Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Ιούνιος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιουνίου έχουμε μία συσκευή hub με πολλές θύρες για τον υπολογιστή, μία βάση ασύρματης φόρτισης κινητού για το αυτοκίνητο, και μία μαγνητική βάση οργάνωσης καλωδίων. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι με LED φως και πολλαπλά εξαρτήματα, ένα ασύρματο ηχείο που μοιάζει με subwoofer, και ένα ασύρματο κουδούνι με κάμερα ασφαλείας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Συσκευή hub με πολλές θύρες για τον υπολογιστή

Οι περισσότεροι κατασκευαστές laptop επιλέγουν να προσθέσουν στα προϊόντα τους τις απολύτως απαραίτητες θύρες. Παράλληλα, τα USB Hub προσφέρουν περιορισμένο πλήθος θυρών.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2023

Μία συσκευή όπως αυτή της Baseus θα μας λύσει τα χέρια, διότι διαθέτει πολλές θύρες για διάφορες συσκευές. Μεταξύ των θυρών θα βρούμε αρκετές USB 3.0, Type-C, θύρα ήχου 3.5mm, θύρα VGA, θύρες HDMI, αναγνώστη καρτών μνήμης, και άλλα.

Η τιμή της συσκευής πολλαπλών θυρών της Baseus είναι 55,95€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Βάση φόρτισης για το κινητό, το έξυπνο ρολόι, και τα ακουστικά

Οι συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση διαρκώς αυξάνονται. Πλέον, κυκλοφορούν smartphone, έξυπνα ρολόγια, και ακουστικά, τα οποία μπορούμε να φορτίζουμε ασύρματα.

Οι περισσότερες βάσεις ασύρματης φόρτισης μοιάζουν με έναν στρογγυλό δίσκο πάνω στον οποίο τοποθετούμε μόνο μία συσκευή. Ωστόσο, η βάση της Bakeey επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση ενός smartphone, ενός smartwatch, και μιας θήκης ασύρματων ακουστικών. Αυτή η βάση κοστίζει 17,71€.

Βάση ασύρματης φόρτισης κινητού για το αυτοκίνητο

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές βάσεις ασύρματης φόρτισης. Ποτέ όμως δεν είδαμε έναν ασύρματο φορτιστή αυτοκινήτου, τον οποίο μπορούμε να τοποθετούμε σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του οχήματος.

Με τη συγκεκριμένη βάση μπορούμε να φορτίσουμε ασύρματα σχεδόν όλα τα smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ χάρη σε δύο διαφορετικά εξαρτήματα τοποθέτησης μπορούμε να την κολλήσουμε στο ταμπλό και άλλες επιφάνειες ή να τη βάλουμε στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου, και κοστίζει 18,61€.

Μαγνητική βάση οργάνωσης καλωδίων

Μπορεί οι ασύρματες τεχνολογίες να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, αλλά πάντα θα παρουσιάζουν βασικές αδυναμίες έναντι των ενσύρματων. Οπότε, πάντα θα υπάρχουν καλώδια που μπερδεύονται και μας εκνευρίζουν.

Η Bakeey R-004 είναι μία μαγνητική βάση που μας βοηθά να κρατάμε οργανωμένα τα καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων.

Το πακέτο περιέχει τρία μαγνητικά clip τα οποία τοποθετούμε σε οποιοδήποτε καλώδιο θέλουμε. H Bakeey R-004 είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, όπως το μπλε και το πράσινο, και κοστίζει 15,29€.

Επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι με LED φως και πολλαπλά εξαρτήματα

Αρκετές φορές λαμβάνουμε ερωτήσεις για σετ κατσαβιδιών και εργαλείων. Πάντα ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή και σας την προτείνουμε.

Το Xiaomi Wowstick 1F+ έχει 56 διαφορετικά εξαρτήματα κατσαβιδιών κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, τα οποία μας επιτρέπουν να ανοίγουμε από ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, μέχρι smartphones και κάθε είδους έξυπνη συσκευή.

Το ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi έχει μπαταρία λιθίου η οποία επιτρέπει 8 ώρες συνεχούς χρήσης, LED φωτισμό, χειροκίνητη και ηλεκτρική λειτουργία, έρχεται μαζί με μαγνητική επιφάνεια για τις βίδες, και κοστίζει 39,16€.

DIY ρολόι που μοιάζει με βιομηχανικούς λαμπτήρες

Κατά καιρούς, στη στήλη των gadget έχουμε δει διάφορα ρολόγια. Το καθένα τους έχει ξεχωριστό σχεδιασμό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα επιλέγουμε.

Το Imitate Glow Clock είναι ένα ρολόι με βιομηχανικό στιλ, το οποίο συναρμολογούμε μόνοι μας. Διαθέτει έξι LED πλαίσια κάθε ένα εκ των οποίων μπορεί να προβάλλει ένα ψηφίο τη φορά.

Στο συγκεκριμένο ρολόι μπορούμε να βλέπουμε την ώρα σε 12ωρη ή 24ωρη μορφή, την τρέχουσα ημερομηνία, ή τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το Imitate Glow Clock διαθέτει λειτουργίες χρονομέτρου και ξυπνητηριού. Το ρολόι θα το βρούμε στο Banggood στην τιμή των 36,36€.

Ασύρματο ηχείο που μοιάζει με subwoofer

Το VAENSON A10 είναι ένα ασύρματο ηχείο το οποίο μοιάζει με subwoofer κα μπορούμε να το συνδέσουμε σχεδόν με οποιοδήποτε smartphone, φορητό υπολογιστή, ή τηλεόραση, καθώς υποστηρίζει Bluetooth 4.2.

Επιπλέον, το VAENSON A10 διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 2.400mAh η οποία προσφέρει 5 ώρες αυτονομία. Η τιμή του στο Banggood είναι 34,90€.

Αναγνώστης καρτών μνήμης για το κινητό, το tablet, και το PC

Ο αναγνώστης καρτών μνήμης είναι μία συσκευή που βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε laptop. Ωστόσο, στους σταθερούς υπολογιστές συνήθως δεν υπάρχει τέτοια συσκευή. Επιπλέον, τα smartphone και τα tablet υποστηρίζουν μόνο έναν τύπο καρτών μνήμης.

Εάν διαθέτουμε PC χωρίς αναγνώστη καρτών μνήμης, μεταφέρουμε συχνά αρχεία στο tablet, ή χρησιμοποιούμε το κινητό ως κάμερα και πραγματοποιούμε εγγραφή πολλών βίντεο, τότε σίγουρα χρειαζόμαστε το Baseus SD/TF Card Reader 2 in 1.

Πρόκειται για μία συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης SD και microSD, η οποία διαθέτει κλασική θύρα USB και USB type-C για σύνδεση σε υπολογιστή, κινητό, ή tablet. Η τιμή του Baseus SD/TF Card Reader 2 in 1 στο Banggood είναι 15,85€.

Επαναφορτιζόμενα LED φώτα για το ποδήλατο

Όσοι έχουμε μετακινηθεί με ποδήλατο στην πόλη, ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι, ειδικά αν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Γι' αυτό, είναι απαραίτητο να διαθέτουμε μπροστά και πίσω φως.

Το BIKIGHT Bike Light Set αποτελείται από δύο αδιάβροχα LED φώτα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες προσφέρουν μέχρι και 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από ABS υλικό και κράμα αλουμινίου και φορτίζουν μέσω USB.

Μπορούμε να αγοράσουμε το BIKIGHT Bike Light Set για 10,72€ από το Banggood.

Ασύρματο κουδούνι με κάμερα ασφαλείας

Τα περισσότερα κουδούνια συνδέονται με τον πίνακα ρεύματος του σπιτιού και απλώς αναπαράγουν έναν ήχο ο οποίος μας ειδοποιεί ότι κάποιος είναι στην πόρτα. Το ασύρματο κουδούνι της εικόνας λειτουργεί με μπαταρία, και διαθέτει κάμερα και αισθητήρα κίνησης.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2023

Η κάμερα που διαθέτει το κουδούνι ενεργοποιείται είτε όταν κάποιος πατήσει το κουμπί, είτε αν ο αισθητήρας κίνησης αντιληφθεί την παρουσία κάποιου στην πόρτα.

Οτιδήποτε καταγράψει η κάμερα, μπορούμε να το δούμε μέσω της εφαρμογής που προσφέρει η εταιρεία ή συνδέοντας το κουδούνι στην τηλεόραση ή κάποια έξυπνη οθόνη.

Επιπλέον, το κουδούνι διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο, που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του οικοδεσπότη. Η τιμή του είναι 18,64€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουνίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps