Home » Market News » Τα νέα workstation της Lenovo προάγουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σε αυτόν τον νέο κόσμο υβριδικής εργασίας

Τα νέα workstation της Lenovo προάγουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σε αυτόν τον νέο κόσμο υβριδικής εργασίας

Σήμερα, η Lenovo™ παρουσίασε τις πιο πρόσφατες λύσεις σε ThinkStation και ThinkPad workstations με πιστοποιήσεις ISV1 που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τα υψηλά επίπεδα ισχύος και απόδοσης που απαιτούνται για την εκτέλεση περίπλοκων εργασιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

  • Τα νέα workstations ThinkStation™ P3 Tower, Ultra και Tiny προσφέρουν εξαιρετική απόδοση με ευέλικτες διαμορφώσεις και ακόμα πιο ευέλικτα form factors 
  • Τα πιο πρόσφατα mobile workstations ThinkPad™ P16 Gen 2, P1 Gen 6, P16v i, P16s i Gen 2 και P14s i Gen 4 προσφέρουν πρωτοποριακή απόδοση και είναι κατασκευασμένα για απαιτητικές εργασίες, από όπου και αν βρίσκεστε

Τα νέα workstations της Lenovo έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χρήστες να φτάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους, προσφέροντας παράλληλα απαράμιλλη αξιοπιστία και χρηστικότητα, με πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης ώστε να εξυπηρετούν διαφορετικές επαγγελματικές ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τα νέα workstations της Lenovo χρησιμοποιώντας εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως επεξεργαστές Intel® Core® 13ης γενιάς και επαγγελματικές GPU NVIDIA® RTX™ που υποστηρίζονται από τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 11 και των Linux2.

Τα workstations της σειράς ThinkStation P3 παρέχουν την αξία που χρειάζονται οι χρήστες, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την ευελιξία. Με ολοκαίνουργια form factor στα Tower τους, τα νέα workstations είναι η ιδανική λύση για σχεδιαστές, μηχανικούς και φοιτητές που αναζητούν ευελιξία και δυνατότητα επέκτασης της υπολογιστικής ισχύς, χωρίς συμβιβασμούς. Το ThinkStation P3 Tower με το διευρυμένο σασί του υποστηρίζει μεγαλύτερα τροφοδοτικά (έως και 1100 W) για να χειρίζεται πιο απαιτητικές διαμορφώσεις και πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης (έως 26 TB) και είναι σχεδιασμένο για να επεξεργάζεται με ευκολία εφαρμογές που απαιτούν μεγάλο όγκο δεδομένων. Το ThinkStation P3 Ultra προσφέρει ένα επαναστατικό form factor που συνδυάζει ισχύ και επιδόσεις, σε ένα σασί που εξοικονομεί χώρο και έχει όγκο μικρότερο από τέσσερα λίτρα. Πρόκειται για ένα compact και έξυπνο workstation, που έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται απαιτητικές εργασίες και να προσαρμόζεται εύκολα σε υβριδικούς χώρους εργασίας. Το ThinkStation P3 Tiny έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει εκεί που τα άλλα workstations δεν μπορούν. Το εκπληκτικά μικρό μέγεθος για την κατηγορία του ενός λίτρου, επιτρέπει στο P3 Tiny να χωράει σχεδόν παντού.

Τα ThinkPad workstations είναι συνώνυμα με την ισχύ, τον premium σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα. Τα τελευταία μοντέλα της σειράς ThinkPad P προσφέρουν καινοτομίες σχεδιασμένες για υβριδική εργασία και προωθούν θετικές εμπειρίες στους εργαζόμενους, ενώ παρέχουν υψηλά επίπεδα ισχύος και απόδοσης που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν περισσότερα από οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Το ThinkPad P14s i Gen 4 και το P16s i Gen 2 θα ενθουσιάσουν επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και σπουδαστές που αναζητούν έναν ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και ισχύος σε προσιτή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την αντοχή. Το ThinkPad P16v i έχει σχεδιαστεί για να καλύψει το κενό ανάμεσα στις κατηγορίες entry-level και high-end. Απευθύνεται σε δημιουργούς που απαιτούν περισσότερη ισχύ για να χειριστούν πολλά δεδομένα και πολλαπλές παράλληλες εργασίες με ευκολία, και προσφέρει επεξεργαστές Intel Core H-Series, προηγμένα γραφικά και τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία των πολύτιμων δεδομένων και της ταυτότητας σας, από όπου και αν επιλέξετε να δουλέψετε. Το ThinkPad P16 Gen 2 και το ThinkPad P1 Gen 6 προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται πολύπλοκες εργασίες, όπως αρχεία high definition και VR, όπου και αν βρίσκονται. Το P16 Gen 2 εστιάζει στην απόλυτη απόδοση που έχουν τα desktop workstations, προσφέροντας τους καλύτερους φορητούς επεξεργαστές, επαγγελματικές NVIDIA RTX GPU και την υψηλότερη χωρητικότητα μνήμης που έχει κατασκευαστεί ποτέ σε mobile workstation της Lenovo και φτάνει τα 192 GB. Το ThinkPad P1 6 gen εστιάζει στην παροχή κορυφαίων επιδόσεων σε ένα λεπτό και ελαφρύ form factor, χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ ή την αντοχή.

Επαναπροσδιορίζοντας την ευελιξία των desktop workstation: Tα Lenovo ThinkStation P3 Tower, P3 Ultra και P3 Tiny

Αυτή η τελευταία γενιά desktop workstation είναι οι πιο ισχυρές συσκευές που έχει παρουσιάσει η Lenovo σε entry-level workstation έως σήμερα, ενώ προσφέρουν πολλαπλές επιλογές μεγέθους form factors που καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών επαγγελμάτων στο πλαίσιο υβριδικής εργασίας και όχι μόνο. Μηχανικοί και αρχιτέκτονες, οικονομολόγοι, καθηγητές στις ανώτατες βαθμίδες εκπαίδευσης και επαγγελματίες σε ιατρικά επαγγέλματα, μπορούν να προσαρμόσουν και να διαμορφώσουν το νέο ThinkStation P3 σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

  • ThinkStation P3 Tower: Απολαύστε την ισχύ και την επεκτασιμότητα ενός tower workstation σε πιο προσιτή τιμή, με επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς που υποστηρίζουν κάρτες γραφικών έως και NVIDIA RTX™ A5500 και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε απαιτητικές εργασίες με αξιοπιστία και εκπληκτική απόδοση, αλλά και επεκτασιμότητα στην υπολογιστική ισχύ όταν την χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες διαφορετικών επαγγελμάτων, το P3 Tower μπορεί να υποστηρίξει έως και 128 GB μνήμη DDR5 και συνολικά έξι μονάδες αποθήκευσης, με τέσσερις υποδοχές επέκτασης PCIe και τροφοδοτικό έως 1100 W.
  • ThinkStation P3 Ultra: Με εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης σε σασί μικρότερο από τέσσερα λίτρα, το P3 Ultra είναι ιδανικό για απαιτητικές εργασίες σε απομακρυσμένες ή λιγότερο προσβάσιμες τοποθεσίες. Η έξυπνη compact σχεδίαση διαθέτει έως και γραφικά NVIDIA RTX A5500 και προαιρετικό BMC (baseboard management controller) που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και επιτρέπει προηγμένη απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση του συστήματος.
  • ThinkStation P3 Tiny: Το form factor Tiny της Lenovo έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει εκεί που τα άλλα δεν μπορούν. Το νέο P3 Tiny, με συνολικό όγκο μόλις ένα λίτρο, είναι μικρό αλλά πανίσχυρο. Με μια ευέλικτη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, πιστοποιήσεις ISV και γραφικά έως NVIDIA T1000 που υποστηρίζουν έως και έξι οθόνες, το ThinkStation P3 Tiny είναι η απόλυτη συσκευή για αρχιτέκτονες και μηχανικούς, οικονομικούς αναλυτές, επαγγελματίες υγείας και εκπαίδευσης STEM, που θέλουν να εργάζονται από οπουδήποτε.

Η σειρά ThinkPad P έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν ευελιξία, πληθώρα επιλογών και ελευθερία 

Η νέα σειρά ThinkPad P παρέχει λύσεις με πιστοποίηση ISV σε διάφορα επίπεδα τιμών.

Επιπλέον, μαζί με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο ThinkPad που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, τα πιο πρόσφατα ThinkPad workstations κατασκευάζονται με χρήση περισσότερων ανακυκλωμένων υλικών και πλαστικού (PCC)3 σε επιλεγμένα εξαρτήματα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεχή εστίαση της Lenovo στην υποστήριξη μιας κυκλικής οικονομίας και φέρνει την εταιρεία ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της να ενσωματώσει ανακυκλωμένα υλικά στο 100% των προϊόντων Η/Υ που κατασκευάζει, έως το 2025.

  • ThinkPad P16 Gen 2: Πρόκειται για το πιο ισχυρό workstation 16 ιντσών της Lenovo, κατασκευασμένο για χρήστες που χρειάζονται υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Το πιο πρόσφατο P16 Gen 2 διαθέτει έως και επεξεργαστές της σειράς Intel Core HX 13ης γενιάς και επαγγελματικά γραφικά για mobile workstations έως και GPU NVIDIA RTX 5000 Ada Generation που προσφέρουν εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση. Το PCIe Gen 5 προσφέρει απίστευτες δυνατότητες αποθήκευσης, αλλά και υποστήριξη I/O έως και 192 GB DDR5, χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ότι ακόμη και οι πιο σύνθετες εργασίες, με μεγάλο όγκο δεδομένων, πραγματοποιούνται με ευκολία.
  • ThinkPad P1 Gen 6: Ισχυρό, φορητό, εξαιρετικά ελαφρύ και κομψό, με βάρος μόλις 1,78 κιλά αποτελεί την επιτομή της οικογένειας προϊόντων ThinkPad P1. Ιδανικό για δημιουργούς περιεχομένου, το ThinkPad P1 Gen 6 προσφέρει πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών, όπως θερμικό σχεδιασμό υγρού μετάλλου για προηγμένη απόδοση ψύξης, ενώ μπορεί να διαμορφωθεί με νέες οθόνες αφής OLED 16 ιντσών με κάμερα 5MP ή με οθόνες χαμηλού μπλε φωτός για την αποφυγή της καταπόνησης των ματιών. Η εργοστασιακή βαθμονόμηση χρωμάτων προσφέρει ευκρινείς, καθαρές εικόνες, ενώ είναι εξοπλισμένο με WiFi-6E4 και το προαιρετικό 4G LTE για ευελιξία και διατήρηση της συνδεσιμότητας σε πιο απομακρυσμένα περιβάλλοντα. Γραφικά υψηλής απόδοσης παρέχονται από την έως και GPU NVIDIA RTX 5000 Ada Generation για mobile workstation ή NVIDIA GeForce RTX™ 4090.
  • ThinkPad P16v i Gen 1: Σχεδιασμένο για να καλύψει το κενό ανάμεσα στις κατηγορίες entry-level και high-end, το νέο P16v χειρίζεται με ευκολία σύνθετες εργασίες χάρη στους επεξεργαστές της σειράς Intel Core H 13ης γενιάς, έως την GPU NVIDIA RTX 2000 Ada Generation για mobile workstations και διπλή θερμική εκροή που μεγιστοποιεί την ψύξη, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα πολλαπλές εφαρμογές, με υψηλές απαιτήσεις σε ισχύ.
  • ThinkPad P14s i Gen 4 και P16s i Gen 2: Αντίστοιχα με τα workstations 14 ιντσών και 16 ιντσών της Lenovo που έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας5, τα τελευταία μοντέλα, διαθέσιμα σε χρώματα black ή storm grey, έχουν σχεδιαστεί για παραγωγικότητα υψηλής απόδοσης, ενώ υποστηρίζουν άψογα τη συνεργατικότητα σε απομακρυσμένα και υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας, με πολλές επιλογές οθόνης, συμπεριλαμβανομένων οθονών OLED και χαμηλού μπλε φωτός, προαιρετική κάμερα 5MP και έως την GPU NVIDIA RTX A500 για mobile workstations.

Η Lenovo προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών για την υποστήριξη και τη διασφάλιση της συσκευής σας. Τα προϊόντα workstation που παρουσιάζονται σήμερα μπορούν επίσης να είναι διαθέσιμα ως μέρος του μοντέλου Lenovo TruScale Device as a Service (DaaS) που προσφέρει στις εταιρείες μια ευρεία γκάμα λύσεων ψηφιακών χώρων εργασίας, ευέλικτες επιλογές πληρωμής και τη δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης, σύμφωνα με τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές σας ανάγκες. Οι αναβαθμίσεις και οι επεκτάσεις εγγύησης σε έως και πέντε χρόνια, παρέχουν παράλληλα υπηρεσίες σταθερού κόστους για την προστασία της επένδυσής σας. Για να βελτιώσουν περαιτέρω την παραγωγικότητα και την εμπειρία των εργαζομένων, οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν το Lenovo Premier Support Plus. Αυτή η ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών υποστήριξης προσφέρει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην υποστήριξη IT, παρέχοντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία και άμεση πρόσβαση στους καλύτερους εκπροσώπους της Lenovo

«Τα ThinkStation και ThinkPad workstations υποστηρίζουν επιχειρήσεις σε πολλούς τομείς, όπως έρευνα και design, μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγία, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση», δήλωσε ο Rob Herman, VP and GM, Worldwide Workstation και Client AI Business στη Lenovo. «Τα νέα workstation που παρουσιάζουμε σήμερα αποδεικνύουν την αφοσίωσή μας στην επιδίωξη καινοτομιών με επίκεντρο τον άνθρωπο και προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν τη διαφορά και να έχουν θετικό μακροχρόνιο όφελος, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται».

Για περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο του χαρτοφυλακίου προϊόντων workstation της Lenovo, επισκεφτείτε το: www.lenovo.com/thinkstations

—————————————————————————————————————————————–

Για τη Lenovo 

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός αξίας US$70 δισεκατομμυρίων, που κατατάσσετε στο #171 στη λίστα Fortune Global 500, με 82.000 εργαζομένους και δραστηριότητα σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Εστιάζοντας σε ένα τολμηρό όραμα για την παροχή πιο έξυπνης τεχνολογίας για όλους, η Lenovo, με βάση την επιτυχία της ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπολογιστών στον κόσμο, επεκτείνεται σε νέους τομείς ανάπτυξης υποδομών, smartphones, αλλά και λύσεων και υπηρεσιών. O μετασχηματισμός αυτός, σε συνδυασμό με την καινοτομία της Lenovo που αλλάζει τον κόσμο, στοχεύει στο να χτίσει μια πιο περιεκτική, αξιόπιστη και βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία για όλους, παντού. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.lenovo.com, και δείτε τα πιο πρόσφατα νέα μας στο StoryHub.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps