Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Windows 11 22H2: Ερωτήσεις & Απαντήσεις Που Πρέπει Να Γνωρίζουμε
FEATURED Windows 11 2H22 Ερωτήσεις & Απαντήσεις Που Πρέπει Να Γνωρίζουμε

Windows 11 22H2: Ερωτήσεις & Απαντήσεις Που Πρέπει Να Γνωρίζουμε

Τα Windows 11 22H2 έχουν εξάψει την περιέργεια μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη έκδοση του λειτουργικού. Ταυτόχρονα, όμως, έχουν δημιουργήσει αρκετά ερωτήματα, πολλά εκ των οποίων δεν έχουν προφανείς απαντήσεις. Καθώς πρόκειται για μια σημαντική ενημέρωση που απαιτεί επανεγκατάσταση και φέρνει πολλές αλλαγές, δείτε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με την αναβάθμιση, τη διαθεσιμότητα, τα πιθανά προβλήματα, κ.α.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Windows 11 22H2 Q&A

Αυτός ο οδηγός δίνει απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και τη χρήση των Windows 11 22H2, γνωστά πλέον και ως Windows 11 2022 Update που έρχονται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

featured Παρουσίαση Ελληνικών Windows 11 22H2 & Πώς Ενεργοποιώ UpdateΛήψη Σε Μη Συμβατό PC 5ΑA
Παρουσίαση Ελληνικών Windows 11 22H2 & Πώς Ενεργοποιώ Update/Λήψη Σε Μη Συμβατό PC

Στις 20 Σεπτεμβρίου έρχονται τα Windows 11 22H2, η μεγάλη και σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού. Η νέα έκδοση φέρνει πολλές αλλαγές και χρήσιμες δυνατότητες. Στον…

Στις περισσότερες απαντήσεις παραθέτουμε και τον αντίστοιχο ενημερωμένο οδηγό ή το link της σχετικής ενότητας που έχουμε ήδη δημοσιεύσει, έτσι ώστε να δούμε πιο αναλυτικές πληροφορίες σε περίπτωση που τις χρειαστούμε.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εγκατάστασης των Windows 11 22H2;

Τα Windows 11 22H2 είναι μια δωρεάν αναβάθμιση που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, για υπολογιστές που εκτελούν ήδη Windows 11 21H2 ή Windows 10 που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Ωστόσο, η κυκλοφορία θα είναι σταδιακή πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούν μήνες πριν φτάσει η νέα έκδοση σε κάθε υπολογιστή.

Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουμε τα Windows 11 22H2 άμεσα σε συμβατό και μη υπολογιστή είναι διαμέσου της εύκολης μεθόδου του ISO.

Featured Επίσημη Λήψη Windows 11 22H2 & Αναβάθμιση ή Καθαρή Εγκατάσταση Σε Συμβατό & Μη PC
Επίσημη Λήψη Windows 11 22H2 & Αναβάθμιση ή Καθαρή Εγκατάσταση Σε Συμβατό & Μη PC

Η νέα έκδοση των Windows διατίθεται επίσημα και η λήψη Windows 11 22H2 γίνεται απευθείας από τη Microsoft. Η εταιρεία κυκλοφορεί σταδιακά τη νέα έκδοση…

Ειδάλλως, με κάποια σχετική καθυστέρηση μέσω του Windows Update αν έχουμε συμβατό PC.

Θα γίνει αυτόματη λήψη/εγκατάσταση των Windows 11 22H2 στον υπολογιστή μου;

Όχι, η έκδοση 22H2 είναι διαθέσιμη ως προαιρετική ενημέρωση, πράγμα που σημαίνει ότι η ενημέρωση δεν θα γίνει με αυτόματη λήψη και εγκατάσταση. Εάν η συσκευή είναι συμβατή, πρέπει να ενεργοποιήσουμε την αναβάθμιση μέσω του Windows Update με μη αυτόματο τρόπο.

Η μόνη εξαίρεση είναι εάν το PC έχει μια έκδοση των Windows που πλησιάζει στο τέλος της υποστήριξης. Εάν συμβαίνει αυτό, η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα. Συνήθως, εμφανίζεται μια σχετική ειδοποίηση στο Windows Update για την αυτόματη αναβάθμιση λίγες μέρες πριν αυτή συμβεί.

Εάν το PC δεν είναι συμβατό, ενδέχεται το script του Universal Media CreationTool να εμφανίσει την αναβάθμιση για να ενεργοποιήσουμε τη λήψη και εγκατάσταση.

Ειδάλλως, για να μην υποστούμε τη βαρετή διαδικασία της αναμονής, ή ακόμη και την αστοχία στο μη συμβατό PC, καλό είναι να αξιοποιήσουμε το αυτόματο εργαλείο επιτόπου, κάνοντας άμεσα την αναβάθμιση με την εύκολη μέθοδο του ISO.

Η εγκατάσταση των Windows 11 22H2 θα διαγράψει τα αρχεία μου;

Εάν σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε επιτόπου την αναβάθμιση με τον βοηθό εγκατάστασης ή με το μοντάρισμα στο αρχείο ISO, όπως έχουμε δει σε προηγούμενο οδηγό, αυτή η ενέργεια δεν θα διαγράψει τα αρχεία, τις ρυθμίσεις, και τις εφαρμογές μας.

Για την αναβάθμιση, τα Windows 11 22H2 μας δίνουν τρεις επιλογές:

  • Να κρατήσουν τα αρχεία, τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις των Windows
  • Να κρατήσουν μόνο τα αρχεία και να διαγράψουν τις εφαρμογές
  • Να μην κρατήσουν τίποτα, να διαγράψουν τα πάντα

Windows 11 22Η2 1αμ

Η δεύτερη και η τρίτη επιλογή θα μας δώσουν μία 100% καθαρή εγκατάσταση, ακριβώς σαν να την είχαμε κάνει σε νέο δίσκο.

Με την πρώτη επιλογή υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα κάτι να πάει στραβά με την εγκατάσταση, ιδίως αν την κάνουμε σε μη συμβατό PC. Ως εκ τούτου, καλό είναι να έχουμε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας πριν την αναβάθμιση.

Πρέπει να προετοιμάσω τον υπολογιστή πριν από την εγκατάσταση;

Εφόσον μας ενδιαφέρει να αναβαθμίσουμε από μια παλαιότερη έκδοση των Windows, καλό είναι να έχουμε πρώτα κάνει ένα πλήρες Windows Update και να έχουμε εγκαταστήσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

Αν δεν το κάνουμε ευθύς εξαρχής, ενδέχεται στο Windows Update της νέας έκδοσης 22Η2 να μην εκτελούνται κάποιες ενημερώσεις που εκκρεμούν, ή να βλέπουμε update για την προηγούμενη έκδοση που είχαμε και τίποτα να μην προχωράει.

Windows 11 22Η2 5μμ

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ακολουθήσουμε τα απλά βήματα της αποκατάστασης του Windows Update που περιγράφουμε εδώ.

Τα Windows 11 22H2 θα τρέξουν απροβλημάτιστα σε μη συμβατό PC;

Όπως έχουμε περιγράψει αρκετές φορές, μπορούμε να αποκτήσουμε τα Windows 11 22H2 σε έναν υπολογιστή με μη υποστηριζόμενο υλικό.

Featured Δημιουργία Boot USB Με Παράκαμψη Περιορισμών Windows 11 22H2 Σε Μη Συμβατό PC
Boot USB Για Windows 11 22H2 – Δημιουργία Μέσου Εγκατάστασης Σε Μη Συμβατό PC

Τα Windows 11 22H2 έχουν ακόμη περισσότερες απαιτήσεις συστήματος, κάνοντας την εγκατάσταση τους αρκετά πιο περίπλοκη. Όμως, μπορούμε να παρακάμψουμε εύκολα όλους τους περιορισμούς με…

Ωστόσο, αυτό ενδέχεται να μην είναι δυνατό μέσω των ρυθμίσεων του Windows Update. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το αρχείο ISO ή ένα bootable USB για να εκτελέσουμε μια καθαρή εγκατάσταση, ή μια επιτόπου αναβάθμιση με το MediaCreationTool.

Οι ενημερώσεις του λειτουργικού θα γίνονται κανονικά σε μη συμβατό PC;

Παρότι η Microsoft έλεγε πως οι μη συμβατοί υπολογιστές ενδέχεται να μην λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό το έχουμε δει και στην πράξη πολλές φορές.

Windows 11 22Η2 1ααα

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να έχουμε εγκατεστημένο και ενεργό το script του Universal Media CreationTool που ενεργεί καθολικά στο Windows Update, όπως περιγράψαμε σε προηγούμενο οδηγό μας.

Είναι δωρεάν η νέα έκδοση των Windows 11;

Ναι, τα Windows 11 22H2 είναι δωρεάν σε συσκευές που εκτελούν ήδη την αρχική έκδοση των Windows 11 ή τα παλαιότερα Windows 10.

Όπως είναι φυσικό, ανάλογα ποιον υπολογιστή θα αναβαθμίσουμε, η καθαρή εγκατάσταση θα απαιτήσει να έχουμε ήδη μια άδεια χρήσης, ή αλλιώς ένα φθηνό επίσημο κλειδί από το GoDeal24.

Μπορώ να ενεργοποιήσω τα Windows 11 22H2 με κλειδί Windows 10 / 8.1 / 7;

Ναι, μπορούμε να να χρησιμοποιήσουμε το κλειδί προϊόντος που ανήκει στα Windows 10, 8.1 ή 7 για να ενεργοποιήσουμε τη νέα εγκατάσταση των Windows 11 22H2.

Η αναβάθμιση δεν μας δίνει νέο κλειδί προϊόντος. Όλες οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Windows 11 χρησιμοποιούν τα ίδια βασικά κλειδιά προϊόντος για όλους τους χρήστες.

Τι θα συμβεί εάν δεν ενεργοποιήσω τα Windows 11 22H2;

Η Microsoft μας επιτρέπει να εκτελούμε μια μη ενεργοποιημένη έκδοση Windows 10 και 11 για όσο χρόνο θέλουμε. Είναι απολύτως νόμιμη η χρήση της, αλλά δεν συνιστάται για εμπορική χρήση, καθώς σε τυχόν έλεγχο των αρχών μπορεί να έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Σε αυτό το μη ενεργοποιημένο αντίγραφο των Windows δεν μπορούμε να κάνουμε τις προσαρμογές που θέλουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Επιπλέον, θα μας εμφανίζεται το σχετικό υδατογράφημα, και δεν θα λαμβάνουμε όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας, σφαλμάτων, κ.λ.π.

Πώς καταλαβαίνουν τα Windows πώς τα εγκαθιστώ σε κάποιον άλλο υπολογιστή;

Κατά την ενεργοποίηση των Windows καταγράφονται τα χαρακτηριστικά των συσκευών του υπολογιστή, και συνδέονται με την ενεργοποίηση.

Αν αλλάξουμε μόνο μία ή δύο συσκευές, πχ κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή ή δίσκο, τα Windows θεωρούν πως είναι ο ίδιος υπολογιστής. Μέχρι πέντε συσκευές μπορούν να αλλαχθούν ταυτόχρονα, και να παραμείνει ίδιος ο υπολογιστής.

Ενεργοποίηση Windows: Πώς λειτουργεί και Πόσο Αντέχει

Οι παλιές εκδόσεις των Windows ήθελαν απλά ένα κλειδί προϊόντος για να λειτουργήσουν. Από τα Windows XP και για κάθε έκδοση Windows έκτοτε, χρειάζεται επίσης…

Αν όμως αλλάξουμε μητρική, κάθε ξεχωριστός controller και ενσωματωμένη συσκευή θεωρείται σαν ξεχωριστή συσκευή (SATA controller, USB Controller, κάρτα ήχου κ.λ.π).

Έτσι, όταν αλλάζουμε μητρική, ακόμη και αν κρατήσουμε όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα ίδια, τα Windows θεωρούν πως πρόκειται για νέο υπολογιστή.

Κάτοχοι σπασμένων Windows

Αν τα προηγούμενα Windows που έχουμε δεν είναι αυθεντικά, αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουμε δωρεάν τα αυθεντικά Windows 11 22H2.

Όπως είναι φυσικό, σπασμένα ή πειρατικά είναι τα Windows τα οποία έχουμε ενεργοποιήσει παράνομα με κάποιο πρόγραμμα ή κάποια άλλη παράτυπη μέθοδο.

Κάτοχοι Windows 8

Οι υπολογιστές με Windows 8.1 μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 11 22H2 χωρίς απώλεια δεδομένων ή εφαρμογών χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τη μέθοδο με το αρχείο ISO σε συμβατό και μη PC.

Σε αυτή την περίπτωση, πριν εγκαταστήσουμε τη νέα έκδοση του λειτουργικού, πρέπει να καταργήσουμε τυχόν εφαρμογές που ενδέχεται να μην είναι συμβατές με την αναβάθμιση στα Windows 11, όπως προγράμματα προστασίας από ιούς, εργαλεία ασφαλείας, και παλιά προγράμματα τρίτων.

Εναλλακτικά, θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουμε δωρεάν στα Windows 10 και μετά να προχωρήσουμε με τη δωρεάν αναβάθμιση των Windows 11 22H2.

Κάτοχοι Windows 11 Insider Preview build

Αν έχουμε εγκαταστήσει τα Windows 11 Preview και επιπλέον είμαστε εγγεγραμμένοι ως Microsoft Insiders και συνδεδεμένοι στα Windows με το λογαριασμό μας στη Microsoft, θα συνεχίσουμε να έχουμε δωρεάν τις νεότερες δοκιμαστικές εκδόσεις 22Η2 των Windows.

Οι δοκιμαστικές εκδόσεις θεωρούνται αυθεντικά Windows. Δεν θα είναι όμως η σταθερή, τελική έκδοση των Windows 11 22H2, αλλά η εκάστοτε νεότερη δοκιμαστική έκδοση, η οποία είναι βέβαιο πως θα έχει bugs και διάφορα απρόβλεπτα προβλήματα.

Αν είμαστε οικιακοί χρήστες, που δεν χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή για δουλειά, αυτή η λύση των δοκιμαστικών εκδόσεων των Windows είναι αρκετά καλή για να έχουμε τα Windows 11 χωρίς να πληρώσουμε, και εφόσον είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε τα όποια προβλήματα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν τη συνιστούμε για επαγγελματικό περιβάλλον.

Θέλω να έχω Windows 11 22H2 Pro και όχι τα Home

Πολλοί θεωρούν ότι τα Windows Professional είναι “καλύτερα” ή “ταχύτερα” ή “πιο σταθερά”, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η μόνη τους διαφορά είναι πως έχουν μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το BitLocker – εργαλείο κρυπτογράφησης για αρχεία και μονάδες δίσκου – που είναι χρήσιμα μόνο σε μεγάλα εταιρικά δίκτυα.

Τα Windows 11 22H2 θα είναι στα ελληνικά;

Η τελική έκδοση αλλά και το επίσημο ISO έχει την επιλογή για 100% εξελληνισμένο περιβάλλον.

Windows 11 22Η2 5μμaαα

Θα υπάρχουν οδηγοί (drivers) για όλες τις συσκευές μου;

Η Microsoft ήταν πάντα προσεκτική με τη συμβατότητα προς τα πίσω, και τα παλαιότερα προγράμματα οδήγησης ενδέχεται να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά με τα Windows 11 22H2.

Φυσικά, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή της εκάστοτε συσκευής. Όλοι οι κατασκευαστές κυκλοφορούν ήδη νέους drivers για τα Windows 11 22H2 για τα νεότερα μοντέλα τους.

Η Intel κυκλοφόρησε πρόσφατα τους νέους Wi-Fi drivers με υποστήριξη για τα Windows 11 22H2, μέσω της έκδοσης v22.160.0 που είναι κατάλληλη και για τα Windows 10. Μπορούμε να τους κατεβάσουμε από εδώ. Εναλλακτικά, κατεβάζουμε το αυτόματο εργαλείο Intel Driver and Support Assistant (iDSA).

Η AMD κυκλοφόρησε τον νέο Chipset Driver 4.08.09.2337 για τα Windows 11 22H2. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει η υποστήριξη, αλλά η απόδοση φαίνεται να έχει βελτιωθεί με το νεότερο πρόγραμμα οδήγησης.

Η Nvidia κυκλοφόρησε τους drivers για τα Windows 11 22H2 τον Ιούλιο του 2022. Αν δεν έχουμε κατεβάσει ήδη το πακέτο, μπορούμε να κάνουμε λήψη του Nvidia Studio driver με υποστήριξη για τα νέα Windows 11 πατώντας εδώ, και μετά στο σχετικό κουμπί της λήψης.

Ορισμένες συσκευές σίγουρα θα αναγνωριστούν αυτόματα από τα Windows 11 22H2 ή θα υπάρχουν drivers στο Windows Update. Τέλος, θα υπάρξουν κάποιες παλιές συσκευές οι οποίες απλά δεν θα λειτουργούν στα Windows 11 22H2, όπως συμβαίνει σε κάθε νέα έκδοση Windows.

Τα προγράμματα και τα παιχνίδια μου θα τρέχουν στα Windows 11 22H2;

Εδώ ισχύει ό,τι και στις συσκευές, και η συμβατότητα εξαρτάται από το εκάστοτε πρόγραμμα.

Τα περισσότερα προγράμματα και παιχνίδια δεν θα έχουν πρόβλημα να τρέξουν στα Windows 11 22H2. Αν κάποιο δημοφιλές πρόγραμμα έχει πρόβλημα, το λογικό είναι πως ο κατασκευαστής του θα κυκλοφορήσει κάποιο patch ή update για να είναι συμβατό.

Είναι αναπόφευκτο πως ορισμένα προγράμματα ή παιχνίδια, συνήθως παλιά και από μικρούς κατασκευαστές, δεν θα μπορούν να τρέξουν στα Windows 11. Αλλά αυτά αποτελούν την εξαίρεση, όχι τον κανόνα.

Γιατί δεν βλέπω μερικές νέες λειτουργίες των Windows 11 22H2;

Οι καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων θεωρούνται μέρος των Windows 11 22H2, αλλά η δυνατότητα δεν θα είναι διαθέσιμη μετά την αναβάθμιση, όπως και μερικές ακόμη νέες λειτουργίες που περιγράψαμε αναλυτικά εδώ.

Η Microsoft θα διαθέσει όλες τις νέες λειτουργίες που δεν εμφανίζονται, με το νέο τύπο ενημερώσεων που τις ονομάζει “Moments”.

Γιατί ο χώρος του υπολογιστή εξαντλείται μετά την αναβάθμιση;

Όταν εκτελούμε μια επιτόπου αναβάθμιση, δημιουργείται ένα αντίγραφο της προηγούμενης εγκατάστασης των Windows σε περίπτωση που συμβεί κάτι κατά την αναβάθμιση και είναι απαραίτητη η επαναφορά.

Έτσι, όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα διατηρήσει τα αρχεία της προηγούμενης έκδοσης. Αυτό σημαίνει ότι αν ο υπολογιστής μας έχει περιορισμένο χώρο, μπορεί να δούμε ότι ο χώρος του σκληρού δίσκου εξαντλείται.

Ευτυχώς, αυτό είναι προσωρινό, καθώς το σύστημα θα διαγράψει τα προηγούμενα αρχεία εγκατάστασης μετά από δέκα ημέρες.

Windows 11 22Η2 5μμa

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να μεταβούμε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Αποθήκευση > Προσωρινά αρχεία, και να διαγράψουμε άμεσα το σχετικό αρχείο της προηγούμενης εγκατάστασης.

Μπορώ να επαναφέρω λειτουργίες των Windows 10 που απουσιάζουν;

Για να επαναφέρουμε μερικά από τα πιο χρήσιμα και βολικά χαρακτηριστικά των Windows 10 που απουσιάζουν από τα νέα Windows 11 22H2, όπως το πλήρες μενού στο δεξί κλικ που είχαμε συνηθίσει στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 10, κ.α, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μερικά κόλπα.

Την ώρα που γράφαμε αυτό το κείμενο, η ενεργοποίηση του Ribbon δεν υποστηρίζεται επί του παρόντος στα Windows 11 22H2, αλλά το σχετικό εργαλείο που περιγράφουμε στον σχετικό οδηγό θα το επαναφέρει με κάποια νέα έκδοση του.

Μπορώ να επιστρέψω στα Windows 10;

Εάν αντιμετωπίζουμε προβλήματα μετά την αναβάθμιση στα Windows 11 2Η22 και το νέο λειτουργικό δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, ή απλά δεν είμαστε έτοιμοι για τη σημαντική αλλαγή, μπορούμε να επιστρέψουμε στην προηγούμενη έκδοση που είχαμε.

Δεν έχουμε παρά να πάμε στις “Ρυθμίσεις > Σύστημα > Αποκατάσταση > Επιστροφή”, για να γυρίσουμε ξανά στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10.

Windows 11 22Η2 10μ

Καλό είναι να θυμόμαστε πως αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για 10 ημέρες μετά την αναβάθμιση. Τα αρχεία που απαιτούνται για την εκτέλεση αυτής της λειτουργίας θα αφαιρεθούν αυτόματα για να ελευθερωθεί χώρος στον δίσκο της συσκευής μας.

Εναλλακτικά, υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε το όριο επιστροφής στα Windows 10 από 10 ημέρες σε 60, με την απλή μέθοδο που περιγράφουμε σε αυτόν τον οδηγό.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τα Windows 11 22H2;

Αν έχετε και άλλες ερωτήσεις σχετικά με τα Windows 11 22H2, ή σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps