Home » Software » Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε προηγούμενο οδηγό είδαμε πώς μπορούμε να παίξουμε σκάκι στο Facebook. Απ' ότι φαίνεται, όμως το κοινωνικό υπερδίκτυο δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί όσον αφορά τα κρυμμένα παιχνίδια. Με την πρόσφατη αναβάθμιση του Facebook messenger, μπορούμε να παίξουμε basket στο Facebook με το κινητό μας, σε iOS και Android.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εγκατάσταση Facebook Messenger

Σε περίπτωση που δεν έχετε το Facebook Messenger στο κινητό σας, αρκεί να το εγκαταστήσετε από το iTunes ή από το Google Play Store. Θα πρέπει φυσικά να έχετε ήδη λογαριασμό στο Facebook.

Στον οδηγό θα παίξουμε basket στο Facebook Messenger για το Android, αλλά η μέθοδος είναι ακριβώς η ίδια και για το iOS.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 01

Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Facebook Messenger, φροντίστε να έχετε την έκδοση 62, που κυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου για το iOS και στις 21 Μαρτίου για το Android.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 02

Πώς παίζω basket στο Facebook Messenger

Έχοντας την εφαρμογή εγκατεστημένη, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουμε μία οποιαδήποτε από τις επαφές μας, και να πάμε στην τρίτη ενότητα των Emoji, με την καμπάνα.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 03

Εκεί, κάνουμε scroll down για να βρούμε το εικονίδιο της μπάλας του basket και στέλνουμε ένα μήνυμα με αυτό.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 04

Το μόνο που χρειάζεται πλέον για να ξεκινήσει το παιχνίδι basket στο Facebook είναι να πατήσουμε δύο φορές στο εικονίδιο της μπάλας που ήδη στείλαμε.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 05

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα απλό. Με το δάχτυλο πετάμε τη μπάλα, με σκοπό να βάλουμε καλάθι. Κάθε καλάθι είναι ένας πόντος και βλέπουμε το σκορ επί της οθόνης.

Στόχος είναι να βάλουμε τα περισσότερα διαδοχικά καλάθια. Αν χάσουμε ένα, ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Μετά τα πρώτα δέκα επιτυχημένα καλάθια, η μπασκέτα αρχίζει να κινείται δεξιά και αριστερά, αυξάνοντας το επίπεδο δυσκολίας.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 06

Δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα να παίξουμε με κάποιο φίλο μας, μπορούμε όμως να συγκρίνουμε τα σκορ μας, καθώς ανανεώνεται στο μήνυμα που στείλαμε.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 07

Καθώς είμαστε λίγο άμπαλοι, δεν καταφέραμε να πάμε πάνω από 13. Όπως βλέπουμε στο YouTube, όμως, στους 20 πόντους η μπασκέτα αρχίζει να κινείται πιο γρήγορα, και μετά τους 30 κινείται πλέον και στον κατακόρυφο άξονα.

https://www.youtube.com/watch?v=vNsUpSXNqz8

Βέβαια, κάποιοι πρόλαβαν και χάκαραν το παιχνίδι, ώστε κάθε καλάθι να αξίζει 256 πόντους, αλλά αυτό δεν επηρέασε τη μπασκέτα.

https://www.youtube.com/watch?v=JQbIba_UVV0

Μπορούμε να παίξουμε Basket στο Facebook στον υπολογιστή?

Προς το παρόν, για να παίξουμε θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε smartphone με το Facebook Messenger. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να ξεκινήσει στον υπολογιστή, όσα κλικ κι αν κάνουμε στη μπάλα.

Ακόμα και αν χρησιμοποιήσουμε το Messenger.com, βλέπουμε απλά τα μηνύματα από το κινητό, χωρίς την επιλογή να παίξουμε.

Παιχνίδι Basket στο Facebook Messenger για Android και iOS 08

Εσάς ποιο ήταν το δικό σας high score στο παιχνίδι?

Αν παίξατε basket στο Facebook και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας το κορυφαίο σας σκορ, γράψτε μας στα σχόλια. Και, θυμηθείτε, picts or it didn't happen.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps