Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΚαθαρισμός Windows – Τα Μυστικά του CCleaner
GIANNIS TSOYMAS ρώτησε πριν 7 έτη

Κατέβασα όπως γράφετε και στον οδηγό, την portable έκδοση του ccleaner, ξεκίνησα τα βήματα για τον καθαρισμό των windows 10 και όταν έφτασα στο system και άρχισα να τσεκάρω τα τετραγωνάκια που αναφέρεται, μου πετάνε μύνημα τα windows οτι με αυτή την ενέργεια ενδέχεται να χαθούν οι ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης της επιφάνειας εργασίας και πιο κάτω της γραμμής εργασιών κλπ. Επίσης στο μενού του ccleaner εφαρμογές, μετά τους browsers υπάρχουν και άλλες επιλογές για καθαρισμό όπως φαίνεται και στη σχετική φώτο που σας στέλνω με προεπιλεγμένα κουτάκια τα οποία δεν ξέρω αν πρέπει να καθαρίσω γιατί δεν αναφέρεται κάτι στους οδηγούς για τα συγκεκριμένα (windows store-εφαρμογές-διαδίκτυο-πολυμέσα-βοηθητικά προγράμματα-windows). Τι πρέπει να κάνω με αυτά; Ευχαριστώ πολύ.

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μπορεις αν θες να το ξανακατεβάσεις απο εδώ: https://www.piriform.com/ccleaner/builds Εσυ το κατέβασες απο άλλον οδηγό.Εδώ είναι ο οδηγός για το Ccleaner καθαρά. https://www.pcsteps.gr/1379-καθαρισμός-windows-ccleaner Λεω μήπως δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες(υποθέτω).

GIANNIS TSOYMAS απάντησε πριν 7 έτη

Το έχω κατεβάσει ακριβώς από το σύνδεσμο του άρθρου www.pcsteps.gr/1379-καθαρισμός-windows-ccleaner/ Καθαρισμός Windows - Τα Μυστικά του CCleaner

https://www.piriform.com/ccleaner/builds αυτό ακριβώς δηλαδή που μου έστειλες και εσύ Δημήτρη. Πάντως σ΄ ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη.

Οι εφαρμογές έχουν να κάνουν με την προσωπική προτίμηση, διαλέγεις ποιες εφαρμογές επιθυμείς να "καθαρίζονται".

Για το μήνυμα που αναφέρεις, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot;

GIANNIS TSOYMAS απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Έλενα.

Κατά ΄ρχήν να διευκρινίσω (τώρα που κοίταξα πιο προσεκτικά) ότι τα μηνύματα που βγάζει όταν τσεκάρω κάποια επιλογή, είναι του ccleaner και γίνεται στην κατηγορία: Για προχωρημένους. Κάτω ακριβώς από το Σύστημα. Όταν τσεκάρω την τρίτη επιλογή: Κρυφή μνήμη ταξινόμησης, την τέταρτη επιλογή: Κρυφή μνήμη γραμμής ειδοποιήσεων και στην πέμπτη επιλογή:Μέγεθος παραθύρου/κρυφή μνήμη. Βγάζει μήνυμα και στην πρώτη επιλογή:Καταγραφή γεγονότων windows, αλλά για αυτήν αναφέρεται στον οδηγό, για το ok του υπολογιστή οπότε καλύπτομαι. Στέλνω και screenshot για τα τρία μηνύματα που με ενδιαφέρουν στην ουσία. Ευχαριστώ πολύ.

- - .

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν θα έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να ενεργοποιήσεις τις επιλογές.

GIANNIS TSOYMAS απάντησε πριν 7 έτη

Ok θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για το χρόνο σου Έλενα. Καλό βράδυ.