Home » Software » Παιχνίδια » Σειρά Minecraft Στο Netflix, Η Sega Είχε Απορρίψει Τα Yakuza, Ρεκόρ Κερδών PlayStation 5
GamingSteps#20240531 - Σειρά Minecraft Στο Netflix, Η Sega Είχε Απορρίψει Τα Yakuza, Ρεκόρ Κερδών PlayStation 5

Σειρά Minecraft Στο Netflix, Η Sega Είχε Απορρίψει Τα Yakuza, Ρεκόρ Κερδών PlayStation 5

Σύμφωνα με δεδομένα από παρουσίαση της Sony, τα PlayStation 5 είναι η πιο κερδοφόρα γενιά κονσολών της εταιρείας, μέχρι σήμερα. Η Mojang ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το Netflix θα κυκλοφορήσουν μία νέα σειρά κινούμενων σχεδίων που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Minecraft. Η Sega είχε απορρίψει την αρχική πρόταση για το πρώτο Yakuza, που τελικά κυκλοφόρησε το 2005.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η πιο κερδοφόρα γενιά κονσολών της Sony είναι τα PlayStation 5

Σύμφωνα με δεδομένα από παρουσίαση για το Game & Network Services Business Segment της Sony, τα PlayStation 5 είναι η πιο κερδοφόρα γενιά κονσολών της εταιρείας, μέχρι σήμερα.

Η επίμαχη παρουσίαση δείχνει ότι το PS5 ως οικοσύστημα έχει αποφέρει κέρδη ύψους 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στα πρώτα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας των πρώτων μοντέλων. Μάλιστα, απέχει μόλις 1 δισ. από το να ξεπεράσει τα συνολικά κέρδη που απέφερε το PS4 μέσα σε επτά χρόνια.

GamingSteps#20240531 - Σειρά Minecraft Στο Netflix, Η Sega Είχε Απορρίψει Τα Yakuza, Ρεκόρ Κερδών PlayStation 5

Επιπλέον, η Sony αναφέρει ότι οι κάτοχοι PlayStation 5 ξόδεψαν συνολικά 26% περισσότερα χρήματα σε αγαθά σχετικά με τη νέα κονσόλα, συγκριτικά με όσα ξόδευαν όσοι διέθεταν PlayStation 4 τα τέσσερα πρώτα χρόνια ζωής της κονσόλας.

Αναλυτικά, η εταιρεία δηλώνει ότι οι χρήστες PS5 έχουν επενδύσει 34% πιο πολλά χρήματα σε περιφερειακά, 57% περισσότερα χρήματα σε υπηρεσίες, και σχεδόν τα τριπλάσια χρήματα σε πρόσθετο περιεχόμενο.

Το Netflix και η Mojang ετοιμάζουν σειρά εμπνευσμένη από το Minecraft

Η Mojang γιορτάζει τα 15α γενέθλια του Minecraft. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία προσφέρει όλους τους σχετικούς τίτλους παιχνιδιών με εκπτώσεις που αγγίζουν το 75% και δίνει δωρεάν skin, κόσμους, και άλλα.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το Netflix θα κυκλοφορήσουν μία νέα σειρά κινούμενων σχεδίων που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του γνωστού sandbox παιχνιδιού επιβίωσης.

Τη σειρά έχει σχεδιάσει και αναπτύσσει η WildBrain, το στούντιο πίσω από το Sonic Prime. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιρειών, η νέα σειρά θα παρουσιάσει το Minecraft “υπό νέο φως”.

Επίσης, η σειρά δεν θα βασίζεται σε γνωστά γεγονότα, αλλά το σενάριο της θα αποτελεί μία εντελώς καινούργια ιστορία στην οποία θα πρωταγωνιστούν νέοι χαρακτήρες. Ωστόσο, οι εταιρείες δεν ξεκαθάρισαν αν στα επεισόδια της σειράς θα εμφανιστούν γνωστά πρόσωπα, όπως ο Steve.

Το Yakuza δεν θα υπήρχε αν δεν είχε πιστέψει σε αυτό ο δημιουργός του

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου News Picks, ο δημιουργός των Yakuza ή Like A Dragon (Ryū ga Gotoku στην Ιαπωνία), Toshihiro Nagoshi, αναφέρθηκε στη δημιουργία των παιχνιδιών και τα πρώτα βήματα της σειράς.

Ο Nagoshi δήλωσε ότι η Sega είχε απορρίψει την αρχική πρόταση του για το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο τελικά κυκλοφόρησε το 2005. Η εταιρεία δεν θεωρούσε ότι ένας τέτοιος τίτλος μπορούσε να τραβήξει το κοινό και να αποφέρει κέρδη.

Τη δεδομένη στιγμή, τα ιαπωνικά παιχνίδια δεν κυριαρχούσαν στην αγορά, ούτε καν στη βιομηχανία, ως έργα υπό ανάπτυξη. Οι χαμηλές πωλήσεις οδήγησαν τις εταιρείες στη δημιουργία τίτλων που απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό.

Στόχος των εταιρειών ήταν η κυκλοφορία παιχνιδιών που θα μπορούσαν να πουλήσουν σε κάθε αγορά και οποιοδήποτε κοινό. Ωστόσο, ο Nagoshi πίστευε ότι αυτή η τακτική δεν οδηγεί πουθενά.

Παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση με άλλους παραγωγούς και δημιουργούς παιχνιδιών, δηλαδή να ακολουθεί τις επιταγές όσων διοικούσαν τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, αποφάσισε να προτείνει στη Sega το Like A Dragon.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα απέφερε κέρδη, διότι δεν θα μπορούσαν να το παίξουν παιδιά, δεν απευθυνόταν σε γυναίκες, και δεν θα τραβούσε το κοινό εκτός της εγχώριας αγοράς.

Ο Nagoshi πίστευε πολύ στην ισχυρή ταυτότητα του παιχνιδιού και θεωρούσε πως αν του δινόταν μία ευκαιρία θα γινόταν εμπορική επιτυχία. Οπότε, η αρχική άρνηση της Sega δεν τον πτόησε και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε το Yakuza να βγει στην αγορά.

Όπως παραδέχεται, ο δρόμος προς το “Ναι” από τη Sega δεν ήταν εύκολος, ενώ χρειάστηκε να υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους ότι δεν θέλει το παιχνίδι να συνδέεται με τη βία και να την επιβεβαιώνει, λόγο του ονόματος του. Στόχος του ήταν όσοι παίζουν το Like A Dragon να επιθυμούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να ζήσουν άλλη μία μέρα.

Τελικά, ο Nagoshi είναι εδώ να αποδείξει ότι αν θες κάτι πολύ, δεν έχεις ανάγκη κανένα σύμπαν να συνωμοτήσει για να το πετύχεις, χρειάζεται να πιστεύεις πραγματικά σε αυτό και να παλέψεις για να το καταφέρεις.

Η επιμονή και πίστη του Nagoshi στο Yakuza έγινε η αιτία δημιουργίας ενός εκ των μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων franchise όλων των εποχών, και προφανώς της ίδιας της Sega.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά είχε πουλήσει συνολικά 21,3 εκατομμύρια αντίτυπα έως τον Νοέμβριο του 2023. Ο τελευταίος τίτλος είναι το Infinite Wealth, το οποίο πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240531 - Σειρά Minecraft Στο Netflix, Η Sega Είχε Απορρίψει Τα Yakuza, Ρεκόρ Κερδών PlayStation 5

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

3 Ιουνίου

 • The Elder Scrolls Online: Gold Road – σε PC

4 Ιουνίου

 • Destiny 2: The Final Shape – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Arhaekon – σε PC
 • Killer Klowns From Outer Space: The Game – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Star Wars Hunters – σε Android και iOS
 • Songs of Silence – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

6 Ιουνίου

  • Legends of Dionysos – σε PC
  • Assassin's Creed Mirage – σε iOS
 • Blockbuster Inc. – σε PC
 • Chornobyl Liquidators – σε PC

7 Ιουνίου

 • Rider's Spirit – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Let ‘Em Cook

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 20 Ιουνίου το Let ‘Em Cook. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 164,87€, και κοστίζει μόνο 11,06€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,45€ και πάνω, παίρνουμε το “PlateUp!”, το “Diner Bros”, το “Cafe Owner Simulator”, και το “Epic Chef”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 11,06€ αγοράσουμε επιπλέον το “Cooking Simulator”, το “Cooking Simulator – Shelter”, το “Chef: Full Menu Bundle”, το “One-armed cook: Gourmet Upgrade”, και το “Sugar Shack”.

Talisman: The Complete Collection Returns

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 7 Ιουνίου το Talisman: The Complete Collection Returns. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 149,79€, και κοστίζει μόνο 9,23€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,23€ και πάνω, παίρνουμε το “Talisman: Origins”, το “Talisman: Digital Edition”, και 52 DLC.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Mayhem Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Mayhem Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

 • Koa and the Five Pirates of Mara
 • DOOMBLADE
 • Endling – Extinction is Forever
 • JUSTICE SUCKS: Tactical Vacuum Action
 • Youtubers Life 2
 • Liberte
 • Circle Empires Rivals
 • The Chant
 • SPRAWL
 • Power to the People
 • A Little Golf Journey
 • Everdream Valley
 • Yooka-Laylee – Digital Deluxe
 • Tails of Iron
 • Hell Pie
 • Glitch Busters: Stuck On You
 • Buggos
 • CORPSE FACTORY
 • Aces & Adventures
 • Juno: New Origins

Build your own Premiere Bundle

Με το Build your own Premiere Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Premiere Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 9,99€, τρία παιχνίδια για 13,49€, ή έξι παιχνίδια στην τιμή των 24,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 14 τίτλους:

 • Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer
 • The Eternal Cylinder
 • Vlad Circus: Descend Into Madness
 • Noob – The Factionless
 • The Cub
 • HARDCORE MECHA
 • Terror At Oakheart
 • Chicken Journey
 • Right and Down and Dice
 • The Chrono Jotter
 • Seers Isle
 • Himno – The Silent Melody
 • Boti: Byteland Overclocked
 • Savant – Ascent REMIX

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#335 - Ρυθμός Ανανέωσης, Always On Display, Και Χρόνος Ενεργής Οθόνης Android, Ένδειξη “Λείπω” Teams
QuickSteps
GamingSteps#20240713 - Αυξήσεις Τιμών Στο Xbox Game Pass, Επικό Mod Για Το The Witcher 3, Planet Coaster 2
GamingSteps