Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Κλειδί Windows: Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν Χωρίς Αγορά Κλειδιού Προϊόντος
featured Κλειδί Windows Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν Χωρίς Αγορά Κλειδιού Προϊόντος

Κλειδί Windows: Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν Χωρίς Αγορά Κλειδιού Προϊόντος

Μπορούμε να αποκτήσουμε τα Windows 11 δωρεάν εάν διαθέτουμε υπολογιστή με Windows 10. Όμως, η αγορά ενός γνήσιου κλειδιού είναι απαραίτητη αν πρόκειται για νέο Desktop PC/Laptop χωρίς λειτουργικό, αντίγραφο χωρίς επίσημη άδεια χρήσης, ή για εικονική μηχανή. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς ενεργοποιούμε τα Windows 11 νόμιμα και δωρεάν σε οποιοδήποτε PC και VM.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Κλειδί Windows 11 δωρεάν

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, τα Windows 11 είναι εντελώς δωρεάν για όσους έχουν ήδη ενεργοποιημένα τα Windows 10 και θέλουν να τα αντικαταστήσουν με το νέο λειτουργικό. Σε αυτή την περίπτωση, δε συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την ενεργοποίηση των Windows 11.

Παρ΄ όλα αυτά, αν έχουμε ένα νέο PC και έχουμε ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει το ISO των Windows 11 στο σύστημα, θα μας ζητά ενεργοποίηση του λειτουργικού με ένα νέο κλειδί Windows.

Το ίδιο ισχύει και για τις εικονικές μηχανές και για οποιοδήποτε εγκατεστημένο αντίγραφο του λειτουργικού χωρίς επίσημη άδεια χρήσης.

Κλειδί Windows Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν 5αα

Παρότι μπορούμε να εκτελούμε τα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση, ωστόσο, θα αντιμετωπίσουμε πολλούς περιορισμούς όσον αφορά τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα. Ως εκ τούτου, η ενεργοποίηση με ένα νέο αριθμό κλειδιού προϊόντος είναι απαραίτητη για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το λειτουργικό.

Εύκολη ενεργοποίηση μέσω CMD

Με δεδομένο λοιπόν, ότι έχουμε κατεβάσει και εγκαταστήσει ήδη το ISO των Windows 11 στο σύστημα μας, όπως έχουμε περιγράψει και σε προηγούμενο οδηγό, ακολουθούμε τα κάτωθι βήματα.

Αρχικά πρέπει να ορίσουμε το κλειδί Windows (KMSClientKey) από την κάτωθι λίστα, το οποίο αντιστοιχεί στην έκδοση του λειτουργικού που έχουμε ήδη στο σύστημα μας. Πρόκειται για ένα νόμιμο τρόπο ενεργοποίησης των Windows δωρεάν, καθώς η Microsoft προσφέρει τέτοια κλειδιά KMS.

Τα κλειδιά είναι τα ακόλουθα:

  • Windows Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
  • Windows Home N: 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM
  • Windows Pro: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
  • Windows Pro N: MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
  • Windows Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
  • Windows Education N: 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ

Για παράδειγμα, εάν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τα Windows 11 Pro, στην εντολή που θα δούμε στη συνέχεια θα βάλουμε δίπλα το κλειδί W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX, κ.ο.κ.

Έτσι, πληκτρολογούμε cmd στην αναζήτηση των Windows και εκτελούμε τη Γραμμή εντολών ως διαχειριστής.

Κλειδί Windows Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν 1a

Μόλις μας ανοίξει η γραμμή εντολών επικολλούμε την ακόλουθη εντολή και πατάμε enter. Απλά την αντιγράφουμε και μετά με δεξί κλικ μέσα στη γραμμή εντολών, η επικόλληση θα γίνει αυτόματα.

slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Στο παράδειγμα μας βάλαμε το κλειδί που αντιστοιχεί στα Windows Pro. Αν εκτελούμε άλλη έκδοση επικολλούμε το κατάλληλο κλειδί Windows που παραθέσαμε προηγουμένως.

Πατώντας το enter, σε λίγο θα δούμε την ειδοποίηση που παρατηρούμε στην παραπάνω εικόνα και πατάμε στο OK.

Στη συνέχεια, επικολλούμε την ακόλουθη εντολή και πατάμε enter.

slmgr /skms kms8.msguides.com

Κλειδί-Windows-Ενεργοποίηση-Windows-11-Δωρεάν-20

Αν για κάποιο λόγο δεν δούμε τη σχετική ειδοποίηση της επιτυχούς εκτέλεσης, ενδέχεται το μικρό παράθυρο της ενεργοποίησης να μην φαίνεται και να έχει κρυφτεί πίσω από τη γραμμή εντολών.

Κλειδί-Windows-Ενεργοποίηση-Windows-11-Δωρεάν-10aααmα

Αν δε μας έχει εμφανιστεί καθόλου, προσπαθούμε άλλη μια φορά με την ίδια εντολή. Στη σπάνια περίπτωση που αποτύχει αυτή η εντολή γιατί είναι υπερφορτωμένοι οι σχετικοί server, τότε επικολλούμε την ακόλουθη εντολή:

slmgr /skms kms.msguides.com

Τέλος, επικολλούμε την κάτωθι εντολή και πατάμε enter.

slmgr /ato

Κλειδί-Windows-Ενεργοποίηση-Windows-11-Δωρεάν-10aααm

Περιμένουμε λίγο και θα δούμε την επιτυχή ενημέρωση. Εφόσον τα κάναμε όλα σωστά, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας, και σε αυτό το σημείο έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία της ενεργοποίησης με νόμιμο κλειδί Windows 11.

Από εκεί και μετά, μπορούμε να δούμε και στην πράξη αν πράγματι τα Windows 11 ενεργοποιήθηκαν επιτυχώς μέσα από τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενεργοποίηση.

Είναι χρήσιμο το κλειδί Windows 11 με αυτή τη μέθοδο;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες για το κλειδί Windows 11 με τη μέθοδο του οδηγού, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps