Home » Software » Ηλεκτρονική Ασφάλεια » NordVPN Threat Protection: Δωρεάν Σουίτα Ασφαλείας & Μπλοκάρισμα Διαφημίσεων
Featured Αποκλείστε Ads Και Απειλές Με Το NordVPN Threat Protection

NordVPN Threat Protection: Δωρεάν Σουίτα Ασφαλείας & Μπλοκάρισμα Διαφημίσεων

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όσοι από εμάς χρησιμοποιούμε το NordVPN, σίγουρα θα έχουμε παρατηρήσει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα VPN. Εκτός από την εντυπωσιακή ταχύτητα του, προσφέρει πλέον και ολοκληρωμένη προστασία από malware και απειλές στον κυβερνοχώρο. Δείτε τη νέα ισχυρή σουίτα ασφαλείας NordVPN Threat Protection που ενσωματώνεται στο VPN, αποκλείοντας παρεμβατικές διαφημίσεις, και μας προστατεύει από τη λήψη μολυσμένων αρχείων και κακόβουλου λογισμικού.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το NordVPN προσφέρει πλέον και προστασία από ιούς και απειλές

Είναι γεγονός ότι τα πληρωμένα VPN έχουν περιορισμένες δυνατότητες προστασίας έναντι των κακόβουλων λογισμικών, καθώς ο κύριος σκοπός τους είναι να αποκρύπτουν την πραγματική μας IP και να διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα μας.

Παρ΄ όλα αυτά, πολύ πρόσφατα, η Nord Security ανακοίνωσε ότι επαναπροσδιορίζει τη λειτουργία του VPN, με την προσθήκη ενός νέου εργαλείου προστασίας από malware και αποκλεισμού κακόβουλων διαφημίσεων, το NordVPN Threat Protection.

Πρόκειται για μια ισχυρή σουίτα ασφαλείας που ενσωματώνεται απευθείας στην εφαρμογή του VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε ξεχωριστή σύνδεση ή να ανησυχούμε για έξτρα χρέωση, ή εγκατάσταση και άλλου λογισμικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το NordVPN Threat Protection μας προστατεύει από απειλές στον κυβερνοχώρο ακόμα και όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο VPN.

NordVPN Threat Protection 3aa

Έτσι, μπορούμε πλέον να έχουμε, όχι μόνο ένα ισχυρό και ταχύτατο VPN που κρυπτογραφεί τα διαδικτυακά μας δεδομένα και αποκρύπτει την πραγματική μας IP, αλλά και μια ισχυρή προστασία από απειλές κάθε είδους στο Internet.

Για παράδειγμα, όταν κάνουμε λήψη ενός αρχείου από το Internet, ή κλικ σε ένα συνημμένο email, το NordVPN Threat Protection το σαρώνει για τυχόν κακόβουλο λογισμικό. Εάν δεν εντοπίσει απειλές, το επισημαίνει ως ασφαλές χωρίς να μας ενοχλεί με ειδοποιήσεις.

Εάν το NordVPN Threat Protection εντοπίσει απειλή, το αρχείο διαγράφεται αμέσως προτού μπορέσει να μας βλάψει. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβουμε μια ειδοποίηση με λεπτομέρειες.

Σε ό,τι αφορά τις διαφημίσεις, αποκλείει όλα τα ads που είναι παρεμβατικά, ή χρησιμοποιούν τεχνικές συλλογής δεδομένων. Επιπλέον, μας αποτρέπει να κάνουμε κλικ σε κακόβουλες διαφημίσεις που υπάρχουν σε διάφορα site.

NordVPN Threat Protection

Παραθέτουμε συνοπτικά από τι ακριβώς μας προστατεύει το NordVPN Threat Protection.

  • Web trackers
  • Επιβλαβείς ιστότοπους
  • Μολυσμένα αρχεία και ιούς, σαρώνοντας τις λήψεις μας
  • Παρεμβατικές και κακόβουλες διαφημίσεις

Διαθέσιμο για Windows και macOS

Όπως είναι φυσικό, για να αξιοποιήσουμε την δωρεάν σουίτα ασφαλείας NordVPN Threat Protection, πρέπει να έχουμε το VPN της υπηρεσίας. Είναι ιδιαίτερα φθηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις και κριτικές που έχει.

Σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες μεγάλων εργαστηρίων, θεωρείται ότι είναι το πιο γρήγορο VPN της αγοράς, κάτι που το έχουμε παρατηρήσει και εμείς σε καθημερινή χρήση.

Ταυτόχρονα, δεν καταγράφει και την παραμικρή δραστηριότητα των χρηστών.

Έτσι, μόλις αποκτήσουμε το NordVPN, απλά κάνουμε κλικ στο εικονίδιο ασπίδας στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

NordVPN Threat Protection 3a

Ενεργοποιούμε το “Deep-scan” και κατόπιν το NordVPN Threat Protection, και ακολουθούμε τα απλά βήματα για τη γρήγορη ρύθμιση.

Αποκλείστε Ads Και Απειλές Με Το NordVPN Threat Protection

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία θα μας ειδοποιήσει ότι αν έχουμε άλλο antivirus εγκατεστημένο στον υπολογιστή, ενδέχεται να μην λειτουργήσει όπως έχει σχεδιαστεί. Ως εκ τούτου, είναι στη διακριτική μας ευχέρεια να αποφασίσουμε ποια επιλογή προστασίας επιθυμούμε.

Εσείς θα αξιοποιήσετε το NordVPN Threat Protection?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το NordVPN Threat Protection, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps