Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια? Dwrean.net

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια? Dwrean.net

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το διαδίκτυο είναι ξέχειλο από δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια. Όμως, πολλές φορές τέτοιες δωρεάν εφαρμογές αξίζουν λίγο-πολύ όσο κοστίζουν. Τώρα, η εξαιρετικά οργανωμένη Ελληνική ιστοσελίδα dwrean.net ξεχωρίζει, συγκεντρώνει, και παρουσιάζει τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια στο διαδίκτυο, από εφαρμογές για PC και Smartphones, μέχρι παιχνίδια και μαθήματα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Dwrean.net: Η πηγή για δωρεάν προγράμματα

Tο Dwrean.net ξεκίνησε το 2010, και στο σύντομο αυτό διάστημα κατάφερε να αναρριχηθεί στη θέση 742 των μεγαλύτερων site στην Ελλάδα (τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές).

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 01

Το site ανανεώνεται τακτικά από τρεις συντάκτες, τους Κυριάκο Οικονομίδη, Σταυρούλα Μπίκα, και Μιχάλη Βασιλάκη.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 02

Καθημερινά θα βρούμε πολλαπλές νέες δημοσιεύσεις, οι οποίες αφορούν από παρουσιάσεις δωρεάν προγραμμάτων και υπηρεσιών στο Internet, μέχρι τεχνολογικά νέα, συνεντεύξεις, και διαγωνισμούς.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 03

Τα δωρεάν προγράμματα του Dwrean.net

To dwrean.net παρουσιάζει δωρεάν προγράμματα σε 20 διαφορετικές κατηγορίες.

Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνουν από την ανάκτηση δεδομένων, το βίντεο και εφαρμογές για γραφείο και επιχειρήσεις μέχρι Προστασία – Antivirus, πρόσθετα για browsers, και φορητές (portable) εφαρμογές που δεν χρειάζονται εγκατάσταση.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 04

Όσες εφαρμογές δεν ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, θα τις βρούμε στην κατηγορία Χόμπι – Διάφορα.

Αξίζει να παρατηρήσουμε πως εκτός από τις κλασσικές κατηγορίες, θα βρούμε και τρεις κατηγορίες σχετικά με την εκπαίδευση, για μαθητές Γυμνασίου, μαθητές Δημοτικού, και γενικότερες εκπαιδευτικές εφαρμογές για τα παιδιά.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 05

Στην ενότητα “Εφαρμογές για Smartphones” θα βρούμε ομαδοποιημένες τις προτεινόμενες εφαρμογές για τις τρεις μεγαλύτερες πλατφόρμες, Android, iPhone, και Windows Phone.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 06

Στα “Παιχνίδια” το dwrean.net είναι μία από τις λίγες ιστοσελίδες που έχουν ξεχωριστή ενότητα αποκλειστικά για Ελληνικά Παιχνίδια, η οποία μάλιστα ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα, με την πρώτη δημοσίευση το Μάρτιο του 2013.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 07

Πέραν από στις κατηγορίες για τα δωρεάν προγράμματα, θα βρούμε στο dwrean.net ξεχωριστές ενότητες με δωρεάν μαθήματα Word, Excel, Access, και Photoshop, δωρεάν Ελληνικά σχολικά βιβλία, για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και βιβλία για την τεχνολογία αλλά και τη λογοτεχνία.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 08

Μην χάσετε δημοσίευση του dwrean.net

Για να μείνετε πάντοτε ενημερωμένοι για τις νέες δημοσιεύσεις και τις νέες δωρεάν εφαρμογές, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του dwrean.net…

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 09

…καθώς επίσης και να κάνετε like στη σελίδα τους στο Facebook.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 10

Τέλος, για όσους προτιμούν την πλοήγηση από το Android κινητό τους, το dwrean.net διαθέτει τη δική του Android εφαρμογή.

Δωρεάν προγράμματα και Παιχνίδια Dwrean.net 11

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο dwrean.net

Οι συντελεστές του dwrean.net έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, και βελτιώνουν συνεχώς την ιστοσελίδα για να καλύπτει όλο και καλύτερα τις ανάγκες των επισκεπτών.

Τα συγχαρητήριά μας, λοιπόν, και ευχόμαστε σύντομα να βρεθούν ανάμεσα στα 500 μεγαλύτερα sites στην Ελλάδα, και ακόμα υψηλότερα.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps