερνετ, επισκεφτείτε τον οδηγό μας:

Κινητό Ίντερνετ: Προγράμματα Mobile Internet 3G / 4G 2018
Κινητό Ίντερνετ: Προγράμματα Mobile Internet 3G / 4G 2018

Είτε πρόκειται για εργασία, είτε για ψυχαγωγία, είτε για ενημέρωση, το ίντερνετ είναι πλέον βασική ανάγκη στις μέρες μας. Για όσους χρειαζόμαστε να είμαστε συνδεδεμένοι…

Βασικές έννοιες που θα συναντήσουμε στον οδηγό

Προτού προχωρήσουμε στο κυρίως κομμάτι του οδηγού, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε κάποιες βασικές έννοιες των δικτύων.

Επειδή σκοπός μας δεν είναι η εμβάθυνση στις τεχνολογίες αυτές, δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρούς ορισμούς, αλλά μια απλοποιημένη εκδοχή τους.

Στις ενότητες που ακολουθούν, θα δούμε τι είναι τα VPN, το πρωτόκολλο SSH, οι Proxy Servers, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας των παρόχων.

Τι είναι το VPN

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα εικονικό τοπικό δίκτυο, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν υπολογιστές από ολόκληρο τον κόσμο.

Βγαίνοντας στο ίντερνετ μέσω κάποιου VPN, αποκτάμε τα δικτυακά χαρακτηριστικά της βάσης του και φαινόμαστε ως κομμάτι του συγκεκριμένου δικτύου.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 01

Ως αποτέλεσμα, ο “έξω κόσμος” δεν βλέπει την αληθινή τοποθεσία μας, αλλά αυτή του VPN server, η οποία μπορεί να απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα από εμάς.

Η συγκεκριμένη διαδικασία χρησιμοποιείται κυρίως για την παράκαμψη περιορισμών λόγω τοποθεσίας, αλλά και λογοκρισίας.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 02

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα δίκτυα VPN και τον τρόπο λειτουργίας τους, επισκεφτείτε τον οδηγό μας:

Τι είναι το πρωτόκολλο SSH;

Το SSH (Secure Shell) είναι ένα πρωτόκολλο δικτύου το οποίο επιτρέπει την κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων μεταξύ δύο υπολογιστών.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 03

Πιο αναλυτικά, το SSH παρέχει ένα ασφαλές, κρυπτογραφημένο μηχανισμό για σύνδεση, εκτέλεση εντολών, και μεταφορά αρχείων.

Συνήθως το πρωτόκολλο αυτό χρησιμοποιεί τη θύρα 22 για τη σύνδεση ανάμεσα σε έναν υπολογιστή και έναν άλλον κόμβο στο διαδίκτυο ή στο τοπικό μας δίκτυο.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 04

Όπως θα δούμε παρακάτω, η θύρα αυτή παίζει καθοριστικό ρόλο στη λειτουργικότητα της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσουμε.

Τι είναι οι Proxy Servers;

Οι proxy είναι ένα είδος server, οι οποίοι λειτουργούν ως μεσολαβητές ανάμεσα στους χρήστες και στον server με τον οποίο ανταλλάσσουν δεδομένα.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 05

Κύριος σκοπός των proxy server είναι η εξασφάλιση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο, αλλά και της αποδοτικότερης οργάνωσης των δικτύων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τι είναι proxy server και τον τρόπο λειτουργίας τους θα βρείτε στον σχετικό οδηγό μας:

Ανωνυμία στο Ίντερνετ με τους πιο Γρήγορους Proxy Server

Πολλοί από εμάς ανησυχούμε για την ανωνυμία στο ίντερνετ, και γενικότερα με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όπως είδαμε σε προηγούμενο οδηγό, τα πληρωμένα VPN διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα μας…

Πώς λειτουργεί η πρόσβαση στο διαδίκτυο

Για να αντιληφθούμε πώς λειτουργεί το δωρεάν ίντερνετ στο κινητό, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τη λειτουργία μιας “κανονικής” πρόσβασης δεδομένων.

Πληκτρολογώντας τη διεύθυνση μίας σελίδας σε κάποιον browser, στέλνουμε αυτόματα ένα αίτημα πρόσβασης στον server του παρόχου (ISP) μας.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 06

Ο server αυτός εξετάζει αν τηρούμε τα κριτήρια για την πρόσβαση, αν έχουμε αγοράσει δεδομένα ή συμβόλαιο, και μας δίνει πρόσβαση στη σελίδα που ζητήσαμε.

Τι γίνεται όμως αν ο server νομίζει ότι είμαστε κάποιος άλλος;

Πώς λειτουργεί το δωρεάν ίντερνετ στο κινητό

Όπως είναι φυσικό, το εσωτερικό δίκτυο του ISP έχει άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς χρεώσεις.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 07

Στο δίκτυο αυτό ανήκουν οι server της εταιρείας, οι υπολογιστές των καταστημάτων της, και γενικά όλος ο εξοπλισμός της.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα hosts, τα οποία χρησιμοποιούνται για προωθητικές ενέργειες ή δώρα και δικαιούνται επίσης δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αν καταφέρουμε να “πείσουμε” τον server ότι ανήκουμε κι εμείς σε αυτά τα host, μπορούμε να παρακάμψουμε τις χρεώσεις και να αποκτήσουμε δωρεάν ίντερνετ στο κινητό μας.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 08

Tο VPN και οι proxy servers αναλαμβάνουν την αλλαγή των δικτυακών στοιχείων μας και την παράκαμψη του μεθόδων ταυτοποίησης του ISP server.

Μετά την παράκαμψη του ISP server, θεωρούμαστε πλέον δικαιούχοι δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Τι θα χρειαστούμε για τη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο;

Για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε δωρεάν ίντερνετ στο κινητό μας, χρειάζεται να τηρήσουμε κάποιες βασικές προϋποθέσεις.

Θα πρέπει να είμαστε χρήστες καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου Cosmote ή What's up και να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα στη συσκευή μας.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 09

Αν γνωρίζετε κάποιο λειτουργικό host για τους υπόλοιπους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να μας ενημερώσετε στα σχόλια.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 10

Επιπλέον, θα πρέπει να έχουμε μηδενικό υπόλοιπο στην κάρτα μας, ώστε να αποφύγουμε χρεώσεις από αυτόματες υπηρεσίες του παρόχου (πχ. Internet day pass).

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 11

Τέλος, θα πρέπει να έχουμε καταναλώσει τα ήδη αγορασμένα MΒ, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να καταναλωθούν άδικα.

Λίγα λόγια για το HTTP Injector

To HTTP Injector είναι ένα αρκετά σύνθετο εργαλείο δικτύωσης, το οποίο μας εξασφαλίζει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω VPN, SSH, και proxy server.

Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το HTTP Injector είναι μια περίπλοκη παραλλαγή του Psiphon, με μεγάλη ευελιξία στις ρυθμίσεις του.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 17

Η ευελιξία αυτή είναι απαραίτητη για προχωρημένους χρήστες, αλλά μπορεί να θεωρηθεί κουραστική από τον μέσο χρήστη.

Ρύθμιση του HTTP Injector

Στις ενότητες που ακολουθούν, θα δούμε αναλυτικά τη διαδικασία ρύθμισης και χρήσης του HTTP Injector.

Μερικές ρυθμίσεις μπορεί να θεωρηθούν περίπλοκες, αλλά ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Προαιρετικές ρυθμίσεις για υψηλότερη ταχύτητα

Οι πρώτες ρυθμίσεις που μας ενδιαφέρουν στην εφαρμογή, βρίσκονται στην ενότητα Settings του κεντρικού μενού.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 29

Συγκεκριμένα θα τροποποιήσουμε τις ρυθμίσεις Buffer Size και DNS Forwarding, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική ταχύτητα της σύνδεσής μας.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 30

Αφού επιλέξουμε τη ρύθμιση Buffer Size, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με δύο πεδία: το Send και το Receive.

Από αυτά τα δύο πεδία, επεξεργαζόμαστε μόνο το Receive, και συμπληρώνουμε τον αριθμό 99999 (5 * 9).

Στις ρυθμίσεις DNS, κάνουμε κλικ στην επιλογή Set DNS…

…και ενεργοποιούμε το Google DNS, καθώς και το DNS Forwarding στο προηγούμενο παράθυρο της εφαρμογής.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 33

Παρότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις είναι προαιρετικές, έχουν τεράστια επίδραση στην ταχύτητα της σύνδεσης.

Ρυθμίσεις SSH

Όπως είδαμε σε προηγούμενη ενότητα, το SSH εξασφαλίζει την κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων μεταξύ δύο υπολογιστών.

Οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου βρίσκονται στην αντίστοιχη ενότητα του HTTP Injector.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 34

Πριν προχωρήσουμε όμως στη συμπλήρωση των πεδίων, θα πρέπει να “κατοχυρώσουμε” έναν δικό μας server.

Ο server αυτός θα παρέχει τις υπηρεσίες SSH και θα συμβάλει στην ανωνυμία και την ιδιωτικότητα των δεδομένων μας.

Δημιουργία λογαριασμού σε VPN server

Για να δημιουργήσουμε λογαριασμό σε έναν VPN server, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια υπηρεσία κατοχύρωσης.

Στον οδηγό θα παρουσιάσουμε το tcpvpn αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια υπηρεσία του είδους επιθυμείτε.

Αφού μεταφερθούμε στο tcpvpn.com, κάνουμε κλικ στο μενού VPN server και στη συνέχεια στην ενότητα VPN TCP Server – VPN UDP Server.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 36

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε την τοποθεσία του server στον οποίο θα δημιουργήσουμε λογαριασμό.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 37

Στον οδηγό επιλέξαμε τον Γερμανικό server ge.tcpvpn.com, καθώς προσφέρει αρκετά υψηλές ταχύτητες σύνδεσης.

Για να δημιουργήσουμε λογαριασμό σε οποιονδήποτε server, κάνουμε κλικ στην επιλογή Create Username and Password…

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 38

…και συμπληρώνουμε τα αντίστοιχα πεδία.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 39

Μετά την ολοκλήρωση του λογαριασμού, θα μας δοθεί μια σύνοψη των στοιχείων μας, τα οποία και κρατάμε.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο λογαριασμός θα διαρκέσει μόλις μερικές μέρες. Στο πεδίο “Account will expire on” της σύνοψης, μπορούμε να δούμε την ακριβή ημερομηνία λήξης.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 40

Μετά τη λήξη του λογαριασμού, θα πρέπει να επαναλάβουμε τη διαδικασία εγγραφής, αλλιώς δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλέον το δωρεάν ίντερνετ.

Συμπλήρωση ρυθμίσεων στην εφαρμογή

Η συμπλήρωση των πεδίων στο HTTP Injector είναι ιδιαίτερα απλή, αφού είναι μια απλή αντιγραφή των στοιχείων της σύνοψης.

Στα πεδία Username και Password γράφουμε τον κωδικό και το όνομα χρήστη που δημιουργήσαμε παραπάνω.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 35

Στο πεδίο Host συμπληρώνουμε το όνομα του server μας, ενώ στην επιλογή SSH Port βάζουμε την τιμή 22.

Τέλος, προαιρετικά μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την επιλογή Data Compression για καλύτερες επιδόσεις.

Μετά τη λήξη του λογαριασμού μας, πρέπει να ανανεώσουμε τα στοιχεία για να έχουμε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ρύθμιση του Payload και Remote Proxy

Σε αυτήν την ενότητα θα ρυθμίσουμε το Payload της σύνδεσής μας, καθώς και τον Remote Proxy.

Αρχικά, μεταφερόμαστε στο μενού Payload Generator…

…και συμπληρώνουμε τα στοιχεία σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα.

Ο xmas.cosmote.gr ήταν η πληροφορία-κλειδί που χρειαζόταν για να συνεχίσει να ισχύει το δωρεάν ίντερνετ στο κινητό. Αντίστοιχα, για χρήστες Vodafone, το host είναι mdm.vodafone.gr, σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες των αναγνωστών μας.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 38

Για να ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση του Payload, πατάμε την επιλογή Generate στο κάτω μέρος της οθόνης.

Τέλος, μεταφερόμαστε στο αρχικό παράθυρο την εφαρμογής, και συμπληρώνουμε την τιμή “213.136.77.16”, και port “8080” στο πεδίο Remote Proxy.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο 39

Επιλέξαμε τον συγκεκριμένο proxy επειδή ήταν λειτουργικός τη στιγμή που γραφόταν ο οδηγός.

Στο tcpvpn μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη λίστα με proxy που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μπορώ να έχω δωρεάν ίντερνετ στο σπίτι μέσω του κινητού;

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο δωρεάν ίντερνετ από τον υπολογιστή ή το laptop σας, δείτε στον οδηγό μας τι είναι το tethering και πώς το εκμεταλλευόμαστε:

Σύνδεση Κινητού με Υπολογιστή για Ίντερνετ Μέσω Tethering
Σύνδεση Κινητού με Υπολογιστή για Ίντερνετ Μέσω Tethering

Η σύνδεση κινητού με υπολογιστή για ίντερνετ μέσω tethering είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν δεν έχουμε πρόσβαση σε WiFi ή υπάρχει προσωρινή αδυναμία σε σταθερή σύνδεση…

Εσείς ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για δωρεάν ίντερνετ;

Όπως είδαμε, το HTTP injector αποτελεί μία πολύ καλή λύση για να έχουμε ίντερνετ πάντα και παντού χωρίς να πληρώνουμε μία περιουσία.

Εσείς είστε ικανοποιημένα από το HTTP injector; Γνωρίζετε κάποια άλλη τεχνική για δωρεάν ίντερνετ; Γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps