Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τυχερά παιχνίδια όπως το Λόττο και το Τζόκερ είναι ο φόρος για όσους δεν κατανοούν τις πιθανότητες. Η πιθανότητα για το Jack Pot είναι μία στις δεκάδες εκατομμύρια. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, δείτε πώς να παίξετε σε Λόττο εξωτερικού και το Powerball με το TheLotter, διεκδικώντας δισεκατομμύρια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το TheLotter.com

To TheLotter.com είναι μια υπηρεσία που μας επιτρέπει να συμμετέχουμε σε δεκάδες παιχνίδια τύπου Λόττο του εξωτερικού, από όποια χώρα και αν βρισκόμαστε.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 01

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πως πληρώνουμε μέσα από το TheLotter.com με την πιστωτική ή χρεωστική μας κάρτα, και εκείνοι αγοράζουν για εμάς και σκανάρουν ένα φυσικό δελτίο για το εκάστοτε Λόττο. Η υπηρεσία υποστηρίζει περισσότερες από 45 λοταρίες διεθνώς, συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού Τζόκερ.

Σε περίπτωση που κερδίσουμε, το TheLotter δεν κρατάει κανένα ποσοστό από τα κέρδη μας. Μάλιστα, αν κερδίσουμε το Jack Pot, το TheLotter υπόσχεται να μας αγοράσει τα εισιτήρια για να ταξιδέψουμε και να εισπράξουμε τα κέρδη μας από τη χώρα στην οποία ανήκει το Λόττο που παίξαμε.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 01a

Η υπηρεσία κερδίζει τα χρήματά της χρεώνοντας αρκετά ακριβότερα το παιχνίδι σε σχέση με το να το αγοράζαμε οι ίδιοι από τη χώρα που παίζεται.

Για παράδειγμα, για να παίξουμε Τζόκερ στην Ελλάδα κοστίζει 0,50 λεπτά η στήλη. Αν κάποιος κάτοικος του εξωτερικού ήθελε να παίξει στο Ελληνικό Τζόκερ μέσω του TheLotter.com θα πληρώσει 1,25 ευρώ τη στήλη, ή 250% ακριβότερα.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 02

Γιατί να παίξω στο TheLotter.com?

Αφού λοιπόν είναι τόσο ακριβότερο, γιατί να παίξουμε Λόττο μέσα από το TheLotter.com, και να μην παίξουμε ένα απλό Τζόκερ?

Ο μόνος λόγος είναι αν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε κληρώσεις οι οποίες δίνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Το Τζόκερ, για να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ χρειάζεται διαδοχικά Jack Pot πολλών εβδομάδων. Υπάρχουν όμως λοταρίες σε χώρες του εξωτερικού οι οποίες δίνουν δεκάδες εκατομμύρια στο μεγάλο νικητή με το “καλημέρα σας”.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 03

Ανάμεσα στα άλλα Λόττο θα βρούμε και το Powerball, τη λοταρία της Αμερικής που δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και μετά από μερικά πρόσφατα Jack Pot, το ποσόν για το μεγάλο νικητή έχει ανεβεί στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 04

Οι περισσότερες από αυτές τις λοταρίες έχουν επίσημες ιστοσελίδες, οι οποίες όμως επιτρέπουν μόνο στους κατοίκους των σχετικών χωρών να παίξουν. Εκεί έγκειται η αξία του TheLotter.com, που επιτρέπει σε κατοίκους της Ελλάδας να συμμετέχουν στα συγκεκριμένα Λόττο και στο Powerball.

Είναι το TheLotter.com απάτη?

Όπως είδαμε και στον οδηγό μας για τις απάτες μέσω email, μία συχνή απάτη έχει να κάνει με δήθεν νίκες από διεθνές λόττο, και είναι καλό να είμαστε πολύ προσεκτικοί με σχετικές ιστοσελίδες.

Με την υπηρεσία webconfs.com διαπιστώνουμε πως το όνομα TheLotter.com έχει κατοχυρωθεί πριν από δεκατρία χρόνια και τέσσερις μήνες. Δεν είναι λοιπόν κάποια ιστοσελίδα η οποία ξεφύτρωσε χθες.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 05

Επίσης, κάποιες σελίδες που ερευνούν εκτεταμένα για απάτες έχουν εξετάσει το TheLotter.com, όπως η HotScams.com

Η σελίδα αυτή εντόπισε πως το TheLotter είναι ασφαλισμένο στη Lloyds του Λονδίνου όσον αφορά την πληρωμή των νικητών, και το επιβεβαίωσε μέσω της Lloyds πως η ασφάλεια ανήκει στην ακριβότερη βαθμίδα first class.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 06

Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που γκρινιάζουν για το TheLotter, όπως αυτός ο ανόητος που παραπονιέται πως οι τιμές για τα λόττο είναι πολύ ακριβότερες, ο οποίος προφανώς δεν κατανοεί το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας, ούτε το ότι απευθύνεται σε κατοίκους του εξωτερικού.

Υπάρχει επίσης ένας μοναδικός λογαριασμός twitter ο οποίος κράζει το TheLotter και παρέχει ακριβώς μηδέν πηγές που να αποδεικνύουν πως είναι απάτη.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 07

Τέλος, επίσημες ιστοσελίδες για λοταρίες του εξωτερικού, όπως το Euro-Millions.com, έχουν συνδέσμους προς το TheLotter, που είναι μια αρκετά καλή ένδειξη για τη νομιμότητα του πράγματος.

Γενικά, πάντως, από την έρευνά μας δεν βρήκαμε καμία απόδειξη πως το TheLotter πρόκειται για απάτη.

Πώς παίζω Λόττο και Poweball στο TheLotter.com

Το να συμμετέχουμε σε μία από τις λοταρίες του TheLotter.com είναι ιδιαίτερα απλό. Στο παράδειγμα, θα δούμε πώς μπορούμε να συμμετέχουμε στο Powerball, με το Jack Pot του 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε μέχρι τις 20:59 της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 08

Η προεπιλογή είναι να παίξουμε τρεις στήλες. Το Powerball λειτουργεί όπως το Τζόκερ, όπου επιλέγουμε πέντε νούμερα συν ένα. Η διαφορά όμως είναι πως τα πέντε νούμερα που επιλέγουμε είναι από το 1 έως το 69, ενώ το έξτρα νούμερο είναι από το 1 έως το 26.

Τα νούμερα μπορούμε να τα επιλέξουμε χειροκίνητα, ή να κάνουμε αυτόματη επιλογή μέσω του κουμπιού Quick Pick.

Το να παίξουμε τρεις στήλες θα μας κοστίζει 13 ευρώ και 80 λεπτά.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 09

Επίσης, η ιστοσελίδα μας επιτρέπει να συμμετέχουμε σε πολλαπλές κληρώσεις με τα ίδια νούμερα, κερδίζοντας μια μικρή έκπτωση, ή ακόμα και να παίζουμε συνδρομητικά κάθε εβδομάδα, όπου μας βγαίνει δωρεάν το ένα στα δέκα παιχνίδια.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 10

Εκτός από το standard παιχνίδι, το TheLotter.com περιλαμβάνει και συστήματα.

Συγκεκριμένα στο Powerball μπορούμε μέσα από την καρτέλα Syndicate να παίξουμε 1000 στήλες με 13,53 ευρώ, όπου όμως μοιραζόμαστε το βραβείο με όλους όσους συμμετέχουν στο σύστημα.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 11

Στο παράδειγμα, το σύστημα είναι χωρισμένο σε 680 μερίδια. Αν αγοράσουμε ένα μερίδιο με τα 13,53 ευρώ, δικαιούμαστε το 1/680 του βραβείου. Αν πιάσουμε δηλαδή το Jack Pot σε μία από τις 1000 στήλες, θα πάρουμε 1,3δις/680 = γύρω στα 1,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η τρίτη επιλογή είναι το bundle, με την οποία αγοράζουμε και ένα προσωπικό αριθμό, που δικαιούται όλα τα κέρδη, αλλά και μερίδιο σε ένα σύστημα.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 12

Έχοντας κάνει την επιλογή μας, και πατώντας το κουμπί Play, θα μας ζητηθεί να φτιάξουμε ένα λογαριασμό.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 12a

Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία. Καλό είναι να βάλουμε αληθινά στοιχεία, σε περίπτωση που κερδίσουμε.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 12b

Τέλος, επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής για τις στήλες ή το σύστημα που διαλέξαμε.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 12c

Επειδή δεν το δοκιμάσαμε, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει θέμα με τα Capital Controls. Πάντως, όπως είδαμε στα σχόλια αναγνωστών σε οδηγούς όπως οι εκπτώσεις στο Steam και το Netflix, ακόμα κι αν δεν δεχτεί την κάρτα μας με την πρώτη, μπορούμε να επιμείνουμε και είναι πολύ πιθανό να την πάρει μετά από μερικές προσπάθειες.

Πάντως, λόγω εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης για το Powerball, η ιστοσελίδα αυτές τις μέρες μπορεί προσωρινά να μην λειτουργεί. Αν σας εμφανιστεί κάποιο τέτοιο μήνυμα ή ένα μήνυμα με 502 error, δοκιμάστε ξανά σε 2-3 λεπτά.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 13

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσουμε το Powerball?

Όπως αναφέραμε, για το Powerball επιλέγουμε 5+1 αριθμούς, όπως και στο Τζόκερ. Στο Τζόκερ η πιθανότητα να πιάσουμε το Jack Pot είναι περίπου 1 στα 24 εκατομμύρια.

Επειδή όμως στο Powerball οι αριθμοί είναι πολύ περισσότεροι (69 στη βασική στήλη και 26 στη δευτερεύουσα), η πιθανότητα για το Jack Pot εκτοξεύεται στη 1 στα 292 εκατομμύρια.

Με άλλα λόγια, είναι πιθανότερο να κερδίσουμε δέκα φορές το Jack Pot στο Τζόκερ, παρά να κερδίσουμε μία φορά στο Powerball.

Για να το θέσουμε και αλλιώς, σύμφωνα με το Insurance Information Institute ένας κάτοικος των ΗΠΑ to 2011 είχε πιθανότητα 1 στα 13.000.000 να σκοτωθεί από χτύπημα κεραυνού σε ένα χρόνο, και 1 προς 37.000 το χρόνο να σκοτωθεί ως οδηγός ή επιβάτης σε αυτοκίνητο.

Παίξτε Λόττο στο Εξωτερικό (και Powerball) με το TheLotter 14

Ρεαλιστικά, δηλαδή, είναι πιο πιθανό να σκοτωθεί κάποιος παίρνοντας το αυτοκίνητο για να πάει να παίξει Τζόκερ ή επιστρέφοντας από το πρακτορείο, παρά να κερδίσει το μεγάλο Jack Pot. Και αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για Λόττο του εξωτερικού και για το Powerball.

Αν οι ασύλληπτα χαμηλές πιθανότητες δεν φτάνουν για να σας αποθαρρύνουν, δείτε τις ιστορίες 19 ανθρώπων που κέρδισαν πολλαπλά εκατομμύρια και κατέληξαν να χάσουν τα πάντα.

Εκτός από άτομα που σπατάλησαν τα χρήματα σε πάρτι, τζόγο, και ναρκωτικά, ανάμεσά τους συναντάμε και ένα νικητή τον οποίο μήνυσε μια πρώην σύντροφός του για μέρος των κερδών, ενώ ο αδερφός του προσέλαβε έναν επαγγελματία δολοφόνο, ελπίζοντας να κληρονομήσει ένα μερίδιο.

Εσείς θα παίξετε στο Powerball ή κάποιο Λόττο από το εξωτερικό?

Όσο χαμηλές και αν είναι οι πιθανότητες για το Λόττο και το Powerball, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι επιλέγουν να παίξουν σε κάθε κλήρωση. Εσείς θα το ρισκάρετε? Γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps