Home » Software » Παιχνίδια » AR Space Invaders Για Κινητά, Τέλος Το Xbox Live Gold, Stronghold Definitive Edition
GamingSteps#20230721 - AR Space Invaders Για Κινητά, Τέλος Το Xbox Live Gold, Stronghold Definitive Edition

AR Space Invaders Για Κινητά, Τέλος Το Xbox Live Gold, Stronghold Definitive Edition

Η Google κυκλοφόρησε το Space Invaders: World Defense, μία mobile έκδοση επαυξημένης πραγματικότητας του γνωστού παιχνιδιού. Η Microsoft θα αντικαταστήσει τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live Gold με το Xbox Game Pass Core. Το θρυλικό παιχνίδι Stronghold θα επανακυκλοφορήσει με μία definitive έκδοση που θα περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο campaign 14 αποστολών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Νέος AR τίτλος Space Invaders για κινητά

Η Google κυκλοφόρησε το Space Invaders: World Defense, μία mobile έκδοση επαυξημένης πραγματικότητας του γνωστού παιχνιδιού την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με την Taito. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε στα πλαίσια του εορτασμού της 45ης επετείου της σειράς.

Σε αντίθεση με άλλους γνωστούς AR τίτλους, όπου οι παίκτες κυνηγούν και συλλέγουν τέρατα, σε αυτό το παιχνίδι ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του υπερασπιστή του πραγματικού κόσμου από τους πασίγνωστους διαστημικούς εισβολείς.

Επιπλέον, το Space Invaders: World Defense έχει χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να ανταγωνίζονται με φίλους και άλλους παίκτες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Αν και ορισμένες αποστολές του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα σε μια παράλληλη διάσταση του κυβερνοχώρου των Space Invaders, η συσκευή στην οποία τρέχει η εφαρμογή πρέπει να είναι συμβατή με το ARCore. Επίσης, το παιχνίδι μπορεί να τρέξει μόνο σε συσκευές με Android 11 ή iOS 16.0, και νεότερα.

Η Microsoft καταργεί το Xbox Live Gold

Η Microsoft θα αντικαταστήσει τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live Gold με το Xbox Game Pass Core, αυτόν τον Σεπτέμβριο. Αν και η νέα υπηρεσία θα κοστίζει το ίδιο με το Live Gold, θα προσφέρει εν μέρει διαφορετικά προνόμια.

GamingSteps#20230721 - AR Space Invaders Για Κινητά, Τέλος Το Xbox Live Gold, Stronghold Definitive Edition

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε online multiplayer στις πλατφόρμες Xbox και μία συλλογή από επιλεγμένα παιχνίδια όπως τα Among Us, Doom Eternal, Fallout 4, Forza Horizon 4, Gears 5, Halo 5: Guardians και The Elder Scrolls Online. Η εταιρεία θα προσθέτει επιπλέον τίτλους κάθε δύο με τρεις μήνες.

Το Xbox Game Pass Core σηματοδοτεί το τέλος των Games with Gold, τη μηνιαία τριάδα παιχνιδιών τα οποία οι χρήστες μπορούσαν να προσθέτουν δωρεάν στη βιβλιοθήκη τους. Η Microsoft σημειώνει ότι οι τίτλοι Xbox 360 που απέκτησαν οι παίκτες θα παραμείνουν στη βιβλιοθήκη τους.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, θα γίνει μετατροπή των ενεργών συνδρομών Xbox Live Gold σε Game Pass Core. Ταυτόχρονα, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στους ακόλουθους τίτλους:

 • Among Us
 • Descenders
 • Dishonored 2
 • Doom Eternal
 • Fable Anniversary
 • Fallout 4
 • Fallout 76
 • Forza Horizon 4
 • Gears 5
 • Grounded
 • Halo 5: Guardians
 • Halo Wars 2
 • Hellblade: Senua's Sacrifice
 • Human Fall Flat
 • Inside
 • Ori & The Will of the Wisps
 • Psychonauts 2
 • State of Decay 2
 • The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Το αρχικό Stronghold επιστρέφει με πολλές βελτιώσεις και προσθήκες

Το θρυλικό παιχνίδι Stronghold θα επανακυκλοφορήσει με μία definitive έκδοση που θα περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο campaign 14 αποστολών.

Η Firefly, δημιουργός του παιχνιδιού, αναφέρει ότι έχει ανακατασκευάσει τα γραφικά χρησιμοποιώντας το artwork του αρχικού τίτλου, έκανε remaster τη μουσική, και ανέπτυξε τη νέα έκδοση με τη συνδρομή των βετεράνων προγραμματιστών του πρώτου παιχνιδιού.

Το Stronghold: Definitive Edition προσκαλεί τους παίκτες να ζήσουν ξανά τη δόξα του αρχικού παιχνιδιού, με νέες αποστολές, σενάρια πολιορκίας, τα κλασικά στρατιωτικά και οικονομικά campaign, ένα εντελώς νέο αφηγηματικό campaign, και το Castle Trail με 10 αποστολές, όπου οι παίκτες είτε υπερασπίζονται είτε πολιορκούν ιστορικά κάστρα όπως το Warwick, το Dunnottar, και το Marksburg.

Επιπλέον, ο νέος τίτλος θα είναι διαθέσιμος στο Steam παρέχοντας στους παίκτες πρόσβαση σε νέες δυνατότητες, όπως οι online multiplayer μάχες και η δημιουργία και λήψη χαρτών μέσω του Steam Workshop.

Τέλος, οι παίκτες θα απολαύσουν τη βελτιωμένη ποιότητα του παιχνιδιού και σε τεχνικό επίπεδο, καθώς η εταιρεία έχει εφαρμόσει πολλές από τις προτάσεις που έχουν κάνει οι παίκτες, για τον πρώτο τίτλο της σειράς. Το Stronghold: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου για PC.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 23 με 29 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 23 και 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

24 Ιουλίου

 • Super Catboy – σε PC
 • Puzzles for Clef – σε PC

25 Ιουλίου

 • Remnant II – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Mr. Run and Jump – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Atari VCS
 • This Way Madness Lies – στο Nintendo Switch

26 Ιουλίου

 • Ratchet & Clank: Rift Apart – σε PC

27 Ιουλίου

 • Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Koa and the Five Pirates of Mara – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Let's School – σε PC
 • Arcadian Atlas – σε PC
 • Lunacy: Saint Rhodes – σε PC
 • The Expanse: A Telltale Series – Episode 1 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
 • Return to Monkey Island – σε Android και iOS
 • The Room VR: A Dark Matter – σε PS VR2
 • PixelJunk Scrappers Deluxe – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
 • Psychic 5 Eternal – στο Nintendo Switch
 • Radiant Tale – στο Nintendo Switch
 • Sword and Fairy Inn 2 – στο Nintendo Switch
 • Yggdra Union: We'll Never Fight Alone – σε Nintendo Switch και PC

28 Ιουλίου

 • Disney Illusion Island – στο Nintendo Switch

29 Ιουλίου

 • The Repair House – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Whimsy & Wonder: A Cozy Games Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 10 Αυγούστου το Whimsy & Wonder: A Cozy Games Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 120,30€, και κοστίζει μόνο 11,58€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,56€ και πάνω, παίρνουμε το “A Short Hike”, το “Assemble with Care”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “Haven Park” 65% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 7,30€ αγοράσουμε επιπλέον το “Garden Story”, το “Lemon Cake”, και το “Alba: A Wildfire Adventure”.

Τέλος, πληρώνοντας από 11,58€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Cat Cafe Manager”, το “Witchy Life Story”, και το “Here Comes Niko”.

Cyberpunk Playground

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 3 Αυγούστου το Cyberpunk Playground. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 173,26€, και κοστίζει μόνο 13,71€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,39€ και πάνω, παίρνουμε το “Cloudpunk” και το “Voltage High Society”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,14€ αγοράσουμε επιπλέον το “Ghostrunner”, το “Severed Steel”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “Ghostrunner – Project_Hel” 40% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Τέλος, πληρώνοντας από 13,71€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “ANNO: Mutationem”, το “Observer: System Rebux”, και το “Gungrave G.O.R.E.”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,79 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 14 τίτλους:

 • Soulstice
 • Tails of Iron
 • Garden Story
 • Tyrant's Blessing
 • Floppy Knights
 • Battle Axe
 • Wall World
 • NecroBouncer
 • Beyond the Long Night
 • Unsouled
 • Escape the Backrooms
 • Kitaria Fables
 • Them's Fightin' Herds
 • Plebby Quest: The Crusades

Build Your Own Indie-pendence Bundle

Με το Build Your Own Indie-pendence Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Indie-pendence Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

 • Styx: Shards of Darkness
 • Styx: Master of Shadows
 • Redout: Enhanced Edition
 • Rebel Galaxy Outlaw
 • Rebel Galaxy
 • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
 • What Lies in the Multiverse
 • 80's OVERDRIVE
 • Don't Be Afraid
 • Redout: Space Assault
 • Funtasia
 • THE PIT OSMIUM EDITION COMPLETE BUNDLE
 • SAMUDRA
 • GemCraft – Frostborn Wrath
 • Jetboard Joust
 • Battle Royale Tycoon
 • Cook, Serve, Delicious! 1 & 2!! Double Pack
 • Cook, Serve, Delicious! 3?!
 • In Between
 • Super Night Riders
 • Hyper Knights
 • Exorder

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

 • F1 23: 40% φθηνότερο έως την 1 Αυγούστου
 • Prison Simulator: 31% φθηνότερο έως τις 23 Ιουλίου
 • Rubber Bandits: 70% φθηνότερο έως τις 24 Ιουλίου
 • Fury Unleashed: 80% φθηνότερο έως τις 27 Ιουλίου
 • The Pathless: 60% φθηνότερο έως τις 22 Ιουλίου
 • A Juggler's Tale: 70% φθηνότερο έως τις 26 Ιουλίου
 • Planet of Lana: 20% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
 • Patch Quest: 40% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
 • Empires of the Undergrowth: 20% φθηνότερο έως τις 29 Ιουλίου
 • Geometry Arena: 64% φθηνότερο έως τις 28 Ιουλίου

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#292 - Σύνδεση Internet Στο PC Από Κινητό Με Android 13, Μπλοκάρισμα Facebook, Βίντεο Play Store
QuickSteps
GamingSteps#20230909 - Αποκλεισμοί Smurf Λογαριασμών Στο Dota 2, Ρεκόρ Χρηστών Στο Starfield, Nintendo Switch 2
GamingSteps