Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑδυναμία σύνδεσης σε interface setup του Router μετά από λίγο.
george kafritsas ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα, διαθέτω τον ρούτερ tp-link TD-W891ND και του έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware γιατί είχα κάποιες αποσυνδέσεις. Τέλος πάντων, μετά την αναβάθμιση δεν μπορούσα να μπώ στο interface setup και τελικά κατάλαβα πως έφταιγε το ότι πολύ ώρα εν λειτουργεία. Για να μην τα πολυλογώ για να συνδεθώ, πρέπει να το αφήσω για μερικά λεπτά κλειστό και μετά να το ανοίξω. Βέβαια, μετά από μερικά λεπτά δεν μπορώ πάλι. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

7 Απαντήσεις

Κωνσταντίνος Παρτάλας απάντησε πριν 9 έτη

Για αρχή δες μήπως υπερθερμαίνεται και γι αυτό μετά από λίγο δεν μπορείς να μπεις.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μπορείς να επαναφέρεις το προηγούμενο firmware και να δοκιμάσεις αν δουλεύει σωστά; Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με το Update

george kafritsas απάντησε πριν 9 έτη

+Support PCsteps Το προηγούμενο firmaware δεν μπορώ να το βάλω γιατί η TP-LINK έγραφε (ελεύθερη μετάφραση): Η επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση του firmware δεν θα είναι δυνατή για λόγους ασφαλείας. 

george kafritsas απάντησε πριν 9 έτη

+Κωνσταντίνος Παρτάλας Δεν νομίζω να είναι θέμα υπερθέρμανσης γιατί πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Εάν ήταν υπερθέρμανση λογικά θα είχε περισσότερα συμπτώματα (επανεκκινήσεις, αποσυνδέσεις...).

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το πρόβλημα είναι μόνο στην σύνδεση στο interface; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα όταν δεν μπορείς να συνδεθείς; Δοκίμασες το reset μετά το update;

george kafritsas απάντησε πριν 9 έτη

Δεν μου εμφανίζει κανένα σφάλμα, απλώς δεν φορτώνει η σελίδα και μετά από ώρα ο chrome λέει: empty response. Έχω κάνει reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πολλές φορές.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε από εδώ να κατεβάσεις το default firmware και να δεις αν κάνει κάτι. Το πιο πιθανό είναι να έχεις και hardware πρόβλημα μιας και είχες αποσυνδέσεις πριν, και αυτή η διαδικασία μπορεί να σου αχρηστέψει το router όποτε προχωράς με δικιά σου ευθύνη.