Home » Market News » H TeamViewer λανσάρει την επόμενη γενιά στη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης με 1-click, web client και αυξημένη ασφάλεια

H TeamViewer λανσάρει την επόμενη γενιά στη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης με 1-click, web client και αυξημένη ασφάλεια

Η TeamViewer παρουσίασε σήμερα την επόμενη γενιά της εμβληματικής λύσης απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης, που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με το νέο TeamViewer Remote, η τεχνολογία, η χρηστικότητα και η συνολική εμφάνιση και αίσθηση έχουν υποστεί εκτεταμένη επεξεργασία και εκσυγχρονισμό, διατηρώντας παράλληλα τις δημοφιλείς και αποδεδειγμένες λειτουργίες απομακρυσμένης συνδεσιμότητας της TeamViewer.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

  • Εισαγωγή του 1-click session: απλουστεύει τη διαδικασία σύνδεσης ώστε να είναι ίδια με τη συμμετοχή σε μια διαδικτυακή σύσκεψη
  • Το νέο πρόγραμμα web client περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ desktop και web
  • Πιο διαισθητικό και σύγχρονο περιβάλλον με επανασχεδιασμένες διαδρομές του χρήστη
  • Ένα νέο επίπεδο πρόληψης και ασφάλειας: υποχρεωτική δημιουργία λογαριασμού και αυξημένη διαφάνεια στις εισερχόμενες συνδέσεις
  • Οι δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης είναι ενσωματωμένες στο πρόγραμμα TeamViewer Remote για να προσθέσουν αξία για τους IT professionals

Μία από τις κύριες βελτιώσεις είναι ένα νέο, πολύ σύγχρονο και πιο όμορφο interface. Οι πελάτες αξίζουν το πιο ενημερωμένο interface και βελτιστοποιημένες αλληλεπιδράσεις, είτε για επαγγελματική είτε για προσωπική χρήση. Ως αποτέλεσμα, το TeamViewer Remote έχει επανασχεδιάσει ολόκληρη την εμπειρία του χρήστη. Ένας νέος web client γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των αλληλεπιδράσεων του desktop και του browser και οι συνδέσεις έχουν απλοποιηθεί, ώστε μια περίοδος σύνδεσης να μπορεί να δημιουργηθεί με ένα κλικ, τόσο εύκολη όσο η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικτυακή συνάντηση. Επιπλέον, η διαφάνεια έχει αυξηθεί για να υποστηρίξει τους χρήστες στη λήψη της σωστής απόφασης να αποδεχτούν μόνο νόμιμες συνδέσεις.

Για επιχειρηματικούς πελάτες, η απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση (RMM) έχει προστεθεί εγγενώς για περισσότερη λειτουργικότητα. Το RMM στο TeamViewer Remote περιλαμβάνει παρακολούθηση συσκευών, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ανάπτυξη λογισμικού και διαχείριση ενημερώσεων κώδικα που καθιστούν τη διαχείριση συσκευών σε μια εταιρεία απρόσκοπτη και αποτελεσματική.

Ο Dr. Hendrik Witt, Chief Product Officer στην TeamViewer τονίζει: «Το πιο γνωστό προϊόν της TeamViewer έγινε το παγκόσμιο de facto πρότυπο για απομακρυσμένη πρόσβαση και υποστήριξη και δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε το προβάδισμά μας σε αυτόν τον χώρο με τις καλύτερες ποιοτικές λύσεις της αγοράς. Για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους συνδρομητές μας, κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλες τις βιομηχανίες, και εκατοντάδες εκατομμύρια μη εμπορικούς χρήστες, έχουμε επανασχεδιάσει το προϊόν έχοντας κατά νου το ταξίδι του χρήστη. Οι συνδρομητές μας θέλουν να μπορούν να υποστηρίζουν πελάτες, συναδέλφους και φίλους και την οικογένειά τους με ένα κλικ, θέλουν ένα σύγχρονο interface που τους καθοδηγεί μέσω μιας σύνδεσης και το πιο σημαντικό θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι συνδέσεις είναι ασφαλείς. Το TeamViewer Remote παρέχει όλα αυτά μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ή μίας εφαρμογής για desktop”

Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική λογισμικού υποβλήθηκε σε σημαντική ανανέωση και επανασχεδιάστηκε σύμφωνα με την προσέγγιση της πλατφόρμας της TeamViewer, με στόχο να προσφέρει μια ενιαία πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων TeamViewer στο μέλλον. Οι λειτουργίες και τα πρόσθετα που απαιτούσαν ξεχωριστή σύνδεση, όπως το πακέτο απομακρυσμένης διαχείρισης, είναι πλέον ενσωματωμένα και προσβάσιμα μέσω του ίδιου interface με το TeamViewer Remote. Η TeamViewer θα συνεχίσει να βελτιώνει τη νέα λύση με περισσότερες δυνατότητες στο μέλλον.

To TeamViewer Remote είναι διαθέσιμο για download από σήμερα για όλους τους νέους πελάτες. Όλοι οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να διαλέξουν είτε αναβάθμιση της υπάρχουσας εφαρμογής δωρεάν, είτε να συνδεθούν στον the web client  με τα τωρινά στοιχεία τους.

Σχετικά με την TeamViewer

Η TeamViewer είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση, έλεγχο, διαχείριση, παρακολούθηση και επισκευή συσκευών κάθε είδους – από φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μέχρι βιομηχανικές μηχανές και ρομπότ. Αν και η TeamViewer είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, έχει περισσότερους από 625.000 συνδρομητές και επιτρέπει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και από όλους τους κλάδους να ψηφιοποιήσουν τις κρίσιμες για την επιχείρησή τους διαδικασίες μέσω απρόσκοπτης συνδεσιμότητας. Στο πλαίσιο των παγκόσμιων μεγάλων τάσεων, όπως ο πολλαπλασιασμός συσκευών, η αυτοματοποίηση και οι νέες εργασίες, η TeamViewer διαμορφώνει προληπτικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συνεχώς καινοτομεί στους τομείς της Επαυξημένης Πραγματικότητας, του IoT και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2005, το λογισμικό της TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη της Γερμανίας και απασχολεί περισσότερα από 1.400 άτομα παγκοσμίως. Το 2022, η TeamViewer πέτυχε έσοδα περίπου 566 εκατ. ευρώ. Η TeamViewer AG (TMV) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ανήκει στο MDAX. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.teamviewer.com.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps