Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΚαθυστέρηση android μετά την επαναφορά
Ιωάννης Μοδές ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Μόλις έκανα την εγγραφή μου αλλά εχω ήδη διαβάσει πολλά απο τα καταπληκτικά άρθρα σας. Στο θέμα μας ομως, εχω στα χέρια μου το LG l bello d335e απο τον Μάιο του 2015. Πριν απο 2 μήνες περίπου του εκανα ενα hard reset γιατι με την επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων που είχε ηδη προηγηθεί το καλοκαίρι δεν είδα ιδιαίτερη διάφορα. Τις πρώτες 2 βδομάδες περίπου το κινητό δούλευε σαν μολις να το ειχα αγοράσει. Μετα ομως μεχρι και σημερα εχει πέσει ακόμα περισσότερο η απόδοση του σε όλες του τις λειτουργίες και στην κατανάλωση της μπαταρίας. Νομιζω πως ήμουν αρκετά κατανοητός στο πρόβλημα μου οποτε παρακαλώ τα φώτα σας.

7 Απαντήσεις

Ιωάννης Μοδές απάντησε πριν 7 έτη

Μες τον προβληματισμό μου ξέχασα τους τροπους μου. Να έχουμε όλοι μας μια πολύ καλή νέα χρόνια με υγεία κυρίως!!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου και Χρόνια πολλά, καθώς η συσκευή σου είναι ένα αρκετά οικονομικό μοντέλο με μόλις 1 gb ram ζορίζεται να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αφαίρεσε τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και μεταξύ αυτών και το facebook εάν το έχεις. Θα σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις αυτή εδώ την εφαρμογή για να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en .

Ιωάννης Μοδές απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε Γιώργο καλημέρα. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Μετά απο δυο εβδομάδα λειτουργώντας τη συσκευή μου με τη συμβουλή σου η αλήθεια ειναι πως είδα μια ελαφριά βελτίωση στο multitasking και μόνο εκει. Η συσκευή μου ναι μεν εχει μόνο 1 giga ram αλλά με τιμή αγοράς 180 ευρώ τότε δεν το λες και φθηνό κατα τη γνώμη μου. Εφαρμογές δεν υπάρχουν στη συσκευή εκτός απο Facebook messenger viber και ενα παιχνίδι. Απεγκατάσταση μόνο το Facebook και όλα τα υπόλοιπα τα πέρασα στην εφαρμογή που μου πρότεινες. Η διάφορα στη ram ειναι μόνο 50 megabyte με το σύνολο της ελεύθερης να ειναι απο 300 έως 350 σε κανονική λειτουργία. Να εξηγήσω καλύτερα την καθυστέρηση της συσκευής μου. Οταν την ενεργοποιώ αφου βάζω pin και ανοίγει η αρχική οθόνη εχει μια καθυστέρηση στην ανανέωση της αρχικής οθόνης περίπου 3 δευτερόλεπτα οπως επίσης όταν ειναι κλειδωμένο και συνδέεται σε ενα Wifi όταν το ξεκλειδώνω μου εμφανίζει για λίγα δευτέρα τη λίστα με τα δυτικά. Η γενική μου απορία ομως οπως και πολλών ατόμων ειναι γιατι μετά απο μήνες χρήσης μιας συσκευής αρχίζει η καθυστέρηση απο κάθε άποψη και στη ουσία με την επαναφορά δεν επαναφέρετε και σίγουρα δεν μπορεί να επαναφερθει στην αρχική του κατασταση οπως υποστηρίζει η επαναφορά εργοστασιακών ή το hard reset. Μακροσκελής η απάντηση μου αλλά θεωρώ πλήρης. Και παλι ευχαριστώ! !

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γιάννη δεν έχεις άδικο, ίσως να ευθύνεται και κάποιο Update της συσκευής σου ? Όντως το κινητό σου είναι άδειο και δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση. Συνήθως τέτοια θέματα που με τον καιρό πέφτει η απόδοση της συσκευής παθαίνουν φθηνές Κινέζικες συσκευές... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, δοκίμασε να απευθυνθείς και στην LG. Ίσως εάν σου ξαναπερνούσαν την Official Rom να διορθωνόταν το πρόβλημα σου.

Ιωάννης Μοδές απάντησε πριν 7 έτη

Στην lg εννοειςστο εξουσιοδοτημενο τοπικο service η εκει που το αγορασα? Ειναι ακομα εντος εγγυησης.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Κάποιο εξουσιοδοτημένο..

Ιωάννης Μοδές απάντησε πριν 7 έτη

Με την πρωτη ευκαιρια θα το κοιταξω και θα σε ενημερωσω