andreas asd ρώτησε πριν 8 έτη

μοναδα: msi z97 g45 gaming,i7 4790 k (ποσα περιπου μπορω να τον ανεβασω με την παρακατω ψυκτρα και στα ποσα volt),kingston hyperx 16gb ddr3,evga supernova 550 g2, samsung 850 pro 256 gb, evga gtx980 superclocked acx 2.0,western digital caviar black 2tb , bequiet dark rock tf , phanteks enthoo luxe .
οθονες :2 Samsung S27E500C
αν εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε μην διστασετε να μου το πειτε .το κυριοτερο ερωτημα μου ειναι γαι το αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο μπορει να κρατησει ολο το υπολοιπο συστημα και αν οι οθονες ειναι καλες και αξιζουν ?

4 Απαντήσεις

andreas asd απάντησε πριν 8 έτη

και ξεχασα απο τα υπολοιπα περιφεριακα razer deathadder chroma,razer blackwidow chroma και kraken 7.1 chroma

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αφού θα δώσεις τόσα χρήματα, γιατί να παραμείνεις στο Socket 1150 και να μην βάλεις Skylake ή 2011-3? Δες τη σύνθεση των 1500ων ευρώ ή τη σύνθεση των 1750 ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή.

Δεν προτείνουμε το overclock με κανένα τρόπο. Είναι ένα ακριβό χόμπι για ανθρώπους που τους αρέσει να βλέπουν μεγάλα νούμερα, και προσθέτει αστάθεια στο σύστημα χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο στις επιδόσεις.

Γενικά για τα τροφοδοτικά θα σε βοηθήσει ο οδηγός αγοράς τροφοδοτικού να υπολογίζεις πόσα ακριβώς watt χρειάζεσαι.

andreas asd απάντησε πριν 8 έτη

επειδη θα το συστημα ειναι μονο για gaming και κανονικη χρηση σε 1080q αρα νομιζα πως ειναι λιγο overkill για skylake η το 2011-3 socket . παντως οι οθονες αξιζουν ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το 2011-3 είναι ενδεχομένως υπερβολή, εφόσον τα περισσότερα παιχνίδια δεν χρειάζονται τους επιπλέον πηρύνες των επεξεργαστών i7 5xxx.

Όμως σε αυτή την κατηγορία τιμής οι Skylake είναι μονόδρομος, είναι παράλογο να παραμείνεις στην τεχνολογία του χθες.

Αν αναφέρεσαι σε αυτές τις οθόνες είναι αρκετά καλή επιλογή, αν και θα μπορούσες να βρεις και ταχύτερους χρονισμούς από 4ms σε αυτά τα χρήματα. Πάντως είναι χαμηλότερα από τα 5ms που βλέπουμε συνήθως.