Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ LIKE!
Manolis Ntouvis (Banned) ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα.Το pcsteps είναι από τα καλύτερα ελληνικά site που έχω δει γενικά και σίγουρα το καλύτερο στο είδος του.Παρόλα αυτά η εμφάνιση στην μέση του εικονίδιου που ζητάει να κάνω like στο FB σας και η αδυναμία μου να βρω τρόπο να το ξεφορτωθώ, με έχουν κάνει να μην σας επισκέπτομαι γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τα άρθρα σας και εκνευρίζομαι.Δεν θέλω να σας κάνω like στο FB και αισθάνομαι σαν μια μορφή εκβιασμού το να κοτσάρετε στην μέση του άρθρου αυτή την μαλ...Μπαίνω στο pcsteps για να βρω λύσεις και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ και είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις λύσεις που μου προσφέρετε. Με έχετε βοηθήσει να γίνω πιο ευέλικτος στα θέματα υπολογιστών. Να βρω λύσεις μόνος μου, χωρίς την βοήθεια και την χρέωση τεχνικών. Τα εκτιμώ όλα αυτά, αλλά δεν θέλω να σας κάνω like. Αν θέλετε, πέστε μου να σας στέλνω τα χρήματα που γλιτώνω από τους τεχνικούς, αλλά όχι like σας παρακαλώ!Αν είναι σημαντική για εσάς η επισκεψιμότητα από άτομα σαν και εμένα, θα σας συνιστούσα να βγάλετε από το site σας το συγκεκριμένο εικονιδιάκι από την μέση (ή τέλος πάντων να μου πείτε πως να το ξεφορτωθώ εγώ) για να μπορούμε να διαβάσουμε τα άρθρα με την ησυχία μας. Δεν αποτελεί κάποια μορφή εκβιασμού, αλλά προκειμένου να αποφύγω τον όποιο εκνευρισμό προτιμώ να βρίσκω λύσεις σε άλλα υποδεέστερα site, κάτι που μας βγάζει όλους χαμένους.Ευχαριστώ.Φιλικά,Μανώλης Ντουβής

6 Απαντήσεις

lef teris απάντησε πριν 8 έτη

Με τον chrome δεν εμφανίζεται αυτό που λες, το έχω παρατηρήσει μόνο με τον firefox.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μανώλη, αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο σε όσους χρησιμοποιούν adblock.

Κατά συνέπεια, στην ερώτηση "Αν είναι σημαντική για εσάς η επισκεψιμότητα από άτομα σαν και εμένα", η απάντηση είναι "ούτε κατά διάνοια δεν είναι σημαντική η επισκεψιμότητα αναγνωστών που επιβαρύνουν τον server χωρίς να υποστηρίζουν το site, αντίθετα είναι τζαμπατζήδες που μας κοστίζουν χρήματα όσον αφορά τα έξοδα φιλοξενίας".

Για να ξεφορτωθείς το εικονίδιο του like, θα πρέπει να μας βάλεις στις εξαιρέσεις του ad blocker που χρησιμοποιείς.

Αν δεν θέλεις να το κάνεις, που είναι δικαίωμά σου, στο καλό και μην μας γράφεις. Γιατί με τις δικές σου επισκέψεις, εμείς μόνο χαμένοι βγαίνουμε.

Αλέξανδρος Κάμπος απάντησε πριν 8 έτη

Δεν το ήξερα αυτό για το adblock,τώρα που το έμαθα σας πρόσθεσα σαν εξαίρεση.Το αναφέρω γιατί ίσως να ήταν καλό να ανεβάσετε κάτι σχετικά με αυτό ώστε να ανταμοίβεστε και εσείς σωστά για την εξαιρετική δουλειά σας.

Dimitrios Chatzistamatis απάντησε πριν 8 έτη

Ενταξει παιδια λυθηκε το προβλημα, το εκανα και πριν αυτο να σας βαζω ως εξαιρεση αλλα για καποιον λογο παρεμενε η εικονα στην μεση.Πιστεψα οτι καποια ρυθμιση θα εφταιγε, σημερα σας ξανα εβαλα σαν εξαιρεση παλι τα ιδια και εκανα απενεργοποιηση προσθετων εφυγα απο την σελιδα ενεργοποιησα τα προσθετα με τις εξαιρεσεις και οντως εξαφανιστηκε η εικονα.(Σ αυτο το σημειο να πω ενω σας εβαζα ως εξαιρεση και εκανα ανανεωση σελιδας η εικονα παρεμενε). Ισως θα επρεπε να φτιαχνατε και εναν οδηγο βημα βημα για το πως γινεται η εξαιρεση και τι κανουμε μετα και καθε φορα που θα αντιμετωπιζει καποιος το προβλημα με τη διαδικασια λινκ που με εφερε εδω ο Κυριακος να τον πηγαινει στα βηματα που πρεπει να κανει.Ευχαριστω για τις γνωσεις που μας προσφερετια και για τη δουλεια που κανετε.Τον επομενο υπολογιστη μου που θα αγορασω συντομα θα προτιμησω να τον αγορασω απο τα μαγαζια που συνεργαζεστε σαν χειρα βοηθειας προς στο site

Manolis Ntouvis (Banned) απάντησε πριν 8 έτη

Επιθυμώ να μην λαμβάνω, πλέον, mail σας. Βγάλτε με από τη λίστα ενημερώσεων (και οποιαδήποτε άλλη λίστα έχετε το mail μου). Δεν επιθυμώ κανέναν διάλογο μαζί σας και δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε. Απλώς μην μου ξαναστείλετε κανένα mail. Δεν θέλω να βλέπω ενημερώσεις σας ούτε στα spam μου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Να διαγραφείς μόνος σου, κάθε email έχει σύνδεσμο διαγραφής. Δεν θα καθίσουμε να σε διαγράψουμε χειροκίνητα.