Home » Software » Παιχνίδια » Επιτραπέζιο Sea of Thieves, Cities: Skylines II, Ο Αντίπαλος Του The Sims Είναι Το Life by You
GamingSteps#20230311 - Επιτραπέζιο Sea of Thieves, Cities: Skylines II, Ο Αντίπαλος Του The Sims Είναι Το Life by You

Επιτραπέζιο Sea of Thieves, Cities: Skylines II, Ο Αντίπαλος Του The Sims Είναι Το Life by You

Σε event που έλαβε χώρα αυτήν την εβδομάδα, η Paradox Interactive και η Colossal Order ανακοίνωσαν το Cities Skylines II, το καλύτερο city-building παιχνίδι όλων των εποχών. Η Paradox Interactive ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το παιχνίδι Life by You και σύμφωνα με το trailer της ανακοίνωσης είναι όλα όσα ζητούσαν οι παίκτες του The Sims. Η Steamforged Games θα κυκλοφορήσει το επιτραπέζιο Sea of Thieves: Voyage of Legends.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Cities Skylines II θα είναι το καλύτερο city-building παιχνίδι όλων των εποχών

Μέχρι το 2015, το πιο γνωστό και δημοφιλές city-building παιχνίδι ήταν το SimCity της EA. Εκείνη τη χρονιά, η Paradox Interactive κυκλοφόρησε το Cities Skylines, που για πολλούς είναι η εξέλιξη των παιχνιδιών Cities in Motion.

Τα Cities in Motion είναι μία σειρά παιχνιδιών που επικεντρώνονται στη διαχείριση μεταφορικών μέσων. Η Colossal Order, δημιουργός αυτών των τίτλων και του Cities Skylines, ανέπτυξε το πιο εξελιγμένο σύστημα προσομοίωσης μεταφορών που είχαμε δει έως τότε σε παιχνίδι.

Η εταιρεία εξέλιξε ακόμη περισσότερο αυτό το σύστημα, έφτιαξε έναν προσομοιωτή ανάπτυξης και διαχείρισης πόλης, ένωσε αυτά τα δύο στοιχεία, και δημιούργησε το Cities Skylines.

Αν και ο νέος εντυπωσιακός τίτλος της Paradox Interactive ήταν δεδομένο ότι θα επιτύχει, την πορεία του προς την κορυφή βοήθησε η αποτυχία του SimCity 2013. Πρόκειται για το reboot της γνωστής σειράς city-building παιχνιδιών της EA και την ουσιαστική συνέχεια της σειράς, μετά το SimCity 4 του 2003.

Η EA κατάφερε να καταστρέψει τον ενθουσιασμό των παικτών και να μετατρέψει την κυκλοφορία του νέου τίτλου σε αποτυχία, για διάφορους λόγους. Το παιχνίδι είχε περιορισμένους χάρτες και ένα σύστημα περιοχών που δεν άρεσε στους χρήστες.

Επιπλέον, απαιτούσε σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξεις, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά τη διαδικασία επιλογής του παιχνιδιού. Η εταιρεία έλυσε το θέμα του online περιορισμού, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το περίεργο και εξαιρετικά περιοριστικό σύστημα των περιοχών.

Σε αντίθεση με το τελευταίο city-building παιχνίδι της EA, ο προσομοιωτής της Colossal Order προσφέρει μεγάλο πλήθος δυνατοτήτων στους παίκτες. Επιπλέον, ο χάρτης του είναι πραγματικά τεράστιος με έκταση 9×9 (81) τετράγωνα ή 17,28 x 17,28 χιλιόμετρα, έναντι 2 x 2 χιλιομέτρων του SimCity 2013.

Για αρκετούς, το τελευταίο SimCity ήταν η “ταφόπλακα” της σειράς και η δράση της εταιρείας αποδεικνύει ότι ίσως έχουν δίκιο. Έχουν περάσει 10 χρόνια και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κυκλοφορούν νέα για κάποιον νέο τίτλο στο γνωστό franchise.

Μπορεί, λοιπόν, η EA να έχει εγκαταλείψει τα city-building game παιχνίδια, αλλά η Paradox Interactive φαίνεται να ξεκίνησε μόλις την ενασχόληση της με αυτά. Σε event που έλαβε χώρα αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Cities Skylines II.

Σύμφωνα με τη δημιουργό του νέου τίτλου, την Colossal Order, πρόκειται για το πιο ρεαλιστικό city-building παιχνίδι όλων των εποχών, το οποίο θα προσφέρει στους παίκτες δυνατότητες που δεν έχουν ξανά δει σε αντίστοιχο τίτλο.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες. Όμως, χρήστες εντόπισαν ορισμένες σημαντικές πληροφορίες στα Achievement του Xbox. Αρχικά, ένα από τα achievement ονομάζεται “Everything the Light Touches” και ο παίκτης το κερδίζει αν ξεκλειδώσει τα 150 τετράγωνα του χάρτη.

Οπότε, το Cities Skylines II θα έχει χάρτη σχεδόν διπλάσιο από τον προκάτοχό του.

GamingSteps#20230311 - Επιτραπέζιο Sea of Thieves, Cities: Skylines II, Ο Αντίπαλος Του The Sims Είναι Το Life by You

Έπειτα, υπάρχουν achievement που δείχνουν ότι οι παίκτες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με μαζική μόλυνση από αρουραίους, χαλαζόπτωση, ανεμοστρόβιλους, και δασικές πυρκαγιές.

Τέλος, ένα από τα achievement δείχνει ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει σύστημα τεσσάρων εποχών. Το Cities Skylines II θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, και PC.

Ο αντίπαλος του The Sims είναι το Life by You

Η EA έχει κουράσει τους παίκτες, και όχι μόνο εξαιτίας της δίψας της για χρήματα, αλλά διότι καθυστερεί πολύ στη δημιουργία περιεχομένου και νέων τίτλων. Παράλληλα, δείχνει να μην “ακούει” τι ζητά το κοινό της, με αποτέλεσμα να καταστρέφει δημοφιλή franchise, όπως το SimCity.

Όσον αφορά το The Sims, τη γνωστή και δημοφιλή σειρά παιχνιδιών προσομοίωσης της ζωής, η εταιρεία ακολουθεί ίδια λογική με κάθε άλλο franchise που έχει δει ότι της αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Το The Sims κυκλοφόρησε το 2000 και η εταιρεία ανέπτυξε για αυτό επτά expansion pack, μέσα σε διάστημα τριών ετών. Τα expansion packs προσθέτουν στο παιχνίδι νέα χαρακτηριστικά, αντικείμενα, και πολλά άλλα.

Μετά από παύση ενός έτους, το 2004, η EA κυκλοφόρησε το The Sims 2. Με το νέο τίτλο, η εταιρεία παρουσίασε στους παίκτες τα stuff pack, μικρότερα πακέτα, τα οποία κατά κύριο λόγο περιέχουν αντικείμενα.

Το The Sims 2 είχε κύκλο ζωής τέσσερα χρόνια, έναν χρόνο παραπάνω από τον πρώτο τίτλο του franchise. Σε αυτό το διάστημα, η εταιρεία κυκλοφόρησε συνολικά δεκαοκτώ πρόσθετα πακέτα, οκτώ expansion, και δέκα stuff pack.

Τα νούμερα αυτά είναι ακόμη μεγαλύτερα στο The Sims 3, το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 και η EA το ανέπτυσσε ενεργά έως το 2013. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, η εταιρεία κυκλοφόρησε έντεκα expansion pack και εννέα stuff pack, συνολικά είκοσι πακέτα.

Όσον αφορά το The Sims 4 (TS4), αυτό κυκλοφόρησε το 2014 και η ανάπτυξη του συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει δεκατρία expansion pack, δώδεκα game pack, δεκαοκτώ stuff pack, και δεκαεννέα kit.

Τα game pack είναι κάτι ανάμεσα στα expansion και τα stuff pack, ενώ τα kit είναι μικρά πακέτα που περιέχουν ελάχιστα αντικείμενα και κοστίζουν 5 ευρώ το ένα. Συνολικά, σε διάστημα 9 ετών η EA έχει κυκλοφορήσει για το TS4 62 DLC.

Παρά τα τεράστια κέρδη που έχει αποκομίσει η εταιρεία, έχει ανακοινώσει ότι η κυκλοφορία του The Sims 5 απέχει τουλάχιστον 5 έως 7 χρόνια. Μέχρι τότε, σχεδιάζει να διαθέτει νέα DLC για το TS4.

Όλα αυτά ήταν δυνατά για την EA χάρη στο γεγονός ότι δεν είχε ανταγωνιστή σε αυτό το είδος παιχνιδιών. Όμως, τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί κάποιοι προγραμματιστές που επιδιώκουν να μπουν την εκθρονίσουν.

Από τη μία, έχουμε την Paralives Studio, ένα ανεξάρτητο στούντιο που αναπτύσσει το Paralives. Αυτό το παιχνίδι έχει λάβει εξαιρετικά σχόλια και οι λάτρεις του είδους περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του. Επιπλέον, παρέχει στοιχεία που τα The Sims δεν προσέφεραν ποτέ στους παίκτες.

Την ίδια στιγμή, η Paradox Interactive είχε κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει έναν δικό της τίτλο, τον οποίο ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες. Το παιχνίδι ονομάζεται Life by You και σύμφωνα με το trailer της ανακοίνωσης είναι όλα όσα ζητούσαν οι παίκτες της EA.

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, αλλά υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα σε ένα livestream event που θα πραγματοποιήσει στις 20 Μαρτίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι επικεφαλής του Life by You είναι ο Rod Humble, πρώην CEO του Second Life και βετεράνο των ομάδων ανάπτυξης των The Sims 2 και The Sims 3.

Το Sea of Thieves γίνεται επιτραπέζιο, περιέχει και το Kraken

Το Sea of Thieves είναι μία multiplayer περιπέτεια δράσης για PC και Xbox. Η Rare Limited, δημιουργός του παιχνιδιού, συνεργάστηκε με τη Steamforged Games και δημιούργησαν ένα επιτραπέζιο βασισμένο στον γνωστό τίτλο.

Η Steamforged Games είναι γνωστή για την ανάπτυξη επιτραπέζιων τα οποία ανήκουν στο σύμπαν ψηφιακών παιχνιδιών, όπως το Elden Ring, και τώρα προσθέτει στον κατάλογο της το “Sea of Thieves: Voyage of Legends”.

Πρόκειται για μία ανταγωνιστική ναυτική περιπέτεια για δύο έως τέσσερις παίκτες, οι οποίοι αναβαθμίζουν τα πλοία τους, προσλαμβάνουν πλήρωμα, πουλάνε αγαθά, και κυνηγούν θησαυρούς, καθώς διεκδικούν τον τίτλο του Pirate Lord.

Μερικά γνωστά χαρακτηριστικά του ψηφιακού παιχνιδιού τα οποία έχει προσθέσει η Steamforged Games στο επιτραπέζιο είναι τα εγκαταλελειμμένα φρούρια με τους σκελετούς που τα φρουρούν και τα επικά θηρία Kraken και Megalodon.

Το Sea of Thieves: Voyage of Legends θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, θα κοστίζει 59,95 ευρώ, και στο κουτί θα περιέχει 150 κάρτες, 10 ζάρια, και 24 διαφόρων ειδών αντικείμενα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 12 με 18 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 12 και 18 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

13 Μαρτίου

  • Rough Justice '84 – σε PC

14 Μαρτίου

  • Escape From The Red Planet – σε PC
  • The Forest Cathedral – σε Xbox Series X/S
  • The Legend of Heroes: Trails to Azure – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Valheim – σε Xbox One και Xbox Series X/S
  • The Wreck – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Terminal Velocity: Boosted Edition – σε PC
  • Hot Wheels: Rift Rally – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και iOS
  • Vernal Edge – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

15 Μαρτίου

  • Wolcen: Lords of Mayhem – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Mortal Sin – σε PC

16 Μαρτίου

  • The Dark Pictures: Switchback VR – σε PSVR 2
  • River Tails: Stronger Together – σε PC
  • Anno 1800 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Post Void – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Nintendo Switch

17 Μαρτίου

  • Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon – στο Nintendo Switch
  • Peppa Pig: World Adventures – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • WWE 2K23 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Flame Keeper – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Heroines:Warriors, Dreamers, and God Slayers

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Μαρτίου το Humble Heroines:Warriors, Dreamers, and God Slayers. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 221,05€, και κοστίζει μόνο 14,12€.

Συγκεκριμένα, με 14,12€ αγοράζουμε 8 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τα ακόλουθα:

  • Control Ultimate Edition
  • Syberia: The World Before
  • Praey for the Gods
  • Hellblade: Senua's Sacrifice
  • Batora: Lost Haven
  • Sable
  • Dreamscaper
  • Call of the Sea

Επιπλέον, βοηθάμε στη συγκέντρωση χρημάτων για τα οποία θα λάβουν φιλανθρωπικές οργανώσεις ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους να βοηθήσουν τους πληγέντες του μεγάλου σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Fishing Season: Bassmaster & More

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 18 Μαρτίου το Fishing Season: Bassmaster & More. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 256€, και κοστίζει μόνο 11,21€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,67€ και πάνω, παίρνουμε τα ακόλουθα:

  • Euro Fishing
  • Fishing Sim World: Pro Tour
  • Euro Fishing: The Moat
  • Euro Fishing: Foundry Dock
  • Fishing Sim World: Pro Tour: Talon Fishery
  • Fishing Sim World: Pro Tour: Lago del mundo

Την ίδια στιγμή, δίνοντας 8,41€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και μαζί μας δίνουν τους παρακάτω τίτλους:

  • Bassmaster Fishing
  • Bassmaster Fishing 2022: Predator Equipment Pack
  • Euro Fishing: Waldsee
  • Fishing Sim World: Pro Tour – Lake Arnold
  • Fishing Sim World: Pro Tour – Laguna Iquitos
  • Fishing Sim World: Pro Tour – Bass Pro Shops Equipment Pack
  • Fishing Sim World: Pro Tour – Big Fish Lure Pack
  • The Catch: Carp & Coarse

Τέλος, με 11,21€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το εξής:

  • Bassmaster Fishing: Deluxe Upgrade Pack
  • Bassmaster Fishing 2022: Lake Seminole
  • Bassmaster Fishing 2022: Lake Hartwell
  • Bassmaster Fishing 2022: Elite Fishing Equipment Pack
  • The Catch Carp & Coarse: Lake Beasts Equipment Pack
  • The Catch Carp & Coarse: Jezioro Bestii
  • Bassmaster Fishing 2022: Synthwave Pack
  • Bassmaster Fishing 2022: Throwback B.A.S.S
  • Bassmaster Fishing 2022: Pixel Pro Pack
  • Bassmaster Fishing 2022: Jordan Lake

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Zodiac Bundle

Με το Mystery Zodiac Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,83 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Zodiac Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • There Is No Light
  • Jack Move
  • Love Esquire – RPG/Dating Sim/Visual Novel
  • Impostor Factory
  • SuchArt: Genius Artist Simulator
  • Gal*Gun 2 – Fanatical Edition
  • ATONE: Heart of the Elder Tree
  • Tunguska: The Visitation
  • Bound By Blades
  • I See Red
  • Trigon: Space Story
  • Cathedral
  • Lake
  • Freebird Adventures Triple Pack
  • Perfect Gold – Yuri Visual Novel
  • Gamedec – Definitive Edition
  • Chicken Police – Paint it RED!
  • The Letter – Horror Visual Novel

Build Your Own Infinity VR Collection Bundle

Με το Build Your Own Infinity VR Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Χ Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 19,99€, τρία παιχνίδια για 27,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 39,99€.

GamingSteps#20230311 - Επιτραπέζιο Sea of Thieves, Cities: Skylines II, Ο Αντίπαλος Του The Sims Είναι Το Life by You

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • The Elder Scrolls V: Skyrim VR
  • Fallout 4 VR
  • MOTHERGUNSHIP: FORGE
  • Arizona Sunshine: Deluxe Edition
  • BattleGroupVR
  • Ragnarock
  • Sairento VR
  • cyubeVR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • All-In-One Sports VR
  • Dragon Fist: VR Kung Fu
  • Synth Riders
  • I Expect You To Die
  • Unplugged + Riff Pack
  • SUPERHOT VR
  • Cosmodread
  • Vinyl Reality – DJ in VR

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

  • Ori and the Will of the Wisps: – 80% φθηνότερο έως τις 16 Μαρτίου
  • Ib: – 20% φθηνότερο έως τις 16 Μαρτίου
  • The Forgotten City: – 45% φθηνότερο έως τις 13 Μαρτίου
  • Patch Quest: – 25% φθηνότερο έως τις 23 Μαρτίου
  • Frostpunk: – 80% φθηνότερο έως τις 16 Μαρτίου
  • A Plague Tale: Requiem: – 35% φθηνότερο έως τις 15 Μαρτίου
  • Contraband Police: – 12% φθηνότερο έως τις 23 Μαρτίου
  • Paper Beast: – 65% φθηνότερο έως τις 13 Μαρτίου
  • Arise: A Simple Story: – 60% φθηνότερο έως τις 13 Μαρτίου
  • Time Rift: – 40% φθηνότερο έως τις 16 Μαρτίου

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps