Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Ultralight Windows 11 Pro 23H2 Για Μη Συμβατά PC - Ασφαλής Εγκατάσταση / Ελάχιστες Απαιτήσεις
FEATURED Ultralight Windows 11 Pro 23H2 Για Μη Συμβατά PC Ασφαλής Εγκατάσταση Ελάχιστες Απαιτήσεις b2α

Ultralight Windows 11 Pro 23H2 Για Μη Συμβατά PC – Ασφαλής Εγκατάσταση / Ελάχιστες Απαιτήσεις

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Windows 11 έχουν μεγάλες απαιτήσεις που καθιστούν δύσκολη τη χρήση τους σε λιγότερο ισχυρά PC. Επιπλέον, είναι αδύνατο να τρέξουν σε υπολογιστές με μικρές μνήμες και αποθηκευτικό χώρο. Δείτε τα νέα και ασφαλή mods των Windows 11 Light Pro 23Η2 που καταργούν τις απαιτήσεις συστήματος και εκτελούνται άψογα ακόμη και σε αδύναμα Desktop PC/Laptop.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι τα νέα Windows Light mods

Οι νέες και πολύ ελαφρές εκδόσεις των Windows 11 Pro 23Η2 είναι προσαρμοσμένα ISO με μικρό μέγεθος, τα οποία βασίζονται στο είδωλο δίσκου των Windows 11 που διατίθεται για λήψη από τη σελίδα της Microsoft.

Όλες παρακάμπτουν αυτόματα τους ελέγχους TPM, Secure Boot, RAM, CPU, καθώς και την αναγκαστική δημιουργία λογαριασμού Microsoft κατά την εγκατάσταση, αλλά και το Sign in κατά την εκκίνηση.

Επίσης, έχουν το ίδιο περιβάλλον με τα stock Windows 11 Pro και υποστηρίζουν πλήρως τη γλώσσα μας. Ανάλογα με το ποια έκδοση θα προτιμήσουμε, διαθέτουν βολικές τροποποιήσεις στα εικονίδια και την Έναρξη, όπως παρατηρούμε στα τέσσερα κάτωθι στιγμιότυπα από τα αντίστοιχα mods που θα δούμε στη συνέχεια.

Windows 11 Pro Light Windows light 32λ

Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή mods, καθώς προέρχονται από τον πιο αξιόπιστο προγραμματιστή της κοινότητας των Windows, που έχει σχεδιάσει το δημοφιλές Phoenix Lite OS και για τα Windows 10. Το χρησιμοποιούσαμε επί σειρά ετών σε ένα κεντρικό μας PC χωρίς το παραμικρό ζήτημα ασφάλειας ή δυσλειτουργίας.

Τέτοιου είδους τροποποιημένα ISO είναι μια νόμιμη διαδικασία την οποία ενθαρρύνει και η ίδια η Microsoft. Στις μέρες μας, η συντριπτική πλειοψηφία των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αναπτύσσουν προσαρμοσμένες εικόνες του λειτουργικού συστήματος, ανάλογα τις ανάγκες τους.

Όλα τα mods του σχεδιαστή δεν περιλαμβάνουν εγκατεστημένα .exe με τροποποιημένες εργαλειοθήκες (Toolkits) επειδή μπορεί να περιέχουν κρυφό κώδικα και κακόβουλο λογισμικό. Ως εκ τούτου, πρόκειται για πολύ καθαρές και αξιόπιστες προσαρμοσμένες εκδόσεις των Windows 11 Pro.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτά τα νέα πολύ ελαφριά mods των Windows 11 Pro έχουν μόνο θετικά σχόλια από τους χρήστες που τα εγκατέστησαν. Ακόμη και από χρήστες του Linux, αλλά και από έγκριτες εταιρείες λογισμικών ασφαλείας στα Windows, όπως η Minitool που τα προτείνει στους χρήστες της με νέα σχετικά άρθρα.

Windows 11 Pro Light Windows Light 2mαακα

Επιπλέον, δεν τίθεται ούτε κάποιο θέμα πειρατείας καθώς εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε ένα έγκυρο κλειδί για να ενεργοποιήσουμε τα τροποποιημένα Windows 11 Pro Light. Φυσικά, αυτό μπορούμε να το κάνουμε πλέον δωρεάν και νόμιμα με τα κλειδιά KMS, όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο οδηγό.

featured Κλειδί Windows Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν Χωρίς Αγορά Κλειδιού Προϊόντος
Κλειδί Windows: Ενεργοποίηση Windows 11 Δωρεάν Χωρίς Αγορά Κλειδιού Προϊόντος

Μπορούμε να αποκτήσουμε τα Windows 11 δωρεάν εάν διαθέτουμε υπολογιστή με Windows 10. Όμως, η αγορά ενός γνήσιου κλειδιού είναι απαραίτητη αν πρόκειται για νέο…

Έτσι, σε ό,τι αφορά τις τροποποιημένες εκδόσεις των Windows Light του οδηγού, αυτό που τις κάνει τόσο ελκυστικές, είναι το γεγονός ότι καταναλώνουν πολύ λιγότερους πόρους, δεν απαιτούν πρόσφατο ή ισχυρό υλικό, και είναι απαλλαγμένες από το bloatware και διάφορα περιττά στοιχεία του λειτουργικού.

Για νεότερα PC χαμηλής ισχύος

Τα τρία πολύ ελαφριά mods των Windows 11 Pro σε αυτή την ενότητα είναι σχεδόν πλήρεις και πρόσφατα ενημερωμένες εκδόσεις. Διαθέτουν πλήρη συμβατότητα με όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, και προσφέρουν από προεπιλογή τις νέες δυνατότητες των Windows 11 23H2.

Λειτουργούν εξίσου γρήγορα με τις δύο ιδιαίτερα ελαφριές εκδόσεις για παλιά Legacy PC που περιγράφουμε στο τέλος, αλλά προσφέρουν καλύτερη συμβατότητα, περισσότερες δυνατότητες και υποστήριξη, και μπορούν να ενημερώνονται απρόσκοπτα από το Windows Update εάν το επιθυμούμε.

Παραθέτουμε συνοπτικά τα κοινά χαρακτηριστικά αυτών των τριών νέων πολύ ελαφριών εκδόσεων των Windows 11 Pro.

  • Πλήρης υποστήριξη ελληνικών
  • Παρακάμπτουν τους ελέγχους TPM, Secure Boot, RAM, CPU.
  • Ενσωμάτωση όλων των νέων χαρακτηριστικών των Windows 11 23H2.
  • Πλήρης υποστήριξη για Windows Update, Hyper-V, WSA, WSL2, WLAN, Bluetooth, εφαρμογές UWP, MS Store, Xbox, και άλλα.
  • Ενσωματώνουν στο δεξί κλικ πρόσθετες λειτουργίες για tweaks και βελτιώσεις συστήματος.
  • Ενημερωμένο Framework, Runtime Libraries, και Desktop App Installer.
  • Περιλαμβάνουν βελτιστοποιήσεις απόδοσης και απορρήτου.
  • Παρακάμπτουν την αναγκαστική δημιουργία λογαριασμού Microsoft κατά την εγκατάσταση, καθώς και το Sign in κατά την εκκίνηση.
  • Ενσωματώνουν τα προγράμματα οδήγησης Intel στο ISO της εγκατάστασης
  • Περιλαμβάνουν προαιρετική εγκατάσταση MS Store, Widgets, Windows Defender, Edge.
  • Ενεργοποιημένες στρογγυλεμένες γωνίες, διαφάνειες, και Mica effect από προεπιλογή.
  • Προαιρετική ενεργοποίηση του Windows Copilot (απαιτείται πρώτα η εγκατάσταση του Edge και μετά δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών στο “Copilot προεπισκόπηση”.

Exceptional 11 Pro

  • Απόλυτα ασφαλής εγκατάσταση για αδύναμα PC με 2GB RAM, ή για πιο ισχυρά συστήματα
  • Η εγκατάσταση καταλαμβάνει 5GB αποθηκευτικού χώρου
  • Έρχεται με 3.1GB ISO.

Αυτή η πολύ ελαφριά έκδοση των Windows 11 Pro έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, τόσο στα αδύναμα PC, όσο και στα ισχυρά συστήματα, και χωρίς να θυσιάζει τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού.

Διαθέτει από προεπιλογή όλες τις νέες δυνατότητες των Windows 11 23H2 που μας ήρθαν πρόσφατα με το Moment 4 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Προσφέρει το ίδιο περιβάλλον με την stock έκδοση των Windows 11 Pro 23Η2, με τη διαφορά ότι προσφέρει με κυανό χρώμα τον φάκελο Εξερεύνησης αρχείων, καθώς και δωρεάν το πολύ πιο βολικό StartAllBack αντί της stock Έναρξης.

Επιπλέον, έχει προσθέσει με δεξί κλικ στην Επιφάνεια εργασίας, αλλά και στην Έναρξη, πολλές πρόσθετες λειτουργίες και γνωστά εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα στη στοκ έκδοση των Windows, και τα οποία βελτιώνουν την εμπειρία μας στο λειτουργικό.

Windows 11 Pro Light Windows Light 5k (1)aa

Η συγκεκριμένη έκδοση Exceptional 11 v3, καθώς και οι επόμενες δύο, ενημερώνονται απροβλημάτιστα με όλα τα updates που κυκλοφορεί η Microsoft. Η προεπιλογή του σχεδιαστή είναι η παύση στις αυτόματες ενημερώσεις έως το 3000, αλλά αυτό το καταργούμε με ένα κλικ (Συνέχιση των ενημερώσεων).

Windows 11 Pro Light Windows light 30αα

Η Windows light έκδοση μας διαθέτει στην επιφάνεια εργασίας τον χρήσιμο φάκελο Extras + Info.

Περιλαμβάνει επιλογές με ένα κλικ, για την εύκολη εγκατάσταση των browsers, την προαιρετική εγκατάσταση του Microsoft Store και Widgets, αλλαγή ονόματος χρήστη, Xbox Game Pass, ενεργοποίηση λειτουργιών snap, και άλλες βοηθητικές λειτουργίες.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η συγκεκριμένη ελαφριά έκδοση έχει ενεργή από προεπιλογή τη σύνδεση ογκοχρέωσης, λόγω του ότι θα μας επιτρέψει να ενεργοποιήσουμε τα Windows με το κλειδί KMS χωρίς αστοχίες. Μετά, καλό είναι να την απενεργοποιήσουμε, ιδίως αν θέλουμε το Windows update.

Μπορούμε να κατεβάσουμε το ISO των Windows 11 Pro Exceptional v3 από το MediaFire πατώντας εδώ.

Από εκεί και μετά, δεν έχουμε παρά να γράψουμε το ISO σε μια μονάδα USB με την εύκολη μέθοδο του Rufus, όπως περιγράφουμε στον ακόλουθο οδηγό.

Featured Δημιουργία Boot USB Με Παράκαμψη Περιορισμών Windows 11 22H2 Σε Μη Συμβατό PC
Boot USB Για Windows 11 22H2 – Δημιουργία Μέσου Εγκατάστασης Σε Μη Συμβατό PC

Τα Windows 11 22H2 έχουν ακόμη περισσότερες απαιτήσεις συστήματος, κάνοντας την εγκατάσταση τους αρκετά πιο περίπλοκη. Όμως, μπορούμε να παρακάμψουμε εύκολα όλους τους περιορισμούς με…

Τέλος, όταν θα ξεκινήσουμε την καθαρή εγκατάσταση και το Windows setup, θα ειδοποιηθούμε για την επιλογή της γλώσσας που επιθυμούμε. Σε περίπτωση που δεν μας εμφανιστούν τα ελληνικά, απλά αλλάζουμε τη γλώσσα του λειτουργικού μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows.

Optimum 11 Pro

  • Απόλυτα ασφαλής εγκατάσταση για PC χαμηλής ισχύος με 4GB RAM, ή για ισχυρότερους υπολογιστές
  • Καταλαμβάνει 4/5GB αποθηκευτικού χώρου
  • Έρχεται με 3.1GB ISO

Το Optimum 11 Pro προσφέρει περισσότερη ελευθερία και έλεγχο. Είναι σχεδιασμένο για όλα τα συμβατά και μη PC με 4GB μνήμη RAM και άνω, και προσφέρει απευθείας την πιο ελαφριά και βέλτιστη εμπειρία των Windows 11 Pro 23H2.

Διαθέτει από προεπιλογή όλες τις νέες δυνατότητες των Windows 11 23H2 που μας ήρθαν πρόσφατα με το Moment 4 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, υποστηρίζει ενημερώσεις έκδοσης λειτουργικού συστήματος και προαιρετικές λειτουργίες, όπως WSA, WSL2, Hyper-V.

Η συγκεκριμένη Windows light έκδοση έχει το ίδιο περιβάλλον με την stock έκδοση των Windows 11 Pro 23Η2. Και αυτό το mod έχει προσθέσει πολλά απαραίτητα και ασφαλή εργαλεία με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και στην Έναρξη, που βελτιώνουν την εμπειρία μας στο λειτουργικό.

Και αυτή η Windows light έκδοση διαθέτει στην επιφάνεια εργασίας τον φάκελο Extras + Info. Περιλαμβάνει επιλογές για την εύκολη εγκατάσταση των browsers, την προαιρετική ενεργοποίηση του Windows Copilot, Xbox Game Pass, ενεργοποίηση λειτουργιών snap, και άλλες χρήσιμες βοηθητικές λειτουργίες.

Μπορούμε να κατεβάσουμε το ISO των Windows 11 Pro Optimum από το MediaFire πατώντας εδώ.

Από εκεί και μετά, δεν έχουμε παρά να γράψουμε το ISO σε μια μονάδα USB με την εύκολη μέθοδο του Rufus, όπως περιγράφουμε στον σχετικό οδηγό μας.

Τέλος, όταν θα ξεκινήσουμε το Windows setup θα ειδοποιηθούμε αν θέλουμε την έκδοση με το Windows Defender ή όχι, καθώς και για την επιλογή της γλώσσας που επιθυμούμε. Σε περίπτωση που δεν μας εμφανιστούν τα ελληνικά, απλά αλλάζουμε τη γλώσσα του λειτουργικού μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows.

Ultimate 11 Neon Pro

  • Απόλυτα ασφαλής εγκατάσταση για PC χαμηλής ισχύος με 4GB RAM, ή για συστήματα μεγαλύτερης ισχύος
  • Πλήρης υποστήριξη ελληνικών
  • Καταλαμβάνει 5GB αποθηκευτικού χώρου
  • Έρχεται με 3.5GB ISO

Το Ultimate 11 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows light. Προσφέρει την ίδια εξαιρετική απόδοση και εμπειρία με την Optimum 11, αλλά ενσωματώνει εντυπωσιακά θέματα Neon, κινούμενα εικονίδια στην Επιφάνεια εργασίας, ταπετσαρίες, κ.α, για να δημιουργήσει μια πιο καλαίσθητη οπτική εμπειρία.

Windows 11 Pro Light Windows light 10aaa

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι σχεδιασμένη για όλα τα συμβατά και μη PC με 4GB μνήμη RAM και άνω, και προσφέρει απευθείας την επερχόμενη έκδοση των Windows 11 Pro 23H2.

Διαθέτει από προεπιλογή όλες τις νέες δυνατότητες των Windows 11 23H2 (Build 22631.2361) που διατίθενται με το Moment 4 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, υποστηρίζει όλες τις ενημερώσεις έκδοσης λειτουργικού συστήματος και προαιρετικές λειτουργίες, όπως WSA, WSL2, Hyper-V.

Και αυτή η Windows light έκδοση διαθέτει στην επιφάνεια εργασίας τον φάκελο Extras + Info. Περιλαμβάνει επιλογές για την εύκολη εγκατάσταση των browsers, την προαιρετική εγκατάσταση του Microsoft Store και Widgets, ενεργοποίηση λειτουργιών snap, και άλλες χρήσιμες βοηθητικές λειτουργίες.

Μπορούμε να κατεβάσουμε το ISO των Windows 11 Pro Ultimate Neon από το MediaFire πατώντας εδώ.

Από εκεί και μετά, δεν έχουμε παρά να γράψουμε το ISO σε μια μονάδα USB με την εύκολη μέθοδο του Rufus, όπως περιγράφουμε στον σχετικό οδηγό μας.

Τέλος, όταν θα ξεκινήσουμε το Windows setup θα ειδοποιηθούμε αν θέλουμε την έκδοση με το Windows Defender ή όχι, καθώς και για την επιλογή της γλώσσας που επιθυμούμε. Σε περίπτωση που δεν μας εμφανιστούν τα ελληνικά, απλά αλλάζουμε τη γλώσσα του λειτουργικού μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows.

Προαιρετική ενεργοποίηση νέων χαρακτηριστικών

Όπως αναφέραμε στην αρχή, και οι τρεις εκδόσεις διαθέτουν από προεπιλογή όλες τις νέες δυνατότητες των Windows 11 23H2 που διατίθενται με το Moment 4 του Σεπτεμβρίου 2023.

Σε περίπτωση που κάναμε το Windows update και δεν δούμε τη νέα λειτουργία Συλλογή στην Εξερεύνηση αρχείων, τη νέα ενότητα Κεντρική στις Ρυθμίσεις των Windows, καθώς και το Copilot στην έκδοση Exceptional παρότι έχουμε ήδη εγκαταστήσει τον Microsoft Edge, τότε ο σχεδιαστής διαθέτει την ενεργοποίηση τους με ένα κλικ.

Μπορούμε να κατεβάσουμε αυτούς τους τρεις φακέλους από τα ακόλουθα link:

Για παλιά PC πολύ χαμηλής ισχύος

Αυτές οι δύο ιδιαίτερα ελαφριές εκδόσεις των Windows 11 Pro Light είναι οι μόνες που βασίζονται στα Windows 11 22H2 “Moment 3”, και οι μόνες που καταλαμβάνουν μόνο 3GB στον δίσκο, και έχουν πλήρη συμβατότητα με πολύ παλιά Legacy PC.

Αμφότερες διατηρούν ό,τι χρειάζεται για την ομαλή εκτέλεση των περισσότερων εφαρμογών και παιχνιδιών, αλλά δεν υποστηρίζουν πολλές υπηρεσίες της Microsoft, όπως Windows Update, Windows Mail, Calendar, One Drive, Defender, Backup and Restore, Troubleshooting, Hyper-V, WSA, κτλ.

Micro 11 / Micro 11 SE

  • Απόλυτα ασφαλής εγκατάσταση για Legacy PC πολύ χαμηλής ισχύος
  • Πλήρης υποστήριξη ελληνικών
  • Καταλαμβάνουν μόνο 3GB αποθηκευτικού χώρου
  • ISO μόλις 1.5GB

Πρόκειται για την επιτομή των Windows light, καθώς αμφότερες οι εκδόσεις Micro 11 και Micro 11 SE είναι ιδανικές για laptop ή desktop PC με πολύ χαμηλές δυνατότητες, όπως 2GB μνήμη RAM και παλιό δίσκο πολύ μικρής χωρητικότητας.

Για την ακρίβεια, έχουμε να κάνουμε με προσαρμοσμένες εκδόσεις των Windows 11 Pro, οι οποίες είναι πολύ πιο ελαφριές ακόμη και από το Tiny11 Builder, που αναλύσαμε σε προηγούμενο οδηγό.

featured Νέα Ελαφριά Windows 11 22H2 Για Αδύναμα PC Επίσημο Windows ISO - Αυτόματη Μέθοδος
Windows 11 ISO: Νέα Ελαφριά Windows Για Αδύναμα PC Με Το Επίσημο ISO Της Microsoft

Ποιος θα φανταζόταν ότι μπορούμε να εκτελούμε άνετα τα επίσημα Windows 11 22H2 σε PC πολύ χαμηλών δυνατοτήτων. Παρότι υπάρχουν οι light εκδόσεις που αναλύσαμε…

Διαθέτουν ακριβώς το ίδιο περιβάλλον των stock Windows 11 Pro, αλλά μας έχουν προσθέσει με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, και όχι μόνο, πολλές πρόσθετες λειτουργίες και γνωστά εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα στη στοκ έκδοση των Windows.

Windows 11 Pro Light Windows Light 2m

Windows 11 Pro Light Windows Light 2mαακ

Παραθέτουμε συνοπτικά τα χαρακτηριστικά των νέων πολύ ελαφριών Micro 11 και Micro 11 SE, μαζί με μερικά ακόμη στιγμιότυπα οθόνης.

  • Ενσωματώνουν στο δεξί κλικ πρόσθετα εργαλεία για tweaks και βελτιώσεις συστήματος.
  • Πλήρη υποστήριξη για Legacy PC.
  • Παρακάμπτουν τους ελέγχους TPM, Secure Boot, RAM, CPU.
  • Παρακάμπτουν την αναγκαστική δημιουργία λογαριασμού Microsoft κατά την εγκατάσταση, καθώς και το Sign in κατά την εκκίνηση.
  • Ενσωματώνουν τα προγράμματα οδήγησης στο ISO της εγκατάστασης
  • Πλήρης υποστήριξη για WLAN, Bluetooth, εφαρμογές UWP, Xbox, MS Store και άλλα.

Και οι δύο Windows light εκδόσεις διαθέτουν στην επιφάνεια εργασίας τον φάκελο Extras + Info. Περιλαμβάνει επιλογές για την εύκολη εγκατάσταση των browsers, την απαραίτητη ενεργοποίηση εικονικής μνήμης με ένα κλικ, εγκατάσταση Xbox Game Pass, ενεργοποίηση λειτουργιών snap, και άλλες βοηθητικές λειτουργίες.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο mod των Windows 11 Pro Light, το Micro 11 SE, έχουμε να κάνουμε με ακριβώς την ίδια πολύ ελαφριά έκδοση του Micro 11, με τη διαφορά ότι έρχεται με πιο ωραίες διαφάνειες και πιο όμορφα προσαρμοσμένα εικονίδια.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αμφότερες οι ελαφριές εκδόσεις έχουν ως προεπιλογή ενεργή τη σύνδεση ογκοχρέωσης, λόγω του ότι θα μας επιτρέψει να ενεργοποιήσουμε τα Windows με το κλειδί KMS χωρίς αστοχίες. Μετά, μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε αν δεν τη θέλουμε.

Μπορούμε να κατεβάσουμε το ISO των Micro 11 από το MediaFire πατώντας εδώ, και για το Micro 11 SE από εδώ.

Από εκεί και μετά, δεν έχουμε παρά να γράψουμε το ISO σε μια μονάδα USB με την εύκολη μέθοδο του Rufus, όπως περιγράφουμε στον σχετικό οδηγό μας.

Αξίζουν τα νέα Windows 11 Pro Light;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps