Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΣύνδεση 2/3 οθονών μαζί σε ένα Screen…
Dimitris Makridis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε!
Ένας φίλος έχει αυτή την κάρτα γραφικών σε ένα PC των 700/800 ευρώ (τι να πω?) και δεν είχε παραπάνω για να πάρει μια καλύτερη...Στο μέλλον!
Θέλει να βάλει 2/3 Οθόνες μαζί επάνω και έχει και hdmi Dvi-d και D-SUB και ψάχνουμε έναν απλό οικονομικό τρόπο για να το κάνουμε .Α και η μιτρηκη του έχει HDMI την Z97P-D3 της Gigabyte έχει..
Η κάρτα είναι αυτή : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102942
Αρκετά παλιά κάρτα όμως παίζει άνετα battlefield 4 Assasisns Creed Fallout 3 και ότι game έχουμε τρέξει μέχρι στιγμής,και όσο αντέξει!
Έχεις μήπως να προτείνεις κάτι? Η κάποιο Link με καλώδια  Π.χ Hdmi 2 Two VGA η κάτι παρόμοιο όπως αυτά τα μικρά http://ja.aliexpress.com/item/10-pcs-Male-DVI-D-Dual-Link-to-Female-SVGA-VGA-Connector/1007177975.html  .........Απορώ γιατί 35 ευρώ τα δείχνει εδώ στην αγορά 3/5 ευρώ το πολύ έχουν όμως anyway!
Υπάρχει κάποια λύση και ας είναι και αναλογικό το σήμα δεν μας πειραζει έτσι και αλλιώς αναλογικό το έχει και τώρα και παίζει άψογα !
Οτιδήποτε θα βοηθούσε....
Ρυθμησεις θα κανω εγω δεν ειναι πρόβλημα αυτο!
Ευχαριστώ!

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Τη 1η οθόνη την συνδέει στο VGA που έχουν όλες οι οθόνες και την 2η σε hdmi / dvi ανάλογα με το τι έχει η οθόνη και τέλος. Όσο αφορά 3η οθόνη δεν ξέρω αν θα μπορεί να την σηκώσει.