Home » Market News » Η nrg υποστηρικτής της πρωτοβουλίας Women For Climate στο όρος Κένυα

Η nrg υποστηρικτής της πρωτοβουλίας Women For Climate στο όρος Κένυα

H nrg συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο οργανισμός AWomanCanBe.org την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στον πολυχώρο Atraktos για να δηλώσει την αμέριστη υποστήριξή της στη νέα πρωτοβουλία του οργανισμού Women For Climate.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η πρωτοβουλία Women For Climate αφορά στην έρευνα του οργανισμού AWomanCanBe.org, για το πώς η κλιματική κρίση επηρεάζει τις γυναίκες του κόσμου. Πρόκειται για μια βιντεοσκοπική εξιστόρηση (σειρά ντοκιμαντέρ) που συντελείται μέσα από αποστολές ευαισθητοποίησης, οι οποίες παράγουν δυναμικές εικόνες και μηνύματα που μας παρακινούν να αναλάβουμε δράση.

Η νέα αποστολή στην Ανατολική Αφρική αποτελεί μέρος αυτής της έρευνας και αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Η Βανέσα Αρχοντίδου, ιδρύτρια του AWomanCanBe και η Λέτα Γκαρέτσου είναι οι δύο Ελληνίδες που καλούνται να αφηγηθούν την ιστορία της κλιματικής αλλαγής σε μια περιοχή ιδιαίτερα ευάλωτη. Η Λέτα είναι δημοσιογράφος και μέσα από το Podcast της “Πέρα από τα όρια” φέρνει στην δημοσιότητα ιστορίες ανθρώπων που πρέπει να ακουστούν. Η συγκεκριμένη αποστολή έχει για εκείνη και προσωπικό ενδιαφέρον, αφού η μητέρα της γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κένυα και όπως δήλωσε, στο συγκεκριμένο ταξίδι θα κληθεί να ξεπεράσει και τα δικά της «ορειβατικά» όρια.

Οι δύο γυναίκες, ανακοίνωσαν ότι θα ταξιδέψουν κουβαλώντας τη “σημαία” της δράσης για την κλιματική αλλαγή και θα επιχειρήσουν να ανέβουν στο όρος Κένυα (5199 μέτρα), που είναι το 2ο υψηλότερο βουνό της Αφρικής. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν γυναίκες της περιοχής, ακτιβίστριες και τοπικούς οργανισμούς που συμβάλλουν στη γυναικεία ενδυνάμωση και τις προσπάθειες για αειφόρο ανάπτυξη.

Η αφοσίωση της nrg στη βιωσιμότητα είναι στενά συνδεδεμένη με την αποστολή της να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Η εταιρεία αντιλαμβάνεται τη σημασία της υποστήριξης πρωτοβουλιών που ενδυναμώνουν τις γυναίκες ώστε να έχουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους και στον κόσμο.

Η κα. Θεοδώρα Κονταξή, Υπεύθυνη Sustainability της nrg, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε για τη σχέση της εταιρείας με τον οργανισμό: «Ως εκπρόσωπος της ομάδας της nrg, μιας εταιρείας αφοσιωμένης στην δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος μέσω καινοτόμων υπηρεσιών, είμαι ενθουσιασμένη που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να υποστηρίξουμε τον οργανισμό AWomanCanBe και την πρωτοβουλία Women For Climate. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε σε αυτή την απίστευτη αποστολή ανάβασης στο όρος Κένυα από τη Βανέσα Αρχοντίδου και τη Λέτα Γκαρέτσου που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στις γυναίκες στην Αφρική. Αυτό το ταξίδι θα αποτελέσει μια ισχυρή απόδειξη της δύναμης και της ανθεκτικότητας των γυναικών και είναι τιμή μας που συμμετέχουμε ως υποστηρικτές.»

# # #

Σχετικά με την nrg

Η nrg αποτελεί τον ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του Έλληνα καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση. Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών.

Παράλληλα, ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, η nrg παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge. Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών προηγμένης τεχνολογίας στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα. Αξιοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η nrg παρέχει στους πελάτες της και την δυνατότητα να μετατρέψουν το σπίτι τους σε «έξυπνο», τόσο με λύσεις Smart Home μέσα από την εφαρμογή allSmart Home, powered by nrg, όσο και από τις συσκευές που διαθέτει στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της. Τέλος με την υπηρεσία nrg PHOTOVOLTAIC και τη συνδρομή nrg GREEN, οι πελάτες της nrg έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τον λογαριασμό τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα στηρίζοντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#276 - Μπλοκάρισμα Εικόνων Στον Edge, Συμπίεση Βίντεο Στο Android 13, Χρωματισμός Εικόνων Στο Photoshop
QuickSteps
FEATURED-Παιχνίδια-Google-Play-Πώς-Παίζω-Τα-Android-Games-Της-Νέας-Πλατφόρμας-Στο-PC Δ1Α
GamingSteps