Home » Software » Αποφύγετε τα Spoilers στο Star Wars μέσω του Chrome

Αποφύγετε τα Spoilers στο Star Wars μέσω του Chrome

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

To νέο Star Wars: The Force Awakens έχει την πρεμιέρα του σήμερα, 16 Δεκεμβρίου, σε ολόκληρο τον κόσμο… πλην της Ελλάδας, γιατί ήταν πιο σημαντικό να δούμε τη νέα ταινία του Παπακαλιάτη. Δείτε πώς μπορείτε να αποφύγετε τα spoilers στο Star Wars μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, με ένα πρόσθετο στον Chrome.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ο κίνδυνος των Spoilers στο Internet

Το 1999, που στην Ελλάδα δεν είχε έρθει καν το aDSL και το Internet ήταν αργό dial-up με χρονοχρέωση, ο κίνδυνος για spoilers ήταν περιορισμένος.

Αν δεν είχαμε κάποιον ανόητο φίλο που να μας το χαλάσει, πρακτικά ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν να περιμένουμε στην ουρά για την Έκτη Αίσθηση, και να ακούσουμε κάποιον από την προηγούμενη προβολή να λέει “Το πιστεύεις πως ο Bruce Willis ήταν νεκρός σε όλη την ταινία?”.

Ή, για να παραμείνουμε στο κλίμα των spoilers στο Star Wars:

Από τότε, έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι, και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας. Πολλοί από εμάς είμαστε online από την ώρα που ξυπνάμε μέχρι τα χαράματα που ακόμα δεν κοιμόμαστε, επειδή είμαστε στο Internet.

Σε αυτό τον διαρκώς συνδεδεμένο κόσμο, αρκεί ένα τυχαίο post στο Facebook ή ένα Tweet για να αποκαλύψει το μεγαλύτερο spoiler για οποιαδήποτε σειρά ή ταινία μας ενδιαφέρει, όπως π.χ. τον επόμενο θάνατο στο Game of Thrones.

Και όταν αναφερόμαστε σε μια ταινία τόσο πολυαναμενόμενη όπως το Star Wars: The Force Awakens, είναι βέβαιο πως το Internet διεθνώς θα εκφέρει τη γνώμη ήδη καθώς θα παίζεται η πρώτη προβολή της ταινίας, δεν θα περιμένει καν να τελειώσει

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε αν μας χαλάνε τα spoilers και θέλουμε πάση θυσία να αποφύγουμε τα spoilers στο Star Wars, τουλάχιστον μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου?

Ευτυχώς, ένα πρόσθετο στον Chrome μπορεί να μας βοηθήσει.

Εγκατάσταση Force Block στον Chrome

Το πρόσθετο, που ονομάζεται Force Block, θα το βρούμε στη σελίδα του στο Chrome Webstore.

Αποφύγετε τα Spoilers στο Star Wars μέσω του Chrome 01

Αφού κάνουμε προσθήκη, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο με δύο μοβ lightsabers χιαστί.

Αποφύγετε τα Spoilers στο Star Wars μέσω του Chrome 02

Πλέον, αν επιχειρήσουμε να μπούμε σε οποιαδήποτε σελίδα αναφέρει με κάποιο τρόπο το Star Wars, ακόμα και στην επίσημη σελίδα στο IMDB, το πρόγραμμα θα μας βγάλει μια οθόνη προειδοποιώντας μας πως ίσως υπάρχουν spoilers στο Star Wars.

Αποφύγετε τα Spoilers στο Star Wars μέσω του Chrome 03

Μπορούμε, φυσικά, να αγνοήσουμε την προειδοποίηση κάνοντας κλικ στο Continue anyway, ή να κάνουμε κλικ στο Don't block this page in the future, ώστε να μην μπλοκάρεται ποτέ μια συγκεκριμένη σελίδα.

Αυτά είναι όλα που κάνει η εφαρμογή. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Όταν με το καλό δούμε την ταινία και δεν μας ενδιαφέρουν πλέον τα spoilers, κάνουμε δεξί κλικ στο πρόσθετο και κατάργηση.

Αποφύγετε τα Spoilers στο Star Wars μέσω του Chrome 04

Εσείς θα μπλοκάρετε τα spoilers στο Star Wars?

Το συγκεκριμένο πρόσθετο θα είναι άχρηστο μετά από 1-2 εβδομάδες, αναλόγως του πότε θα δούμε την ταινία. Παρ' όλα αυτά, αν θέλουμε να κρατήσουμε την κινηματογραφική έκπληξη για αυτές τις λίγες ημέρες, είναι μια πρακτική λύση.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps