Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Ιούλιος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιούλιο έχουμε μία gaming καρέκλα με μηχανισμό μασάζ, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με διάφανη βάση και RGB φωτισμό, και μία ηλεκτρική συσκευή για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά με χαμηλό latency και εξαιρετικό σχεδιασμό, έναν QC 3.0 φορτιστή με πολλαπλά επίπεδα προστασίας, και ένα τηλεσκόπιο για αρχάριους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Gaming καρέκλα με εργονομικό σχεδιασμό και μηχανισμό μασάζ

Η gaming καρέκλα Douxlife GC-RC03 είναι μία εργονομική καρέκλα υψηλής ποιότητας που προσφέρει απόλυτη άνεση και υποστήριξη, είτε τη χρησιμοποιούμε μόνο όταν παίζουμε παιχνίδια, είτε την έχουμε για γενική χρήση.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2023

Έχει ψηλή πλάτη που παρέχει σωστή στήριξη για τον αυχένα και τη μέση, ενώ η προσαρμόσιμη οπίσθια ανάκλιση επιτρέπει να βρούμε την ιδανική γωνία για το δικό μας σώμα. Η ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ προσφέρει χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος και την κόπωση.

Η Douxlife GC-RC03 είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά, έχει μπράτσα και βάση με προσαρμόσιμο ύψος, και κοστίζει 134,37€, στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Ηλεκτρική συσκευή για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Το AGSIVO είναι μια εξαιρετική επιλογή για την καταπολέμηση των κουνουπιών και των ενοχλητικών εντόμων, τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού, όσο και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους.

Με τη χρήση της τεχνολογίας UV LED και ηλεκτρισμού, αυτή η λάμπα μπορεί να προσελκύσει τα έντομα και να τα εξουδετερώσει αποτελεσματικά. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει 10 ώρες αυτονομία.

Στην ενσωματωμένη οθόνη μπορούμε να δούμε το επίπεδο της μπαταρίας και την επιλεγμένη ρύθμιση λειτουργίας. Το AGSIVO μπορούμε να το προμηθευτούμε από το Banggood στα 30,36€.

Μηχανικό πληκτρολόγιο με διάφανη βάση και RGB φωτισμό

Το GAMAKAY K87 είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο ιδανικό για τους λάτρεις των παιχνιδιών και της πληκτρολόγησης. Διαθέτει 87 πλήκτρα με δυνατότητα αντικατάστασης, ώστε να επιλέξουμε τους διακόπτες Gateron που μας ταιριάζουν ή μας αρέσουν.

Επιπλέον, έχει USB Type-C που εξασφαλίζει γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Η βάση του είναι από διάφανο γυαλί και διαθέτει πολύχρωμα RGB φωτιζόμενα πλήκτρα τα οποία προσφέρουν εντυπωσιακά εφέ φωτισμού.

Τέλος, το GAMAKAY K87 προσφέρει λειτουργία NKRO (N-key rollover) για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερη απόκριση. Αυτό το ενδιαφέρον μηχανικό πληκτρολόγιο στοιχίζει 67,17€

Φορητή παιχνιδομηχανή με ενσύρματο χειριστήριο

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται στους λάτρεις των retro παιχνιδιών και του διαχρονικού design που διέθετε το Nintendo Game Boy.

Πρόκειται για μία φορητή παιχνιδομηχανή που έχει 500 retro παιχνίδια και δικό της χειριστήριο. Η κονσόλα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 3 ίντσες, μπορούμε να τη συνδέσουμε στην τηλεόραση, διαθέτει μπαταρία 1.020mAh, και τη φορτίζουμε μέσω USB. Μπορούμε να αποκτήσουμε τη φορητή παιχνιδομηχανή με 9,66€.

Ασύρματα ακουστικά με χαμηλό latency και εξαιρετικό σχεδιασμό

Τα BlitzWolf BW-FYE13 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν TWS ακουστικά με κορυφαία ποιότητα ήχου και άνεση κατά την πολύωρη χρήση. Χάρη στο Qualcomm 3040 chip και το aptX Low Latency, παρέχουν εκπληκτική απόδοση ήχου και μειωμένη καθυστέρηση.

Επιπλέον, έχουν λάβει πιστοποίηση IPX5, καθώς είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και τις πιτσιλιές με νερό, ή άλλα αντίστοιχα υγρά. Επίσης, η τεχνολογία cVc προσφέρει καθαρές, υψηλής ποιότητας, φωνητικές κλήσεις.

Τέλος, τα BlitzWolf BW-FYE13 έχουν αυτονομία έως 6 ώρες και φορτίζουν πλήρως σε περίπου 2 ώρες. Η τιμή τους είναι 28,52€.

Quick Charge 3.0 φορτιστής με πολλαπλά επίπεδα προστασίας

Ο USLION 48W είναι ένας πρακτικός και ισχυρός φορτιστής που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες φόρτισης όλων των συσκευών μας. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία Quick Charge 3.0 και προσφέρει γρήγορη φόρτιση που εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.

Χάρη στις 4 θύρες USB που διαθέτει, μπορούν να φορτίζουμε ταυτόχρονα πολλές συσκευές. Τέλος, προσφέρει προστασία από υπερθέρμανση, υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα, υπέρταση, και άλλα. Η τιμή του είναι 5,05€.

TV Box με Android 13 και υποστήριξη 8K αναλύσεων

Το H96MAX Ultimate είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μετατρέψουμε την τηλεόρασή μας σε έξυπνη τηλεόραση και να απολαύσουμε τις πλούσιες δυνατότητες που παρέχει το Android.

Ο επεξεργαστής του είναι ο RK3528 και προσφέρει αρκετή ισχύ για ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία, καθώς και την αναπαραγωγή πολυμέσων χωρίς κολλήματα. Η μνήμη RAM του TV Box είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος 64GB.

Το H96MAX Ultimate Υποστηρίζει ανάλυση έως και 8K για εκπληκτική ευκρίνεια εικόνας, αποκωδικοποίηση H.265, σύνδεση μέσω Wi-Fi και Bluetooth 5.0, και κοστίζει 30,36€.

Τηλεσκόπιο για αρχάριους

Το ESSLNB 525X είναι ιδανικό για αρχάριους αστρονόμους που θέλουν να απολαύσουν τη μαγεία του σύμπαντος. Με μεγέθυνση έως 525 φορές, αυτό το τηλεσκόπιο επιτρέπει να παρατηρούμε τα άστρα, τους πλανήτες, και άλλα αστρικά αντικείμενα, με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια.

Διαθέτει έλεγχο κλείστρου για εύκολη φωτογράφηση και ανθεκτικό τρίποδο από ατσάλι για σταθερότητα. Η συσκευασία του περιλαμβάνει προσαρμογέα για κινητά τηλέφωνα και φίλτρο για το φεγγάρι.

Με το ESSLNB 525X μπορούμε να εξερευνήσετε τον απέραντο ουρανό και να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 174,87€.

Αναδιπλούμενο φορητό ηλιακό πάνελ

Το Foursun 12V 21W Portable Solar Panel είναι ένα φορητό ηλιακό πάνελ που επιτρέπει να φορτίζουμε τις συσκευές μας εύκολα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών μας.

Χάρη στην υψηλή ισχύ 21W και την υποστήριξη USB Type-C, μπορούμε να φορτίσουμε γρήγορα το κινητό, το tablet, τον φορητό υπολογιστή, και άλλες συσκευές που διαθέτουν αντίστοιχη θύρα.

Αυτό το αναδιπλούμενο ηλιακό καταλαμβάνει λίγο χώρο, είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και αδιάβροχο. Οπότε, μπορούμε να το έχουμε πάντα και παντού μαζί μας. Η τιμή του είναι 51,53€.

Τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος με τη μορφή Mustang P-51D

Το Eachine Mini είναι ένα τηλεχειριζόμενο ελικοφόρο αεροσκάφος το οποίο μοιάζει με το Mustang P-51D. Διαθέτει ευρύ φτερό 400 χιλιοστών και έχει μήκος 317 χιλιοστά.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2023

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με 400mAh μπαταρία η οποία προσφέρει 14 λεπτά πτήσης, ενώ φορτίζει σε 2,5 ώρες. Το Eachine Mini έχει γυροσκοπικό μηχανισμό σταθεροποίησης 6 αξόνων, συνοδεύεται από 2.4GHz χειριστήριο, και στοιχίζει 127,79€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουλίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#325 - Ενεργοί Πυρήνες CPU, Επείγον Email Στο Gmail, Συντομεύσεις Διαδρομών Για Τους Χάρτες Google
QuickSteps
GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion
GamingSteps