Home » Software » Παιχνίδια » Κάρτα 1 Εκ. Δολαρίων Στο MTG LoTR, Apple Vision Pro, Εξεγέρσεις Ρομπότ Στο No Man’s Sky
GamingSteps#20230610 - Κάρτα 1 Εκ. Δολαρίων Στο MTG LoTR, Apple Vision Pro, Εξεγέρσεις Ρομπότ Στο No Man’s Sky

Κάρτα 1 Εκ. Δολαρίων Στο MTG LoTR, Apple Vision Pro, Εξεγέρσεις Ρομπότ Στο No Man’s Sky

Το επερχόμενο expansion του MTG με θέμα το Lord of the Rings περιέχει την εξαιρετικά σπάνια The 1 of 1 Ring κάρτα. Η νεότερη ενημέρωση του No Man's Sky αφορά την τεχνητή νοημοσύνη και τις εξεγέρσεις των ρομπότ. Κατά τη διάρκεια του WWDC 2023, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, παρουσίασε το high-end XR headset με το όνομα Vision Pro.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δίνουν 1 εκ. δολάρια για την The 1 of 1 Ring κάρτα του Magic: The Gathering

Το επερχόμενο expansion του Magic: The Gathering, το οποίο έχει ως θέμα το Lord of the Rings, περιέχει την κάρτα The One Ring. Η Wizards of the Coast, δημιουργός και εκδότης του παιχνιδιού καρτών, θα εκδώσει μόνο ένα αντίγραφο αυτής της κάρτας, για να ενισχύσει τη μοναδικότητα της.

Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτό δεν σταματά του συλλέκτες από το να κάνουν προσφορές ώστε να την αποκτήσουν. Μάλιστα, η πρώτη προσφορά για τη συγκεκριμένη κάρτα έγινε τον Μάρτιο. Μόλις αποκαλύφθηκε η ύπαρξη της, ο συλλέκτης Dan Bock δήλωσε ότι θα έδινε 100.000 δολάρια σε όποιον έβρισκε την κάρτα και την παρέδιδε σε αυτόν.

Λίγο αργότερα, ένας συλλέκτης και επενδυτής με το όνομα Cassius Marsh Sr ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το πενταπλάσιο ποσό, δηλαδή 500.000 δολάρια, σε αυτόν που θα του εξασφαλίσει την κάρτα.

Η πιο ακριβή κάρτα όλων των εποχών είναι η Black Lotus από τη Beta του Magic: The Gathering, η οποία τον Μάρτιο του 2023 πουλήθηκε για 540.000 δολάρια. Όμως, φαίνεται ότι η κάρτα The One Ring θα σημειώσει νέο ρεκόρ, αν τελικά βρεθεί και πουληθεί. Η εταιρεία συλλογής καρτών Dave & Adam's Card World επικήρυξε την κάρτα για το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

https://www.twitter.com/dacardworld/status/1666558187833548803

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλλέκτες δεν αναζητούν τη βασική έκδοση της κάρτας, η οποία θα είναι διαθέσιμη ευρέως. Επιπλέον, δεν ψάχνουν για την έκδοση που έχει το εναλλακτικό σχέδιο, ούτε εκείνη με την εκτεταμένη εικόνα. Ενδιαφέρονται για την έκδοση “The 1 of 1 Ring” της οποίας υπάρχει μόνο ένα αντίγραφο και μπορεί να βρεθεί σε πακέτα καρτών από τους Collector Boosters.

https://www.twitter.com/wizards_magic/status/1635694361156497414

Οι παίκτες του No Man's Sky's θα ασχοληθούν με την τεχνητή νοημοσύνη

Η νεότερη ενημέρωση του No Man's Sky αφορά την τεχνητή νοημοσύνη και τις εξεγέρσεις των ρομπότ. Το όνομα του update είναι Singularity και πρόκειται για τη 10η μεγάλη αναβάθμιση του παιχνιδιού εξερεύνησης του διαστήματος.

Το Singularity αποτελεί μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου αφηγηματικού τόξου που ξεκίνησε με την ενημέρωση Interceptor. Οι παίκτες ερευνούν περίεργα κεφάλια ρομπότ που παραδίδουν αινιγματικά στοιχεία σε ολόκληρο τον γαλαξία.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής, η οποία διαρκεί πέντε εβδομάδες, ολόκληρη η κοινότητα του No Man's Sky συνεργάζεται με τη Nada και τον Polo στη διαστημική ανωμαλία που έχουν εντοπίσει. Στόχος τους είναι να δώσουν νέα πνοή στον γαλαξία, ενώ αν τα καταφέρουν θα λάβουν ορισμένες ενδιαφέρουσες αμοιβές.

Όταν η αποστολή φτάσει στο τέλος της, ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει μια επιλογή που θα έχει εκτεταμένες συνέπειες σε όλον τον γαλαξία και όσους τον κατοικούν.

GamingSteps#20230610 - Κάρτα 1 Εκ. Δολαρίων Στο MTG LoTR, Apple Vision Pro, Εξεγέρσεις Ρομπότ Στο No Man’s Sky

Η ιδέα πίσω από αυτό το πακέτο είναι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν η κοινότητα του No Man's Sky θα έχει συνεργαστεί αποτελεσματικά και θα καταφέρει να αποκαλύψει διάφορα στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία θα οδηγούν σε υποδείξεις για μελλοντικά update του παιχνιδιού και την περαιτέρω εξέλιξη της ιστορίας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το XR headset Apple Vision Pro

Κατά τη διάρκεια του WWDC 2023, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, παρουσίασε το high-end XR headset με το όνομα Vision Pro. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη συσκευή στις αρχές του 2024 στην τιμή των 3.499 δολαρίων.

Το Vision Pro είναι ένα αυτόνομο headset που τρέχει τη δική του πλατφόρμα, η οποία ονομάζεται visionOS. Επιπλέον, δεν λειτουργεί με τυπικά AR ή VR χειριστήρια.

Αντιθέτως, αυτό το headset βασίζεται στην κίνηση των ματιών του χρήστη, στην παρακολούθηση των χεριών του, και την καταγραφή της φωνής, για την πλοήγηση στο UI και την εκτέλεση εργασιών. Επίσης, διαθέτει μπροστινές κάμερες για την αναγνώριση χειρονομιών.

Ο σχεδιασμός του Vision Pro είναι αρκετά ενδιαφέρον και δανείζεται στοιχεία από τα υπόλοιπα προϊόντα της Apple. Για παράδειγμα, το headset έχει Digital Crown που χρησιμεύει για τον έλεγχο της επαυξημένης προβολής. Αυτό το στοιχείο υπάρχει στα Apple Watch, αν και εξυπηρετεί εντελώς διαφορετικό σκοπό.

Το πιο εντυπωσιακό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του headset είναι το γυάλινο εξωτερικό τμήμα του, το οποίο μπορεί να εμφανίζει τα μάτια του χρήστη όταν υπάρχει κάποιο άτομο κοντά του.

Έτσι, αν ο χρήστης είναι απασχολημένος ενώ χρησιμοποιεί το Vision Pro, όποιος τον πλησιάσει θα μπορεί να δει μία προεπισκόπηση των ματιών και να γνωρίζει προς τα πού κοιτάει.

Οι κάτοχοι του XR headset έχουν πρόσβαση σε πληθώρα εφαρμογών που έχουν δημιουργηθεί για το Vision Pro ή να το χρησιμοποιήσουν για να συνδεθούν ασύρματα στον Mac υπολογιστή τους.

Η συσκευή μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο με ανάλυση 4K και η Apple υπόσχεται ότι δεν δημιουργεί προβλήματα ποιότητας κατά την προβολή περιεχομένου από οποιοδήποτε Mac.

Το Vision Pro δεν διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία. H Apple επέλεξε να διατηρήσει το μέγεθος του headset μικρό και να συνδέσει σε αυτό ένα πακέτο μπαταρίας, το οποίο ο χρήστης μπορεί να έχει στην τσέπη του ή πάνω σε κάποια σταθερή επιφάνεια. Η μπαταρία προσφέρει αυτονομία έως 2 ώρες, ενώ ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή του για απευθείας παροχή ενέργειας.

Η Apple ανέλυσε κάθε πιθανή χρήση του Vision Pro. Ο χρήστης μπορεί να εργάζεται μέσα σε ένα τρισδιάστατο εικονικό περιβάλλον, να παρακολουθεί ταινίες σε έναν φανταστικό κόσμο που ταιριάζει με αυτό που βλέπει, ή να παίζει παιχνίδια βιώνοντας μία νέα και εξαιρετικά “ζωντανή” gaming εμπειρία.

Το XR headset είναι συμβατό με gaming χειριστήρια, ενώ υποστηρίζει πλήρως όλες της λειτουργίες των DualSense του PlayStation 5. Η Apple συνεργάζεται ήδη με μεγάλες εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών για τη δημιουργία εκδόσεων ειδικά για το Vision Pro. Τέλος, η Disney αναπτύσσει έκδοση του Plus που θα παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη συσκευή.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 11 με 17 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20230610 - Κάρτα 1 Εκ. Δολαρίων Στο MTG LoTR, Apple Vision Pro, Εξεγέρσεις Ρομπότ Στο No Man’s Sky

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 11 και 17 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

12 Ιουνίου

 • Front Mission 2 Remake – στο Nintendo Switch

14 Ιουνίου

 • DUBIUM – σε PC
 • Daydream: Forgotten Sorrow – σε PC

15 Ιουνίου

 • Fall of Porcupine – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Layers of Fear – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Crime Boss: Rockay City – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
 • Jack Jeanne – στο Nintendo Switch
 • Birdie Wing: Golf Girls' Story – στο Nintendo Switch
 • Steel Assault – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

16 Ιουνίου

 • Park Beyond – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • F1 23 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Pixel Pride

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Ιουνίου το Pixel Pride. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 99,26€, και κοστίζει μόνο 11,21€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,54€ και πάνω, παίρνουμε το “Celeste”, το “Later Alligator”, το “BAD END THEATER”, και το “Get In The Car, Loser!”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας 11,21€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και μαζί μας δίνουν το “Boyfriend Dungeon”, το “Growing Up”, και το “Super Lesbian Animal RPG”.

Must-Play Metroidvanias

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 23 Ιουνίου το Must-Play Metroidvanias. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 152,13€, και κοστίζει μόνο 13,96€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 13,96€ και πάνω, παίρνουμε το “Hollow Knight”, το “Rain World”, το “Blasphemous”, το “Bloodstained: Ritual of the Night”, το “Lost Ruins”, το “Lone Fungus”, το “Haiku, the Robot”, και δύο κουπόνια για να αγοράσουμε από το Humble Bundle 50% φθηνότερο το “Zapling Bygone” και 20% φθηνότερο το “Rain World: Downpour”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Mayhem Bundle

Με το Mystery Mayhem Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,99 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Mayhem Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

 • Flame Keeper
 • Arboria
 • DIG – Deep In Galaxies
 • The Darkest Tales
 • Burnhouse Lane
 • Blind Fate: Edo no Yami
 • Door in the Woods
 • For the People
 • Constructor Plus
 • Doom Classic Complete
 • QUAKE
 • The Life and Suffering of Sir Brante
 • Midnight Protocol
 • Siege Survival: Gloria Victis
 • White Day: A Labyrinth Named School Fanatical Edition

Build Your Own Play on the Go PREMIUM EDITION Bundle

Με το Build Your Own Play on the Go PREMIUM EDITION Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Play on the Go PREMIUM EDITION Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

 • DOOM
 • Wolfenstein: The Old Blood
 • Wolfenstein: The New Order
 • Dusk Diver
 • There Is No Light
 • Jack Move
 • Patch Quest
 • Aquarist
 • Beyond Blue
 • Haven Park
 • Spirit Hunter: Death Mark
 • AMID EVIL
 • From Space
 • Wild Guns Reloaded
 • Tunche
 • Nigate Tale
 • Fury Unleashed
 • SPOOKWARE
 • Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
 • Lair of the Clockwork God
 • River City Girls
 • Death Road to Canada
 • Golfie
 • Truberbrook

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 121α (1)
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#293 - Επιστροφή Χρημάτων Play Store, Κατανάλωση Δεδομένων Spotify, Ακριβής Τοποθεσία Android 13
QuickSteps
FEATURED Η Μεγάλη Διαμάχη Για Τη Νέα Τιμολόγηση Της Unity Και Πώς Επηρεάζει Το Gaming α2
GamingSteps