Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών Και Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό
Featured VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών & Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό

VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών Και Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ένας λογαριασμός VPN είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή και να πλοηγούμαστε ανώνυμα, προσπερνώντας και τον περιορισμό της χώρας σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Οι περισσότερες υπηρεσίες, όμως, δεν έχουν γρήγορους server στην Ελλάδα για να μας δώσουν αξιόπιστο VPN με ελληνική IP. Δείτε πώς να την αποκτήσουμε για να έχουμε ταχύτατο streaming ταινιών και ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό με το NordVPN.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το κόστος της ανώνυμης ελληνικής IP

Το NordVPN διαθέτει αποκλειστικά πληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, που ξεκινούν από 2,99 ευρώ το μήνα, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Αν ενδιαφέρεστε για δωρεάν VPN, χωρίς όμως τη δυνατότητα για ελληνική IP, μπορείτε να δείτε τους αντίστοιχους οδηγούς με τις εταιρείες που τα διαθέτουν…

…αλλά και το ανοικτό λογισμικό OpenVPN, που προσφέρει δωρεάν server και IP έξω από τη χώρα μας, για να έχουμε ανωνυμία στο Internet. Φυσικά, και στις δύο περιπτώσεις, μην περιμένουμε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

Πώς Φτιάχνω Δωρεάν Προσωπικό VPN Για Ανωνυμία & Λήψη Torrent
Πώς Φτιάχνω Δωρεάν Προσωπικό VPN Για Ανωνυμία & Λήψεις Torrent

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η ιδιωτικότητά μας στο διαδίκτυο είναι εκτεθειμένη σε σοβαρότατους κινδύνους. Ιδίως αν χρησιμοποιούμε το streaming και είμαστε φίλοι των πειρατικών ταινιών,…

Πότε χρειάζομαι VPN με ελληνική IP?

Η βασική χρησιμότητα ενός VPN με ελληνική IP είναι όταν θέλουμε να παρακολουθήσουμε κάποια δημοφιλή ελληνικά κανάλια μέσω Internet στο εξωτερικό.

Παρότι δεν είναι και πολλά, μερικά συνεχίζουν να μην επιτρέπουν τη χρήση της Web TV εκτός των συνόρων.

Βέβαια, αυτό συμβαίνει αντίστοιχα και με τη Web TV στα ξένα κανάλια, όπου και εκεί θα χρειαστούμε IP από τη χώρα που εκπέμπει το τηλεοπτικό κανάλι. Ως εκ τούτου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι έχουμε “με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια”, και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν, ένα VPN με ελληνική IP θα μας επιτρέψει να παρακολουθήσουμε ελληνική τηλεόραση μέσω Web TV σαν να βρισκόμασταν στη χώρα μας.

Ακόμα όμως και αν ζούμε στην Ελλάδα, το να έχουμε ένα VPN με ελληνική IP από γρήγορους server, είναι η καλύτερη μέθοδος για 100% ανώνυμη πλοήγηση, καθότι έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε σε server που βρίσκονται γεωγραφικά πιο κοντά σε εμάς.

Όσο πιο κοντά είναι ο server, τόσο πιο μικρό θα είναι το λεγόμενο “ping”. Με άλλα λόγια, η χαμηλή τιμή ping σημαίνει ταχύτερη πλοήγηση.

VPN με ελληνική IP 2μkaααmαααμ

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα ιδανικά με τους ελληνικούς server των ελάχιστων VPN που τους παρέχουν. Ενδέχεται μερικές φορές να είναι αρκετά πιο αργοί από τους ξένους server, και το ίδιο ενίοτε συμβαίνει και με τις λήψεις.

Παρ' όλα αυτά, με τους ελληνικούς server του NordVPN θα έχουμε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, σχεδόν παρόμοιες με αυτές που είχαμε χωρίς VPN.

Επιπλέον, αν μένουμε στην Αθήνα, η απόσταση θα είναι ιδιαίτερα κοντινή. Ειδάλλως, θα είναι μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, αναλόγως την τοποθεσία μας.

Πώς να έχω ελληνική IP με το NordVPN

Το NordVPN δεν θεωρείται άδικα ως ένα από τα κορυφαία VPN, και σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες μεγάλων εργαστηρίων, θεωρείται ότι είναι το πιο γρήγορο VPN της αγοράς που ταυτόχρονα δεν καταγράφει και την παραμικρή δραστηριότητα των χρηστών.

Όπως είναι φυσικό, αρχικά πρέπει να αγοράσουμε τη συνδρομή της επιλογής μας. Η πιο συμφέρουσα συνδρομή είναι το διετές πλάνο, όπου θα μας κοστίσει μηνιαίως €2,99 με εφάπαξ καταβολή για δύο χρόνια.

Παράλληλα, όπως αναφέραμε, έχουμε και 30 ήμερες περιθώριο για ακύρωση αν αλλάξουμε γνώμη.

Η υπηρεσία μας δίνει διάφορες επιλογές χωρών κατά την αγορά, αλλά δεν γνωρίζουμε αν μπορούμε να αποφύγουμε το κόστος του ΦΠΑ επιλέγοντας κάποια άλλη χώρα, όπως π.χ. η γειτονική Σερβία που είναι μηδενικός. Ίσως αξίζει να το δοκιμάσουμε.

Έτσι λοιπόν, αρχικά πρέπει να ανοίξουμε online έναν λογαριασμό, και να επιλέξουμε την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής. Εφόσον ολοκληρώσουμε την αγορά, θα μας έρθει το σχετικό email επιβεβαίωσης και καλωσορίσματος από το NordVPN.

Μετά, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε στο link που μας ήρθε, και στη συνέχεια θα εμφανιστεί η σελίδα της λήψης του client.

Ταυτόχρονα, μπορούμε να κατεβάσουμε και τον client για Android και iOS. Το NordVPN υποστηρίζει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με τις συσκευές μας.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ειδικά στα TV Box, το NordVPN είναι ίσως το μοναδικό VPN με ελληνική IP που λειτουργεί τόσο αποδοτικά. Το κατεβάζουμε απευθείας μέσα από το Play Store του TV Box.

Επιπλέον, διαθέτει δύο πολύ βολικά πρόσθετα του NordVPN για Chrome και Firefox, όπου μπορούμε να έχουμε VPN με ελληνική IP μέσω του browser.

Εγκατάσταση NordVPN στα Windows

Τα πράγματα είναι παραπάνω από εύκολα με το NordVPN, και η εγκατάσταση του client στα Windows είναι ιδιαίτερα απλή, και δεν θα συναντήσουμε καμία δυσκολία.

Την πρώτη φορά που θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του client, απλά πατάμε μια φορά στο “Quick Connect” για να συνδεθούμε αμέσως με την πρόταση της υπηρεσίας, που δεν είναι άλλη από τον ελληνικό server που είναι ο κοντινότερος.

Από εκεί και μετά, σε λίγα δευτερόλεπτα θα δούμε την πράσινη ένδειξη “protected” και ταυτόχρονα το εικονίδιο του client στη γραμμή εργασιών θα γίνει μπλε, που σημαίνει ότι είμαστε πλέον συνδεδεμένοι στο Internet, έχοντας μια ελληνική IP.

VPN με ελληνική IP κκ

Πλέον, μπορούμε με οποιονδήποτε browser να παρακολουθήσουμε Web TV και ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό, χωρίς τη συνήθη ανησυχία μήπως η IP ανακατευθύνεται σε άλλη χώρα.

Φυσικά, το NordVPN δεν θα μας ξεκλειδώσει μόνο την ελληνική τηλεόραση στο εξωτερικό. Ένας από τους βασικότερους λόγους να προτιμήσουμε το πληρωμένο VPΝ είναι αναμφίβολα το torrenting και το streaming ταινιών.

Το NordVPN διαθέτει ταχύτατους ελληνικούς P2P server, που ομολογουμένως δεν έχουμε συναντήσει σε κανένα άλλο VPN, όσες δοκιμές και αν έχουμε κάνει με τους demo λογαριασμούς που μας έχουν στείλει οι εταιρείες για τις ανάγκες των οδηγών μας για τα VPN.

Ελλάδα χωρίς NordVPN:

Ελληνικός P2P server του NordVPN:

Έτσι, αν μας ενδιαφέρει το streaming ταινιών και ιδίως οι ταινίες και σειρές του Kodi και του Stremio, με τους ελληνικούς P2P server – και όχι μόνο – έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε χωρίς να ανησυχούμε για χαμηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, το NordVPN είναι από τα ελάχιστα VPN που συνεργάζονται άψογα με το Real-Debrid στο Kodi.

VPN με ελληνική IP και ελληνική τηλεόραση 1λλλ

Δεν χρειάζεται να έχουμε ανοιχτό το παράθυρο του VPN. Κλείνοντάς το, η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί στο παρασκήνιο.

Θα παραμείνουμε συνδεδεμένοι, όπως θα φαίνεται από το πράσινο εικονίδιο στη γραμμή ειδοποιήσεων, μέχρι να επιλέξουμε με δεξί κλικ το “disconnect”, ή να κλείσουμε εντελώς την εφαρμογή από το εικονίδιο στη γραμμή εργασιών.

VPN με ελληνική IP 2μkaααmααα

Φυσικά, με την εξαιρετική υπηρεσία δεν θα έχουμε απλά ένα VPN με ελληνική IP. Το NordVPN διαθέτει εκατοντάδες servers διεθνώς, ανάλογα με τη χρήση που θέλουμε. Αρκετοί από τους servers υποστηρίζουν προγράμματα P2P, πχ για το κατέβασμα torrent, αλλά και αποκλειστικές IP.

Μπορούμε να δούμε αναλυτικά όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες του και τις κατηγορίες των αναρίθμητων server σε πρόσφατο οδηγό.

Το NordVPN δεν έχει κάποιο όριο όσον αφορά τον όγκο μεταφοράς δεδομένων, στα πλαίσια του Fair Use. Επίσης, δεν καταγράφει την online δραστηριότητά μας.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και στοιχεία σχετικά με την ανωνυμία και την προστασία προσωπικών δεδομένων, θα βρείτε στη σελίδα με τους όρους χρήσης.

VPN με ελληνική IP και ελληνική τηλεόραση 1λλ

Γιατί να μην έχω δωρεάν ελληνική IP με το Hola?

Το Hola ήταν μια δημοφιλής επέκταση για χρήση VPN και ταυτόχρονα πολύ επικίνδυνη. Παρότι καταργήθηκε από το κατάστημα του Chrome, διατίθεται ως δωρεάν εφαρμογή VPN.

Είναι χιλιάδες οι χρήστες που θεωρούν λανθασμένα ότι έχουν ανακαλύψει φλέβα χρυσού, παρότι είναι άνθρακας ο θησαυρός. Ως εκ τούτου, αν την έχουμε εγκαταστήσει, καλό είναι να την απομακρύνουμε αμέσως.

VPN με ελληνική IP και ελληνική τηλεόραση 1λ

Ο λόγος είναι πως όταν χρησιμοποιούμε τη δωρεάν υπηρεσία VPN, δίνουμε το δικαίωμα να δώσει την IP μας σε άλλα μέλη. Δεν παρέχει τους δικούς του server, αλλά λειτουργεί ως ένα VPN peer-to-peer.

Το πρόβλημα με το Hola είναι πως όταν το χρησιμοποιούμε δωρεάν για να αλλάξουμε την IP μας, αμέσως κάνει διαθέσιμη τη δική μας IP σε κάποιον τρίτο χρήστη του Hola.

Με δεδομένο πως δεν γνωρίζουμε αυτός ο τρίτος χρήστης τι είδους σελίδες θα θελήσει να επισκεφθεί με τη δική μας IP, η χρήση του Hola είναι εν δυνάμει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Το να κατέβει ένα ύποπτο αρχείο με τη δική μας IP μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα με τον νόμο, και να βρεθούμε μπλεγμένοι κυριολεκτικά από το πουθενά.

Ως εκ τούτου, σε κανένα επίπεδο δεν συνιστούμε τη χρήση του Hola.

Featured Καταργήστε Αυτές Τις Εφαρμογές Και Επεκτάσεις Στο PC
Καταργήστε Αυτές Τις Εφαρμογές Και Επεκτάσεις Στο PC

Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές των Windows και επεκτάσεις του browser που καλό είναι να τις καταργήσουμε για διάφορους λόγους. Κάποιες από αυτές είναι ξεπερασμένες, άλλες λειτουργούν…

Εσείς προστατεύετε την πραγματική σας IP?

Αν οτιδήποτε στον οδηγό δεν λειτούργησε όπως περιγράψαμε, και δεν καταφέρατε να έχετε VPN με ελληνική IP, ή δεν μπορέσατε να δείτε ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό, χρησιμοποιώντας το NordVPN, μπορείτε να μας γράψετε στις ερωτήσεις.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps