Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Σεπτέμβριος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Σεπτέμβριο έχουμε ένα mini μηχανικό πληκτρολόγιο, ένα τηλεσκόπιο για αρχάριους με βάση για κινητό, και ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία οστικής αγωγής. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ηλεκτρικό scooter για εκτός δρόμου διαδρομές, μία τηλεχειριζόμενη ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού παραθύρων και τζαμιών, και έναν φορητό σταθμό ενέργειας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Mini μηχανικό πληκτρολόγιο

Το BlitzWolf BW-Mini75 είναι ένα λεπτό και ελαφρύ ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης. Διαθέτει RGB φωτισμό για να μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμφάνιση του στο προσωπικό μας γούστο.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2023

Επιπλέον, το BW-Mini75 έχει 84 πλήκτρα, είναι εξοπλισμένο με μηχανικούς διακόπτες για γρήγορη και ακριβή απόκριση κατά την πληκτρολόγηση, και επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση διακοπτών χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων.

Τέλος, το BlitzWolf BW-Mini75 είναι συμβατό με συσκευές τρέχουν Windows ή macOS, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση 2.4GHz, καθώς και σύνδεση μέσω Bluetooth ή καλωδίου USB Type-C. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, gaming, ή εργασίες γραφείου, και στοιχίζει 58,48€.

Τηλεσκόπιο για αρχάριους με βάση για κινητό

Το ESSLNB 525X είναι ένα τηλεσκόπιο ιδανικό για αρχάριους, που θέλουν να ξεκινήσουν την εξερεύνηση του ουρανού και τη μελέτη των ουράνιων σωμάτων. Παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια και ανάλυση για παρατήρηση αστερισμών, πλανητών και του φεγγαριού, χάρη στη μεγάλη εστιακή απόσταση και τον 70mm φακό.

Το ατσάλινο τρίποδο παρέχει σταθερή βάση για παρατηρήσεις χωρίς κραδασμούς και κουνήματα. Επιπλέον, στο κουτί του υπάρχει ρυθμιζόμενη βάση κινητού η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του τηλεσκοπίου με το smartphone για τη λήψη φωτογραφιών.

Επίσης, το ESSLNB 525X διαθέτει φίλτρο φεγγαριού που μειώνει τη λάμψη και προσφέρει καλύτερη ορατότητα των ουράνιων αντικειμένων. Με τη βοήθεια του ελεγκτή διαφράγματος μπορούμε να ρυθμίσουμε τη φωτεινότητα για διαφορετικές συνθήκες παρατήρησης. Η τιμή του στο Banggood είναι 128,42€.

Ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία οστικής αγωγής

Τα BlitzWolf BW-BTS8 είναι ακουστικά με τεχνολογία οστικής αγωγής που προσφέρουν μοναδική εμπειρία ακρόασης. Διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο 32GB για να αποθηκεύουμε την αγαπημένη μας μουσική, ώστε να μην χρειάζεται να έχουμε παντού το κινητό.

Ο εργονομικός σχεδιασμός τους εξασφαλίζει άνετη και ξεκούραστη πολύωρη χρήση. Επίσης, έχουν λάβει πιστοποίηση IPX8 για αντοχή στα υγρά, οπότε μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε κατά την άσκηση χωρίς να φοβόμαστε μήπως πάθουν ζημιά από τον ιδρώτα.

Το χαμηλό latency διασφαλίζει εξαιρετική απόκριση κατά το gaming, και το ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων και άλλες φωνητικές εργασίες.

Τα BlitzWolf BW-BTS8 είναι ιδανικά για αθλητές, gamers, και όσους αναζητούν μια εναλλακτική εμπειρία ακρόασης. Μπορούμε να τα προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood στην τιμή των 23,75€.

Ασύρματο χειριστήριο για drone και τηλεχειριζόμενα οχήματα

Το RadioMaster Pocket είναι ένα προηγμένο ασύρματο χειριστήριο 2.4GHz με 16 κανάλια και τεχνολογία ELRS ή CC2500 για εξαιρετική επικοινωνία. Διαθέτει ενσωματωμένα Hall gimbals που παρέχουν ακρίβεια και αίσθηση στον έλεγχο.

Έχει σχεδιαστεί για αγώνες FPV και είναι συμβατό με drone και άλλα τηλεχειριζόμενα οχήματα. Επιπλέον, η προηγμένη λειτουργία EdgeTX παρέχει πληθώρα επιλογών και παραμετροποίησης.

Τέλος, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 1.000mAh και στοιχίζει 59,40€.

Τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο σε κλίμακα 1:28

Το RC ERA C189 MD500 είναι ένα τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο σε κλίμακα 1:28 και έχει τη μορφή του πραγματικού ελικοπτέρου MD500. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία 2.4GHz για σταθερή και απρόσκοπτη επικοινωνία.

Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Flybarless που σε συνδυασμό με τη σταθεροποίηση ύψους διασφαλίζουν μία ομαλή πτήση. Επίσης, έχει ενσωματωμένο φωτισμό για πιο ασφαλείς νυχτερινές πτήσεις.

Στο κουτί του RC ERA C189 MD500 υπάρχει τηλεχειριστήριο και μπαταρία, οπότε δεν χρειάζεται να προμηθευτούμε κάτι επιπλέον ώστε να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Η τιμή του είναι 164,50€.

Ηλεκτρικό scooter για εκτός δρόμου διαδρομές

Το ηλεκτρικό scooter KuKirin G2 MAX είναι ένα αποδοτικό μέσο μετακίνησης. Με ισχύ 1000W και μπαταρία 48V 20Ah, προσφέρει εξαιρετική αυτονομία με εύρος 60-80 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του διευκολύνει τη μεταφορά και αποθήκευση του. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με διπλά φρένα, αναρτήσεις και φώτα, για να προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση, ακόμα και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Η οθόνη LCD που διαθέτει το KuKirin G2 MAX παρέχει πληροφορίες για την ταχύτητα, το επίπεδο της μπαταρίας, και τα λοιπά. Τέλος, δέχεται μέγιστο φορτίο 120 κιλών και στοιχίζει 799,00.

Τηλεχειριζόμενη ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού παραθύρων και τζαμιών

Το LIECTROUX HCR-10 είναι μία τηλεχειριζόμενη ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού παραθύρων, τζαμιών, καθρεφτών, και πλακιδίων που λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, διαθέτει τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορούμε να ελέγχουμε τον ψεκασμό του νερού.

Πρόκειται για μία ασφαλή και αξιόπιστη συσκευή η οποία είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες που αποτρέπουν την πτώση. Το LIECTROUX HCR-10 επιταχύνει και διευκολύνει τον καθαρισμό πολλών επιφανειών, εξοικονομώντας μας αρκετό χρόνο. Η τιμή του στο Banggoοd είναι 118,80€.

Φορητός σταθμός ενέργειας

To POPDEER S500 είναι ένας φορητός σταθμός ενέργειας ισχύος 500W με μπαταρία LiFePO4 χωρητικότητας 518,4Wh. Διαθέτει 220V AC πρίζες και υποστηρίζει έξοδο 65W PD για φόρτιση.

Αποτελεί μία καλή λύση για έκτακτες ανάγκες, επείγουσες περιστάσεις, ή υπαίθρια κατασκήνωση. Παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για τις φορητές και μη ηλεκτρικές συσκευές μας.

Επιπλέον, ζυγίζει 4 κιλά και έχει μικρές διαστάσεις για να μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα, προσφέρει προστασία από υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση, και στοιχίζει 224,50€.

Εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου

Το POPDEER PD-J01 είναι ένας φορητός εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου 20.000mAh με μέγιστο ρεύμα 2500A. Αυτή η συσκευή μπορεί να εκκινήσει οχήματα με βενζινοκινητήρα 8.0L και πετρελαιοκινητήρα 6.0L, εξασφαλίζοντας την αξιόπιστη εκκίνηση του αυτοκινήτου σε περίπτωση αποφόρτισης της μπαταρίας.

Επιπλέον, έχει δύο θύρες USB και μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ στην LCD οθόνη προβάλλει πληροφορίες όπως το επίπεδο της μπαταρίας των συσκευών που έχουμε συνδέσει σε αυτό.

Επίσης, το POPDEER PD-J01 διαθέτει προστασία από υπερφόρτιση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα, και κοστίζει 53,26€.

Εργαλείο ακριβούς τοποθέτησης πόμολων και χερουλιών

Το εργαλείο της φωτογραφίας διευκολύνει την εγκατάσταση χερουλιών, πόμολων, πορτών, και συρταριών. Διαθέτει διάφορα εξαρτήματα για την ακριβή μέτρηση αποστάσεων με μήκος έως 600 χιλιοστά.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2023

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να τοποθετούμε με ακρίβεια χερούλια και πόμολα σε ντουλάπια ή συρτάρια, να εγκαθιστούμε μεντεσέδες σε πόρτες και πορτάκια, και για πολλές ακόμα εργασίες.

Αυτό το εργαλείο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, είναι αρκετά ελαφρύ, και μπορεί να μας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Η τιμή του είναι 27,41€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Σεπτεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps