Home » Smartphones-Tablets » Πώς Αποκτώ Πληρωμένες Εφαρμογές Android Δωρεάν Και Νόμιμα
featured Πώς Αποκτώ Πληρωμένες Εφαρμογές Android Δωρεάν Και Νόμιμα

Πώς Αποκτώ Πληρωμένες Εφαρμογές Android Δωρεάν Και Νόμιμα

Οι περισσότερες εφαρμογές Android στο Google Play απαιτούν χρήματα και πολλές από αυτές δεν είναι και τόσο φθηνές. Όμως, αντί να καταφεύγουμε σε επικίνδυνα σπασμένα apps μπορούμε πολλά από αυτά να τα έχουμε δωρεάν και με νόμιμο τρόπο. Δείτε τους εύκολους και νόμιμους τρόπους για να αποκτήσουμε πολλά premium Android apps απολύτως δωρεάν ή με πολύ χαμηλότερη τιμή.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Premium εφαρμογές Android δωρεάν

Οι μέθοδοι που ακολουθούν, μπορούν να μας χρησιμεύσουν η καθεμία ξεχωριστά, για να αποκτήσουμε δωρεάν τις premium εκδόσεις των apps.

Φυσικά, είναι στη διακριτική μας ευχέρεια να μην τις χρησιμοποιούμε μεμονωμένα, αλλά να τις αξιοποιούμε συνδυαστικά για να έχουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να αποκτήσουμε δωρεάν διάφορες πληρωμένες εφαρμογές Android και παιχνίδια που επιθυμούμε.

Play Store Sales

Το Play Store Sales λειτουργεί στον browser του PC, και μας ενημερώνει με απλό τρόπο για τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις στα apps του Google Play. Το βασικότερο είναι ότι παραθέτει και όλες τις premium εφαρμογές Android που διατίθενται πλήρως δωρεάν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, μπορούμε να εγγραφούμε στο ενημερωτικό δελτίο και θα μας ενημερώνει με όλες τις νέες εφαρμογές Android που είναι δωρεάν την τρέχουσα περίοδο, ή έχουν σημαντική έκπτωση.

Επιπλέον, εκτός από τις πληρωμένες εφαρμογές Android που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν, θα βρούμε και ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως την εξέλιξη της τιμής του app στο παρελθόν, κ.α.

AppSales

Το AppSales είναι μια απλή εφαρμογή στο Play store που μας ειδοποιεί για τις premium εκδόσεις των apps που είναι διαθέσιμα δωρεάν, ή έχουν χαμηλότερη τιμή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Εφαρμογές Android 3α

Στην αρχική σελίδα, μπορούμε να δούμε μια μεγάλη λίστα με πληρωμένες εφαρμογές Android, όπου μπορούμε να επωφεληθούμε από την έκπτωση εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

Εφαρμογές Android 2ααα

Επίσης, μπορούμε να ρυθμίσουμε φίλτρα αναζήτησης με βάση την ελάχιστη βαθμολογία, το ποσοστό της έκπτωσης, τον αριθμό λήψεων, κ.α.

Η αναβάθμιση σε Premium αφορά την κατάργηση των διαφημίσεων στο app, αλλά μπορούμε εύκολα να τις μπλοκάρουμε όλες δωρεάν μέσα από την Android συσκευή, όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο οδηγό.

Giveaway of the Day

Το Giveaway of the Day προσφέρει καθημερινά δωρεάν, όχι μόνο premium εφαρμογές Android, αλλά και λογισμικό και παιχνίδια με άδεια χρήσης για Windows, iOS, και macOS. Όπως υποδηλώνει και το όνομα της υπηρεσίας, η προσφορά ισχύει συνήθως για 24 ώρες.

Εφαρμογές Android 1αα

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι απολύτως νόμιμη, αν και μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Επίσης, μπορούμε να εγγραφούμε στο ενημερωτικό δελτίο ή στο RSS τους για περιοδικές ενημερώσεις.

Αξίζει να έχουμε δωρεάν μερικές premium εφαρμογές Android;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps