Home » Market News » Νέα υπηρεσία πληρωμής “Pay in 30 days” από την Klarna

Νέα υπηρεσία πληρωμής “Pay in 30 days” από την Klarna

Η Klarna, η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, λανσάρει επίσημα τη νέα υπηρεσία πληρωμής Pay in 30 days (Πληρωμή σε 30 ημέρες) στην ελληνική αγορά. Με την υπηρεσία Pay in 30, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν τις online και in-store αγορές τους σε διάστημα 30 ημερών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, άτοκα και χωρίς έξοδα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιλέγοντας τη νέα υπηρεσία, ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει έως και 30 ημέρες μετά την ημέρα της παραγγελίας, ή της αποστολής της παραγγελίας ή όταν οι υπηρεσίες που αγόρασε γίνουν διαθέσιμες. Η Klarna στέλνει υπενθύμιση για την πληρωμή λίγο πριν την ημερομηνία λήξης με όλες τις λεπτομέρειες. Εάν το επιθυμεί, ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει το υπόλοιπό του πριν από τις 30 ημέρες, ενώ μπορεί πάντα να πληρώσει νωρίτερα με κάρτα μέσω της εφαρμογής Klarna άμεσα.

Η διαδικασία πληρωμής είναι εύκολη και απλή. Αφού ο καταναλωτής επιλέξει τα αγαπημένα του προϊόντα και προχωρήσει στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, επιλέγει πληρωμή με Klarna στο checkout. Στο τέλος, πρέπει να επιλέξει με ποιον από τους 3 διαθέσιμους τρόπους επιθυμεί να προχωρήσει (Πληρωμή τώρα, Πληρωμή σε 3 ή Πληρωμή σε 30).

Η νέα υπηρεσία Pay in 30 ξεκίνησε στην Ελλάδα με το Public Group, τον στρατηγικό συνεργάτη της Klarna και είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public και στο public.gr. Παράλληλα, η υπηρεσία σύντομα θα ενσωματωθεί και σε όλα τα συνεργαζόμενα brands που διαθέτουν την Klarna στο checkout με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να έχουν περισσότερο χρόνο, μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία στις πληρωμές τους. Η Klarna είναι ο καλύτερος συνεργάτης ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, να είναι ενημερωμένοι για τα οικονομικά τους και να χρησιμοποιούν πιο έξυπνους και διαφανείς τρόπους αγορών.

«Η Klarna συνεχίζει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ανάγκες και προσδοκίες των καταναλωτών, εισάγοντας νέες και καινοτόμες λύσεις πληρωμής που βελτιώνουν τη συνολική αγοραστική εμπειρία, τόσο διαδικτυακά όσο και στα φυσικά καταστήματα. Με την προσθήκη του Pay in 30 στις υπηρεσίες πληρωμών που παρέχουμε στην Ελλάδα, απαντάμε στην ολοένα και αυξανόμενη στροφή των καταναλωτών σε υπηρεσίες Buy Now, Pay Later (BNPL). Την ίδια στιγμή, προσφέρουμε στους εμπόρους συνεργάτες μας τα απαραίτητα εργαλεία για να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους», δήλωσε ο Ηλίας Πίτσαβος, Επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα.

Σχετικά με την Klarna:

Από το 2005 η Klarna έχει αποστολή να δυναμώσει το εμπόριο με επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με περισσότερους από 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και 2 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα, οι ηθικές και βιώσιμες λύσεις πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης της Klarna φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που οι καταναλωτές αγοράζουν και πληρώνουν online, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψωνίζουν πιο έξυπνα με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ευκολία. Πάνω από 500.000 παγκόσμιοι συνεργάτες λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group και Nike, έχουν ενσωματώσει την καινοτόμο τεχνολογία και τις λύσεις marketing της Klarna για να ενισχύουν την ανάπτυξή τους και την αφοσίωση των καταναλωτών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το klarna.com/gr/.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED DDR5 ή DDR4 Και Γιατί; Βρείτε Τις Ιδανικές Μνήμες Για Το PC 3AA
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#331 - Μπλοκάρισμα Internet Σε Εφαρμογές Android, Κατανάλωση Δεδομένων Windows, Ήχος YouTube
QuickSteps
GamingSteps#20240615 - Η Metallica Στο Fortnite, Οι Απαιτήσεις Δίσκου Του CoD: Black Ops 6, Τα Πάντα Για Το Anno 117
GamingSteps