Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Μάιος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Μάιο έχουμε μία λάμπα γραφείου που την τοποθετούμε στην οθόνη του υπολογιστή, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά, και μία φορητή συσκευή αλκοτέστ. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία ηλεκτρική φορητή τρόμπα, έναν μικρό προβολέα για έξυπνο τηλέφωνο, και ένα πολύπριζο που λειτουργεί και ως φορτιστής.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Λάμπα γραφείου που την τοποθετούμε στην οθόνη του υπολογιστή

Η λάμπα Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τους χρήστες υπολογιστών. Διαθέτει ασύρματο τηλεχειριστήριο και έχει συνολικό μήκος 52 εκατοστά.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2023

Επιπλέον, προσφέρει απαλό φωτισμό που αποτρέπει την αντανάκλαση στην οθόνη και προστατεύει τα μάτια, καθώς η ποιότητα του φωτισμού της έχει λάβει πιστοποίηση Ra95. Μπορούμε να τοποθετήσουμε τη λάμπα πάνω στην οθόνη του υπολογιστή και να ρυθμίσουμε την ένταση του φωτός σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Η λάμπα Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar είναι ιδανική για το γραφείο, το σπίτι ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εργασίας. Λειτουργεί με σύνδεση σε power bank ή άλλες πηγές με θύρα USB Type-C, ή με δύο μπαταρίες τύπου AAA, και κοστίζει 40,02€.

RC όχημα για ανώμαλο έδαφος που μοιάζει με Hummer

Το JJRC Q121 H1 HURTLE είναι ένα RC όχημα για ανώμαλο έδαφος σε κλίμακα 1/12 το οποίο μοιάζει με Hummer. Έχει μοναδικό και λειτουργικό σχεδιασμό και διαθέτει πλήρως αναλογικό έλεγχο και 2.4 GHz ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Επιπλέον, έχει ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά για να ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο επιφάνειας, 650mAh μπαταρία, που προσφέρει έως 30 λεπτά συνεχούς χρήσης, και φορτίζει πλήρως σε 150 λεπτά.

Επίσης, η κατασκευή του είναι εξαιρετικά ανθεκτική και αντέχει σε κρούσεις και πτώσεις. Το JJRC Q121 H1 HURTLE είναι διαθέσιμο στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood και κοστίζει 80,37€.

Φορητή LED λάμπα που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια

Το XMUND 2 είναι μία λάμπα με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ με το οποίο φορτίζει η 4.800mAh μπαταρία του που παρέχει μέχρι και 48 ώρες συνεχούς χρήσης. Έχει τρεις λειτουργίες φωτισμού και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως φακός ή λάμπα.

Επιπλέον, διαθέτει γάντζο για να το κρεμάμε ή να το κρατάμε και υποστηρίζει λειτουργία φόρτισης συσκευών, όπως smartphone, tablet, και τα λοιπά. Η τιμή του στο Banggood είναι 6,36€.

Γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά

Τα Lenovo Lecoo C8 είναι ένας έξυπνος συνδυασμός γυαλιών ηλίου και ακουστικών. Πρόκειται για το ιδανικό gadget για εμάς που μας αρέσουν τα αθλήματα ή οι δραστηριότητες στη φύση.

Η μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 120mAh και προσφέρει στα ακουστικά έως και 6 ώρες αυτονομία, ενώ μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 2 ώρες. Επιπλέον, είναι αδιάβροχα, έχουν αντιθαμβωτική επικάλυψη, και υποστηρίζουν φωνητικές εντολές. Τέλος, ζυγίζουν μόλις 32 γραμμάρια και στοιχίζουν 20,01€.

Φορητή συσκευή αλκοτέστ

Το A20 Portable Alcohol Tester είναι μία φορητή συσκευή αλκοτέστ που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να μετρήσουμε το επίπεδο αλκοόλ στην αναπνοή μας. Έτσι, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν έχουμε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και μπορούμε να οδηγήσουμε με ασφάλεια.

Διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη HD για την προβολή των αποτελεσμάτων, πραγματοποιεί μετρήσεις με υψηλή ευαισθησία και ακρίβεια, και υποστηρίζει λειτουργία αυτόματου κλεισίματος για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μπαταρία του A20 Portable Alcohol Tester έχει χωρητικότητα 200mAh και μπορούμε να φορτίσουμε μέσω της θύρας USB Type-C που διαθέτει. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 10,91€.

Ηλεκτρική φορητή τρόμπα με οθόνη LCD για ελαστικά κάθε τύπου, και άλλα

Μία τρόμπα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Η ηλεκτρική φορητή τρόμπα της φωτογραφίας είναι κατάλληλη για το φούσκωμα ελαστικών αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, ή ποδηλάτου. Επίσης, βοηθά να φουσκώνουμε μπάλες, φουσκωτές πισίνες, και άλλα αντίστοιχα αντικείμενα.

Επιπλέον, διαθέτει οθόνη LCD για προβολή της πίεσης των ελαστικών, της πίεσης του αέρα, και του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας. Τέλος, διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 2.000mAh, φορτίζει μέσω θύρας USB Type-C, και κοστίζει 33,11€.

Καλώδιο με οθόνη LED που προβάλλει την ισχύ φόρτισης

Το BlitzWolf BW-TC23 είναι ένα καλώδιο USB Type-C σε USB Type-C το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση συσκευών με ισχύ έως 100W.

Το καλώδιο υποστηρίζει τις τεχνολογίες PD3.0, PPS, QC4.0+, και QC3.0, έχει μήκος 1 μέτρο, και είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά για ανθεκτικότητα και μακροζωία. Η ενσωματωμένη LED οθόνη επιτρέπει να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο την ισχύ της φόρτισης. Το BlitzWolf BW-TC23 κοστίζει 6,54€.

Μικρός προβολέας για έξυπνο τηλέφωνο

Ο Βakeey VP2 Mini Projector είναι ένας φορητός προβολέας για έξυπνο τηλέφωνο και επιτρέπει την προβολή βίντεο από το smartphone σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η ανάλυση προβολής είναι 320P και η φωτεινότητα 150 Lux.

Εκτός από την προβολή βίντεο, ο φορητός προβολές επιτρέπει τον καθρεπτισμό οποιοδήποτε περιεχομένου εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού. Επιπλέον, διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία για καλύτερη ηχητική απόδοση. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 24,56€.

Ισχυρό ηλεκτρικό πιστόλι νερού

Το KROAK 500W είναι ένα φορητό αυτόνομο σύστημα καθαρισμού με αντλία ψεκασμού νερού υψηλής πίεσης. Έχει ισχύ 500W και η μέγιστη πίεση ψεκασμού είναι 50Bar. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 12.000mAh και παρέχει 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας.

Πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση ηλεκτρικό πιστόλι νερού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα του αυτοκινήτου, των παραθύρων, των εξωτερικών δαπέδων, και τα λοιπά.

Στο κουτί του υπάρχουν ποικίλα εξαρτήματα, όπως ακροφύσια ψεκασμού και ειδικό εργαλείο για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου. Μπορούμε να το προμηθευτούμε από το Banggood με 83,04€.

Πολύπριζο και φορτιστής συσκευών με ισχύ 2.500W

Το BlitzWolf BW-PC1 είναι ένα πολύπριζο το οποίο διαθέτει τρεις υποδοχές AC και τρεις θύρες USB. Επιπλέον, επιτρέπει τη φόρτιση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, όπως laptop, tablet, smartphone, και άλλα, προσφέροντας συνολική ισχύ έως 2.500W.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2023

Η θύρα USB Type-C παρέχει ισχύ φόρτισης έως και 20W, ενώ οι δύο θύρες USB Type-A μπορούν να φορτίσουν συσκευές με ισχύ έως και 18W χρησιμοποιώντας την τεχνολογία QC3.0.

Οι υποδοχές AC λειτουργούν και ως συμβατικές πρίζες και παρέχουν προστασία από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα, για να διατηρούμε τις συσκευές μας ασφαλείς. Το BlitzWolf BW-PC1 κοστίζει 14,73€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Μαΐου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps