Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Αύγουστος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Αύγουστο έχουμε ένα docking station με 17 θύρες και 100W φόρτιση, έναν έξυπνο φορητό προβολέα, και ένα κεραμικό rugged έξυπνο ρολόι με κάμερες. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ηλεκτρικό scooter με αυτονομία 100 χιλιόμετρα και 70km/h μέγιστη ταχύτητα, ένα ψηφιακό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, και ένα τηλεχειριζόμενο monster truck.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Docking station με 17 θύρες και 100W φόρτιση

Το BW-TH15 της BlitzWolf είναι ένα εξαιρετικό 17-σε-1 docking station που προσφέρει ευελιξία και επεκτατικές δυνατότητες για τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το laptop, και άλλες αντίστοιχες συσκευές.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2023

Διαθέτει δύο θύρες HDMI στις οποίες μπορούμε να συνδέσουμε έως και τρεις οθόνες με 4K και 60Hz ρυθμό ανανέωσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να απολαμβάνουμε μία ενδιαφέρουσα πολυμεσική εμπειρία.

Οι θύρες USB 3.0 και USB 3.2 επιτρέπουν τη σταθερή και γρήγορη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως 10Gbps, καθώς και την απρόσκοπτη σύνδεση ποικίλων περιφερειακών συσκευών.

Επιπλέον, το BW-TH15 έχει θύρα RJ45 Ethernet και υποστηρίζει 100W φόρτιση για τη γρήγορη φόρτιση των συσκευών μας. Η τιμή του συγκεκριμένου docking station στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι στα 90,12€.

Έξυπνος φορητός προβολέας για κινητό, tablet, και υπολογιστή

Ο Bakeey StarGazer Smart Projector είναι ένας έξυπνος προβολέας που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης στο σπίτι και στην ύπαιθρο. Υποστηρίζει ανάλυση 1080p, για την προβολή υψηλής ποιότητας εικόνας, ανάλογα πάντα με την πηγή.

Επιπλέον, ο προβολέας έχει 1GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, και τρέχει Android 11. Η μέγιστη φωτεινότητα του είναι 120 ANSI lumens και επιτρέπει την προβολή καθαρή εικόνας ακόμα και σε φωτεινά περιβάλλοντα.

Τέλος, ο Bakeey StarGazer Smart Projector υποστηρίζει αναλύσεις έως 4K, μπορεί να δημιουργήσει επιφάνεια προβολής με διαγώνιο έως 130 ίντσες, και μπορούμε να τον συνδέσουμε σε κινητό, tablet, η υπολογιστή. Κοστίζει 75,55€.

Έξυπνη πρίζα από τη BlitzWolf

Η έξυπνη πρίζα BW-SHP15 της BlitzWolf προσφέρει ευελιξία και έξυπνο έλεγχο των συσκευών που συνδέουμε σε αυτή. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία Zigbee 3.0, που επιτρέπει την απρόσκοπτη συνεργασία με πληθώρα συσκευών και οικοσυστημάτων.

Χάρη στην υποστήριξη Zigbee 3.0, μπορούμε να συνδέσουμε εύκολα την πρίζα στο έξυπνο σύστημα το οποίο έχουμε δημιουργήσει στο σπίτι μας. Έπειτα, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε την έξυπνη πρίζα από το smartphone μέσω εφαρμογής ή φωνητικών εντολών.

Επίσης, με τη βοήθεια του Google Assistant και της Amazon Alexa μπορούμε να προγραμματίσουμε τη λειτουργία της πρίζας, ορίζοντας χρονοδιακόπτες ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Η τιμής της στο Banggood είναι 11,83€.

Καλώδιο USB-A με τρεις απολήξεις για τη φόρτιση κάθε είδους συσκευής

Το καλώδιο 2A USB-A to Type-C/Micro/iP είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αξιόπιστη και ταχύτατη φόρτιση των συσκευών μας. Το υψηλής ποιότητας ειδικής πλέξης περίβλημα του παρέχει αυξημένη αντοχή, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.

Το συνολικό μήκος του καλωδίου είναι 1,2 μέτρα, διαθέτει τρεις απολήξεις – USB Type-C, micro USB, και Lightning, και επιτρέπει τη φόρτιση έως τριών συσκευών ταυτόχρονα. Μπορούμε να το προμηθευτούμε από το Banggood για 2,82€.

Κεραμικό rugged έξυπνο ρολόι με κάμερες

Το Rogbid Model X είναι ένα εντυπωσιακό rugged smartwatch που συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες και ανθεκτικότητα. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 2,1 ιντσών και ανάλυση 400 x 454 pixels.

Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι έχει κεραμικό σώμα και λάβει πιστοποίηση IP68 για την αντοχή του στο νερό για τη σκόνη. Εκτός από τις λειτουργίες που βρίσκουμε στα περισσότερα smartwatch της αγοράς, το Rogbid Model X υποστηρίζει ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου.

Επιπλέον, διαθέτει 4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, υποστηρίζει 4G LTE, έχει ενσωματωμένο GPS, και διπλή κάμερα 13MP και 5MP για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η τιμή του είναι στα 172,96€.

Ηλεκτρικό scooter με αυτονομία 100 χιλιόμετρα και 70km/h μέγιστη ταχύτητα

Το LAOTIE ES10P είναι ένα προηγμένο ηλεκτρικό scooter που συνδυάζει απόδοση, ανθεκτικότητα, και άνεση. Διαθέτει δύο κινητήρες συνολικής ισχύος 2000W και μπαταρία με χωρητικότητα 21.700mAh που προσφέρει αυτονομία έως 100 χιλιόμετρα.

Η προτεινόμενη από τον κατασκευαστή ταχύτητα μετακίνησης είναι τα 25km/h, αλλά το συγκεκριμένο ηλεκτρικό scooter μπορεί να φτάσει τα 100km/h. Οι διπλές αναρτήσεις και η ανθεκτική κατασκευή εξασφαλίζουν άνετη και ομαλή οδήγηση, ακόμα και σε ανώμαλους δρόμους.

Το LAOTIE ES10P είναι αναδιπλούμενο για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, ζυγίζει 32 κιλά, διαθέτει κάθισμα, και μπορεί να μεταφέρει άτομα με βάρος έως 120 κιλά. Η τιμή του scooter στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι στα 1.019,60€.

Ψηφιακό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο με ενσωματωμένη οθόνη

Το G1200 Digital Microscope είναι μια προηγμένη συσκευή που επιτρέπει να εξερευνούμε τον μικρόκοσμο γύρω μας με εξαιρετική ευκρίνεια. Διαθέτει αισθητήρα 12MP και 7 ιντσών μεγάλη LCD οθόνη, που εξασφαλίζουν εικόνες υψηλής ποιότητας με πολλές λεπτομέρειες.

Η δυνατότητα εστίασης του G1200 Digital Microscope είναι από 1 έως 1200 φορές. Η συσκευή διαθέτει μεγάλη βάση για σταθερή τοποθέτηση σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια και για την εξέταση μικρών ή μεγάλων αντικειμένων.

Επιπλέον, με αυτό το ψηφιακό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο μπορούμε να καταγράφουμε φωτογραφίες και βίντεο, ώστε να τα χρησιμοποιούμε για μελλοντική αναφορά. Μπορούμε να το αγοράσουμε από το Banggood για 63,72€.

FPV τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος με φουτουριστικό σχεδιασμό

Το FIMI Manta είναι ένα αναδιπλούμενο αεροσκάφος με σχεδιασμό για κάθετη απογείωση και προσγείωση, που προσφέρει ευελιξία και υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες.

Έχει γερή κατασκευή, είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, και μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας. Χάρη στην αυτονομία των 85 λεπτών, μπορούμε να πραγματοποιούμε μεγάλης διάρκειας FPV πτήσεις.

Η μέγιστη ταχύτητα πτήσης είναι τα 12m/s, έχει 70 εκατοστά άνοιγμα φτερών, και μπορεί να πετά σε υψηλά υψόμετρα. Μπορούμε να το αποκτήσουμε καταβάλλοντας το ποσό των 132,90€.

Πολυχάρακας κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου

Το Aluminum Alloy Woodworking Square Protractor είναι ένα πρακτικό εργαλείο μέτρησης για τους λάτρεις των χειροτεχνιών και των ξύλινων κατασκευών. Είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και αντέχει τη χρήση υπό σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο πολυχάρακας της φωτογραφίες επιτρέπει την εύκολη μέτρηση γωνιών και αποστάσεων, καθιστώντας την εργασία μας πιο αποτελεσματική και ακριβή. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε κατασκευής ή απλές καθημερινές εργασίες. Κοστίζει 14,56€.

Τηλεχειριζόμενο monster truck για εκτός δρόμου διαδρομές

Το ZD Racing MX07 είναι ένα εντυπωσιακό τηλεχειριζόμενο όχημα που μοιάζει με monster truck. Διαθέτει τετρακίνηση και ισχυρό κινητήρα ο οποίος προσφέρει αρκετή δύναμη ώστε το όχημα να πιάνει έως 80km/h.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2023

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητες αναρτήσεις και αμορτισέρ λαδιού, που εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση και σταθερότητα, σε κάθε τύπο εδάφους. Τέλος, μπορούμε να το ελέγξουμε με 2.4G χειριστήριο από απόσταση έως 350 μέτρα. Η τιμή του στο Banggood είναι 436,97€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Αυγούστου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps