Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Windows Widgets: Ενεργοποίηση Νέων Γραφικών Στοιχείων Επίβλεψης RAM / CPU / GPU / Δικτύου
featured Windows Widgets Ενεργοποίηση Νέων Γραφικών Στοιχείων Επίβλεψης RAM CPU GPU Δικτύου Α5

Windows Widgets: Ενεργοποίηση Νέων Γραφικών Στοιχείων Επίβλεψης RAM / CPU / GPU / Δικτύου

Τα Windows 11 διαθέτουν νέα γραφικά στοιχεία για να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο τη χρήση του υλικού μας. Επιπλέον, υπάρχουν μερικές προσεγμένες προσθήκες, όπως η δυνατότητα τερματισμού των πιο απαιτητικών διαδικασιών, παρακολούθησης της θερμοκρασίας, και πολλά άλλα. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς να ενεργοποιήσουμε εύκολα τα νέα Windows Widgets.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Windows Widgets για επίβλεψη υλικού

Τα νέα Windows Widgets είναι μια χρήσιμη προσθήκη αν ενδιαφερόμαστε για την απόδοση του υπολογιστή μας και θέλουμε να παρακολουθούμε τη χρήση του υλικού μας.

Αυτά τα γραφικά στοιχεία είναι άμεσα διαθέσιμα, όχι μόνο στους Ιnsiders, αλλά σε όλους τους χρήστες των Windows 11, και καλύπτουν τα ακόλουθα:

  • Memory: Παρακολουθούμε τη χρήση της μνήμης RAM, τη διαθεσιμότητα κ.α
  • Network: Επίβλεψη χρήσης για μεταφορά δεδομένων και αναγνώριση του ενεργού δικτύου
  • CPU: Ενημερωνόμαστε σχετικά με τη χρήση της CPU, την ταχύτητα επεξεργασίας, και τις ενεργές διαδικασίες
  • GPU: Ενημερωνόμαστε σχετικά με τη χρήση της GPU, τη θερμοκρασία, και το μοντέλο του τσιπ γραφικών

Έτσι, για να τα αποκτήσουμε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε το Dev Home από το Microsoft Store, πατώντας εδώ. Πρόκειται για μια σχετικά μικρή εφαρμογή που δημιουργήθηκε για προγραμματιστές λογισμικού των Windows 11.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της, δε χρειάζεται καν να την ανοίξουμε, καθώς έχει ήδη προσθέσει τα νέα γραφικά στοιχεία, και απλά κλείνουμε το σχετικό παράθυρο.

Windows Widgets 1αa

Κατόπιν, πατάμε στο εικονίδιο των Widgets στη γραμμή εργασιών, ή τα πλήκτρα Win + W ταυτόχρονα, για να μας ανοίξει το παράθυρο τους.

Το σύστημα θα μας ειδοποιήσει ότι υπάρχουν διαθέσιμα νέα γραφικά στοιχεία. Κάνουμε κλικ στη σχετική ένδειξη ή στο κουμπί “+” για να επιλέξουμε μονομιάς όλα τα σχετικά Widgets.

Windows Widgets 1αaα

Από εδώ και μετά, τα νέα Widgets θα καρφιτσωθούν στην κορυφή του αναδυόμενου παραθύρου, και σύροντας το ποντίκι στο σχετικό εικονίδιο τους στη γραμμή εργασιών, μπορούμε να παρακολουθούμε τη χρήση του υλικού μας.

Είναι χρήσιμα τα νέα γραφικά στοιχεία των Windows 11;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps