Home » Smartphones-Tablets » Ποιο ATM έχει χρήματα? Βρείτε το με το δωρεάν "Βρες ATM"

Ποιο ATM έχει χρήματα? Βρείτε το με το δωρεάν “Βρες ATM”

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Με τις τράπεζες να είναι κλειστές για λίγες (ελπίζουμε) ημέρες ακόμα, είναι πρόκληση το να βρούμε ATM που να έχει χρήματα, και ακόμα καλύτερα να δίνει χαρτονομίσματα των 20 ευρώ. Τώρα, μια δωρεάν εφαρμογή μας δείχνει ποιο ATM κοντά μας έχει χρήματα, και αν δίνει 20άρικα ή μόνο 50άρικα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Μια εφαρμογή από Έλληνες για Έλληνες

H Funkytaps δημιουργήθηκε από τρεις νέους ανθρώπους, και κυκλοφόρησε την πρώτη της εφαρμογή το 2012, ένα app για την ακρόαση του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Offradio από το κινητό.

Δείχνοντας εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά μέσα στις δύσκολες αυτές ημέρες από την έναρξη των Capital Controls, η ομάδα ανέπτυξε και ανέβασε στις 8 Ιουλίου την εφαρμογή “Βρες ATM” στο Google Play store.

Ποιο ATM έχει χρήματα - Βρείτε το με το δωρεάν Βρες ATM 01

Πώς λειτουργεί το “Βρες ATM”

Η λειτουργία της εφαρμογής εξαρτάται από τα άτομα που την χρησιμοποιούν.

Όποιος επισκέπτεται ATM και έχει το “Βρες ATM”, καλείται να σημειώσει αν το συγκεκριμένο ATM έχει χρήματα, αν δίνει μόνο €50 ή και €20, καθώς και τυχών σχόλια.

Ποιο ATM έχει χρήματα - Βρείτε το με το δωρεάν Βρες ATM 02

Με αυτό τον τρόπο, και με τη συνεισφορά όσων έχουν ήδη κάνει αναλήψεις και έχουν ενημερώσει την εφαρμογή, δημιουργείται μια βάση δεδομένων, που δείχνει τι γίνεται σε ποιο ATM.

Ποιο ATM έχει χρήματα - Βρείτε το με το δωρεάν Βρες ATM 03

Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιώντας το Geolocation του κινητού – είτε μέσω Internet ή με GPS – η εφαρμογή σημειώνει στο χάρτη ποια ATM είναι τα καλύτερα κοντά στην τοποθεσία μας.

Ποιο ATM έχει χρήματα - Βρείτε το με το δωρεάν Βρες ATM 04

Στις επιλογές μπορούμε να επιλέξουμε ATM συγκεκριμένων τραπεζών, καθώς επίσης και να ζητήσουμε να εμφανιστούν μόνο ATM που δίνουν 20ευρα.

Ποιο ATM έχει χρήματα - Βρείτε το με το δωρεάν Βρες ATM 05

Όπως καταλαβαίνετε, η εφαρμογή αυτή βασίζεται στο 100% στο feedback από τους χρήστες της, δεν έχει καμία άμεση σύνδεση με τις τράπεζες και τα ίδια τα ATM – κάτι που θα ήταν φυσικά αδύνατον να γίνει, ειδικά σε τόσο σύντομο διάστημα.

Έτσι, όσο περισσότεροι τη χρησιμοποιούν, και παρέχουν ακριβείς πληροφορίες, τόσο μεγαλύτερη βοήθεια θα έχουν οι υπόλοιποι χρήστες. Φροντίστε λοιπόν να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Ποια κινητά / tablets μπορούν να τρέξουν το “Βρες ΑΤΜ”

Καθώς η εφαρμογή αναγκαστικά δημιουργήθηκε κάπως βιαστικά, δυστυχώς έχει θέμα όσον αφορά τη συμβατότητα με διαφορετικές συσκευές.

Για παράδειγμα, δεν υπάρχει έκδοση για iOS, και κατ' επέκταση για iPhone ή iPad, καθώς η Apple έχει μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία έγκρισης εφαρμογών.

Και στο Android, όμως, φαίνεται να υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας. Η εφαρμογή δεν ήταν συμβατή με καμία από τις δύο συσκευές που είχαμε στη διάθεσή μας, Samsung GT-I8260 και Samsung GT-S7560.

Ποιο ATM έχει χρήματα - Βρείτε το με το δωρεάν Βρες ATM 06

Από τη στιγμή που και οι δύο αυτές συσκευές έχουν πλήρεις δυνατότητες Geolocation – που είναι βασική απαίτηση της εφαρμογής – είναι άγνωστο ποια είναι η ασυμβατότητα που δεν επιτρέπει την εγκατάσταση του “Βρες ATM”.

Τέλος, μην δοκιμάσετε να κάνετε αναζήτηση της εφαρμογής στο Google Play. Καθώς είναι πολύ καινούρια, δεν εμφανίζεται προς το παρόν στα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα πρέπει να πλοηγηθούμε απευθείας στη διεύθυνση
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chris.banks

Για τη δική σας ευκολία, δημιουργήσαμε μια συντομευμένη διεύθυνση http://pcste.ps/vresatm που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εσείς βρήκατε σε ποιο ATM να πάτε?

Αν κατεβάσατε την εφαρμογή “Βρες ATM” και τη χρησιμοποιήσατε, γράψτε μας στα σχόλια τις δικές σας εντυπώσεις από τη χρήση της.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps