Home » Market News » Η GIGABYTE AORUS πρωτοπορεί με την πρώτη Native USB-C® 40 Gbps υποστήριξη για επεξεργαστές AMD RyzenTM 8000 Series

Η GIGABYTE AORUS πρωτοπορεί με την πρώτη Native USB-C® 40 Gbps υποστήριξη για επεξεργαστές AMD RyzenTM 8000 Series

Η GIGABYTE Technology, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών πλακετών, καρτών γραφικών και πρωτοποριακών προϊόντων hardware, παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη μητρική πλακέτα στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει απρόσκοπτα το USB-C® 40 Gbps σε συνδυασμό με τους πρωτοποριακούς επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 series.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Κορυφαίος συνδυασμός κόστους – απόδοσης:

 1. Υποστήριξη υποδοχής PCIe 5.0 x16 με Ultra Durable™ PCIe UD Slot X: Η υποδοχή PCIe UD Slot X με την ενιαία, μονοκόμματη σχεδίασή της, στερεωμένη με ασφάλεια σε ένα ειδικό backplate, αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα αυξάνει τη φέρουσα ικανότητα στα εντυπωσιακά 58KG.
 2. Βελτιστοποιημένη απόδοση AMD Radeon™ 780M/760M/740M iGPU για 1080p Gaming: Αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες των επεξεργαστών της σειράς AMD Ryzen™ 8000, η μητρική κάρτα εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη απόδοση iGPU, παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία gaming σε ανάλυση 1080p. Latest DIY-Friendly Features:
 3. M.2 EZ-Latch Plus και M.2 EZ-Latch Click:
  Απλοποιώντας τη διαδικασία εγκατάστασης, η μητρική πλακέτα διαθέτει σχεδιασμό χωρίς βίδες για M.2 και M.2 heatsinks, εξασφαλίζοντας μια εύκολη εμπειρία DIY.
 4. Sensor Panel Link:
  Προσαρμοσμένη στα πιο μοντέρνα σχέδια των σημερινών κουτιών, έρχεται με ενσωματωμένα screens, εξασφαλίζοντας μια εύκολη εμπειρία εγκατάστασης χωρίς την ανάγκη δρομολόγησης καλωδίων.
 5. User-Centered Intuitive UX με λειτουργία γρήγορης πρόσβασης:
  Δίνοντας προτεραιότητα στην εμπειρία του χρήστη, η μητρική κάρτα προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη με λειτουργία γρήγορης πρόσβασης για εύκολη πλοήγηση.
 6. Μοντέρνος λευκός σχεδιασμός:
  Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, η μητρική όχι μόνο διαθέτει έναν κομψό λευκό σχεδιασμό, αλλά διασφαλίζει επίσης μια ενιαία οπτική εμπειρία, διευρύνοντας τον χρωματικό σχεδιασμό στα αξεσουάρ και το BIOS.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια μητρική πλακέτα που όχι μόνο υποστηρίζει τους πρωτοποριακούς επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 series, αλλά ενσωματώνει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών μας. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά τις επιδόσεις, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη σχεδιαστική αισθητική”, δήλωσε ο Jackson Hsu, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων της GIGABYTE Channel Solutions.

Εκτός από την παρουσίαση της μητρικής κάρτας, η κυκλοφορία του τελευταίου BIOS AMD AGESA 1.1.0.1 Release ενισχύει την υποστήριξη για τους επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 series. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενημερώσουν το BIOS χρησιμοποιώντας την τεχνολογία @BIOS, Q-Flash ή Q-Flash Plus της GIGABYTE. Αυτή η ενημέρωση διασφαλίζει τη συμβατότητα με τις μητρικές κάρτες X670, B650 και A620, επιτρέποντας στους χρήστες να παραμείνουν στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να απολαμβάνουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην επεξεργαστική ισχύ και τα χαρακτηριστικά.

Για μια μεγαλύτερη εμβάθυνση στον κόσμο αυτών των εξαιρετικών μητρικών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://bit.ly/Μητρικές_GIGABYTE

Σχετικά με την GIGABYTE:

Η GIGABYTE είναι μια εταιρία, ένας engineer, οραματιστής και ηγέτης στον κόσμο της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί τη hardware τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ευρεσιτεχνίες της και την ηγετική της θέση στη βιομηχανία για να δημιουργεί, να εμπνέει και να εξελίσσει. Γνωστή για πάνω από 30 χρόνια βραβευμένης αριστείας σε μητρικές, κάρτες γραφικών, οθόνες, συσκευές αποθήκευσης και περιφερειακά υπολογιστών, η GIGABYTE αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινότητας HPC, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την εξειδίκευση της σε διακομιστές και κέντρα δεδομένων ώστε να επιταχύνουν την επιτυχία τους. Στην πρώτη γραμμή της εξελισσόμενης τεχνολογίας, η GIGABYTE είναι αφοσιωμένη στην εφεύρεση έξυπνων λύσεων που επιτρέπουν την ψηφιοποίηση από edge to cloud και επιτρέπει στους πελάτες της να καταγράφουν, να αναλύουν και να μετατρέπουν τις ψηφιακές πληροφορίες σε οικονομικά δεδομένα που μπορούν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα. “Upgrade Your Life”. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας https://www.gigabyte.com/gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#316 - Εσφαλμένος Εντοπισμός Ιών Στον Chrome, Διπλές Φωτογραφίες Στο Android, Μηνύματα WhatsApp
QuickSteps
GamingSteps#20240302 - Pokémon Legends: Z-A, Μεγάλη Απάτη Στο Steam Με Κλώνους Του Helldivers 2, Nintendo vs Yuzu
GamingSteps