Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Σουβλάκια, Πίτσα, και κάθε Φαγητό με Παραγγελία μέσω Ίντερνετ
Σουβλάκια, Πίτσα, και κάθε Φαγητό με Παραγγελία μέσω Ίντερνετ

Σουβλάκια, Πίτσα, και κάθε Φαγητό με Παραγγελία μέσω Ίντερνετ

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Παραδεχτείτε το: αν δεν υπήρχε το delivery, ορισμένοι από εμάς θα πεθαίναμε της πείνας. Ή, ακόμα χειρότερα, θα αναγκαζόμασταν να μαγειρέψουμε. Για καλή μας τύχη, ο 21ος αιώνας έχει κάνει την παραγγελία ευκολότερη από ποτέ. Όχι μόνο δεν χρειάζεται να πάρουμε τηλέφωνο, αλλά μπορούμε να έχουμε μέσω ίντερνετ στην πόρτα μας πίτσα, σουβλάκια, κινέζικο, ινδικό, ντόνατ, καφέ, και λίγο-πολύ ό,τι τραβάει η όρεξή μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα σουβλάκια και η πίτσα είναι οι βασιλείς του delivery. Όμως, στα site που ακολουθούν θα βρούμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία επιπλέον κατηγοριών, από μαγειρευτά και γλυκά μέχρι διεθνείς και εξωτικές κουζίνες.

Deliveras.gr – Παραγγελίες μέσω ίντερνετ και δώρο ένα iPhone 7 κάθε μήνα χωρίς κλήρωση

Η σελίδα Deliveras.gr είναι ένα από τα γνωστότερα portal για online παραγγελία. Εκτός από σουβλάκια και πίτσα, μας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλουμε μέσω ίντερνετ burger, Κινέζικο, κρέπα, ψητά, και μαγειρευτά.

Η ανάπτυξη της σελίδας είναι αδιαμφισβήτητη. Μέχρι τις αρχές του 2016, υποστήριζε μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πλέον όμως θα βρούμε 4.300 εστιατόρια για παραγγελίες σε 62 πόλεις και περιοχές της Ελλάδος.

Για την παραγγελία μέσω ίντερνετ εισάγουμε μέρος της διεύθυνσής μας. H σελίδα θα μας εμφανίσει σχετικά αποτελέσματα.

Ενώ εμφανίζει διευθύνσεις από Κύπρο, προς το παρόν η Κύπρος δεν εμφανίζεται στη σελίδα με τις περιοχές, ούτε εμφανίζει καταστήματα στην αναζήτηση. Πιθανώς η ιστοσελίδα να επεκταθεί στο μέλλον εκτός Ελλάδος.

Επιλέγοντας τη διεύθυνση, θα εμφανιστεί στο χάρτη, για να επιβεβαιώσουμε πως είναι η σωστή.

Στη συγκεκριμένη αναζήτηση, η σελίδα επιστρέφει 117 αποτελέσματα.

Η επιλογή της κουζίνας γίνεται από ένα drop-down μενού.

Έχοντας επιλέξει την κουζίνα που θέλουμε, πχ Σουβλάκια και Πίτες, μπορούμε να ταξινομήσουμε τα αποτελέσματα.

Έχουμε επιλογή με βάση τη βαθμολογία των μελών της σελίδας, το χρόνο παράδοσης, το ελάχιστο ποσόν παραγγελίας, και την απόσταση από τη διεύθυνσή μας.

Επιλέγοντας την επιχείρηση που μας ενδιαφέρει, οδηγούμαστε στο Online μενού.

Κάνουμε κλικ στο είδος που θέλουμε, και θα μας ανοίξει στη συνέχεια το μενού για να κάνουμε τις επιλογές μας, πριν προσθέσουμε το προϊόν στο καλάθι.

Αφού προσθέσουμε όλα όσα θέλουμε, πάνω δεξιά θα βρούμε το εικονίδιο για το καλάθι αγορών, όπου μπορούμε να δούμε συνοπτικά την παραγγελία μας, και να αφαιρέσουμε κάτι αν κάναμε λάθος ή αλλάξαμε γνώμη.

Τι με πέρασες, ρε μεγάλε, χελώνα?

Με τη “Συνέχεια”, προχωράμε στην παραγγελία. Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούμε το site, θα χρειαστεί υποχρεωτικά να δημιουργήσουμε λογαριασμό χρήστη.

Είναι σημαντικό να βάλουμε σωστά το κινητό μας κατά την εγγραφή, καθώς θα μας σταλεί ένας κωδικός ενεργοποίησης με SMS στον αριθμό που δηλώσαμε.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία, μπορούμε να επιλέξουμε να πληρώσουμε είτε με μετρητά κατά την παράδοση – όπως συνηθίζεται, με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ή μέσω PayPal.

Να σημειωθεί πως η υποστήριξη κάρτας ή PayPal εξαρτάται από το εκάστοτε κατάστημα. Στην αναζήτηση φαίνονται οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται.

Πώς λειτουργεί το δώρο του iPhone 7

Μια προσφορά που κάνει το deliveras.gr να ξεχωρίζει είναι πως ο χρήστης με τον μεγαλύτερο τζίρο παραγγελιών κάθε μήνα, κερδίζει χωρίς κλήρωση ένα iPhone 7.

Ναι, ξέρουμε πως έχει βγει το iPhone 8 και το iPhone X, αλλά έτσι είναι ο διαγωνισμός. Και ένα κινητό που ακόμα και σήμερα κοστίζει 600+ ευρώ στην πιο μικρή του έκδοση, δεν είναι και για πέταμα σαν δώρο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να παρακολουθούμε live την κατάταξη κάθε μήνα

…όπως επίσης να δούμε τους προηγούμενους νικητές. Φυσικά, οι παλαιότεροι νικητές είχαν κερδίσει προηγούμενες εκδόσεις του iPhone.

Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο μέσος όρος των μηνιαίων πόντων για να κερδίσουμε είναι 12406.

Κάθε ευρώ που παραγγέλνουμε στο site ισοδυναμεί με 10 πόντους. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε παραγγελίες της τάξης των 1240 ευρώ το μήνα για να έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Αν και, κάποιους μήνες οι νικητές είχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Ομολογουμένως ακούγεται μεγάλο το ποσόν για ένα άτομο, ακόμα και μία οικογένεια – ή μπορεί και όχι, ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε?

Αν όμως όλο το γραφείο στη δουλειά παραγγέλνει πχ καφέδες ή και φαγητό καθημερινά από ένα λογαριασμό, το ποσόν δεν είναι παράλογο.

Ακόμα πάντως κι αν δεν κερδίσουμε, οι πόντοι που συγκεντρώνουμε δεν πάνε άχρηστοι. Μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε σε επόμενη παραγγελία, ή να κάνουμε δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Όλοι ξέρουμε φυσικά ποια είναι η σωστή κίνηση

Παραγγείλετε στο Deliveras.gr

Μπορώ να παραγγείλω απευθείας από συγκεκριμένες επιχειρήσεις?

Site όπως το Deliveras και άλλα σχετικά του είδους είναι εξαιρετικά δημοφιλή, δεν έχουν καμία επιπλέον χρέωση, και τα χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες κάθε μήνα. Όμως, δεν παύουν να είναι ένας μεσάζοντας.

Μια μικρή συνοικιακή επιχείρηση δεν διαθέτει συνήθως την υποδομή για παραγγελίες μέσω του ίντερνετ. Όμως ορισμένες από τις πιο γνωστές αλυσίδες έχουν πλήρες σύστημα παραγγελιοληψίας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα.

Δύο από τις επιχειρήσεις που έχουμε ξεχωρίσει για την ευκολία της παραγγελίας και τη συνολικότερη εξυπηρέτηση είναι η Pizza Fan

…και η Domino's Pizza.

Αν λοιπόν προτιμάτε μία από αυτές τις γνωστές αλυσίδες, αξίζει να δοκιμάσετε το online σύστημα παραγγελίας τους.

Εσείς έχετε παραγγείλει σουβλάκια, πίτσα ή άλλο delivery μέσω ίντερνετ?

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω portal, ή και κάποιο τρίτο, για πίτσα, σουβλάκια ή και πιο εξωτικό delivery μέσω ίντερνετ?

Γράψτε μας την εμπειρία σας στα σχόλια, θετική ή αρνητική, για να βοηθήσετε και τους άλλους αναγνώστες με την επιλογή τους.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps