Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Μάρτιος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Μάρτιο έχουμε μια συσκευή hub με πολλές θύρες για το PC, έναν τηλεσκοπικό φακό κάμερας για το κινητό, και μία συσκευή εντοπισμού μικρών και μεγάλων αντικειμένων. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία βάση ασύρματης φόρτισης με αποσπώμενο φωτάκι νυκτός, μία βάση για κούπα η οποία διατηρεί ζεστό το ρόφημα, και ηλεκτρικά LED κεριά.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ασύρματο Bluetooth ηχείο με μορφή ρετρό ραδιοφώνου

Τα περισσότερα ασύρματα ηχεία έχουν κυλινδρική, σφαιρική, ή γενικότερα κάποια συμβατική γεωμετρική μορφή. Ωστόσο, το ηχείο της Portable Retro Radio μοιάζει με ρετρό ραδιόφωνο.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2023

Το ηχείο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, κουμπιά διαφόρων λειτουργιών, υποδοχή για κάρτα μνήμης, θύρα USB, και θύρα AUX. H τιμή του ηχείου στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 17,28€.

Συσκευή hub με πολλές θύρες για τον υπολογιστή

Οι περισσότεροι κατασκευαστές laptop επιλέγουν να προσθέσουν στα προϊόντα τους τις απολύτως απαραίτητες θύρες. Παράλληλα, τα USB Hub προσφέρουν περιορισμένο πλήθος θυρών.

Μία συσκευή όπως αυτή της Baseus θα μας λύσει τα χέρια, διότι διαθέτει πολλές θύρες για διάφορες συσκευές. Μεταξύ των θυρών θα βρούμε αρκετές USB 3.0, Type-C, θύρα ήχου 3.5mm, θύρα VGA, θύρες HDMI, αναγνώστη καρτών μνήμης, και άλλα.

Η τιμή της συσκευής πολλαπλών θυρών της Baseus είναι 64,36€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Τηλεσκοπικός φακός κάμερας για το κινητό

Η αγορά ενός τηλεσκοπίου είναι μία πολύ ακριβή επένδυση και λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ξοδέψουν τόσα χρήματα για ένα χόμπι.

Το Moge 40X60 Monocular μετατρέπει το κινητό σε τηλεσκόπιο. Ο φακός υποστηρίζει λειτουργία νυκτός και αυτόματο ζουμ, επιτρέποντάς μας να βλέπουμε και να φωτογραφίζουμε αντικείμενα από μεγάλες αποστάσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Στη συσκευασία του τηλεσκοπικού φακού θα βρούμε τον φακό, μία βάση που μας επιτρέπει να τοποθετούμε το κινητό μας σε αυτόν, και ένα τρίποδο. Η τιμή του φακού είναι 14,19€ στο Banggood.

Ασύρματο χειριστήριο με βάση για το κινητό

Πλέον, οι περισσότεροι παίζουμε παιχνίδια κάθε είδους στο κινητό, και ένα ασύρματο χειριστήριο αποτελεί ένα gadget που πρέπει να κατέχουμε.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά ασύρματα χειριστήρια, αλλά το Gamesir DSP502 διαθέτει ενσωματωμένη βάση για το κινητό. Επιπλέον, είναι συμβατό με κάθε smartphone που έχει πλάτος οθόνης έως 90 χιλιοστά. Η τιμή του είναι 17,03€.

Συσκευή εντοπισμού μικρών και μεγάλων αντικειμένων

Αρκετές φορές τυχαίνει να ψάχνουμε κάποιο στικάκι, τα κλειδιά, και άλλα μικρά ή μεγάλα αντικείμενα. Η Bakeey βρήκε τη λύση στο πρόβλημα και δημιούργησε μία συσκευή εντοπισμού που μπορούμε να τοποθετήσουμε εύκολα, σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλουμε.

Το Bakeey F8 είναι μία μικρή συσκευή εντοπισμού που λειτουργεί με μία μπαταρία CR2032. Όταν θέλουμε να εντοπίσουμε το αντικείμενο στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το F8, απλώς πατάμε το κουμπί εντοπισμού από την εφαρμογή για κινητά που προσφέρει η εταιρεία.

Το Bakeey F8 παράγει έναν ήχο με ένταση 80dB, ενώ μέσω του χάρτη στην εφαρμογή μπορούμε να δούμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται το αντικείμενο που ψάχνουμε. Η συσκευή εντοπισμού κοστίζει 9,64€ στο Banggood.

Βάση ασύρματης φόρτισης με αποσπώμενο φωτάκι νυκτός

Αρκετές φορές τυχαίνει να σηκωθούμε τη νύχτα για να πάμε τουαλέτα και να χτυπήσουμε στο κομοδίνο. Ευτυχώς, υπάρχουν gadget, όπως αυτό της φωτογραφίας, τα οποία μας βοηθούν να βλέπουμε στο σκοτάδι.

Η N1 είναι μία βάση ασύρματης φόρτισης η οποία διαθέτει αποσπώμενο LED φωτάκι νυκτός. Το φωτάκι έχει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 1.000mAh, η οποία παρέχει έως 26 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η τιμή της βάσης είναι 8,53€.

Ατομικός φορητός βραστήρας νερού και θερμός

Οι περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να χρειαστούμε ζεστό νερό είναι αρκετές. Για παράδειγμα, ίσως θέλουμε να φτιάξουμε ένα καταπραϋντικό ρόφημα.

Στο σπίτι έχουμε την επιλογή να ζεστάνουμε όσο νερό θέλουμε, χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό βραστήρα, ένα γκαζάκι υγραερίου, τον φούρνο μικροκυμάτων, και τα λοιπά.

Όταν όμως βρισκόμαστε στο γραφείο ή σε κάποιο κάμπινγκ, δεν έχουμε στη διάθεσή μας τόσες πολλές επιλογές. Ευτυχώς, υπάρχουν συσκευές όπως ο φορητός ατομικός βραστήρας και θερμός της φωτογραφίας.

Ο ατομικός βραστήρας – θερμός έχει ισχύ 300W, χωρητικότητα 400 ml, και οθόνη αφής μέσω της οποίες βλέπουμε και ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία του ροφήματος. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 13,24€.

Βάση για κούπα η οποία διατηρεί ζεστό το ρόφημα

Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή, τα ζεστά ροφήματα κρυώνουν γρήγορα, κάτι που είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε θερμό, τα οποία συνήθως διατηρούν ζεστό το ρόφημα για 2 με 3 ώρες.

Μία βάση σαν αυτή της φωτογραφίας διατηρεί μόνιμα ζεστό οποιοδήποτε ρόφημα. Λειτουργεί με ρεύμα, έχει μικρό βάρος, και είναι αδιάβροχη. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βάση θέρμανσης με κάθε είδους κούπα, άσχετα με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη. Η τιμή της είναι 17,97€.

Ρολόι που χρησιμεύει ως καθρέφτης και συσκευή φόρτισης

Το εικονιζόμενο ρολόι έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό και ποικίλες λειτουργίες. Αρχικά, η επιφάνεια που καλύπτει την πρόσοψη είναι καλυμμένη με ειδική επίστρωση, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως καθρέφτη.

Έπειτα, ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης, δείχνει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, και άλλα. Τέλος, λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AAA ή με σύνδεση μέσω USB σε φορτιστή ή power bank. Μπορούμε να αγοράσουμε το παραπάνω ρολόι με 10,40€ από το Banggood.

Γυαλιά μεγέθυνσης αντικειμένων

Όσοι κατασκευάζουμε μινιατούρες και άλλα μικρά αντικείμενα, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα τα γυαλιά της φωτογραφίας. Πρόκειται για ένα σετ γυαλιών για τη μεγέθυνση αντικειμένων.

Οι φακοί που διαθέτουν τα γυαλιά μεγεθύνουν τα αντικείμενα έως 25 φορές και είναι από ακρυλικό υλικό, το οποίο προσφέρει αυξημένη διαύγεια. Επιπλέον, τα γυαλιά έχουν 2 LED φώτα που βοηθούν να βλέπουμε καλύτερα ακόμα και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Η τιμή τους στο Banggood είναι 12,34€.

Φορητή συσκευή μασάζ για τον αυχένα

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν από χρόνιους πόνους στον αυχένα και το μόνο που τους ανακουφίζει είναι το μασάζ. Όμως, δεν γνωρίζουμε όλοι κάποιον που ξέρει να κάνει μασάζ. Επίσης, ακόμα και αν ξέρουμε ένα τέτοιο άτομο, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα.

Η Binecer NMK601 είναι μία έξυπνη φορητή συσκευή η οποία κάνει μασάζ με 6 διαφορετικούς τρόπους σε 15 ταχύτητες. Επίσης, η μπαταρία της προσφέρει αρκετές ώρες λειτουργίας, αν και ο κατασκευαστής συστήνει συνεχή χρήση έως 15 λεπτά τη φορά. Η τιμή της είναι 27,44€.

Επαναφορτιζόμενα LED φώτα για το ποδήλατο

Όσοι έχουμε μετακινηθεί με ποδήλατο στην πόλη, ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι, ειδικά αν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Γι' αυτό, είναι απαραίτητο να διαθέτουμε μπροστά και πίσω φως.

Το Cycle Zone αποτελείται από δύο αδιάβροχα LED φώτα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες προσφέρουν μέχρι και 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Οι δύο συσκευές φορτίζουν μέσω USB. Μπορούμε να αγοράσουμε το set για 8,51€ από το Banggood.

Ηλεκτρικά LED κεριά

Τα κεριά είναι ιδανικά για τη δημιουργία ατμόσφαιρας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όμως, όσο όμορφα και αν είναι, η φωτιά από το φιτίλι είναι επικίνδυνη. Επίσης, αν πέσουν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ο λεκές που δημιουργεί το λιωμένο κερί φεύγει πολύ δύσκολα.

Τα Solar Candle Lamp είναι ηλεκτρικά κεριά με LED και ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 600mAh που προσφέρει πάνω από 8 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Επιπλέον, φορτίζουν μέσω του ηλιακού πάνελ που διαθέτουν, σε διάστημα 6 με 8 ωρών. Μπορούμε να αγοράσουμε τα ηλεκτρικά κεριά για 5,68€ το ένα.

Μαγνητικό έξυπνο ράφι πολλαπλών χρήσεων για το μπάνιο

Συνήθως επιλέγουμε να αφήνουμε τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στο μικρό ράφι του καθρέφτη που έχουμε στο μπάνιο.

Επίσης, αρκετοί τοποθετούμε τις οδοντόβουρτσες σε κάποιο ποτήρι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το νερό που μένει σε αυτές, εφόσον τις ξεπλένουμε, να τρέχει μέσα στο ποτήρι και να δημιουργεί ένα γλοιώδες επίστρωμα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2023

Το Magnetic Toothbrush Rack είναι ένα ράφι με ειδική θήκη για οδοντόβουρτσες και μαγνητικές επιφάνειες που συγκρατούν τα ποτήρια πολλαπλών χρήσεων που το συνοδεύουν.

Τέλος, διαθέτει ειδική θήκη για την οδοντόκρεμα, θέση για smartphone, και αρκετό χώρο για να τοποθετούμε προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του στο Banggood είναι 16,81€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Μαρτίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps